Yine 200 TL izdihamı

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • zigana
    Senior Member

    • 26-01-2004
    • 3796

    Yine 200 TL izdihamı

    Yine 200 TL izdihamıDiyarbakır'da uzun kuyruklar...

    20.04.2009 17:04Diyarbakır Valiliği tarafından 22 bin yoksul vatandaşa bin 200 liralık yardım taksitlerinin dağıtımı sürüyor. 5 takside bölünen yardımın dördüncü taksidini almak isteyenler PTT Bank'ların önünde uzun kuyruklar oluşturdu. İzdiham nedeniyle çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi.

    FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN



    İlyas AKENGİN/ DİYARBAKIR (AHT)


    Diyarbakır Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 22 bin kişiye 5 taksitte ödenmesi planlanan bin 200 TL'nin dördüncü taksidi bugün dağıtılmaya başlandı. Yardım parasını almak için PTT Bank'ların önüne gelenler uzun kuyruklar oluşturdu. İlerleyen saatlerde PTT Bank Bağlar ve Ofis şubelerinin önünde yaşanan izdiham nedeniyle çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi.

    Valiliğin izdiham yaşanmaması için yardımları TC kimlik numarası sırasına göre 5 güne yaymasına rağmen sabahın erken saatlerinde PTT şubelerine akın eden vatandaşlar izdihama neden oldu. Yaşlı ve sakat vatandaşlar, görevlilerin desteği ile güçlükle ayakta dururken, çocuklarıyla birlikte gelen kadınlar da, izdiham nedeniyle zor anlar yaşadı.

    250 BİN KİŞİ YARDIM BEKLİYOR
    Diyarbakır Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda 300 kişiden oluşan bir komisyon 2 ay süren bir çalışma sonucunda yardım dağıtımı için 22 bin aile tespit etmişti. Bunun ardından 250 bin kişi para yardımınıdna yararlanabilmek için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvurdu. Vakıf görevlileri, başvuruları incelemeye devam ediyor.
  • fatih143
    Junior Member
    • 10-03-2007
    • 337

    #2
    Konu: Yine 200 TL izdihamı

    niye sadece oraya dağıtıyorlarki benim köyümdede yoksular ama para falan veren yok

    Yorum

    • ozkandonmez
      Administrator

      • 30-12-2002
      • 47324

      #3
      Konu: Yine 200 TL izdihamı

      Her valilik yetkileri dahilinde bu şekilde fondan yardım yapıyor, sadece hepsi ne zaman ne yapacağını duyurmuyor o kadar.
      Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

      Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
      Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
      Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

      HAYDI IPTV YAPALIM

      TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

      LÜTFEN OKUYUN

      Yorum

      İşlem Yapılıyor