Türkiye 1 - 0 Karadağ

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator

    • 03-01-2011
    • 16343

    Türkiye 1 - 0 Karadağ

    TÜRKİYE 1-0 KARADAĞ




    A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.












    Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçta Ay-Yıldızlılarımız, 69. dakikada İrfan Can Kahveci'nin attığı golle galibiyete ulaştı.

    Grubun diğer maçında İzlanda ile Galler 2-2 berabere kaldı. Millilerimiz bu sonuçla puanını 7'ye yükselterek, Galler ile arasındaki puan farkını 2'ye çıkardı

    Ay-Yıldızlılarımız, grupta oynadıkları ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup etmişti. Karadağ ise ilk maçında deplasmanda İzlanda'ya 2-0, sahasında da Galler'e 2-1 mağlup olmuştu.



    Üçüncü maçlar öncesinde millîlerimiz 4 puanla aynı puana sahip Galler'in averajla önünde lider durumda bulunuyor. Grupta 3 puanlı İzlanda 3. sırada, puanı bulunmayan Karadağ ise son sırada yer alıyor.



    Ay-Yıldızlılar, gruptaki dördüncü maçında 14 Ekim’de deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Karadağ ise Galler deplasmanına gidecek.

    Millî Takımımız, Karadağ ile tarihte 5. kez rakip oldu. İki ülke A millî futbol takımları arasında ilki 2016'da olmak üzere geride kalan 4 maçtan 2'sini Ay-Yıldızlılarımız kazanırken, 2 maç da berabere sona erdi. Karadağ ise hiç galibiyet alamadı. Bu müsabakalarda millîlerimizin 7 golüne, Karadağ 5 golle cevap verdi






    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
İşlem Yapılıyor