TJK TV HAKKINDA

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ersincan
    Junior Member
    • 13-03-2004
    • 42

    TJK TV HAKKINDA

    -------------------------------------------------------------------------------------
    YARIN SEÇİLECEK OLAN TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ YENİ YÖNETİMİ, GENEL KURUL ÜYELİRİ VE KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

    YARIŞSEVERLER, AT YARIŞLARINI 11 YILDIR TRT EKRANLARINDAN VE MİLLİ UYDUMUZ TÜRKSAT ÜZERİNDEN BEDELSİZ OLARAK İZLEMEKTE İDİ.

    TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ YÖNETİMİ, 1 NİSAN 2004 İTİBARİYLE TÜRKİYE AT YARIŞLARI YAYININDA TRT KURUMU VE 55 TÜRK TV KANALININ YAYIN YAPTIĞI MİLLİ UYDUMUZ TÜRKSAT'I TERCİH ETMEYEREK ANLAŞILMAYAN BİR NEDENLE YABANCI BİR UYDU ÜZERİNDEN YAYINA GEÇME KARARI VERDİ.

    BU KARAR İLE GÖREV SÜRESİ YARIN BİTECEK OLAN TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ YÖNETİMİ TÜRK HALKINI AT YARIŞLARINDN MAHRUM BIRAKMIŞTIR. OYSA ATATÜRK DER Kİ;

    "AT YARIŞLARI MODERN TOPLUMLAR İÇİN SOSYAL BİR İHTİYAÇTIR."*

    BU DURUM KARŞISINDA GRUBUMUZ TÜRKİYE AT YARIŞLARINI BEDELSİZ BİR ŞEKİLDE YERIŞSEVERLERİN HİZMETİNE SUNMAK İÇİN 23 MART 2004 TARİHİNDE TJK YÖNETİMİNE RESMİ TEKLİF GÖTÜRMÜŞ ANCAK TARAFIMIZA BUGÜNE KADAR BİR CEVAP VERİLMEMİŞTİR.

    DEĞERLİ KONGRE ÜYELERİ

    YARIN SEÇECEĞİNİZ YENİ YÖNETİMİNDE, TÜRK HALKI ADINA AT YARIŞLARININ ESKİDEN OLDUĞU GİBİ TÜRK YAYINCILARININ BULUNDUĞU MİLLİ UYDUMUZ TÜRKSAT'TAN YAYINLANASI VE ÜCRETSİZ İZLENEBİLMESİ KONUSUNDA TAAHHÜT İSTEYİNİZ.

    VATANDAŞI TELEVİZYONLARINDA BEDAVA AT YARIŞI İZLEME KEYFİNDEN YOKSUN BIRAKMAYINIZ. TÜRKİYE AT YARIŞLARI TÜRK UYDUSUNDAN YAYINLANMALIDIR, BUNUN TERSİ DÜŞÜNÜLEMEZ.

    ESKİ YÖNETİMİN ALMIŞ OLDUĞU KARAR KAPALI KAPILAR ARDINDA ALINMIŞ BİR KARARDIR. MİLLİ SERVETİMİZ TÜRK UYDULARINDA 55ADET TÜRK TV KANALI YAYIN YAPARKEN, AT YARIŞLARIMIZIN YABANCI BİR UYDUDAN YAYIMLANMASI KONUSUNDA KARAR VEREN YÖNETİMDEN BUNUN NEDENİNİ SORUNUZ.

    BAŞTA SİZ DEĞERLİ TJK KONGRE ÜYELERİ OLMAK ÜZERE, TÜM SPOR KAMUOYUNUN PARASIZ AT YARIŞLARINI MİLLİ UYDUMUZ TÜRKSAT ÜZERİNDEN İZLEME KONUSUNDAKİ HASSASİYETİNİ GÖSTERMEYE DAVET EDİYORUZ.

    *Atatürk'ün bu sözü Türkiye Jokey Kulubu'nün internet sitesinden alınmıştır. www.tjk.org.tr
    -------------------------------------------------------------------------------------
    FreetV
    -------------------------------------------------------------------------------------
    SAYIN ARKADAŞLAR SİZE FANATİK GAZATESİ 3 NİSAN 2004 TARİHLİ GAZETESİNDEN BİRE BİR AKTARILMIŞTIR.

    YORUM SİZLERİN....
  • ozkandonmez
    Administrator

    • 30-12-2002
    • 47324

    #2
    Re: TJK TV HAKKINDA

    Atıldı atılacak derken 1. uydumuzun ömrü az kaldı şimdi 42 den yayın yapan iki uydumuzdaki yayınlarda malesef hepinizin bildiği gibi asılsız olan bir reklam kampanyası ile bazı kanalların paralı yayına geçmesi hepimizi derinden üzüyor.

    Anlaşılmaz nedenlerle kapılar arkasında halledilen bu meselenin TJK nın paraya ihtiyaç duyduğundan olduğunu sanmıyorum zira iyi kazandıran bahis oyunlarından biridir.

    Bende bu kararı kınıyor ve devlet büyüklerinin bu konuya el atacakları umudunu hala taşıyorum.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

    Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
    Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
    Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

    Yorum

    İşlem Yapılıyor