OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • bulentyazici
    Junior Member
    • 21-11-2007
    • 76

    OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

    Abiler.. Bir uydu forumu olarak; işini geç yapan, müşterisini ortada bırakan firmalara demediğini bırakmıyor kimse. Sadece GoldMaster bölümü değil hangi uydu sayfasını açsanız, aynı feryat figan.
    Adam ağlıyor adeta. Ne olur abi bulun şu şifreleri, çözün, fena halde BELGESEL izleyesim geldi. Adam sanırsın doktora tezini yetiştirecek. Sanırsınız tıkır tıkır abonelik ücretini ödemiş, resmi yoldan hakkını arıyor. Altı üstü birkaç tane çoğunun dilinden anlamadığımız kanallar. Ve bir de + 18 sektörü tepkili bu işe. Verin bana kanallarımı, kendimden geçmek istiyorum. Tutmayın beni öldürecem şu uyducuları. Sorumsuzlar.BÜTÜN KANALAR BEDAVA dediler HANİ NERDE,NİYE KAYBOLDULAR.
    Halbuki bu forum bunun için miydi. Bu noktada forum yönetimini değil, üyelerini kastediyorum. Halbuki ydumuz için izlemeyi kolaylaştıracak binlerce yazılım var forumda. Menü, oyun, kanal editörleri, ve tabii ki EMU lar. Ama varsa yoksa şifreli paralı kanalı bedava seyretme alışkanlığı.
    Yarın DİGİTAL PLATFORMLARI çözülmesi imkansıza yakın bir yazılım üretirse bunu çözemedi diye uydularını çöpe mi atacaksınız.
    Ne yani TPS nin Fransız aboneleri enayi mi? Yoksa TPS müşterileri yazılım kullansa buna benzer diğer bütün şirketler batmaz mı?
    Tabii adam biliyor, ben ülke dışından müşteri kazanamam. Kim bana para verip benim dilimden film izler. Veriyim el altından hackerlara şifreleri. İzlendikçe tanınırım. Ve bir gün gelir, misal; 2010 da çözülemez bir yazılım yaparım. Başta +18 bağımlıları Resmi Abone olur paşa paşa… Hani aklıma gelmiyo değil. Komplo teorisi gibi ama.
    Mesela şu Hackerler, yiyosa DIGITURK u çözsünler o zaman ellerini öperim işte. Bu forumda yasak olmasına değinmiyorum bile. Çünkü DIGITURK Türkiye için neyse POLSAT ve TPS de kendi ülkeleri için odur.
    O yüzden biz izleyiciler olarak aldığımız uydudan ne beklediğimizi bilip, ona göre bütçemizin de elvermesiyle gidip işimizi görecek bir cihaza sahip olmaktır. Şifreli kanalları izlemek ekstraya girer. O amaçla uydu alan her zaman hüsrana uğrar. Çünkü teknolojiyle baş etmek çok zordur. Üretilen sistemin çözülebilir olmasına bağlıdır her zaman.Genel anlamda sırf yazılım, şifre diyerek belli markalara ambargo koyamayız. Şöyle ki:

    Ben ilk uyduyu alırken tek amacım kanallarını izlemekti. Gittim Kyoto cihaz aldımBir müddet kullanıp da ayarlamayı falan öğrenince cihazım çok sıkıcı gelmeye başladı benim için. Ekstra hiçbir özelliği yoktu çünkü. Kanal eklemesi bi alem, sıralaması dert.O zamanlar uydu ayarlamaya evlere gidiyorum,amatörce. Her uydunun menüsü ,içeriği beni cezbediyordu. En son GM 4000-9000 serisiyle karşılaştım. Menüsü, kanal geçişi, ayarlaması, sıralaması ve de oyunuyla kafama kazındı o zamanlar...
    Ve gittim bir Kyoto ya kuma getirdim,GM 9400 CI aldım, ilerde karta geçecekler dediler ya; 60 YTL fazla verip CI aldım yani. Meğerse içinde yazılım varmış, kartlı kartsız fark etmezmiş. ilk kez duymuşum, eve gelince deli oldum. Sevincimden elbet. Ne kadar spor,film, belgesel ve malum kanallar varsa hepsi açıktı. sevinçliydim.ve bir şifre aylarca yılarca geçerliydi vaktiyle....
    Tabi KYOTO yu elden çıkartacağım. uydumu bir arkadaşa verdim. Adam sadece belli başlı 5-10 kanal izlemek istiyo, köy yerinde olmayan kanallar.
    Aradan 3 yıldan fazla zaman geçti. Hem ben hem de uyduyu verdiğim arkadaş malımızdan memnunuz. Çünkü sınırlı da olsa beklentilerimizi karşılıyor.Eğer yine yeni uydu alacaksam bu asla başka bi marka olmayacak, çünkü cebime ve beklentilerime uygun başka cihaz yok.UCUZLAR, KÖTÜ, İYİLER PAHALI. Yazılım mı? Gelirse kullanırım, gelmezse acelem yok, kovalayan yok, hayati bir mesele deği, şimdi izlediklerim bana yeterli geliyo.

