AKLIN YOLUNA DAVET.!

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • YAÞASIN
    Junior Member
    • 09-12-2004
    • 287

    AKLIN YOLUNA DAVET.!

    Değerli Arkadaşlarım,

    Emu yazılımı çıktığından beri bu topikteki yazılar gibi bir çok olumlu yada olumsuz yazılar yazıldı.Yani herkes, yazılım gecikiyorsa neden gecikir,bugün ilk çıkaran yarın son çıkaran olabilir,Bu işin Kore'de yapıldığı,Hafta sonuna isabet ettiği zaman Kore'de ki hafta sonu tatili yüzünden bile gecikebileceği gibi konulara defalarca değindik.

    Buna karşı bir çok arkadaş atarım,satarım,kırarım,kimseye tavsiye etmem,birleşelim,bombardıman edelim gibi bir sürü de yazı yazdı.Bunların bir kısmının sadece provake amaçlı olduğunu düşünüp kenara koysak bile,gerçek kullanıcı yada satıcı olan kişilerde bu tarz yazılar yazdı.

    Buna rağmen yazılım ne zaman test aşamasından geçip de foruma konulacak hale geldiyse o zaman verildi.Yani tehdit,hakaret,şu yada bu şekildeki yazılar yazılımın erken gelmesini sağlamadı,sağlayacağını düşünmek zaten mantık dışı.

    Şimdi mantığımızı öne çıkarıp düşünelim,hangi firma tüketicisini,satıcısını mağdur etmek ister.?Bi düşünün lütfen.Cevabınız "hiç bir firma" ise,yazılımı erken vermesi için hiç bir firmayı baskı,hakaret,tehdit ile zorlamaya gerek olmadığı aşikardır.Eğer yazılım gelmediği için sinirlerinizi boşaltmak amacıyla yazıyorsanız,yazılım geldikten sonra da "atacağım"dediğiniz cihazınızı hayran,hayran seyrediyorsanız kocaman bi "ayıp" ediyorsunuz.Hepimiz olgun,akıllı,sağduyu sahibi insanlarız.Ve klavyenin başına geçtiğinde sanal delikanlılıklara,sanal kahramanlıklara soyunan,ama gerçekte bir çok içsel problemler yaşayan arkadaşlarımızı da frenleyecek,onları toparlayacak bir çok arkadaş var aramızda.

    Bu arada Goldmaster kullanmaktan vazgeçmeyi düşünen arkadaşlara da bir sözümüz,lafımız olmaz.Her insan tercihlerinde özgürdür.Saygı duyarız.Ama giderayak provokasyon yapmaya kalkmalarını,daha önce eleştirdikleri insanların safına geçer geçmez aynı tarzı benimseyerek GM düşmanı kesilmelerini de anlayışla karşılamamız beklenemez.Gerekli cevabı hak ettikleri "doz"da alırlar.Onlardan ricamız da ancak bizi bizimle bırakmaları,yeni cihazlarını güle güle kullanmalarını dilemek olur.

    Hayırlı işler,güzel seyirler dilerim...
    Son düzenleme YAŞASIN; 08-03-2005, 13:09.
  • fagayev
    Junior Member
    • 14-01-2005
    • 136

    #2
    Konu: AKLIN YOLUNA DAVET.!

    Evet bende GM kullanicisiyim,cok memnunum.
    Beynemeyen varsa emin olsun ki diger makinelerden hic memnun kalmayacak

    Yorum

    • hunter
      Member

      • 05-04-2004
      • 975

      #3
      Konu: AKLIN YOLUNA DAVET.!

      Yaşasın arkadaşım söylediklerine eklenebilecek çok bişey yok aslında ama şurada iki küçük ayrıntıya dikkatleri çekmek isterim.1.si bu yazılımlar eninde sonunda geldiler yada gelecekler bu provake edici yazıları yazan arkadaşlar o zaman bir özür bile dileyip kendilerince utanç duymuyorlarsa yazılımıda yüklemesinler çünkü gerçeklerle yüzleşecek olgunlukta değiller o zaman.2.si daha önce de bir mesajımda belirttim bu tip yazılar yazan arkadaşlar yüzünden yazılımların çıksa bile verilmeyeceğini aldığım duyumlar neticesinde belirtmiştim.Bunu göz önünde bulundurarak bu tip provake edici yazılar yazan asalım keselim diyen kullanıcı gözüküp aslında kullanıcılıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan kişilere prim verilmemesidir.Biraz duyarlı olup olaylara hakim olmaya çalışalım gerisi gelecektir.Ben ve benim gibi statü sahibi yada digital olayında bilgili arkadaşların Goldmaster kullanıcılarına yada diğer firmalara ait cihazların kullanıcıları için yardımcı olmak için çalışan azda olsa bildiklerimizle yardımımız dokunan insanlara hiç bir çıkar beklemeden yardımcı olmaya çalıştığımızı bilin.Ve bu tarz yazılar okuyunca inanın kendi adıma konuşmak gerekirse içimden yardımcı olmak gelmiyor.Çünkü bu tarz yazılarla hiç bir yere varamayacağımızı bilememekten haciz olduğumuzu düşünüyorum o zaman.Bu tarz yazılar yazan arkadaşlar tek tük genelleme yapmasanız iyi olur sayın hunter diyen arkadaşlar olduğunu duyar gibi oluyorum ama yinede bilinmesini istediğim bir konu var o zaman şevkim kırılıyor.Tüm arkadaşlara saygılar sunar bende yaşasın arkadaşımızın yazdıklarına aynen katıldığımı belirtmek isterim.Hangi cihazın kullanıcısı olursak olalım o cihaza yazılım çıkartmak için ne yazarsak yazalım yazdığımız yazılardan dolayı yazılımın geleceğini düşünmeyelim.Aklın yoluna davet edilmişiz davete icabet etmek sünettir.İcabet edelim.

