saf vatandaşın itirazı

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • LÝMAN
    Banned
    • 04-10-2007
    • 1420

    #16
    Konu: saf vatandaşın itirazı

    Originally posted by cendel
    arkadaşlar ben bu meseleyi yeni duyuyorum biri bana baştan ve sade bi dille anlatabilirmi ben saf bi redline satıcısıyım neler olduğundan haberim yok lütfen yardımcı olun
    Forumda kısa bir araştırma yaparak ya da direk Redline'ı arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

    Yorum

    • YuSuF ErGiN
      Senior Member
      • 23-01-2006
      • 10188

      #17
      Konu: saf vatandaşın itirazı

      @bariefe

      Yazdıklarınız Redline eleştirisinden kişilere yönelmeye başlıyor.

      Lütfen yazılarınızdaki kişisel eleştri dozunu arttırmayın.

      Bahsettiğiniz kişi firmanın pazarlamacısı değil ama siz " postpaid ; tam bir redline pazarlamacısısın. " bu kelimeleri sarfetmekte bir sakınca görmüyor olabilirsiniz ama bu cümle nedeniyle sizi uyarmak istiyorum, lütfen bu tür cümleleri sarf etmeyin.

      Yorum

      • OSMAN BAS
        Banned
        • 07-09-2006
        • 158

        #18
        Konu: saf vatandaşın itirazı

        Originally posted by bariefe
        Postpaid; Kamuda çalışan biri olarak şunu bil;
        Böyle devam ettiğin sürece senii yukarlara taşırlar ama senin yanlış bildiğin onlar için doğru ise ve sen itiraz edersen anında başa dönersin.
        evet bariefe bende kamuda çalışan biri olarak sana cevap vereyim !

        senin kurumunda yalakalık başını almış gitmiş olabilir (sen bu işleri bildiğine göre yaptığın iş yalakalık sanırım) işine gelmeyen cevaplara senin işine geldiği gibi hakaret vari cevap vermeye hakkın yok sanırım

        sen kimsinki imalı olarak millete yalaka diyen işine gelmiyosa çek git

        samimi redline kullanıcısı memnun sen rahat ol senin gibi bi kaçtane zır.. çıkıp milleti gaza getirip ....
        Son düzenleme OSMAN BAS; 26-03-2008, 11:28.

        Yorum

        • mtv72
          Junior Member
          • 02-03-2006
          • 287

          #19
          Konu: saf vatandaşın itirazı

          bariefe arkadaşım bende seni son zamanlarda özellikle takip ediyorum bilgi paylaşacağına milleti kışkırtıp hakaret yağdırıyorsun senin bunu yapmana ne hakkın var sana ve senin gibilerine izin vermiyceğiz bu size ve sizin gibilere son uyarımızdır...

          Yorum

          • ozkandonmez
            Administrator

            • 30-12-2002
            • 47324

            #20
            Konu: saf vatandaşın itirazı

            Meseleleri Redline çerçevesine sığdırıp taşlanması konusunda kimin ne için ve ne sebeple mesaj yazıdığı diğer insanlara hakaret boyutuna varan cümleleri ile belli olmaktadır.

            Bu konuda özellikle benim bir çok yazım var okuyunuz, şayet bilmiyorsanız almayacaksınız. Alıyorsanız cihazı bazı öngürülerle alacaksanız, emu diyorsanız onunda ömrü sınırlıdır, firmalar sizin uydu cihazınınızdan izleyeceğiniz şifreli yayınları ömür boyu vermekle yükümlü değildir.

            Mücbi sebeplerden oluşan durumlarda örneğin 2010 meselesinde şayet yayınlar var ve firma bunu sağlamıyorsa sonuna kadar haklı olursunuz bizde bu noktada savunuruz sonuna kadar.

            Ama kavgada hep bel altına vurup asıl yeni olayları karalayıcı ve gündemi meşgul ederek firma karalama yada kişilere hakaret boyutlarını bir kez daha düşünün.