    İşin özeti şu aslında..Herkes beklentisine göre tepki veriyor.Haklılar. Ama uydu kullanıp da internetle haşir neşir olan kullanıcılar memnun değiller. Çünkü tüm yenilikler anında veriliyor ve kendi Cihazı geri kalınca doğal olarak kızmakta. Ama sadece evi, çoluk çocuğu için alan, 5-10 kanal arasında gezinen müşteriler markası ne olursa olsun elindekinden memnun. Kurcalamazsa tabi. Yasal olmayan şifreli kanaların da internette yayınlanması, hatta uydu firmaları bunu bir görev sayarak buna zaman ayırması çok ilginç. Şifre yazılımını üretmek cihazın kendisi kadar önemli ise ve GoldMaster bunu atlıyorsa bu çok daha ilginç o zaman. Cihazı üretirken en kral TUNERİ, CHİPİ kullanan GM firması nispeten çok daha kolay olan bu yazılımı üretip de müşterilerine sunmuyorsa o zaman internet müdavimlerini müşteriden saymıyor demektir. YANİ SAYI, ÇOÐUNLUK OLARAK. Ya da bir gün çıkacak ve diyecek ki: ULAN YAZILIM DEDİNİZ BAŞIMIN ETİNİ YEDİNİZ. ALIN ŞU SİSTEMİ YILLARCA KULLANIN. Bİ DAHA SESİNİZİ ÇIKARMAYIN DİYECEK VE EN KRAL YAZILIM SİTEMİNİ VERECEK.
    Bu ne zaman mı olacak.Ha bıyık uzatıp amcam olunca. yani bekleyin az kaldı. Halamı traş etcem birazdan. Bir haftaya kalmaz sakalı bile çıkar.
    Eyy GOLDMASTER sana bi hafta müddet.Başbakana yazar kasa atan millet senin kapına uyduyu atar, kapın uydu çöplüğü olur.
    Bu da masal filmiydi. Adı da:
    OLMAZ OLMAZ DEMEYİN OLMAZ OLMAZ.....
    ÇOOOOOKKKKK YAKINDAAAA
    blush:osmile_nono:rolleyes::p
    Son düzenleme bulentyazici; 27-02-2008, 16:02.
  • ozkandonmez
    Administrator

    • 30-12-2002
    • 47324

    #2
    Konu: OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

    İlginç ve çoğu doğru yaklaşımlar, ama bu yazıyı goldmaster üzerine yoğunlaştırmanız beni şaşırttı. neden goldmaster ?

    Kapısına atılacak cihaz üretmiş olan firmaları burada saysam sayfalara sığmaz.

    Şu bir gerçekki emu yazılımları uydu hobisinin içine etti, nasıl geldiğini yıllarca anlatmamıza rağmen insanlar sanıyorki dosyaları forumlar yada firma hazırlıyor. Hüsran buradan başlıyor aslında, ne firma ile nede forumla bir ilgisi yok.

    Mesajınızdada bu konuya zaten değinmişsiniz. Bilmeyenlerde benim şeytan üçgeni yazılarımı okusunlar.

    ULAN YAZILIM DEDİNİZ BAŞIMIN ETİNİ YEDİNİZ. ALIN ŞU SİSTEMİ YILLARCA KULLANIN. Bİ DAHA SESİNİZİ ÇIKARMAYIN DİYECEK VE EN KRAL YAZILIM SİTEMİNİ VERECEK.
    Keşke böyle bir sistem olsada hepimiz kurtulsak, aslında var ama biraz pahalı. Gideceksiniz bu platformlara üye olacaksınız vereceksiniz yıllık 4-5 bin dolar paşalar gibi ne şifre arayacaksınız neden firmalara taş atıp kafalarını yaracaksınız.

