Toki İzmir Çiğli Konutları!

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • dörtler35
    Junior Member
    • 28-08-2010
    • 55

    Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

    bende kaç kere yazdım kaçkez yönetime söledim.Maalesef kaale alınmıyoruz tokiye defalarca şikayet maili attım noldu denetim yolladılarda duygu hanım aldı c 3 4 5 6 7 8 bolkları gezdirdsi göstermelik temizlikler yapıldı hafta da 2 keztemizlik yapılıyomuş ben c 10 da hiç denk gelmedim 2 kere temziliğe pislik içinde oturuyoruz her dakka bizmi gidip diycez temizlik yapılmıyosulanma olmuyo diye yerlerinden bi kalkıpta zahmet edip denetlewme yapamıyolar aman başınıza güneş geçmesin aldınız klimalarıda ohh oturup çayınız kahvenizi için masa başında xeymenx arkadaşım ne demek c elere gıcık kapmak onların ne haddine düşmüş gıcık kapmak buraya oturmayamı geldiler bizleri memnun etmeye hizmet vermeye mi .arkadaşlar bi önerim olacak gönüllü bir kaç kişi toplanıp üşenmeden 668 daiereden imza toplayalım ve gönderelim üst makama yeter artık cumartesi günleri bile tenezzül edip gelinmiyo kafalarına göre çalışıyolar aldıkları paraları hak etmiyolar

    Yorum

    • freediver
      Member
      • 23-01-2005
      • 500

      Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

      Çoğunluk temizlikten ve hizmetten şikayetçi ise, yeterli personel yok diyorsa, verilen para boşa gidiyor diyorsa noter huzurunda tutanak tutturulsun ve mahkemeye verelim. Eğer buna yanaşçak olanda yoksa boşuna çenemizi yormayalım burada. Benim gördüğüm mesela apartmanımızın görevlisi başka bloklarada artık bakmaya başlamış. İş çığrından çıkmaya başladı artık, tutanaklarla mahkeme yoluna gitmek hepimizin menfaatine gözükmektedir. Bu kadar umursamaz bir firma olamaz, bir kişiye sırtlarını dayamışlar ohhhhhh gel keyfim gel.

      Yorum

      • temel025
        Junior Member
        • 06-07-2009
        • 177

        Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

        ahbap çavuş ilişkisi devam
        Son düzenleme temel025; 09-08-2011, 18:27.

        Yorum

        • canzin58
          Junior Member
          • 18-10-2006
          • 249

          Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

          sayın site yöneticimiz DUYGU hanım şimdiye kadar yaptınız calışmalardan dolayı cok tşk ederiz . yeni görevinizde başarıların devamını diliyorum hakkınızı helal edin .......

          Yorum

          • temel025
            Junior Member
            • 06-07-2009
            • 177

            Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

            kitabın tam ortaından konuşmuşsun abim

            Yorum

            • temel025
              Junior Member
              • 06-07-2009
              • 177

              Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

              bizden taraf helal olsun

              Yorum

              • sarýsaltuk
                Junior Member
                • 30-03-2011
                • 3

                Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                slm arkadaşlar.
                yazdıklarınızı okuyorum.bundan bir sene öncesini hafızamda canlandırıyorum.evimizi teslim etmediler.kira ödüyorum,taşınma giderlerimi hesaplıyorum,eşya almam gerekiyor,tutumlu olmalıyım,çocuğum yeni okuluna uyum sağlayacakmı vs vs. 'evimizi teslim etmediler' sorunu hepimizin ortak sorunuydu.eylem kararı alındı,günü saati belirlendi ve enfazla 35 kişi katıldı.en sonuncu eylemde kişi sayısını 11 olarak hatırlıyorum ve eyleme gerek kalmadan teslim tarihini açıkladılar ve bizlerde sevinerek eve dönmüştük.burdan yola çıkarak aklımdan geçen şu;hemen hemeh herkes evine yerleşmiş, şimdiki sorunlar için kaç kişi yan yana gelir kendimce düşünüyorum.
                burdaki işlerin yapılış şekli şemali vs adına ne derseniz deyin benimde hoşuma gitmiyor.fakat kafama takılan soruları site yönetimine gidip soruyorum.her seferinde duygu hanım nazik ve anlaşılır şekilde bana izahatını yapıyor,başkalarınada yaptığına kaçkere denk geldim.istisnalar vardır ama öyle söylenildiği gibi nezaketsiz ,kaba ,vurdumduymaz birisi kesinlikle değil. ( KLİMALARA bütce var ...)açık söylüyorum beni yönetici yapsanız orası benim işyerimse bende klima taktırmak isterdim.
                aidatlardan kalan 50 bin civarında paramızın olduğu doğru.anladığım kadarıyla yazıyorum.en tepedeki yönetim bütçe planı çıkartıp site yönetimine vermiş.herşey kalem kalem yazılmış.örneğin denmişki metrekareye aylık x ton su x tl, deterjan x tl gibi.bunun gibi paraya tabi olan ne varsa hepsi belirtilmiş ve fazlasını site yönetimi harcayamıyor.çünkü para o kadar geliyor.ancak bir kalemden kalan para varsa diğerine aktarıyordur.peki nasıl olacak.bu dönem kapanmadan yani bir sonraki plan hazırlanmadan isteklerimizi dilekçeyle site yönetimine vermeliyiz.vermeliyizki site yönetimide bir yukarıya site sakinleri bunları istiyor diyebilmeli.bence.şahsım adına personel yetersizliğinden dolayı sulama,temizlik gibi işlerin aksadığını düşünüyorum.çalışan arkadaşlarında ailelerine karşı sorumlulukları var.izin almak isteyebilirler.hasta olabilirler yada bir yakını vefaat edebilir gibi.zaten sayıları az.en geç önümüzdeki hafta dilekçeyle bu konuyu ileteceğim.buraya sadece bahçeye bakmak için ağaçları sulamak için çevre temizliği yapmak için bir elemanın şart olduğunu dilekçeyle dile getireceğim.
                içimden geleni yazıyorum,kimseyi yazdıklarından dolayı eleştirmiyorum,suçlamak ise haddime düşmez,site yönetimininde avukatlığını yapmıyorum ancak site yöneticileri bu forumu takip etmek zorunda değil.bu foruma bakarak arıza giderilmez.site yönetimiyle yüzyüze önyargısız görüşülürse daha iyi sonuç alınacağını düşünüyorum.kurslar ve kreşin açılmasında duygu hanımın şahsi emeklerinin olduğunuda söylemeden geçemeyeceğim.
                herkese iyi akşamlar dilerim.

                Yorum

                • freediver
                  Member
                  • 23-01-2005
                  • 500

                  Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                  Ne istek mailleri atmadıkki, ne telefonlar açmadıkki. Maillerin bile bazı kademelerde silindiğini, mektupların bile ulaşmadığını biliyoruz. Nerdenmi? Duyduğumuzdan hariç bize bir kelime bile cevap yazılmayışından. Diyorum ya şirketin arkası sağlam, vergi toplar gibi sorma ver aidatını.

                  Yorum

                  • freediver
                    Member
                    • 23-01-2005
                    • 500

                    Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                    Duygu hanım'ın ayrıldığına üzüldüm, ama eninde sonunda alacakları belliydi. Nedenmi? Yanındaki odalarda ayağını kaydırmaya sürekli çaba atan torpilli akrabalar olduğu sürece daha çok müdür değişir. Acemi şirket kendi beceriksizliğini güya sürekli personel değiştirmekle çözeceğini sanıyor. Şu sitede hala Halkla İlişkiler Personeli nin ne iş yaptığını, kim olduğunu bilmeyen yüzlerce kişi vardır. Merak ediyorum biri beceriksizliğiyle hesaplarda hata yaptıktan sonra, diğeride hakkında bir sürü şikayet olduğu halde uyarı aldımı şirketten

                    Yorum

                    • gogo35
                      Junior Member
                      • 02-02-2011
                      • 25

                      Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                      İyi geceler Sayın Kat Malikleri,

