Bu tarihe dikkat: 18. 01. 2008

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Kadim
    Senior Member

    • 30-01-2004
    • 4782

    Bu tarihe dikkat: 18. 01. 2008

    Bu tarihe dikkat: 18. 01. 2008

    3 Ocak 2008 Hollywood yapımcılarının çarpıcı bir pazarlama tekniğiyle gösterime girmesini planladığı esrarengiz fragmanın hangi filme ait olduğu sonunda ortaya çıktı.

    İŞTE OLAY YARATAN FRAGMAN
    ABD ve İngiltere sinemalarında gösterilen bu fragmanda sadece filmin her iki ülkede de gösterime giriş tarihi olan 1 Ocak 2008 belirtiliyor. Filmin ne adı ne de oyuncuları belli.
    Sinemaseverler aylardır internette bu filmin ne olabileceği ve konusu hakkında uzun ve hararetli tartışmalar sürdürüyor. Kimilerine göre bu film Lost dizisinin devamı, kimilerine göre de Godzilla'nın yeni versiyonu.
    Fragman bir grup gencin New York'ta bir apartmanın en üst katında verdiği parti sahnesiyle açılıyor. Neşeli geçeceğe benzeyen parti henüz başlamışken birden bir patlama sesi duyuluyor ve elektrikler kesiliyor. İlk şaşkınlığın ardından terasa çıkan gençler gördükleri manzara karşısında dehşete kapılıyorlar.
    Filmin yapımcısı olan Paramount Pictures, Cloverfield adlı bu filmi şimdiye kadar pek fazla denemediği bir pazarlama tekniğiyle piyasaya sürmeyi planları ve bunda da başarılı oldu. Film henüz gösterime bile girmeden yüzbinlerce kişinin merakını üzerinde topladı.
    Cloverfield'in yönetmenliğini Matt Reeves üstleniyor. Yıldızı fazla parlamamış genç oyuncuların rol aldığı film Türkiye'de Mart ayında gösterime girecek.
  • fuga
    Senior Member
    • 27-08-2004
    • 6397

    #2
    Konu: Bu tarihe dikkat: 18. 01. 2008

    ilginç ve bir o kadarda güzel bir filme benziyor çıksın da bakalım

    bir fragmanda ben buldum

    YouTube - CLOVERFIELD, New Theatrical trailer! (From HD source)

    Yorum

    • Konnichi wa
      Junior Member
      • 21-01-2007
      • 149

      #3
      Konu: Bu tarihe dikkat: 18. 01. 2008

      kesin uzaylılar gene dünyayı istila ediyodur

      Yorum

      • orbay
        Senior Member
        • 11-02-2005
        • 5871

        #4
        Konu: Bu tarihe dikkat: 18. 01. 2008

        Film hakkında yapılan yorumlar

        Son Cloverfield Fragmanı

        20-11-2007 __ Türkiye'de 21 Mart 2008'de gösterime gireceği söylenen Cloverfield'a dair ipuçlarını yavaş yavaş birleştiriyoruz. Filmin resmi sitesinde yayımlanan güncellenmiş yeni fragmanı merakımızı daha da cezbetti. Karşılaşacağımız filmin en azından aksiyon yüklü bir gerilim ve bilim kurgu filmi olduğunu gösteren fragmanı izlemek için tıklayın.

        Fragmanın 48. saniyesinde iki binanın arasından bakan şeye dikkat
        • Yeni Cloverfield Fotoğrafları

        16-11-2007 __ J.J. Abrams'ın gizemli filmi Cloverfield'in sırları yavaş yavaş çözülüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan basın toplantısında filmin isminin Cloverfield olacağı resmen açıklandı. Filmde geçen sahnelerle ilgili yeni fotoğraflar da açıklamanın hemen ardından yayınlandı. İşte Cloverfield'dan gelen en son görüntüler:




        • Cloverfield'den Yeni Görüntüler

        03-09-2007 __ En merak edilen filmler arasında yer alan 1-18-08 (Cloverfield) hakkında ufak bir bilgi parçası bile sansasyon yaratıyor. Filmin fragmanı ve afişinin yarattığı merak, yeni bir fragmanının sürülmesi haberiyle ikiye katlandı. Filmle ilgili söylentilerin genellikle doğruluk payı taşıdığı düşünülecek olursa Cloverfield’ın yeni görüntüleri hakkında söylenenlere de kulak asabiliriz.
        Yeni fragman yaşadıkları saldırı sonucu travma geçiren bir grup insanın hayatta kalma mücadelesini gösteriyor. Fragmanın açılış sahnesinde bu insanların karanlık bir koridor boyunca kaçışları gösteriliyor. Fragmandaki ana karakterler Rob, görüntüleri onun gözüyle gördüğümüz kameraman ve kötü yaralandığı her halinden belli olan bir genç kız. Bu görüntülerin ardından ordu karşımıza çıkıyor, ancak askerlerin durumu da hiç iyi değil. Çok fazla yaralı var ve doktorlar canhıraş yardım etmeye çalışıyorlar. Fragmanda yer alan sahneler sanki terörist bir saldırının ardındaki görüntüleri hatırlatıyor.
        Filmin yeni fragmanının gösterim öncesindeki reklam kampanyası için hazırlanan ve ekranlarda dönecek olan fragman olduğu düşünülüyor.
        • Son Cloverfield Dedikoduları