    Ama 4-5 bin dolar vermektense 80$ verip firmaları alaşağı etmek daha kolay değilmi, nerde yazılım derken benim gözüm döndü bu kanalları izlemek için dünya para verdim dediğiniz halbuki abonesi olduğunuzda en yaz 50 katını ödemeniz gereken kanallar.

    Eğri oturup doğru konuşun, uydu teknolojilerine ayak uydurmanın yolu sadece dünya para harcamaktan geçer. Onun dışında küçük paralar verip insanları yada firmaları satın aldığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Yada çatı anteni bağlayacaksınız ve belediye yayınlarını seyredeceksiniz.

    Uydu işi bir hobidir ve masraflıdır, masraf etmeden herşeyi izleyecem diyorsanız yapamazsınız. Yada beklersiniz şeytan üçgeni ne zaman anlaşırsa o zaman izlemeye başlarsınız.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

    Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
    Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
    Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

    Yorum

    • KüR_ÞaD
      Junior Member
      • 22-09-2007
      • 194

      #3
      Konu: OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

      Ben de burada Goldmastere karşı terrs yazı yazanlardan biriyim.Ama hiç bir zaman bu eleştirimi yöneticiye karşı yazmadım.Sonuçta yazılımı çıkartacak olan kişi yönetici değildir.Yazılımı çıkartacak olan eleştirdiğim firmanın para vereceği hackerdir.Firma bu olayı boşlayıp yazılım konusunda müşterisine destek sağlamadığı içinde eleştiririm.Çünkü GM gibi bir markanın diğer markalardan geriye kalması sinir bozucudur.Teknoloji sürekli gelişmektedir.Artık revaçta olan en iyi şekilde ve sürekli olarak müşterisine yazılım desteği sağlayabilendir.Menüsü kullanım kolaylığı yada kalite bunlar elbette etkendir ama çok ta üzerinde durmaya gerek duyduğum hususlar değildir en azından benim açımdan böyle.İş yerime şifre gözeterek değil sadece işimi görsün düşüncesiyle ucuz olduğu için Bestech marka cihaz aldım ve kullanımı gayette güzel.Ama ben şifreli kanallarıda düşünerek cihaz alacak olursam bundan sonra daha önce başka bir bölümede yazdım asla GM almayacağım.Burada adının bile yazılışı yasak olan yazıldıgında yıldızlar giren 4 harfli bir marka varya işte onu alacağım.Bahsetmişsiniz Fransada Tpsi yi yasal olarak izleyipte para verenler enayimi diye.Bence bunlara gerek yok.Sonuçta piyasada bunu bana sağlayacak olan bir recerver varsa ben ona yönelirim.Akıllı geçinmeye çalışır gibi bir halimiz de yok.Ne zaman ki artık yazılımlar çıkmaz olmuş bütün markalar gösterebildikleri yayın konusunda eşitlenmiştir!! İşte o zaman Goldmastere dönebiliriz kardeş.

      Tekrar teknolojinin çok geliştiği konusuna geri dönecek olursak.Sıkıyorsa Digiturk'u çözsünler yazmışsınız.Onunda sopcast programıyla çaresine bakmaya başladılar.Hele hele adsl hızı bu şekilde yükselmeye devam ederse ufak tefek kasmalarda ortadan kalkacak herkes netten maçları sözde şifreli olan kanaldan evinde netinden seyretmeye başlayacaktır.

      Esen Kalın...

      Yorum

      • ozkandonmez
        Administrator

        • 30-12-2002
        • 47324

        #4
        Konu: OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

        "Yazılımı çıkartacak olan eleştirdiğim firmanın para vereceği hacker" , bunun böyle olmadığını sanırım sizde biliyorsunuz, ŞEYTAN ÜÇGENİ ni bilmeniz gerekir. Hacker diye bir şey yoktur uydu sistemlerinde.

        ayrıca 4 harfli bir marka olarak baff vardı eskiden, yıldızlı bir gösterimimizde yoktur
        Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

        Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
        Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
        Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

        HAYDI IPTV YAPALIM

        TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

        LÜTFEN OKUYUN

        Yorum

        • bulentyazici
          Junior Member
          • 21-11-2007
          • 76

          #5
          Konu: OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

          Originally posted by ozkandonmez
          İlginç ve çoğu doğru yaklaşımlar, ama bu yazıyı goldmaster üzerine yoğunlaştırmanız beni şaşırttı. neden goldmaster ?

