Öğretmenlerin çayına fare zehiri atmışlar!

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • anterior
    Senior Member
    • 06-11-2006
    • 6453

    Öğretmenlerin çayına fare zehiri atmışlar!

    OSMANİYE’de bir ilköğretim okulunda görev yapan öğretmenler, teneffüste içtikleri çaya fare zehiri atıldığı şüphesi üzerine büyük panik yaşadı. 17 öğretmen zehirlenme ihtimaline karşı hastaneye götürüldü.

    Olaya saat 12.00 sıralarında Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda meydana geldi. Teneffüse çıkan öğretmenler, Elif Apaydın adlı çaycının getirdiği çayları içmeye başladı. Bir süre sonra öğretmenler odasına gelen çaycı, çay ocağında fare zehiri poşeti olduğunu, kimin getirdiğini bilmediğini, çaya atılmasından şüphelendiğini söyledi. Bunun üzerine öğretmenler odasında büyük panik yaşandı. Zehirlenme şüphesiyle çay içen 17 öğretmen, Osmaniye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Öğretmenlere serum takılıp mideleri yıkandı, kan örnekleri de alınıp taburcu edildi.

    Herhangi bir zehirlenme belirtisi görülmeyen öğretmenlerden alınan kan örneklerinin sonucuna göre olayla ilgili soruşturma başlatılıp başlatılmayacağına karar verileceği belirtildi.

    Hürriyet
  • anterior
    Senior Member
    • 06-11-2006
    • 6453

    #2
    Konu: Öğretmenlerin çayına fare zehiri atmışlar!

    İntikam için öğretmeninin çayına fare zehiri atmış

    Osmaniye'de bir ilköğretim okulunda meydana gelen zehirlenme olayının öğretmeninden intikam almak isteyen bir öğrenciden kaynaklandığı tespit edildi.

    Kantin görevlisinin dikkati sayesinde facianın önlendiği olayla ilgili 2 öğrencinin gözaltına alındığı bildirildi.

    Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda öğretmeninden dayak yediği ve bu nedenle intikam duygusu beslediği iddia edilen 7. sınıf öğrencisi U.D (14) öğretmenlerin içtiği çaya zehir attı.

    İddiaya göre U.D., geçtiğimiz günlerde bir öğretmeninden dayak yemesini hazmedemedi. Aynı sınıftan arkadaşı E.Ç.'yi (14) gözcü olarak kullanan U.D., fare zehri olduğu tahmin edilen maddeyi, çaycının olmadığı bir sırada çaydanlığa boşalttı. Ancak çaydanlıkta dem olmaması olası bir faciayı önledi.

    Okul öğretmenleri, teneffüs saatinde çaycının getirdiği çayları içti. Bir süre sonra çaydanlığı temizlemek isteyen kantin görevlisi, çaydanlığın içinde yabancı maddeler bulunduğunu gördü.

    Yabancı maddelerin çay içilmeden önce çaydanlığa konulduğu düşüncesi ile 17 öğretmen ve bazı sivil çalışanlar, veliler ve 2 öğrenci olmak üzere çaydan içen toplam 23 kişi, hemen hastaneye kaldırıldı. Burada kan numunesi alınarak, serum takılan öğretmenler ve diğer vatandaşlar, bir süre gözlem altında tutuldu. Hayati tehlikesi bulunmadığı anlaşılan şahıslar daha sonra taburcu edildi.

    Bu arada olayın polise yansıması üzerine okulda geniş çaplı soruşturma ve inceleme yapıldı.

    Güvenlik güçleri, olayla ilgili olarak U.D ve arkadaşı E. Ç'yi göz altına aldı. Olay ucuz atlatılırken, çaydanlıktan çıkan yabancı maddelerin tahlil için Ankara'ya gönderileceği, gözaltına alınan 2 öğrencinin ise adliyeye sevk edileceği bildirildi.

    StarGazete

    Yorum

    • cunuyil
      Senior Member
      • 27-09-2005
      • 7297

      #3
      Konu: Öğretmenlerin çayına fare zehiri atmışlar!

      Öğrenciyi bu zalimane tavır içerisine sokan gerekçe de ortada...

      Ama hangimiz ya da kaçımız (30 yaş üzeri olanlar) öğretmeninden bir sille yemeden okulu bitirmiştir ki???

      Tabi öğretmenin öğrenciye vurmasını tasvip etmediğim gibi,olayın vuku bulduğu yer de önemlidir.Çocuğun gururunu kıracak bir davranış onu kinlendirecektir.:(

      Yorum

      İşlem Yapılıyor