                      Konu özetinde size buradan ayrılırken kimse için hakkımı helal edin diye yazmayacağım. Çünki ben ne yaptığını bilen ve ne için nasıl bir çaba sarfettiğimi bildiğim için hala akşamları rahat uyuyabiliyorum. Çünki bana bu konuda kimsenin hakkının geçtiğini düşünmüyorum. (Maddi+manevi). Elimden bu kadarı geldi. Ancak bana ödediğiniz her kuruş için bir emeğim olduğunu düşünüyorum. Bu sebeplede geriye kalanı sadece bazı kat maliklerimizin israrla inanmadığı bir anaokulu ve kurs bırakıyorum sizlere. Aslında tüm buradaki anılarımdan geriye kalan bir hak konusu. Ama verdiğim karar buradaki sayın kat maliklerimin sahip çıktıkları süre içerisinde benim sizin çocuklarınıza oturdukları sıralardan kaldırmayacağımdır. Ancak ihtiyac sona erdiğinde lütfen yönetim ofisiniz vasıtasıyla bana haber iletin ki diğer ihtiyac sahiplerine ulaştırabileyim. Bu arada bundan sonrası için bu siz kat maliklerine oradaki ihtiyacların karşılanması konusunda da bir emek düşüyor. Çünki ben aylardır sürdürdüğüm bu görevi siz kat maliklerine teslim ediyorum. Ancak bu konudaki tek ricam oradaki görevlilerin öğretmen oldukları ve saygı duyulması gerektiğidir. Yoksa bu işler bizim sayemizde oradasın aşamasına geldiği gün bu hizmet devam etmeyecektir. Bu konuda takipçi olacağımı iletirim. Tekrar belirtmek isterim ki bu bir site yönetim görevi değil sadece bir gönül hizmetidir. Bundan sonrasında oranın ihtiyaclarını karşılamak oradaki evlat sahibi anne ve babalara düşmektedir. Ve ayrıca tayinim sebebiyle buradaki son 5 günümde eğer şimdiye kadar bana iletmek istediğiniz ancak bunu nick name ile gizleyen sayın kat maliklerini buradaki son günüme kadar çalışacağımı iletip eğer herhangi bir konuda bende hakkı kaldığına inanıyorsa yönetim ofisine beklediğimi iletmek isterim. Her zaman yüzyüze görüşmeyi tercih etmişimdir. Ve son bir bilgi daha bu sitedeki satırlarda okuduğum sadece bu masaya yapışmak ve çabasız bir göreve geldiğimi düşüneneler için bir not: tayin görevim Menemen Asarlık Konutları olup ben illa masa sahibi olacağım konusunda peşin hüküm gösteren ve yazan sayın maliklerimiz için bir anekdot bu şirkette görevimden tamamen ayrılma kararı aldığım için ayrılıyor oluşumdur.

                      Saygılarımla,

                      Duygu Canbilek Ağım

                      Yorum

                      • canzin58
                        Junior Member
                        • 18-10-2006
                        • 249

                        Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                        slm sarısaltuk biz duygu hanımın burdan gitme taraftarı değiliz o kreşlerin nasıl acıldığını ve icinde olduğum icin nasıl uğraş verdiğini ve cebinden o kreşlerin icin harcadığı parayı ben cok iyi biliyorum ... onun o cabalarını ve emeklerini hic bir zaman unutmam . bizim sadece ortak derdimiz cevremizdeki ağacların kuruması eğerki o ağacların sulanması icin ödenek yoksa neden dikildi acaba kac tane duyarlı insan cıkıpda cevreye bakıyorlar evlerin teslim sürecindeki o toplanan arkdaşlar nerede burda yazmakla iş bitmiyor yine yazıyorum klimalara özel bir ödenek cıkıyorsa 4 tane kamelya icin neden ödenek cıkmıyor bizim plan bütcemizde klima alıncak diye ayrılmış bir plan yoktu o plan bütceyi okumayan arkdaşalr varsa fotokopi ceker verrim bilgi sahibi olsunlar burda b bloklar haric c bloklar istenilen imza toplansın 10 ayda zaten kalmaz emlakyönetim gitsilnler b bloklarında görev yapsınlar o emlakyönetim elini hic birşeye sürmeden aylık 4400 lira 10 ayda 44000 lira gibi avanta para almasını biliyor acaba bu paradan kac kişini haberi var ... bugünden itibaren cok arkdaşımızn bu emlakyönetimin kökden gitmesi icin imza toplamaya başlıyacağız noter huzurunda tasdikli ve onaylı olmak üzere

                        Yorum

                        • xeymenx
                          Junior Member
                          • 09-09-2010
                          • 54

                          Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                          Slm arkadaşlar Cansin58 bey madem Duygu hanımdan memnunuz en azından kreşte memnundunuz kat malikleri hep beraber imza toplayalım kalsın ne yani Duygu hanım gitse gene başkası gelecek gene aynı sorunlar olacak mutlaka Sizler kendi kendinize yönetmek istiyorsunuz ama bu işler kolay değil mutlaka çevrenizde komşularınızda anlaşamadığınız birileri hep çıkacak birgün mutlaka sizler yöneteceksiniz apartmanlarda yönetici sistemi olacak ister 2 yıl isterse 5 yıl kalsınlar bu işi bırakıngörevli kişiler yapsın... İşi ustasına bırkın...Buyrun kalsın diyen seven insanlar imza toplayalım Duygu Hanım gitmesin...
                          Ayrıcada bugün C12 saat 3 buçuk gibi sulanıyordu...toplam 3 kişi görüyotum görevli onlarda dönüşümlü olşarak sulama yapıyorlar onu ii biliyorum pazartesi burası sulandı B2 blok bugün otaraf kuruyanlar vardır mutlaka ya toprağı sevmemiştir yada tutmamıştır tutanlar ise geldiğimizde fidandı şimdi ağaç oldular o kadar üzülüyorsanız apartmandaki o ağaçlarla ilgilenenler bir kaç kişi 5 kilo su indirip sulasa yada apartman hortumunu çekip sulasa kızacak değiller ya madem öle kendiniz bir şeyler yapın suçu topu hep yönetime atmayın....
                          Bir kaç kişi yönetime gıcık kaptı diye herkesi ayaklandırmayın ben kime sorduysam herkes yönetim ve görevlilerden memnun...
                          Yönetimden Duygu hanımdan bir tek şey istiyorum tekrar görevli arkadaşlarla anket yapsın kalmanızı ve gitmenizi isteyen arkadaşlar imza atsın...1 kaç kişi gitmenizi istiyor diye gitmeyin geride kalanlarıda düşünün lütfen yerinizden gitmenize sevinecek olanları sevindirmeyelimmm....

                          Yorum

                          • temel025
                            Junior Member
                            • 06-07-2009
                            • 177

                            Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                            xeymenx ; duygu hanım burda site sakinleri yüzünden gitmiyor bu emlak yönetimin kendi tercihi bunu böyle biliniz. sulama konusuna gelince kendimiz sulamak istediğimizde ise görevli arkadaşlar bizlere gelip site sakinlerinin sulama yapmasının yönetim tarafından yasak olduğunu beyan etmeleri üzerine bizlerde sulama işini yapamadık. bugün değil bu konu yaz sıcaklarının başladığından itibaren site yönetimine sulama site iç temzliği ve çevre temizliği konusunda kendilerini bilgilendirdik ama netice bugüne kadar halen aynı , siyahkalemden evler teslim alındığında ilk taşınan kişilerden birisi benim her taraf yeşillik içerisindeydi bugün ağaçlar ve yeşil alan diye birşey kalmamıştır C3-C4-C5-C6-C7-C8 bloklar haricinde burdaki görevli arkadaşları canı gönülden kutluyorum sabah saat 07 ve akşam 21 den sonra sulama yapıyorlar ve görevlerinin bilincindeler , bu c1-2-9-10-11-12 arasındaki farkı görmek istiyorsanız bir zahmet dışarı çıkın gezin anlayacaksınız ...
                            Son düzenleme temel025; 10-08-2011, 23:19.