          Kapısına atılacak cihaz üretmiş olan firmaları burada saysam sayfalara sığmaz.

          Şu bir gerçekki emu yazılımları uydu hobisinin içine etti, nasıl geldiğini yıllarca anlatmamıza rağmen insanlar sanıyorki dosyaları forumlar yada firma hazırlıyor. Hüsran buradan başlıyor aslında, ne firma ile nede forumla bir ilgisi yok.

          Mesajınızdada bu konuya zaten değinmişsiniz. Bilmeyenlerde benim şeytan üçgeni yazılarımı okusunlar.



          Keşke böyle bir sistem olsada hepimiz kurtulsak, aslında var ama biraz pahalı. Gideceksiniz bu platformlara üye olacaksınız vereceksiniz yıllık 4-5 bin dolar paşalar gibi ne şifre arayacaksınız neden firmalara taş atıp kafalarını yaracaksınız.

          Ama 4-5 bin dolar vermektense 80$ verip firmaları alaşağı etmek daha kolay değilmi, nerde yazılım derken benim gözüm döndü bu kanalları izlemek için dünya para verdim dediğiniz halbuki abonesi olduğunuzda en yaz 50 katını ödemeniz gereken kanallar.

          Eğri oturup doğru konuşun, uydu teknolojilerine ayak uydurmanın yolu sadece dünya para harcamaktan geçer. Onun dışında küçük paralar verip insanları yada firmaları satın aldığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Yada çatı anteni bağlayacaksınız ve belediye yayınlarını seyredeceksiniz.

          Uydu işi bir hobidir ve masraflıdır, masraf etmeden herşeyi izleyecem diyorsanız yapamazsınız. Yada beklersiniz şeytan üçgeni ne zaman anlaşırsa o zaman izlemeye başlarsınız.
          Abiciğim,
          Ben zaten konuya firmayı karalamak amacıyla değil,arkadaşlarımızın yaklaşımına değinmek için başka açılardan baktım.Hem bu mesajda hem de önceki mesajlarda olduğu gibi, konuyu firma üzerinden değil, sizin bahsettiğimiz o ÜÇGEN üzerinden yürütmek lazımdır.
          GoldMaster üzerine yoğunlaşmamın amacı ise konuyu kendi gözümle daha iyi yansıtmaktı. Yoksa acizane 10'dan fazla markanın özelliğini az çok biliyorum. Çoğunu evime bile sokmam GM nin üzerine cihaz tanımam.Ben ben azıcık kara mizaha kaçtım zaten dikkatli okursanız.Yani demek istiyorum ki, GM böülümündeki şikayetçilere seslenmiş oluyorum.Yani EMU dediğimiz beleş sistemi öyle davul zurna çalınarak programa bağlanmaz,gerekirse yayınlanır, yüklenir. Onu demek istedim.
          Teknolojiye güç yetmez onu dünden biliyorum.
          Mesajları sen de okuyorsun ben de. Lütfen söyler misiniz, bir hizmet eksikliği mi şikayet konuları, yoksa ekstra hizmet ayağına hazır geliyo diye, gecikince isyan ediyor. benim eleştirim bu bakış açısına.
          Yazılımları hackerlerin ya da forumların üretmediğini biliyorum, ben lafın gelişi dedim. Forum paylaşım içindir.

          Son olarak.....
          ŞEYTAN ÜÇGENİ yazınızı okuyacağım. Hangi bölümde acaba
          Son düzenleme bulentyazici; 27-02-2008, 18:26.

          Yorum

          • ozkandonmez
            Administrator

            • 30-12-2002
            • 47324

            #6
            Konu: OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

            İşte bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz zaten arkadaşım , eskiden şikayetler kumanda kilitleniyor, menüde şuda olsun, diseqc çalışmıyor gibi sorunlar gelirdi.

            Şimdi herkes onu unuttu emu peşinde bir güncellemedir dosyadır gidiyor, ama nerden ve nasıl geldiğini bilmediklerinden çıkan seslerin tonu kulağı tırmalar cinsten oluyor.

            Yanlız öylesine bir örnek vermek istediğinizde X marka diyebilirsiniz, isim vermek firmayı istemesenizde zedeleyici bir davranıştır. Kaldıki GM bunu haketmiyor.


