REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Adalý
    Junior Member
    • 17-03-2005
    • 294

    #91
    Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

    Bu tip tartışmalardan dolayı başka bir forumda Redline bölümü kapatılmıştı buradada öyle olmasınımı istiyorsunuz sayın eleştirmenler.Lütfen biraz daha yapıcı olun burasıda kapanırsa sorunlarınıza nerede cevap bulacaksınız.Size yanıt verenler yardımcı olmaya çalışıyorlar yoksa bu işten herhangi bir çıkarları yok.Üstelik bana görede oldukça sabırlılar.Daha öncede dedigim gibi lütfen biraz daha saygılı olalım.

    Yorum

    • yusufocuk
      Banned
      • 06-01-2005
      • 2598

      #92
      Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

      eeee.adalı adalı kardeş zaten bunların amacı da o ya amaçları üzüm yemek değil bağcı dövmek kardeşim bizim amacımız aramızda bilgi alışverişinden bulunmak birbirimizin engin tercübelerinden faydalanmaktı ama görüyorum ki bunu da çok görmeye başlayanlar da olmaya başladı ya kardeşim neden böyle kafamızı şişiriyorsunuz bu bir hesap meselesi hoşunuza gitmiyorsa cihazınızı iade edin kurtulun onlarda sizden kurtulsun nedir ya böyle ortamı gerdirmenin anlamı yok'ki resmen kargaşa ortamına çevirdiniz ya yeter be arkadaşlar biz hergün bu forumda sizlerin munakaşasını mı dinleyecğiz rica ediyoruz olmiyor yalvarıyoruz olmiyor ya ortada iki
      arkadaşın dışında dolaşan yok bir sorunumuz oluyor gergin ortamda derdimizi de anlatmaya cesaret edemiyoruz başka bir forum olsa bir dakika tahamul edemez banlanılırsınız sanırım. yok beş yldızlı otel yok yıldızı az motel ya nedir çektiğimiz bırakın kardeşim arkadaşımızın dediği gibi bir tarafı batırdınız şimdi sıra buraya mı geldi ne hoş bir fikrimiz olsa atıyoruz ortaya daha değişik insanlarla bu vesilie ile tanışıyor fikir alışverişinde bulunuyoruz daha bundan demokratik bir ortam varmı ben derim ki bu kısır çekişmelri bir yana bırakıp kullanıcılar olarak hem biribirimize hemde bu arkadaşlara yardımcı olalımki bir neticeye varılsın sorunlar çözülsün ama bırakmiyoruz ki çalışma şevki de kalmiyor vede kırılıyor lütfen tekrar rica ediyoruz saygılar .
      Son düzenleme yusufocuk; 17-01-2006, 19:47.

      Yorum

      • adigital
        Banned
        • 06-10-2005
        • 74

        #93
        Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

        cihazların sorunlarını defalarca sıraladık yazdık çizdik.artık biz yazmaktan sizlerde belki okumaktan bıktınız.zaten karşımızda da bunun bilincince sorunların farkında olan bir firma ve yetkilileri var (mış).o yüzden bunları yazmaya gerek yok diye düşünüyor sayın yetkililerin kart paylaşımı veya başka özellikleri ile ilgili yaptıkları gayretleri,birazda problemler üzerinde göstermelerini diliyorum.
        ayrıca sorunlara çözüm bulunmamasından dolayı ortamın her geçen gün gerildiğini görmekteyim.eğer firma bunlara bir çözüm bulmazsa gerginliğin daha da artacağını söylemek kahinlik gerektirmeyen bir gerçek.
        ve de dikkat edilirse her kullanıcın (modlar hariç) bu cihazla ilgili problemleri var.bu kullanıcılar yerden göğe kadar haklılar.bu sıkıntılarınıda tabiki burda dile getirecekler.şu ana kadar kullanıcılar şahısları hedef almadan gayet düzeyli eleştirilerini yapmışlar,ancak yetkililerin sesini yükselten kullanıcıları direk olarak hedef alması,olayların bu safhaya gelmesine neden olmuştur.bizler bu cihazları firmanın bize reklamlarında vaat ettiği şeyleri görerek ve severek aldık.biz bu cihazlara para verdik.firma bize bunu hediye etmedi.o zaman bizde çıkar paramızın karşılığını isteriz.200 usd para verdim ben bu cihaza.bir süre evvelde 70 usd ye bir cihaz aldım.inanın bu cihaz beni fazlasıyla mutlu etti.isteyen olursa cihazın markasını vereyim.iki cihazı yanyana koyun ve kanal geçiş hızlarına bir bakın.o zaman ne nedemek istediğim anlaşılacaktır.

        Yorum

        • mtv
          Member
          • 28-05-2004
          • 643

          #94
          Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

          neymiş o sorun adigital. buyurda söyle o zaman. yok yazdık çizdik bilmem ne diyeceğine de ki şu sorunum var onu halledin. ama siz onu yapmıyorsunuz işi tartışmaya götürüyorsunuz. bak yukarıda arkadaşım bir kaç tane temel sorun ve buna dönük çözümleri sıralamış. ******** olayına ise şimdilik bir çözüm yok. senin niyetin cihazını iade etmek(ti) tabii işin içinde bi de kurnaz olmasan on ay kullandıkatan sonra aldığın fiyata cihazı geri verme niyetindeydin. o gerçekleşmeyince de tabii ki de verip veriştireceksin. senin yerinde ben de olsam ben de yazardım valla. bu kadar uyanıklık da fazla bence. ayrıca kanal hızının iyi olmasını istiyorsan emu yükelmezsin bak gör o zaman hız nasıl oluyormuş. bol keseden atmak kolay tabii. bakın şirzad arkdaşımızın verdiği linkteki programı yükleyin. ve bakın bakalım tek bir sorunla karşılaşacakmısınız. iyi valla günün yirmi dört saati yama niteliğindeki emu takır takır gelsin herşey de dört dörtlük çalışsın. varsa öyle bildiğin bir cihaz buyur git al kardeşim. seni tutan mı var. ayrıca gerginlik yaratmak sadece size zarar verir. bunu söyleyeyim.yani şunu açık açık diyorsunki ortamı gereriz istediğimiz gibi at koştururuz. yok öyle yağma kardeşim. burası kimsenin babasının boş meydanı değil kusura bakma.
          ayrıca redline herhangi bir forumdan kovulmamıştır. redline nın destek ekibi bahsi geçen forumda destek vermeme kararının ardından onlarda destek olmayacaksa biz de kaldırırız şeklinde tepki koydular. ne yapıyorlarsa yapsınlar kendileri bilir. ha diyeceksiniz neden destek verilmedi. onun da sebebi belli o furmun kime ait olduğu hangi markayı koruduğu desteklediği gün gibi aşikardır. herhangi birilerinin ipoteğinde olan bir yerde redline ekibi yer almaması gerektiğine karar vermiştir. olay bundan ibarettir. kovulma muhabbeti birkaç cahilin bilgisiz yorumudur. rahmetli Uğur Mumcu derdi. "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın" diye ama nerde onu okuyacak adam. saygılar....

          Yorum

          • sirzadozgunes
            Member
            • 03-02-2005
            • 724

            #95
            Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

            Originally posted by kral05
            Laf ağızdan çıkar verilen sözler yerine getirildi de Cengiz coşkun arkadaşımız mı yalan söylüyor.Provokatörmüş. Allah sizin gibilerden korusun satıcının duvarında duruyor reklam afişi cepten uydu alıcısına mesaj siz atıyorsunuzdur da atamayanlar bu işi bilmediğinden yada yanlış yaptığından atamıyor değimli .Piyasada o cı aparatlar varda biz nerden alındığını bilmiyoruz. cep telefonundan tv ye mesaj at yeni uydu alıcısı alacak kullanıcılara duyurulur.Alın alında bilmeyenlere yazın Türksattan nasıl mesaj atıldığını ..İnsanlarda ar olmalı namus olmalı .
            kral05 insanlarda ar namus sahibi olmalı. ne güzel yazmışsın ama aynı zamanda iki yüzlü olmamalı. burada sanki redline kullanıcısymış gibi durmadan eleştiriler yazıyorsun ama başka yerde (forumda) yazdığın bir mesajı alıntı olarak sana göstereyim sadece.

            uyducu67 nikli bir kişinin sorusu:mesaj tarihi 17-01-2006, 14:55

            ----redline 14500 mpeg4 yayınları için uygun mu ...bu cihazların çok ısındığını ve kilitlenme sorunu olduğunu duydum..kullanışlı mı

            ve senin cevabın: mesaj tarihi 17-01-2006, 14:58

            ----bagzı ısınan modellerinin içine fan takıyorlarmış bende bu şekilde duymuştum .reklamına kanıp alan arkadaşlara sormak lazım.

            bu senin yüzünü açıkça ortaya koyacak nitelikte. hala kim olduğunu belirtmedin ama sen bir kullanıcı değilsin. burası net ve kesin.
            foruma üye olduğundan beri redline ile iligi yazılar yazıyorsun ama redline ile yakından uzaktan bir alakan yok.
            ve bu iki yüzlü halinle namus ar dersi vermeye çalışıyorsun. yani senin gibisine söylenecek laft yok.
            büyüklerimden abim olarak gördüğüm insanlardan özür dileyerek burda nokta koyuyorum...
            Son düzenleme ozkandonmez; 17-01-2006, 22:01.

            Yorum

            • ozkandonmez
              Administrator

              • 30-12-2002
              • 47324

              #96
              Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

              sirzad kardeşim, boşuna kendini yorma , ilgili şahsın ne için gelip bu şekilde saldırgan davranışlar sergilediğini hepimiz biliyoruz.

              ozmena forum olarak kişilere verdiğimiz önemi göstermek için bu topic bu kadar uzadı....ama bu tip insanlar bu mevzunun değerini anlayamayacak kadar gözleri kapalı....

              Bu nedenle haksız eleştirilerin devam etmemesi için bu topic tarafımdan kapatılacaktır...yenisi açılırsada silinecektir....

              Demokrasi, bir başkasının hakkının başladığı yerde sizinkinin bittiği demektir.
              Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

              Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
              Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
              Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

              HAYDI IPTV YAPALIM

              TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

              LÜTFEN OKUYUN

              Yorum

              • ybæl©ik
                ADMINISTRATOR

                • 25-01-2003
                • 30775

                #97
                Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                saygıyı, üslubu, konuşmasını ve hak arayışını bilmeyen insanlar her zaman kaybetmeye mahkumdurlar.

                burada o kadar iyi niyetimize rağmen halen bildiklerine giden bu malum şahıslara anlatılabilecek hiç bir kelime yoktur. anlasalardı şu ana kadar çoktan anlarlardı.

                amacın ne olduğu açıkça ortaya çıkmıştır. görünen köy klavuz istemez.

                Özkan üstadın da belirttiği gibi artık bu konuda iyi niyet gösterilmeyecek, aykırı mesajlar ve topicler silinecek ve gerekirse üye/üyeler uzaklaştırılacaktır.

                buradaki hiç bir statü sahibi arkadaş, 100.000 üyeyi bırakarak, bu tip saçma sapan, bazı insanların asılsız ve üslupsuz tartışmalarına cevap vermek ve zaman kaybetmek durumunda değildir, olmayacaktır da. çok daha sorunu olan ve yardım bekleyen arkadaş varken bu insanların bu tür tavırlar içerisinde olması bile egoist bir yaklaşımdır.

                hiç bir toplumda kuralsızlık sergilenemeyeceği gibi Ozmena'da da kimse düşündüklerini sınırsız ve üslupsuz bir tarzda açıklama lüksüne sahip değildir.

                toplumda uymak zorunda olunan kurallar bütününe aynen bu forumda uyulması bir gerekliliktir.

                herkes, birbirine saygı sınırları içerisinde hitap etmek durumundadır. bir gerçek kişinin özgürlüğü, diğer gerçek kişinin haklarının başladığı sınıra kadardır. aksine başkalarının haklarına ve özgürlüklerine tecavüz etmiş sayılırsınız ve cezai müeyyidelerine de katlanmak durumundasınız.

                bu forumun amacı, ilkeleri, prensipleri, düzeni, disiplini de bellidir.

                Yorum

                İşlem Yapılıyor