        20-08-2007 __ Hakkında hemen hemen hiçbir şey söylenmeyen, resmi web sitesi uzun süredir güncellenmeyen 01-08-18/Cloverfield'ın bir felaket filmi olduğunu bilsek de ne tür bir felaketle karşı karşıya kaldığımız hakkında bir fikrimiz yoktu. İşte filmin konusuyla ilgili yeni bir söylenti dolaşıyor. Son söylentilere göre film yırtıcı kuşa benzeyen dev bir yaratık ile onun küçük versiyonlarının New York'a saldırısı üzerine kurulu. Ancak film biçimsel olarak benzerlerinden ayrılıyor. Filmin konusu ne kadar belirsiz olsa da, Cloverfield belki de Hollywood'dan çıkma en özgün felaket filmi olacak.
        • Şimdi de 1-18-08'in Afişleri Tartışılıyor

        25-07-2007 __ J.J Abrams'ın herşeyi bir sır gibi sakladığı yeni filmi 1-18-08'ın afişleri Kaliforniya eyaletinde satışa sunuldu. Hakkında yaratılan gizemle oldukça başarılı bir reklam stratejisi izleyen filmin afişlerinde başı olmayan bir Özgürlük Heykeli yer alıyor. Afişe göre filmin yeni ismi de Montrous olarak değiştirilmiş.
        Bu gizem dolu filmin afişlerinin satışa sunulması, bu afişlerin sahte olabileceğini gündeme getirdi. 1-18-08 bu gidişle adı gibi bir soru yumağı haline gelecek. Yaratıcı(!)tüccarlar da bundan nasibini alacak.
        • Cloverfield'dan Kamera Arkası
        24-07-2007 __ J.J. Abrams'ın prodüktörlüğünü üstlendiği ve ismi meçhul durumdaki yeni filmiyle ilgili kamera arkası görüntüler yayınlandı. Şimdilik 1-18-08 adıyla anılan filmin kamera arkasıyla ilgili görüntüleri izlemek için tıklayın.
        • Fragman Dediğin Böyle olur

        11-07-2007 __ Yapımcılığını J.J. Abrams ve onun kurduğu Bad Robot'un üstlendiği 1-18-08 ya da diğer adıyla Cloverfield'in fragmanı internette gösterilmeye başlandı.
        Çekimleri New York'ta kurulan bir sette devam eden filmin ayrıntıları hala bir sır gibi saklanıyor. Ancak yayınlanan fragman bize konu hakkında az da olsa bir ipucu sunuyor. Dev bir canavarın New York'a saldırması ve gelişen olaylar şeklinde özetlenebilecek filmin resmi adı bile henüz açıklanmamış durumda. Bununla birlikte, haber filmi kalitesinde hazırlanmış fragman filmin heyecanlı atmosferini şimdiden bize müjdeliyor.
        Ülkemizde de izleyiciyi ekranların başına kilitleyen Lost dizisinin yaratıcısı J.J. Abrams, yine merak uyandırıcı bir yapıma imza atıyor.
        alıntıdır

        Yorum

        • Kadim
          Senior Member

          • 30-01-2004
          • 4782

          #5
          Konu: Bu tarihe dikkat: 18. 01. 2008

          Tahminimce yöntemenin diğer eserleri gibi Tevrat'tan esinlenilmiş bir yapıt olabilir...

          Yorum

          • fuga
            Senior Member
            • 27-08-2004
            • 6397

            #6
            Konu: Bu tarihe dikkat: 18. 01. 2008

            Lost'un yaratıcısı olduğuna göre iyi gizlenmiş sırlarla dolu bir filme benziyor hele bir gelsin bakarız çaresine

            Yorum

            • ali_ekber
              Member
              • 15-11-2004
              • 2525

              #7
              Konu: Bu tarihe dikkat: 18. 01. 2008

              11 eylül karışımı olmasın

              Yorum

              İşlem Yapılıyor