            Şeytan üçgeninide muhtelif yazılarımda yazmıştım aşağıdaki linkimizden bulabilirsiniz.,

            http://www.ozmena.com/search.php buradan bulabilirsin
            Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

            Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
            Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
            Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

            HAYDI IPTV YAPALIM

            TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

            LÜTFEN OKUYUN

            Yorum

            • EMRE4444
              Junior Member
              • 10-02-2006
              • 23

              #7
              Konu: OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

              arkadaşlar benim anlamadıgım nokta şu madem goldmastır firmasının yazılım verme mecburiyeti yoksa neden son çıkardıgı cihazlara yazılım veriyor yazılım destegi almak için yeni modelmi almalıyız kullandıgım cihazı aldıgım zaman ballandıra ballandıra şunu çözer falan filan cihazı satana kadar sonra muhatap bile bulamazsın neden next firması bunu yapmıyor yazılım verdimi model ayrımı yapmadan hepsine veriyor işte kızdıgım nokta bu ya hiç yazılım vermesin yada ayrım yapmasın .

              Yorum

              • ozkandonmez
                Administrator

                • 30-12-2002
                • 47324

                #8
                Konu: OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

                "goldmastır firmasının yazılım verme mecburiyeti yoksa" böyle bir cümle nerde geçiyor ?? Dosya verilememesinin nedenleri çeşitli konularda vurgulanmıştır.

                Ayrıca tüm modellere yazılım veriyor dediğinizde de fabrikası kapandığı için yazılım veremediği cihazlar var, dersinizi iyi çalışın ondan sonra yazın lütfen.
                Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

                Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
                Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
                Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

                HAYDI IPTV YAPALIM

                TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

                LÜTFEN OKUYUN

                Yorum

                • lordx
                  Junior Member
                  • 06-01-2006
                  • 261

                  #9
                  Konu: OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

                  Yazılımlar gecikti diye kullandığımız cihazı kötülemeyi ben de pek anlamlı bulmam. Biz de şu basit kasaba kurnazlığı pek görülür ama, hiç kimsenin de işine yaramaz.

                  "İyi olsun, ucuz olsun"

                  Meali, 140 TL verip cihaz alacak sonra da şifreli kanalların çoğunu seyredeceğiz. Eğer gerçekten bu imkâna sahip olmak isteyenler varsa, kesenin ağzını açıp, kart paylaşımlı cihaz alacak. Bir arkadaşın dediği gibi, "Extra hizmet" için hiç kimseyi "Hizaya getirme" çabasında olmayacak.

                  Fakat burada GoldMaster'i yazılım hususunda savunma durumunda bulunan arkadaşların aslında bilip de bilmezden geldikleri konuya vurgu yapacağım.

                  Müşteri diyor ki, "İllegâl'in desteği olmaz, bu doğru. Ama bu, tüm firmalar için geçerli. Filân firma bunu devamlı yapıyorsa, GoldMaster neden ağırdan alıyor ?"

                  Haaa. Bir de başka bir arkadaş esas "Can alıcı" mevzuya işaret etmiş.

                  "Piyasaya yeni sunulan modellerin yazılımları hemen veriliyor."

                  Eee, şimdi daha önceden satılmış ve piyasa yapmış modellere gelince mecbur değilsiniz ; yeni modeller söz konusu olunca, "Tanıtım politikası ve ticaret mantığı"

                  Müşteri nasıl olsa çabuk unutur.

                  Ben de artık ilk fırsatta elimdeki 55000 cı cihazı ucuz/pahalı demeden çıkarıp, kart paylaşımlı bir cihaz almayı düşünüyorum. Firmaların "Himmet"ini bekleyerek bu işler yürümez.
                  Son düzenleme lordx; 28-02-2008, 16:16.

                  Yorum

                  • KüR_ÞaD
                    Junior Member
                    • 22-09-2007
                    • 194

                    #10
                    Konu: OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

                    Fabrikası satılanlar hangi model Goldmaster'lerdir.11 bin serisi için o tip şeyler duymuştum.Peki buna 9 bin serisi de dahilmidir.Eğer dahil değilse Goldmasterin en çok satan modeli olarak 9 binlerin yazılımı nerededir.Yeni modele çıkartıp öncekileri boşluyorsa demekki artık onların satılmasını istemeyip yenilerin satılmasını istiyor demektir.Ve yazılımlar rakip markalara göre çok geç kalıyor.

                    Goldmaster satan arkadaşlar son 1/2 senedir bu marka hala eski oranında satılmaktamıdır.Eğer satılmıyorsa,piyasa kaybedilmeye başlandıysa bunun sebebi nedir.?

                    Yorum

                    • mmnet
                      Junior Member
                      • 29-06-2007
                      • 23

                      #11
                      Konu: OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

                      sonuna kadar bu yazıyz katılıyorum eğer bir fabrikadan cihaz olup yazılım cikaramıyatsan senin büyüklüğün nerede alacaksan yabancı marka fabrıkası kapanmayan yazılımı dstegi bitmeyen bir cihaz alacaksın

                      Yorum

                      • adorage
                        Member

                        • 15-04-2004
                        • 617

                        #12
                        Konu: OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

                        işin aslı sonuçta bu sadece goldmaster için değil nerdeyse tümünü kapsıyor
                        kendi adıma topfield kullanıyordum sırf emu kendim atayım diye goldmastera döndüm
                        ama bu emu olayı çıktıktan sonra satıcılarda bu cihaz şunları çözer şu kanalları açar bunda şu modül gömülüdür bu +18 kanalları açar 2010 kadar şunu izlersin şeklinde insanları yönlendirdiler ben ankarada oturuyorum ve rec. aldığım bütün arkadaşalara bu şekilde satıcılar telkinde bulundu şimdi de cardsharingli cihazlar moda alanın elide patlıyor marifet insanlara bunu söyleyen aracıları ve satıcları yanlış yönlendirmelerinde bitiyor yoksa benim insanım ne emuyü nede sharingi nede kartı bilir

                        firmalardan sen hiç benim cihazım bunu çözer tahaütünü duydunmu dersen duymadım vermekte aptallık olur

                        sonuç olarak her ne kadar bunu vermek zorunda değilim desede firmalar ilk emuyü çıkarttıklarında bu yükümlülüğün altına girmiş oldular şimdi beni ilgilendirmez diyen tüm rec. üretici firmlalar aslında sattıkları ürünün arkasında durmakla yükümlüdür.

                        sen bu makinayı sırf emusü var diye satıyosan yada bu özelliği var diye insanlara pazarlatıyosan bundan sorumlusundur. işte herkesin gücüne giden bu adam zamanında ciddi anlamda para verdiği makinanın mürüvetini görmek istiyor

                        not : ticari hiç bir eylemim yok sadece tüketiciyim bu güne kadar emu ile izleyebildiğim yayınları kar sayıyorum tüm kullanıclara tavsiyem de sakinliği elden bırakmamak sağlığınız için yoksa rec. alıp adamın kafasınada fırlatsan çözüm yok

                        Yorum

                        • besim
                          Junior Member
                          • 16-06-2005
                          • 217

                          #13
                          Konu: OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

                          Originally posted by mmnet
                          sonuna kadar bu yazıyz katılıyorum eğer bir fabrikadan cihaz olup yazılım cikaramıyatsan senin büyüklüğün nerede alacaksan yabancı marka fabrıkası kapanmayan yazılımı dstegi bitmeyen bir cihaz alacaksın
                          Öyle bir cihaz olmadığına göre hüsnü kuruntu yapmayalım....Dahası şu yukarda yazılanlar, çizilenler, emü'lü yazılım'ın gelmesine çare değildir , biraz sakin olmak lazım.


                          Yorum

                          • bulentyazici
                            Junior Member
                            • 21-11-2007
                            • 76

                            #14
                            Konu: OLMAZ OLMAZ DEMEYİN, OLMAZ OLMAZ.

                            Originally posted by besim
                            Öyle bir cihaz olmadığına göre hüsnü kuruntu yapmayalım....Dahası şu yukarda yazılanlar, çizilenler, emü'lü yazılım'ın gelmesine çare değildir , biraz sakin olmak lazım.


                            yazmayınca derdimiz nasıl belli olur acaba söyler misin. her platformda kullanıcılar fikrini ortaya koymalı ki firmalar da bunu dikkate alsınlar. Ve emin olun internet kamuoyu dikkatle takip edilmekte..
                            Bu forumda ki tepkileri küçümsemeyelim. Her zaman dediğimiz olmaz ama bazen de ne istediğimizi bilirlerse satışların artacağını onlar da biliyorlar.
                            O yüzden, yazın abiler.Yazın ki bir gün değişim olursa bunda benim de payım var diye sevinirsiniz.
                            Tabii; bilinçli, seviyeli, düzgün ve üsluba uygun..
                            Hade bakalım...
                            Saygılar....

                            Yorum

                            İşlem Yapılıyor