GM SAT-7400CIM 2MB OLANLAR OKUSUN!

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ercan17
    Junior Member
    • 27-11-2006
    • 7

    GM SAT-7400CIM 2MB OLANLAR OKUSUN!

    Evet başlıktada dediğim benim gibi sat-7400cim 'i ve işin acemisi olanlar , geçen gün benim karşılaştığım duruma düşmek istemiyorsanız; ( 15 mesaj aşağıda);

    Yani şifreli kanal seyretmek için kup230 gibi bir programdan yazılım indiripte bırakın şifreli kanalları hiçbir kanal bulamayıp (Uydu sinyal seviyesi ve kalite iyi gösteripte kanal aratmanıza rağmen 0 kanal bulması gibi),eşinizden veya ailenizden "aferin çok güzel yaptın baravo" gibi sitemler ve azarlar duymak istemiyosanız çok küçük bir uyarı.Ha ukalalık taslamayayım bende başka bi sitede bu benim dediklerimi yaşayıpta notlar yazmış yardımcı bir arkadaştan (elleri dert görmesin)öğrendim.O da şu ki Kup 230 programında supervizor veya advanced moda geçmek.Ne zaman bunu yaptım o zaman kanalları bulmaya başladı .En az 20 kere yazılım yükleyip denemişimdir o akşam.Fakat ben yinede bu arkadaşın faydalı olabileceğine inandığım notlarını sizlerle (benim gibi yüklemede sorun yaşayan acemilerle ) paylaşmak isterim.Kolay Gelsin...

    Goldmaster 7200 - 7300 CI - 7400 CIM (SKY MODUL GOMULU) CIHAZ SAHIPLERI

    Arkadaslar evvela bu ise baslarken cihazımızın 2 MB olması gerekmekte buna cok dıkkat etmek gereklidir. Pekii, cihazımızın 2 mb oldugunu nasıl anlarız.
    1 Menu den cıhaz bilgisinden sistem bilsine bakarak HW numarasını kontrol edelim. HW 12.01.A5 - 12.03.A5 - 13.01.A5 serıye sahip cıhazlar 2 mb dir.
    2 Cihaz on panelde GAME STATION yazacak ve enaz 4-5 oyun bulunması gerekmekte.
    Ne yaparsanız yapın 1 mb cıhaza 2 mb yazılım yuklemeyin.
    Adında veya acıklasında 12.01.A5 - 12.03.A5 - 13.01.A5 ibareleri bulunan dosyalar, biri art niyetle degistirmedi ise 2 mb dır.
    Yukleme islemi yaparken displayda tek nokta kalması , veya fail yazması, tp de sinyal gorulup de taratınca hıcbır kanalı bulamama , no av hatası gibi hatalarla kar-sı-las-ma-ma-nız ıcın asagıdakı ıslemlerı sırasıyla takıp edınız ve yukarıda yazılı hatalarla karsılasmanız durumunda katıyyen panık yapmamanızı onemlı rıca ederim. UNUTMAYIN 1mb flash memory sahip cihaza 2 mb yazılım yuklemekdıkce olası cıkacak her hatanın telafısı teknık servıs veya uretıcı fırma destegı gerektırmeden gıderılebılır...
    Asagıda yazılan sıralama kendı tecrubelerıme dayanmaktadır. (saka,saka az biside dune den arakladım falla)
    Oncelıkle loaderın 212 olması gereklı.. Belkı de boyle bı zorunluluk yok ama Bu loaderle bu ıslemlerı 50 defa yaptımsa azdır. Sadece bununla olur diye bi iddiam yok.Yanı denenmıs tecrube edılmıs diye 212 olsun dedım.
    Bu islemlere Baslamadan önce KESİNLİKLE BU YAZIYI SONUNA KADAR OKUYUN. KUP EZE ILE YUKLEME YAPARKEN ADVANCED MODE GECMEMIZ GEREKECEK. EK BILGI YAZININ ALT TARAFINDA.
    Loaderi 212 olanlar ve yazılım tarıhı kasım,aralık-2003 olanlar dırek 2. asamadan baslasın.
    Yukleme islemi sonunda gene fabrika ayarına donuyoruz.. Menu den sistem bilgisinden kanal kilidini acık yapıyoruz.. Softumuzda emu varmı emin olmak ıcınse sarı-mavi-yeşil-menü ve menu tusuna serı bı sekılde basıyoruz ve *** tablosu gorundumu oHH bea aferim sana bu isi basarmıssın demmektır. Hemen kendine benden bi cay ismarla bide cüere yak ***fine bak.
    Bu islemlerle ilgili anektod
    kup loaderle yukleme yaparken advanced modeye veya dier adıyla supervizor moduna cekılmesı gerekebılır. Hatta direk gerekmese dahi siz advadced modeye gecip ole
    yukleyın softunuzu..
    kup 206 ıcın supervızer veya advanced moduna gecmek icin goldluck yazın
    kup 208 icin 12345 veya zzzup
    kup 216 icin zzzup yazın
    ( Programın ust barına mouse ıle bı defa tıklayıp aktıf hale getırın ve klavyeden zzzup veya 12345 yazın )
    İslemi dogru yaptıgınızı programın penceresınde supervizor veya crash.... seklinde bır yazı gorerek anlayabılırsınız.

  • sonerbozlar
    Junior Member
    • 06-08-2006
    • 16

    #2
    Konu: GM SAT-7400CIM 2MB OLANLAR OKUSUN!

    arkdaşlar 7400 cım at1030 dcı skyz hw v12.03.a5 c.a.2.2.4 loder v2.1.9.v3 hangiyazılımı yuklememlazım teşekkurler.acaba bu sunny yazılımımı.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor