nba tv ile ilgili...

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • zorbeyak
    Member

    • 06-03-2004
    • 1494

    #16
    Konu: nba tv ile ilgili...

    Originally posted by ferdici
    iyide c5 ede destek yok ama biz yolunu bulup hallediyoruz. Aynı durum bunda niye olmuyor. Ben kalın kafalı değilim ama o oluyorsa bu niye olmuyor. Yasalar sadece redline tüketicilerine yada üreticilerine değilki herkese uygulanıyor. Bu açıklamayı açıklama yerine saymıyorum. Tüketicilere daha fazla saygı diyorum.
    Kusura bakma o zaman arkadaşım bizim açaıklamalarımız beğenmiyorsan git derdini muhattabına anlat senin muhattabın redline firması www.redline.com.tr gir orda ara cevabını ben dahil olmak üzere bu forumda görevli arkadaşlar ancak sana bu kadar hizmet edebilir.Bizler redline firmasına yasa dışı olan şeyleri yapın diye baskı kuramayız sırf tüketici hakları diye c5 için alan bırakması bırakmamaması bizim verdiğimiz bir teklif değildi zaten

    Yorum

    • ferdici
      Junior Member
      • 09-12-2005
      • 50

      #17
      Konu: nba tv ile ilgili...

      bende zaten yetkililere soruyorum arkadaşım bunda bir şey yok. Sana mantıklı geliyormu c5 e giden yollar açık t8 e giden yollar kapalı. Burdan okuyoruz eski redlinelerde varmış o zaman bu nasıl oluyor. Bizim istediğimiz key değilki sadece bu işin altyapısı hazırlansın . Bu da en doğal hakkımız olsa gerek. Herkes şikayetçi bu konuda.Saygılar.

      Yorum

      • Gondaray
        Senior Member
        • 27-08-2004
        • 3257

        #18
        Konu: nba tv ile ilgili...

        Bu hakkınızı burda belirtmeniz yasak arkadaşım(ki böyle bir hakkınızda yok) forum kuralları 12. madde gayet açık ve net.

        12 - Türkiyede bulunan Digital Platformlar (Dıgıturk-cıne5-Star Digital-Doğuş grubu - diğer kuruluşların ve yeni ismi anılmayan kuruluşların şifreli yayınları ve eklenecek her türlü paralı yayınlar) hakkında yazı yazmak, dosya upload etmek, link vermek , aynı şekilde Türkiyede bulunan GSM şebekelerine ait GSM kartlarının kopyalanması (Klonlaması , birleştirilmesi gibi gündemde olan veya gündem dışı konularda dosyalar upload ve/veya link-bilgi vermek kesinlikle yasaktır. Forumda bu konularla ilgili yazılardan OZMENA forum sorumlu değildir. Aksini yapan üyelerin üyelikleri uyarı yapılmadan silinecektir

        Yorum

        • ferdici
          Junior Member
          • 09-12-2005
          • 50

          #19
          Konu: nba tv ile ilgili...

          arkadaşım illegal birşey istediğim o kadar belli oluyormu. Ben keyleri falan istemiyorum.Niye hemen böyle şeyleri hatırlatıyorursunuz bizde biliyoruz yasak olduğunu. Ama teknik desteğini verince normal biz isteyince anormal mi oluyor.Neyse konuyu uzatmayayım belliki anlamazlıktan geliniyor. O zaman diğer kanalın da key girme satırını silin bizde sizin doğru dediğinize inanalım. NOKTA...

          Yorum

          • adigital
            Banned
            • 06-10-2005
            • 74

            #20
            Konu: nba tv ile ilgili...

            bence bu 13500 ve 14500 için bu altyapı yok.olmayacakta herhalde.firmada elinde bahane hazır biz yerli platformlar için çalışma yapmayacağız diyor.diyor ama c5 olayı bu düşünce ile ters düşüyor.bu da bence büyük bir çelişki....

            Yorum

            • ferdici
              Junior Member
              • 09-12-2005
              • 50

              #21
              Konu: nba tv ile ilgili...

              Originally posted by adigital
              bence bu 13500 ve 14500 için bu altyapı yok.olmayacakta herhalde.firmada elinde bahane hazır biz yerli platformlar için çalışma yapmayacağız diyor.diyor ama c5 olayı bu düşünce ile ters düşüyor.bu da bence büyük bir çelişki....
              bende aynı şeyi söylüyorum zaten..Ama herhalde kayıt cihazı falan var sürekli aynı şeyleri dinlettiriyorlar..

              Yorum

              • asc77
                Member
                • 01-08-2005
                • 1293

                #22
                Konu: nba tv ile ilgili...

                evet bencede c5 gelince yollar açık
                basket ve t8 gelince kapalı
                ilginç.........

                Yorum

                • zorbeyak
                  Member

                  • 06-03-2004
                  • 1494

                  #23
                  Konu: nba tv ile ilgili...

                  Bakınız arkadaşlar anlaşamadığımız bir surum var herhalde yada ben anlatamıyorum size işin işleyişi sizin anlamaya çalıştığınız gibi değil.C5 diyorsunuz olmadı basket diyorsunuz bende size anlatmak istediğim şudur redline eski cihazlarında yazılım örneğin botech yazılımla veriliyordu bunun üzerinde bir edit veya satır silme diye birşeyler için yeterli alt yapıları yoktu fakat şu anki 13500 ve 18500 cihazın tamamında bu cihaza yazılım olarakta hakimler adamlar istedikleri anda c5 ile ilgili satırıda silerler fakat silmiyorlar.

                  bende sizle hem fikirim siz diğer identleride koyun keyleri olmasın diyorum fakat onlarda hayır biz baştan bir hata yaptık c5 satırı var diğerleri yok bundan sonrada olmayacak siz bu tip sorularda muhattap biziz gerekirse c5 de sileriz bu o kadar zor bişey değil.Bizim hedeflerimiz farklı biz emu peşinde değil dünyanın takip edebileceği bir teknoloji için uğraşıyoruz demektedirler.

                  Ve bizler fuar da şahit olduk çin dahil ota sisteminde olmazsa olmaz denen kurulları(hardware anlamın) yok ederek bu işi başaran redline ile ortak çalışmlara yapmak için tekliflerle görüşmeler yapıyorlardı.Dünyada dreambox gibi bir firma battıktan sonra bu şekilde spesifik cihaz üreten çok az firma kaldı adamların gözü bu pazarda ve bu uğurda çok çalışıyorlar.

                  Şimdi bu adamlar tps bir tek çözen cihaza sahip hepimiz övüyoruzda bir şuyu eksik diyemi yeriyoruz çok yanlış ben redline firmasına hususi rica edicem C5 satırınıda silsinler madem tüm örneklerde bu veriliyor o zaman sorun kalmazmı sizler için verilen bir hakkıda kaybetmek iyimidir adamlar ilave yapmayacağını defalarca burdan olmak üzere kendi web sitelerinde açıklamıştır.

                  Burda görevli arkadaşların bualanda yapacağı hiç bir şey yok burda sadece teknik anlamda destek alırsınız.Herkes bilgilerini paylaşır fakat bir firmanın iç işlerine bizler malesef müdahale edemiyoruz

                  Yorum

                  • asc77
                    Member
                    • 01-08-2005
                    • 1293

                    #24
                    Konu: nba tv ile ilgili...

                    sayın zorbeyak açıklamalarınız için çok teşekkür ederiz. Ben şahsen bu işin sizin elinizde olan bir imkan zannediyordum. Öyle değilmiş.
                    Kolay gelsin...

                    Yorum

                    • ferdici
                      Junior Member
                      • 09-12-2005
                      • 50

                      #25
                      Konu: nba tv ile ilgili...

                      bana kalırsa c5 satırınıda silerlerse tüketicilerle dalga geçiyorlar anlamına gelir. Satarken bu cihazıda biz şöyle yaptık bunu sildik desinler şunu yok ettik desinler bakalım cihazı alan olurmu. Tüketicilerin isteklerine kulak vermek zorundalar. Yoksa piyasanın şartları malum adamı ham yaparlar..Tüketiciyle cebelleşmek firmaya hiç bir şey kazandırmaz.Saygılar

                      Yorum

                      • ybæl©ik
                        ADMINISTRATOR

                        • 25-01-2003
                        • 30775

                        #26
                        Konu: nba tv ile ilgili...

                        bir yayın için cihaz alıyorsanız hiç almayınız. bu tercih zaten Mantık dışıdır.

                        ( illegal izlenen yayınlar için ne gelecek ne de garanti olmadığını her fırsatta dile getirmeye çalıştık )

                        sizler olaylara kendi açınızdan yaklaştığınız için kendinizi Haklı görüyorsunuz ama maalesef hiç bir yasal hakkınız yok.

                        biraz daha objectif olmaya çalışırsanız bizleri de daha iyi anlayabileceksiniz.

                        firmalar, standartlar dahilinde zorunlu destekleri tüketicilere vermektedirler. bunu kimse inkar edemez. tüketicilerin bunun dışındaki talepleri dikkate alınmayabilir. bu konuda herkesin eli kolu bağlıdır. bir Allah kulu da çıkıp da Yasal Yollara başvuramaz.

                        hiç bir firma, tüketicilere, illegal bir çalışma için garanti veremez, gelecek vaat edemez.

                        öncelikle bunların bilinmesi gerekir.

                        tüketicilerin isteklerine hangi firmalar cevap veriyor acaba ?

                        kaç tane firma, bu güne kadar yazılımlarını, tüketicilerin tercihleri ve istekleri doğrultusunda şekillendirmiştir.

                        şekillendirilen yazılımlarda ne gibi eklentiler yapılmıştır.

                        fonksiyonellik dışında yapılacak görsel değişiklikler sadece göze hitap eden aksesuar niteliğindedir.

                        var mı kullanıcıya sağladığı ek bir fayda.

                        firmalar hiçbir zaman tüketicilerle çatışmazlar merak etmeyin. hatta bir çok firma tüketiciyi muhatap bile almazlar. çünkü bu girişim sonuçsuzdur. detayları anlatmama gerek yok, geçmişte yaşandı ve halen de yaşanıyor bunlar.

                        bir konuda, karşınızdakine mecburmuş gibi davranışlar içerisine girerseniz, emrivaki yaparsanız, karşınızdakiler ne kadar olumlu olurlarsa olsunlar, sizlerin bu olumsuz hareketleriniz yüzünden onlar da zıtlaşma ve işi yokuşa vurmak yoluna gideceklerdir.

                        herşey, karşılıklı diyalog ve anlayış içerisinde halledilmelidir.

                        bu forumda net olarak görüyorsunuz. birşeyler anlatılmaya çalışılırken, yardımcı olmak amaçlanırken, bunların okunmaması ve dikkate alınmaması, bizlere birşeyler kaybettirmez.

                        sizler kendi doğrularınıza inandığınız sürece hayal kırıklığına uğramaktan kurtulamazsınız.

                        hep birlikte anlaşılmak ve ortak noktalarda birleşerek, tüketiciyle üreticiler arasında köprü olmak misyonumuzda her zaman başarılı olmayı dilerim.

                        teşekkürler.

                        Yorum

                        • ilkhan
                          Junior Member
                          • 09-12-2004
                          • 58

                          #27
                          Konu: nba tv ile ilgili...

                          yaw enayilik ettik gidip 14500 aldık.eski 9500 daha kaliteli ve hızlı bi cihaz bi de üstüne o kadar para gitti.bilgisayarın var internetin var kablon var daha ne uydudan güncelleme peşinde koşarsın.babam bile beğenmedi eski cihazını istedi.habire takılıyor.donuyor.walla ben alırken 9500 kalitesine aldanıp aldım.Redline iyidir dedim.ama satan uyducu arkadaş bile acele etme demişti ahhh ah

                          Yorum

                          • finsat
                            Junior Member
                            • 24-11-2004
                            • 127

                            #28
                            Konu: nba tv ile ilgili...

                            ilkhan elindeki 14500 kıymetini bil ömümüzdeki 2006-2007 senelerinde değerini daha iyi anlıyacaksın
                            Son düzenleme finsat; 26-12-2005, 13:19.

                            Yorum

                            • furkandnr
                              Junior Member
                              • 03-10-2005
                              • 30

                              #29
                              Konu: nba tv ile ilgili...

                              dün aksam ntv de lakers ın macını seyrettim gece saat 1 e kadar..Harika bir mactı ve 14500 alıp ne kadar hata yaptığımı bir kez daha anladım.Galiba satıcağım bu aleti.basket kanalı için birsey yapamıyolarsa benim bişeyler yapmam gerekiyor galiba

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor