YAKIT BİTTİ OKUL PAYDOS

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • zigana
    Senior Member

    • 26-01-2004
    • 3796

    YAKIT BİTTİ OKUL PAYDOS

    YAKIT BİTTİ OKUL PAYDOS




    OY umduğu yerden kömür esirgemeyen AKP, Bornova Altındağ İlköğretim Okulu’nu yakıtsız bıraktı. Milli Eğitim Müdürlüğü sorunu günlerdir çözemedi. Okul Müdürü İlknur Acaroğlu, velilere “Çocuğunuzu okula göndermeyin” demek zorunda kaldı.

    Paltoyla ders yapılıyor
    BazI veliler müdürün tavsiyesine uyup çocuklarını okula göndermezken, gelen öğrenciler de titredikleri sınıflarda paltoyla ders yaptı. Veliler, “Kömür, beyaz eşya dağıtmayı biliyorlar. Okulun yakıtı nasıl olmaz!” diyerek, duruma sert tepki gösterdi.

    ÖÐRENCİLER SOÐUKTAN DERS YAPAMAZ OLDULAR
    Yakıt bitti okula gelmeyin
    Bornova’daki bir ilköğretim okulunda kaloriferler günlerce yanmayınca müdür velilere ‘hasta olabilecek çocuğunuzu göndermeyin’ çağrısında bulundu

    Haber: Selda Öztürk KAY
    İzmir’in Bornova ilçesindeki Altındağ İlköğretim Okulu’nda geçen hafta yakıtın bitmesiyle, koloriferler yakılamadı. Mevsimin en soğuk günlerinin yaşandığı İzmir’de soğukla başbaşa kalan öğrenciler için okul idaresinin yaptığı girişimler de yetersiz kaldı. Araya hafta sonu tatilinin girmesine rağmen sorun halledilemedi.


    Ben tavsiye ettim
    Soğuk havanın etkisini arttırmasına rağmen Milli EğitimMüdürlüğü’nün yakıt sorununu çözememesi üzerine, okul Müdürü İlknur Acaroğlu velilerden, hasta olabilecek durumdaki çocuklarını yakıt gelene kadar okula göndermemelerini istedi. Velilerden bazıları müdürün tavsiyesine uyup çocuklarını okula göndermezken, bazı öğrenciler de, sınıflarında üşüyerek ders yapmak zorunda kaldı. Müdür İlknur Acaroğlu, “Geçen cuma günü yakıtımız bitti. Belirlenen süreden önce biten yakıt için gerekli bağlantıları yaptık ama, bizim dışımızdaki aksaklıklardan dolayı yakıt gelmedi. Öğrenci velilerine de ben çocuklarının hasta olmamasının önüne geçmek için böyle bir tavsiyede bulundum” dedi.

    Veliler isyanda
    Çocuklarını okul içinde ve okul dışında onlar gibi üşüyerek bekleyen bazı veliler ise duruma büyük tepki gösterdi. Velilerden bazıları, “AKP seçim yatırımı olarak herkese, ihtiyacı olmayana bile kömür dağıtıyor, ama çocukların ısınması için okula gerekli yakıt gönderilmiyor.Yakıtın bitebileceğini gözönünde bulundurarak niye zamanında gerekli tedbirler alınmadı” dedi. Geçen hafta da Konak ilçesindeki bazı okullarda kömür bittiği için kaloriferler yakılamamıştı.




    " YAKIT BİTTİ OKUL PAYDOS YENİÇAÐ - Haber Güncel haberler Yazarlar Siyaset Sondakika Spor Yeniçağ Yeniçağ Gazetesi Ekonomi Güncel Araştırma Haberalanı Haberleri Gazetesi "
    24/02/2009 00:34
İşlem Yapılıyor