DTP yürüyüşünde bayrak gerginliği

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • sak55
    Banned
    • 30-05-2008
    • 2059

    DTP yürüyüşünde bayrak gerginliği

    Taner YENER / DHA


    Demokratik Toplum Partisi (DTP) Arnavutköy İlçe Teşkilatı'nın teslim olan PKK'lılara destek vermek için düzenlediği yürüyüşte bayrak gerginliği yaşandı.

    Abdullah Öcalan lehine sloganların atıldığı yürüyüş sırasında, Türk bayrağı açan bir esnaf ile göstericiler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.DTP Arnavutköy İlçe Teşkilatı önünde saat 15.00 sıralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 100 kişilik bir grup, toplandı. Grup, daha sonra meydana doğru yürüyüşe geçti. Grup, Öcalan ve PKK lehine sloganlar attı. Arnavutköy Meydanı'nda son bulan yürüyüşün ardından ortak bir basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, son dönemde demokratik açılım sürecinin kendileri için bir umut olduğu belirtilerek, "Oldukça umut veren bu süreci bilinmeyen bir yöne çekip, çöküntüye uğratan bir yaklaşımla karşı karşıyayız. Avrupa barış grubunun halkımızın o görkemli karşılanışını hazmedemeyen güçler tarafından gelişi engellendi. Bu olumlu süreci baltalamaya çalışan CHP, MHP ve samimi olmayan iktidarı samimi olmaya davet ediyoruz"Grup basın açıklamasının ardından tekrar ilçe binasına doğru yürüyüşe geçti.
    Bu sırada bir esnaf Türk bayrağı açtı. Göstericiler ile Türk bayrağı açan esnafı arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polis ile DTP'li yöneticiler, tartışmanın büyümesini engelledi. Polisin müdahale etmediği yürüyüş ardından grup, olaysız şekilde dağıldı.



    hiç kimse bana siyaset yapıyor demesin bu ülkede şehit yakınlarını bile yürümesine izin vermeyenler teröristlere niye müsade ediyor adamlar kafalarına estikçe yürürüş yapıyorlar
  • ali_ekber
    Member
    • 15-11-2004
    • 2525

    #2
    Konu: DTP yürüyüşünde bayrak gerginliği

    Bu sırada bir esnaf Türk bayrağı açtı. Göstericiler ile Türk bayrağı açan esnafı arasında kısa süreli gerginlik yaşandı
    burada yürüyüş yapanlar Türk Bayrağına mı tahammül edemediler,yada başka bir olaymı geçti aralarında,gazetecileri tanıdığım kadarıyla ortalığı gerdirecek her yolu deniyorlar,

    Yorum

    • sak55
      Banned
      • 30-05-2008
      • 2059

      #3
      Konu: DTP yürüyüşünde bayrak gerginliği

      türk bayrağına tahammül edememişlerdir benim üzüldüğüm şehit aileleri ve normal vatandaş türüyüş yapmasına tahammül edemeyenler bunlar her canı çektiklerinde yürüyüş yapıyorlar güvenlik güçleri bunları uzaktan takip ediyorlar demek oluyorki bunlara sebest gerisine yasak talimat öyle verilmiş

      Yorum

      • ozkandonmez
        Administrator

        • 30-12-2002
        • 47324

        #4
        Konu: DTP yürüyüşünde bayrak gerginliği

        Okunmasını istediğiniz siyasi haberlerin linkini veriniz , konuyu buraya taşıma sureti ile burada da tartışma yaratmanın bir manası yok.

        İçerik olarak forum kuralları 1. madde de yazılanlar dışında olmamız gereklidir.

        Diğer yönden bu tür konularla ilgili platformlar vardır bizlerinde orada takibinde olan konular bulunmaktadır. Ama bu forumun önceliklerinde siyaset ve politika yoktur.

        Sn. Sak55 ,

        Size daha öncede belirtmiştim pm den fakat aynı şekilde siyasi haberleri ve polemik yaratacak konuları foruma taşımaktasınız. Bundan böyle bu tür mesajlarınız uyarı verilmeden silinecektir.

        Konu kapatılmıştır.
        Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

        Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
        Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
        Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

        HAYDI IPTV YAPALIM

        TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

        LÜTFEN OKUYUN

        Yorum

        İşlem Yapılıyor