      Yorum

      • gmteknik
        Banned
        • 17-07-2004
        • 6887

        #4
        Konu: AKLIN YOLUNA DAVET.! (BİRAZ DA BENDEN)

        Arkadaşlar aranıza girdim gireli hep yardımcı olmaya çalıştım beni bilenler bilir şu aralar takip ediyorumda ne hikmetse Hep cihazlar taşlanıyor....

        Sebep yazılımı geç geliyor. Mühim olan yazılımın geç gelmesi değil sağlıklı gelmesidir. Örneğin bütün cihazlarda polsat paketi çöktüğünde 9000 serisi yazılımlarında saat gibi çalışıyordu. Demekki biraz geç gelmiş ama sağlıklı gelmiş. Yazılım geç geliyor diye cihazını atacak ve kıracak olan arkadaşlara bir çift lafım var siz o cihazları ne atın ne de kırın yazıktır o güzelim cihazlara bana getirin ben satın alayım cihazlarınızı. Nasıl olsa benim müşterilerim bu cihazları seviyor.
        Sattığım cihaz bana hiç arızalı olarak geri dönmüyor o yüzden çok rahatım. yazılımı geç geliyor diye bu cihazı çöpe atmayı kesinlikle düşünmeyin aynı kaliteyi başka bir yerde bulamazsınız...................................... ...
        Son düzenleme gmteknik; 08-03-2005, 15:03. Reason: .mla

        Yorum

        • YAÞASIN
          Junior Member
          • 09-12-2004
          • 287

          #5
          Konu: AKLIN YOLUNA DAVET.!

          Sevgili Arkadaşlar,bu kadar kişi okuduktan sonra,olumlu ya da olumsuz bir cevap yazmamasının tek anlamı olabilir o da "valla,haklılık ya da akılcılık bizi ilgilendirmez,biz nalıncı keseri gibi kendimize yontarız,işimize geldiği gibi davranırız" demek oluyor.

          Kesinlikle saygı ile karşılıyorum.Her koyun kendi bacağından asılır.Vefa karşılıklı olur.Sadece çıkarını düşünen bir,karşısındakini çıkarını düşünüyorsun diye suçlayamaz.Ağzının payını alır.

          Topik işlevini bitirmiştir.Yetkili arkadaşlardan ricam kilitlenmesidir.
          Saygılarımla,

          Yorum

          • WoLfMaN
            Member
            • 16-06-2004
            • 1355

            #6
            Konu: AKLIN YOLUNA DAVET.!

            arkadaşlar cihazın kalitesini emu yazılımı belirlemez. sorarım daha önce emu yazılımı mı vardı. önemli olan cihazı aldıktan sonra ki hizmettir. ve goldmaster bunu başaran nadir firmalar arasında. tabi istisnalar kaideyi bozmaz. her zaman her firmanın bir takım hataları olabilir. ben şahsen bunlara şahit oldum. saygılarımla..

            Yorum

            • hunter
              Member

              • 05-04-2004
              • 975

              #7
              Konu: AKLIN YOLUNA DAVET.!

              Arkadaşlar konu polemiklere neden olmaması açısından tarafımdan kapatılmıştır.Zira kullanıcıların kaliteyi ön plana almaları gerektiği emu yazılımların erken gelip geç gelmesi kaliteyi belirleyemeceğini bilmeleri gerektiği tüm yönetici arkadaşlar ve adminimiz tarafından defalarca belirtilmiştir.Tüm arkadaşlara saygılar.Bu olumlu davranışı ve tüketici arkadaşları bilgilendirme amacıyla bu konuya değinen YAŞASIN arkadaşımıza teşekkürlerimizi bildirir,tüm marka ve modeller için söylemek gerekirse emu yazılımının kaliteyi ön plana çıkarmadığını bilmenizi isterim.Kaliteyi belirleyen bence tunerdir,işlemcidir,flashtır,ramdir,s-video çıkışıdır,AC3 Dolby digital ses çıkışıdır,Renk ve görüntünün iyiliğidir,SPDF çıkışıdır bu ve buna benzer donanımsal özellikler Yazılımsal olaraksa kanal geçiş hızıdır ,menünün kullanım kolaylığı ve işlevselliğidir,kanal ayarlarında tüketiciye saç baş yoldurmayacak özellikler olmasıdır,kullanıcıya değişik özellikler ve faydalar sağlayabilecek özelliklerin olmasıdır.Bunlardır eksik yada fazla Ama Emu yazılımı değildir işte.Kesin ve Net.Tüm arkadaşlara saygılar.

              Yorum

              İşlem Yapılıyor