Kasımpaşa 0-2 Fenerbahçe

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator

    • 03-01-2011
    • 16236

    Kasımpaşa 0-2 Fenerbahçe

    Kasımpaşa 0-2 Fenerbahçe



    Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda konuk olduğu Kasımpaşa’yı 2-0 yendi. Gollerimizi 22. dakikada Allan Saint-Maximin ve 39. dakikada Dusan Tadic (P) kaydetti.

    Bu galibiyetle puanını 13’e yükselten Takımımız, maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü ve aynı zaman da lig tarihinde devam eden en uzun yenilmezlik serisini 32 maça çıkardı.

    Saint-Maximin sarı lacivertli formayla ilk golünü atarken, aynı zamanda takımımıza penaltı kazandırdı. Yeni transferlerimizden Sofyan Amrabat Fenerbahçe formasıyla ilk kez süre alırken, Akademimizden yetişen genç oyuncu Yusuf Akçiçek de süre aldı.

    Fenerbahçemiz, 6. hafta mücadelesinde ise 21 Eylül Cumartesi akşamı Galatasaray’ı konuk edecek.

    Maçtan dakikalar:

    22. dakikada Tadic'in pasında ceza sahası önünde topla buluşan Saint-Maximin, rakibini geçip plase bir vuruşla meşin yuvarlağı kalecinin solundan ağlarla buluşturdu. 0-1

    24. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Da Costa'nın sert şutunda, meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.

    37. dakikada sol kanatta topla buluşan Saint-Maximin, Opoku'yu geçip ceza sahasına girdi. Bu futbolcu pas vereceği sırada Opoku'nun müdahalesiyle yerde kaldı. VAR uyarısı sonrasında pozisyonu tekrar seyreden hakem Halil Umut Meler, penaltı noktasını gösterdi.

    39. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına Tadic geçti. Bu futbolcu, düzgün bir vuruşla farkı 2'ye çıkardı: 0-2.

    64. dakikada soldan kazanılan korner atışında Tadic ceza sahasına ortaladı. Ön direkte yükselen Dzeko'nun arka direğe gönderdiği meşin yuvarlağa Çağlar Söyüncü, kale çizgisinin dibinden vurdu ancak top üstten dışarı çıktı.

    86. dakikada Fall'ın pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Aytaç Kara'nın uzaktan sert şutunda, top üstten auta gitti.

    89. dakikada Fall'ın ceza sahasına yaptığı ortada top Ben Ouanes'te kaldı. Bu futbolcunun ceza sahası içi sol çaprazından yaptığı vuruşta, top uzak kale direğinin yanından dışarı çıktı.

    Maçın ardından tribünlere giden takımımız, galibiyeti taraftarlarımızla kutladı.
    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
İşlem Yapılıyor