                            Yorum

                            • canzin58
                              Junior Member
                              • 18-10-2006
                              • 249

                              Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                              slm xeymenx bilmediğiniz cok şey var burada araştırmadan kimseyi suclamayın Duygu hanımın burdan gitmesi bizlerin isteği dorultusunda olmadı aksine kalmasını her zmaan isteriz bu emlakyönetimin bir kararıdır yani ic hesaplaşma ... bizler bu sitede illaki yönetici olacaz diye ortaya düşmedik illaki birileri gelecek birileri yönetir c blokların ortak derdi emlakyönetimin kökden gitmesi verdiğimiz 45 lira aidatla bu 400 daireyi dışarıdan yönetecek cok şirket olduğunu biliyoruz bu sitede hic bir sakin yöneticilik yapamaz ,,, sen acaba oturduğun yerden yani blokdan gece 11den sonra bakarmısınız her gece bidonla su suladığımızı görürsün ve burada hortumu alıp sulayan yine biziz şikayet eden calışan arkdaş . senin fikrince bırakalım ağaclar ölsün ilgilenmeyelim karışmayalım kimseler bu yönetime gıcık değil bizler kimseyi burda ayaklandırmıyoruz keşke sende site yönetimin üstünde otursaydın neler olduğunu daha iyi anlardın

                              Yorum

                              • alosan
                                Junior Member
                                • 16-03-2009
                                • 23

                                Konu: Toki İzmir Çiğli Konutları!

                                Herkese merhaba.
                                Değerli arkadaşlar .Uzun zamanrdır bu foruma girmek ve yazmak istemiyodum. çünki moralim bozuluyor 6 yıldır Evka 5 te kalıyorum mesleğim gereği bir çok kişiyi tanıyorum. Üzülerek belirteyim ki Siyah kalem firması C1 B1 konut ları içerisinde teslim edilmeden önce bütün şantiyeler içerisinde ilk 3 e girerek ödül aldı. yaklaşık 8 ay teslimattan önce binalarda kimse çalışmadı Kamuran bey2 gece bekçisi elektirikçi bir de işçi(Abdullah bey) o 4 kişi burayı yemyeşil tutmayı ,Ağaçları korumayı, her gün su sulamayı hiç ihmal etmediler.Hemde taşıma suyuyla Fakat gelen yönetimler personeli organize edip denetleyemediler.görevlerini çok iyi yapan çalışanlar elbette var.Aylık 30 000 lira yaklaşık aidat ödeniyor. çöp alımı ve bina temizliği( görevliden görevliye değişiyor)fazla hizmet yapılmadı.Doğalgaz boruları bile boyanmadı bisikletlikler yapılamadı yakıtla ilgili yaşanılan sorunlar hep üzdü bizleri.Hala gelişigüzel klimalar takılmaya devam ediliyor.Bazı personel akşamları sitede özel işler yapıyor.bazı blok görevlileri de kendi işini aksatarak yardımcı oluyor.kendi işini.ne sakinlerle toplantı yapılabildi sorunlarla ilgili nede çözüm bulunabildi. BÜtçe yok denilip gönderildik.Hiç olmazsa 50000 lira ile siteye kalıcı bir şeyler yapılsın, etrafı kapatılsın, çevresi düzenlensin, kuyu vurulsun.Kamelyalar yapılsın. sitenin giriş güvenlik önlemleri alınsın.kuruyan fidanların yerine fidan alınsın gelen gideni aratır derler. hiç olmazsa gelen kişi bunları yapsın. takipçisi olalım. Önce yönetim tek başlı olsun Halkla ilişkiler uzmanını eleştiriyoruz hiçbir iş yapmıyor diye. Gidip gerekçesini ona sorun.Yönetim kendi sorunlarını çözemezse site sorunlarını hiç çözemez.Duygu hanıma emeklerinden dolayı teeşkkür ederiz.
                                Son düzenleme alosan; 11-08-2011, 09:28.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor