REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • sirzadozgunes
    Member
    • 03-02-2005
    • 724

    #61
    Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

    sayın 658658 burda hiçbir redline yetkilisinin niyeti insanlarla ağız dalaşı yapmak olamaz. buradaysak redline kullanıcılarına yardım edebilmek adına burdayız. amma velakin ortalıkta kuru gürültüye de papuç bırakacak değiliz. yok efendim şunu yapmaya çalışıyorlar yok bilmem şunu demek istiyorlar gibi o meşhur ve bizim de artık ezberlediğimiz ağızlarla buralarda yazıp çizip insanları redline'dan soğutma çabaları veya karalama çabalarına müsaade edemeyiz. her zaman belirtiyoruz seviye korunduğu sürece tartışmaya eleştiriye açığız. ama birileri kalkıp işi itham etme boyutuna getirirse, firmayı veya markayı insanların gözünde küçük düşürme adına çabalar içerisinde olursa müstahakınca ağzının payını da alır. bundan emin olsunlar. bizler kuru gürültüye papuç bırakacak insanlar değiliz. burdan kimin kullanıcı kimin kullanıcı olmadığı çok açık ve net olarak belli oluyor. bazıları oryantalist kıvrak zekalarıyla akılları sıra birşeyler yapma niyetindeler. akıllarınca redline'ı karalayacaklar. bre saf herifler! kabak gibi sırıttğınızı da mı görmüyorsunuz bu ortamlarda. yani sizce redline yetkilileri sizleri görmeyecek, anlayamayacak kadar saf insanlarmı. başka yerlerden gelip redline'ı karalama çabalarınızı görmüyormuyuz sanıyorsunuz. burda yazdıklarımın muhatabı bellidir ve o kişide kendini çok iyi biliyor. arife tarif gerekmez derler o yüzden mecbur kalmadıkça bunu alenen açıklamayacağım. ama daha da devam ederse ipliği pazara sürülecek. ne mal olduğunu herkes bilecek. bilmiyorum o zamanda buralara gelip yazı yazmaya yüzü tutacakmı.
    tekrar belirtiyorum redline kullanıcıları bu yazdıklarımdan gocunmasınlar çünkü bunların muhatapları sizler değilsiniz. yine tekrar edeyim eğer buralardaysak sizlere yardım için varız. niyetimiz her zaman üzüm yemektir bağcı dövmek değil.
    saygılar...

    Yorum

    • kral05
      Banned
      • 11-10-2005
      • 45

      #62
      Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

      Originally posted by sirzadozgunes
      kral05 arkadaşım! senin yazdıklarına artık pes doğrusu denir. heryerde söyledik kardeşim yeni kartlarda sorun çıkmaktadır. yok sorun yokmuş izlenimi verilmeye çalışıyormuş. bu kadar saçmalık sıktı artık. sana cevaben yazılmış tonla mesajda yeni kartlarda sorun olduğu onlarca kez belirtildi. hala utanmadan arlanmadan kalkmış yok bilmem ne izlenimi verilmeye çalışılıyormuş diyorsun. ya sen bazı şeyleri anlamıyorsun yada biz sana anlatamıyoruz. şimdi o mesajları hepsini bulup yüzüne vurabilirim de ama senin gibiler için bunun bir anlam teşkil etmediğini geçmiş deneyimlerimden biliyorum. ki sen redline kullanan biri de değilsin. senin kim olduğunu da bilmiyoruz sanma. her yerde neyin ve hangi markanın temsilcisi(mi desem, yağcısı mı desem, reklamcısı mı desem, bilmiyorum artık ne diyeyim) olduğunu biliyorum. ama temsil ettiğin marka bile buralara gelip seni redline ile ilgili yazılar yazmaya gönderiyorsa redline bundan gurur duyar. bu demektir ki redline kendini ispatladı ve bir yerlere geldi. ne mutlu ki sizin gibilere rakip olabiliyor. ama merak etmeyin. ummadık taş baş yarmaya devam edecek. sende aynı şeyleri sayıklamaya devam et, başka bir şey demiyorum sana. allah ıslah etsin bu bayram günü.
      Benim kim olduğum konusunda sen ve burada bulunan bir kaç kişi dışında herkes anlamış durumda marka ve temsilcilik konusundaki sonuna cevap istiyorsan kullanıcı olarak NEXT YE 8000 XCAM Plus VFD ve DreamBox 500 s tabi next tinde REDLİNE 14500 kadar bile olmasa sorunları var ve nexte ulaşabileceğim formlarda bunu işliyorum kullanıcı acısından onlarında sizler kadar rahatsızlığı var kullanıcıyız ya yaprak vererek alıyoruz ya bu cihazları tabi REDLİNE 14500 satıktan sonra iyi bir araştırma yaparak Dreambox 500 s alarak şu an en doğru kararlardan birini vermiş durumdayım şu an bu cihaza hiç bir eleştiride bulunmadım tıkır tıkır işliyor .REDLİNE 14500 ne gibi bir ispatlama yaptı hala anlayamadım 6 aydır cı modül gidişleri için geleceği söylenen aparatlarmı geldi ramazan bayramından önce gelecekti onlarmı geldi yoksa tps paketini çözen tek uydu alıcısımı .siz tetikçiliğe devam ettikçe bu formda sorunlara çözüm bulmayı deneyin.BENİM REDLİNE FİRMASIYLA SORUNUM yok onlar bu sorun konusunda çalışmanın olduğunu en başından beri belirtiler samimi olduklarını hissettim ama Bu konu altında yazan çıkar ilişkisi içerisindeki tetikçilerin üslubu hoşuma gitmedi.Allah ıslah eylesin.

      Yorum

      • adigital
        Banned
        • 06-10-2005
        • 74

        #63
        Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

        birşey dikkatimi çekiyor.cihazla ilgili sorunlarımız ve problemlerimizi anlatıyoruz iyi güzel...bazen eleştirilerimizi biraz sert yapıyoruz...o da hakkımız....ancak nedendir bilinemez konuyu sorunlar üzerine çektiğimiz halde bir çözüm ya da konuyla ilgili olumlu bir yaklaşım göremiyoruz.varsa yoksa cihazı eleştiren insanlara sataşmak onları sanki sindirmeye çalışmak gibi bir izlenim uyandırıyor.konu hemen saptırılıyor,bahsetmiş olduğumuz sorunlar örtbas ediliyor sanki.neyse daha başka bir şey demeye gerek yok diye diye düşünüyorum....

        Yorum

        • sirzadozgunes
          Member
          • 03-02-2005
          • 724

          #64
          Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

          bak kral kardeşim kaç yaşında olduğunu bilmediğim için seninle ne ağızla konuşacağımı bilmiyorum. her neyse konuya dönersek. şimdi REDLİNE 14500 de üç tane temel sorun var.
          1- cihazın favori listeleri güncelleme aldıktan sonra kayboluyor. bunun çözümü şu kanal düzelemeye gel orda favori oluştur dediğin gibi kaybolduğunu sandığın favoriler geri geliyor. al sana en kestirme çözüm.
          2- 2.1T7 yazılımında 'ş','ğ', ve 'ı' karakterlerinde sorun var. onunda çözümü var. al burdan programı yükle karakter sorunun bitsin. gül gibi de çalışıyor. uydudan güncelleme de aldımı emulu hale geliyor. neotion tabanlı yazılımdır. indirip yükelmek isteyenlerin dikkatine...
          3- dıgı türk ün son çıkarttığı kartların okunmasında sorun vardır. daha önceki kartları ve şu an piyasadaki her türlü kartı desteklemektedir cihazın kart okuyucusu. dıgi-türk ile ilgili olan sorunu ise buyrun dıgı-türk'e sorun. bilerek kendi dekoderlerini satmak için yaptıkları uyanıklıklardan sadece bir tanesi. bunun böyle olmasının müsebbibi redline değil onların tedarikçileridir... ancak bu demek değildir ki redline buna çözüm bulmayacak. redline tuttuğu her söz gibi cı aparatını da yakın bir zamanda piyasaya verecek. bu sorunda kalmaycak.
          kendini ispatlama konusuna gelince. redline ota sistemini kurup uygulayan-uygulayabilen dünyadaki ikinci firmadır. ve işin güzel tarafı bunu yerli sermaye ve akıl gücüyle yaptı. onunla bitmedi iş; bu sistemi modüllerde uyguladı ve pozitif sonuç aldı. mail ve sms olayını ve ota sistemini dünyadan alıp Türkiye'ye tanıttı. ve bunu geliştirdi ve hala da geliştiriyor. yakın bir zamanda redline kullanıcıları kart sharing olayı ile tanışacaklar. detaylarını proje bitiminde alabileceksiniz. ve ayrıca redline firması bu gün teknoloji üretebilen bir ar-ge ekibine sahip. ve herşeyden önemlisi hizmet anlayışında. cihazları sattığı gibi bırakmıyor geliştirme adına çabalar sarfediyor. çalışmaları ölmezsek hep beraber görecez. şimdi sen bana söyleki şu marka şu model türkiyede şunu yaptı şu hizmeti verdi. şu modeline şu özelliği ekledi. (emu