Ergin Ataman, Beşiktaş'a yakın

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    Ergin Ataman, Beşiktaş'a yakın

    Ergin Ataman, Beşiktaş'a yakın


    Türkiye'ye dönmek istediğini belirten başarılı antrenör Ergin Ataman, Beşiktaş Cola Turka ile anlaşmak üzere olduğunu söyledi.









    Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, antrenörlük konusunda Ergin Ataman ile anlaşma yolunda.

    Siyah-beyazlı takımla görüşmelerini sürdüren Ergin Ataman, Beşiktaş Cola Turka'ya yakın olduğunu söyledi.

    Ataman, Beşiktaş Cola Turka ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek, ''Özel nedenlerden dolayı İstanbul'da çalışmak istiyorum. Beşiktaş Cola Turka'ya anlaşma konusunda yakınım'' dedi.

    Görüşmelerin olumlu geçtiğini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, ''Benim yurt dışı alternatifim de var. İsrail'in Maccabi Tel Aviv Kulübü'nün teklifi bulunuyor. Beşiktaş Cola Turka ile yaptığım görüşmenin sonucu hafta sonuna kadar belli olur. Benden ziyade Beşiktaş Kulübü'nün bakış açısı önemli. Basketbola yapacağı yatırım önemli. Ortada bir Fenerbahçe Ülker gerçeği var. Ancak ona rakip olacak bir oluşumun içinde yer alırım'' diye konuştu.

    İyi bir kadrodan ziyade şampiyonluğa ortak olacak yapının oluşturulması gerektiğini vurgulayan Ataman, ''Beşiktaş Cola Turka'nın pozitif yaklaşımı var. Fenerbahçe Ülker'e kafa tutacak bir yapı istiyorum. Aynı bütçe olması gerekmez. Fenerbahçe Ülker'in ekstra bütçesi var, ama bu takımı zorlayacak oluşum olabilir'' diye konuştu.
İşlem Yapılıyor