            Forumu kullanarak kişilere ve firmalara hakaret edemezsiniz, şayet edersenizde gerekli cevabı gerektiği şekilde alırsınız. Kişiler ve firmalar ile olan kişisel sorunlarıızı onlarla forum dışında halledeceksiniz.
            Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

            Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
            Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
            Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

            HAYDI IPTV YAPALIM

            TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

            LÜTFEN OKUYUN

            Yorum

            • þehmus alakuþ
              Junior Member
              • 30-10-2006
              • 328

              #21
              Konu: saf vatandaşın itirazı

              Originally posted by karaefe17
              arkadaşım tamam hak veriyorum amaç para kazanmak ise redline firması biz müşterilerine degiştirme seçenekleri sunsun onuda yapmıyor zaten müşterinin karşısına değişik seçeneklerle çıksa bu gereksiz tartışmalar olmıyacak ve redline firması daha çok kazanacak ( mesela bir öneri:bende 18500 var pvr1000 serisi ile belli bir miktar ödiyerek takasa girerim buna satış dekartmanında çalışan firma görevlileri daha yeni şeçenekler sunabilir.)
              arkadaşım bunu firma yapmaz. ama bayi yapar ve yapıyor da sen hangi bayiye gitmişsinde sana makul bi fiyat karşılığında değiştirmiyorum diyor bi söylermisin bu bu konuda hiç araştırma yapmışmısın? milletin elindeki hangi cihaz olursa olsun bizredline ile takas ediyoruz ve eminim bütün bayilerde bunu yapıyor yapacağın alacaksın cihazı eline gideceksin bir bayiye makul bir fiyatta anlaşırsın olur biter eğer derdin buysa,

              Yorum

              • þehmus alakuþ
                Junior Member
                • 30-10-2006
                • 328

                #22
                Konu: saf vatandaşın itirazı

                Originally posted by cendel
                arkadaşlar ben bu meseleyi yeni duyuyorum biri bana baştan ve sade bi dille anlatabilirmi ben saf bi redline satıcısıyım neler olduğundan haberim yok lütfen yardımcı olun
                cendel biz sana bir tlf kadar yakınız ara veya müsait bi zamanında gel sana bilgi verelim

                Yorum

                • blatta_hiberna
                  Banned
                  • 24-03-2008
                  • 28

                  #23
                  Konu: saf vatandaşın itirazı

                  umarım cs100x modelinin başına böyle bişey gelmezki ki ben geliceğini tahmin ediyorum son gelişmelerden sonra..

                  Yorum

                  • babagezgin
                    Junior Member
                    • 18-11-2006
                    • 141

                    #24
                    Konu: saf vatandaşın itirazı

                    Originally posted by serhat11
                    Sevgili sinirli arkadaşım 2010 yılına kadar açık kalacağı söylenen kanalla ilgili redlinenin bir kusuru yok o yayın tek redline de değil bir çok farklı uydu alıcısında vardı (netion tabanlı) ve hepsinde de gitti yayını kesen redline şirketi değilki ha siz cihazınızı alırken birisi size redline yetkilisi olarak bu kanalın 2010 yılına kadar açık kalacağına dair söz vermişse yani olayın kendi tekellerinde olduğunu söylemişse o söz verenle bir görüşün ..redline kimseye wiewleri açıcam diye söz vermedi ama bak açıyor 2010 yılına kadar açık olacağı söylenen yanında sizin gibi bir çok cihaz sahibi aynı durumdadır farklı farklı markalardan şimdi kalkıpta hepsine aynı kötülemeyi yapabilirmiyiz tabiki hayır bu sorunun kaynağı netion firmasıdır...
                    ben chazı redlinden aldım netion firmasından değil ve web sitesinde ve satıcı firmada bu vaadlerde blundu evet kandırıldık redlin firması tüketiciyi kandırdı ben göysümüm gere gere haklı olarak kötülerim.

                    sana bide sorum olacak senin şu yazdıkalrın hiç akılcımı sen inanarakmı yazdın kim chaz alırken direk redlin yetikili belgesi sordu bu formun verdiği reklamlarda bile malum kanalların reklamı yokmuydu ve diyosunki redlin bi kabahatı yok o chaza kanal kendimi geldi girdi sonradanda çıktı gittti satarken o mlum kanallar bi vaad değilmiydi allah için yazdıklarını bi oku ya
                    Son düzenleme babagezgin; 26-03-2008, 17:44.

                    Yorum

                    • ozkandonmez
                      Administrator

                      • 30-12-2002
                      • 47324

                      #25
                      Konu: saf vatandaşın itirazı

                      Olaylara tarafsız olarak baktığımda, ortada yayını olmayan kanalların ne ve nasıl bir şekilde izlettirilebileceğinin cevabı olamaz.

                      Tüketici tarafından bakıldığında ise, şu istenebilir ; kardeşim madem bu kanalları veremiyorsunuz ya başka kanal koyun yada bu kanallar için cihazlara eklediğiniz parayı geri verin....

                      Bunun ötesinde hepsi boştur, 2010 yılına kadar ücretsiz yayın var diyen ve neotion chipli TÜM boardlar a para yatıran üreticilerin parası uçtu gitti, üstelik bu kanallar için 5-10 dolar cihaz fiyatlarına ekleyen firmalar ilgili yayına 100 bin dolar gibi paralar yatırdılar ve onlar bu paraları kesinlikle geriye alamadılar.
                      Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

                      Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
                      Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
                      Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

                      HAYDI IPTV YAPALIM

                      TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

                      LÜTFEN OKUYUN

                      Yorum

                      • ali071961
                        Junior Member
                        • 13-02-2008
                        • 323

                        #26
                        Konu: saf vatandaşın itirazı

                        Originally posted by ozkandonmez
                        Olaylara tarafsız olarak baktığımda, ortada yayını olmayan kanalların ne ve nasıl bir şekilde izlettirilebileceğinin cevabı olamaz.

                        Tüketici tarafından bakıldığında ise, şu istenebilir ; kardeşim madem bu kanalları veremiyorsunuz ya başka kanal koyun yada bu kanallar için cihazlara eklediğiniz parayı geri verin....

                        Bunun ötesinde hepsi boştur, 2010 yılına kadar ücretsiz yayın var diyen ve neotion chipli TÜM boardlar a para yatıran üreticilerin parası uçtu gitti, üstelik bu kanallar için 5-10 dolar cihaz fiyatlarına ekleyen firmalar ilgili yayına 100 bin dolar gibi paralar yatırdılar ve onlar bu paraları kesinlikle geriye alamadılar.

                        Hocam bu yazdıklarınız hiç bir çığırtkanın işine gelmez göreceksiniz sizi böyle dediğiniz için bile eleştirecekler size teşekkür ederim.

                        saygılarımla.

                        Yorum

                        • ozkandonmez
                          Administrator

                          • 30-12-2002
                          • 47324

                          #27
                          Konu: saf vatandaşın itirazı

                          İşlerine gelsin yada gelmesin olay bu ve öteside yokki.
                          Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

                          Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
                          Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
                          Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

                          HAYDI IPTV YAPALIM

                          TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

                          LÜTFEN OKUYUN

                          Yorum

                          • wishmaster_5
                            Junior Member
                            • 06-03-2007
                            • 9

                            #28
                            Konu: saf vatandaşın itirazı

                            Ne yani arkadaşlar yakında ***li kanalları izleyemicekmiyiz redline ile doğrumu anlamışım? Biri cvp versin ltfen.

                            Yorum

                            • bariefe
                              Junior Member
                              • 12-12-2005
                              • 345

                              #29
                              Konu: saf vatandaşın itirazı

                              Herhalde izleyemeyeceğiz.Ne zaman kesileceğini bilinmez.
                              Ayrıca Benim amacım Reklam yapılıyorsa hakkı verilsin,sözler tutulsun.cs x serilerine güncelleme varr 10000 serisine neden kesiliyor anlamı yok,mantığı yok

                              Yorum

                              • YuSuF ErGiN
                                Senior Member
                                • 23-01-2006
                                • 10188

                                #30
                                Konu: saf vatandaşın itirazı

                                Originally posted by bariefe
                                Herhalde izleyemeyeceğiz.Ne zaman kesileceğini bilinmez.
                                Ayrıca Benim amacım Reklam yapılıyorsa hakkı verilsin,sözler tutulsun.cs x serilerine güncelleme varr 10000 serisine neden kesiliyor anlamı yok,mantığı yok

                                Sorduğunuz soru için gereken cevabı firma verdi mi ?

                                Verdi, işinize gelmiyorsa, gidin hakkınızı arayın. Burada hergün siz ve sizin gibilerden aynı cümleri duymaktan ben bıktım.

                                Neden bu kadar çığırtkanlık yapacağınıza Tüketici Mahkemesine başvurmuyorsunuz.

                                Hakkınızı arama yeriniz bu forum değildir.

                                Firma yönelttiğiniz her şeye kendince cevapları vermiştir ve bu cevabpları beğenmiyorsanız ve tatmin olmuyorsanız HAK ARAMA yeriniz FORUM'lar değildir.

                                YETER ARTIK

                                KONU KAPATILMIŞTIR

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor