UMARIM İDDAA OYNAYANLARA FAYDALI OLACAK BİR SİTE OLUR

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • guvendilmac
    Junior Member
    • 14-05-2005
    • 22

    UMARIM İDDAA OYNAYANLARA FAYDALI OLACAK BİR SİTE OLUR

    Tip-Ex -- Sports betting and odds comparison service for gamblers and bookmakers: Bets, odds, betting tips and best prices. bu site dünyadaki ünlü bir çok firmanın maç oranlarını verir.
    Kullanışı:
    -search hemen altında günün maçlarını veya altındaki 7 günlük maçları seç
    -oynamak istediğin takımın adını bul
    -tarihin hemen yanındaki oc ye tıkla
    -oranlardan mavi olanlar yükseleni, kırmızı olan düşen oranları gösterir (son gelişmelere göre fiyatı düşürmüşlerse ya beklentileri kazanacağı yönündedir yada takım veya oyuncularla ilgili bir gelişme olmuştur
    -tavsiyem iddaa nın oranlarına çok yakın veya aynı olan maçları direk alabilirsin
    tabi haftalık bin maçtan 2-3 oran belki aynıdır. AYNI ZAMANDA BU KUMARDA NE KADAR ALDATILDIÐIMIZI DA GÖRECEKSİNİZ BU ORANLARLA OYNAMAK HİÇ ADİL DEÐİL YANİ. SİZDE BAZILARINDA 50-55 PUAN FARKI GÖRÜNCE İŞTAHINIZ KAÇACAK....YİNEDE BAŞKA ALTARNATİFLERE İZİN VERİLENE KADAR EL MECBUR.

    HEPİNİZE BOL ŞANSLAR.
  • guvendilmac
    Junior Member
    • 14-05-2005
    • 22

    #2
    Konu: UMARIM İDDAA OYNAYANLARA FAYDALI OLACAK BİR SİTE OLUR

    Mavi ile kırmızı için yazdıklarım ters olmuş.Siz kısaca mavileri takip edeceksiniz ne kadar fazla site düşürmüşse yani maviyse o kadar garantiye yaklaştınız demektir.
    UNUTMAYINKİ YÜZDE YÜZ DİYE BİR KAVRAM YOKTUR.SATLIK MAÇ VARDIR ONUDA HERKEZİN OYNADIĞI MAÇLARDAN UZAK DURARAK ÇÖZÜN.Örnek vereceksek dünkü İNGİLTERE KUPASI oynanma oranı en yüksek garenti görülen maçlarda TRENMERE MAÇI 0-1 TERS BİTTİ HEMDE 55 DE YEDİ BURNS atmıştı yanılmıyorsam herneyse size bir sır daha dünyada 1500 den fazla bahis firması var unutmayın ELİNİZDEN GELDİĞİ KADAR HAFTA İÇİ MAÇLARDAN UZAK DURUN HAFTA SONU OYUNLARINIZIDA MAÇ SONUÇLARINA GÖRE OYNAYIN YANİ CMT GÜNÜ MAÇLAR GENELDE NORMAL SONUÇLARLA BİTMİŞSE DEVAM EDEN KUPONLARI YATIRMAK İÇİN MUHAKKAK EN FAZLA OYNANAN MAÇI SATIN ALMAYA KALKACAKLARDIR.BU BİR KURALDIR BU KONUDA ÖRNEK VERMEK İSTEMİYORUM TAKIMLARDA HAKLI OYUNCU PARASI OLARAK KULLANACAKLARI PARA EEEEEE BÜYÜK PARA HER KAPIYI AÇAR YOKSA ADAMLARIN ÖDEYECEKLERİ PARA HADDİ HESABI YOK MAÇLAR DÜZ BİTMİŞ NEDE OLSA.

    HEPİNİZE BOL ŞANS

    SİZE DAHA SONRA BİR İNTERNETE BAĞLANMADAN MAÇLAR HAKKINDA YORUM YAPIP İSTERSENİZ TAKIMLARI KARŞILAŞTIRABİLECEĞİNİZ GRAFİK DESTEKLİ VE LİG FİKSTÜRLÜ WORLD CUP DA VAR KORKMAYIN ,CUMADAN CUMAYA UPLOAD YAPMANIZ YETERLİ PRG VEREYİM BENDE YENİ İNDİRDİM FENA DEĞİL

    Yorum

    İşlem Yapılıyor