Burası Yassıada

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Burası Yassıada

    Burası Yassı Ada

    10 Haziran 2008Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan orada yargılandı. Zindanlarında birçok milletvekili mahkûm hayatı sürdü. Bazıları o zindanlarda yaşamını yitirdi. Bir döneme damgasını vuran, İstanbul’un hemen karşısındaki Yassı Ada, şimdi kaçamakların adası haline geldi.

    İŞTE YASSI ADA'DAN İNANILMAZ KARELER..

    Türk siyasi hayatında çok özel bir yeri olan Yassı Ada, kendi kaderine terk edildi.Yassı Ada'nın dramını 'artık yaslı ada oldu' diye duyuran Star Haber kamerası adada yaşananları gözler önüne seren görüntüleri Türkiye'ye duyurdu.

    Bir zamanlar Menderes'lerin yargılandığı, tutuklu bulunduğu odalarda şimdi yerler prezervatifler, boş bira kutuları, kullanıldıktan sonra atılan yastıklar ve yorganlarla dolu.

    Duvarlarda ise Rusça yazılar ve telefon numaralarına rastlanıyor.

    Kendi kaderine terk edildikten sonra harabeye dönen Yassı Ada'da rezaletin adı şimdi fuhuş. Teknelerle adaya getirilen Rus kadınlar burada müşterilerle buluşturuluyor.

    Çevre sakinleri de adada fuhuş yapıldığını doğruluyor. Daha çok Rusların adaya geldiğini anlatan sakinler, "Üzülüyoruz ama önüne geçilemiyor" diyorlar.

    kaynak:hürriyet
İşlem Yapılıyor