yazılımları hariç tabii. onu herkes yaptı artık sıradan bir şey oldu o) bir tane örnek ver dile benden ne dilersen. hadi bakalım. buyur da boyunun ölçüsünü al. birde aklınca dreambox ile karşılaştırma yapıyorsun. kardeşim sen baştan deseydin ki benim bu kadar param var sana ilk önce ben derdim git dreambox ın şu modelini al. 500-700 usd yi bir cihaza verebilecek kadar zenginsen eyvallah git al yani. hatta istersen daha ileri modeller de çıkmış almanyada. 2000 dolar civarında bilgisayardan da öte birşey. git onu al. yani senin bu yaptığına elmalarla armutları karıştırmak denir başka bir şey değil.
          benim kim olduğumu herkes bilir. hiçbir yerde nick kullanarak yazı yazmam. adım da bellidir soyadımda bellidir. ne iş yaptığım, nerde durduğum bunların hepsi alenidir. kimseden bi gizlim de yok saklımda yok. ben redline da çalışan bir insanım bu bu kadar açık ve net. redline'a ve redline kullanıcılarına da her türlü desteği veren biriyim. bunu da kör değilsen görüyorsundur. ama bi de sen anlat kendini kimsin necisin. ismin ne cismin ne. ben sana söyleyeyim basit sıradan bir yalakasın. beni saf görmüyorsundur umarım nerelerde hangi forumlarda hangi markalara ne reklemlar yaptığını görmediğimi sanıyorsan aldanıyorsun. ve hangi nikle yazı yazdığını dahi sana söyleyebilirim. ama değmez senin gibilere. sen şimdi madem cihazını da değiştirmişsin. güle güle kullan hayırlı uğurlu olsun vatana millete. şimdi işine gücüne bak kardeşim olmaz mı bırak biz eleştirileri kabul etmeyenler olarak kalalım. bırak ta biz kötü olalım. varmı daha ötesi. ama adım gibi de biliyorum bunu yapmayacaksın. çünkü senin gibi çok kişi tanıdık bu ortamlarda. kapıdan kovarsın pencereden girerler. pencereden kovarsın bacadan girerler... çünkü içleri rahat değildir senin gibilerinin.
          ayrıca bundan sonra da muhattab alınmaycağını da bilmeni isterim... hadi güle güle....
          Son düzenleme sirzadozgunes; 14-01-2006, 23:12.

          Yorum

          • zakaak2002
            Junior Member
            • 29-09-2005
            • 65

            #65
            Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

            Sayın Şirzad Bey,bahsettiğiniz yazılımı atarsak eğer(Neotion box tabanlı),ve mail adresini yine Turksat tan alırsak güncelleme alabilirmiyiz? Sizn verdiğiniz yazılımla redline nın yazılımı arasındaki fark nedir? Saygılar...

            Yorum

            • sirzadozgunes
              Member
              • 03-02-2005
              • 724

              #66
              Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

              hiçbir fark yoktur. sadece 2.1T7 yazılımında açılışta redline yazar bunda ise neotion yazar geriye kalan herşey aynıdıır. yalnız bu linkte verdiğim emusuz yazılımdır. umulu hale gelmesi için uydudan güncelleme alması gerekecek. cihazınızın fonksiyonlarında herhangi bir azalma veya yükselme olmaz. sadece 2.1T7 yazılımından farklı olarak yazı karakteri sorunu yok...
              saygılar...

              Yorum

              • kral05
                Banned
                • 11-10-2005
                • 45

                #67
                Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                Konu amacının dışına çıkmış görünüyor sirzadozgunes gibi bir kişiyle burada laf yetiştirmek ve ağız dalaşında bulunmak ve kendisinin seviyesine inmek gibi bir niyetim yok. YALAKA lafını da kendisine iyade ediyorum bu lafı biz kullanmış olsaydık bu formdan adamı kovarlardı form sahibinin bu duyarlılığında gözler önüne sermekte fayda var .Bu üslup yüzünden şu formdan niye kovuldunuz diye sormuyacam cünki herkes orda niye kovulduğunuzu biliyor kelime oyunlarıyla kullanıcıların kafasını karıştırmaya devam edin . burada tüm arkadaşlar vermek istediğim mesajı aldı .
                .Dünyanın ikinci firmalarından biri olan firma ne yazınki yukarıda resmini gösterdiğim basit bir uydu alıcısı karşısında dahi bu sorunu halledememiş durumda. redline kullanıcıları kart sharing olayı ile tanışacaklar bu tabi şu an türkiyede kullanılmayan olmayan bir sistem bizde inandık.Altınla gümüş ü ayırt etme konusuna gelinci dreambox ve redline 14500 konusunda arasında fiyat farkı pek yok öyle milletin kafasını karıştıracak kadar değil 25 ytl bir fark da sorunsuz kart paylaşımlı ve tüm kartları yenisinde eskisinide sorunsuz okumasıyla ve onlarca üstün özellikleriye bir cihaz için değer bence tabi senin kafandaki cihazla aşık atamaz ama uydu alıcısından anlayan arkadaşlarımız aradaki açık ara farkı çok iyi bilirler.istersen buraya arasında 25 ytl fiyat farkı olduğunu kanıtlayacak linklerde veririm ama reklam yapıyor diye kaldırırsınız .Ben yanlızça bir kullanıcının ötesinde senin gibi bir firmanın adamıda değilim
                . Form yöneticisine sesleniyorum bir daha cevap hakkı doğuracak yazılar dışında bu formda yazı yazmayacağımım ama herkesin gözleri önünde gelişen bu yalaka lafının formunuz acısından itibarını zedelediğini bilin tüm form ziyaretcileride bunun farkında .bir form bu kadar basit insanların eline bırakılmamalı tabi bir çıkar ilişkisi içerisinde ise o ayrı tabi .

                Yorum

                • ybæl©ik
                  ADMINISTRATOR

                  • 25-01-2003
                  • 30775

                  #68
                  Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                  kral05

                  bu forum kurulduğu günden bu yana ne REDLİNE ne de başka bir firma/grup yada kişi ile maddi veya manevi bir çıkar ilişkisi içerisinde olmamıştır.

                  lütfen üslubunuza dikkat ediniz ve konuyu farklı boyutlara çekmeyiniz.

                  burası herşeyi kuralsızca yazacağınız ve kafanıza göre suçlamalar getirebileceğiniz bir yer değildir ve olmayacaktır.

                  konuyu farklı boyutlara taşımak yerine asıl konudan uzaklaşmadan yapıcı ve olumlu bir yol izlemek her zaman sonuca ulaşmakta daha itkili bir yoldur.

                  siz de kabul ediniz ki, bazı olayların üzerine çok fazla gidiyorsunuz ve kullandığınız üslup insanlarda olumsuz izlenimler uyandırdığı için tepki alıyorsunuz.

                  unutmayınız ki etki tepkiyi doğurur. sizin yaklaşımınız nasılsa karşınızdakilerden de aynı şekilde cevap alırsınız.

                  bu anlamda, lütfen kendi yaklaşım ve üslubunuzu da sorgulayınız. hatayı hep karşınızdakilerde değil biraz da kendinizde arayınız.

                  bazı yazıları beğenmiyorum. nedeni ise, birilerinin sıkıştığını ve konuyu farklı boyutlara çekmeye çalıştığını gözlemliyorum.

                  burada açılan ve tartışılan konu Redline.

                  ancak siz bazen olayı öyle bir duruma getiriyorsunuz ki, firma elemanlarından forum yönetimini suçlamaya kadar boyutu değiştiriyorsunuz.

                  bunu, bir noktada sıkıştığınız ve söyleyecek bir şey bulamadığınız ve haklılığınızı savunmak adına bir yol olarak mı kullanıyorsunuz. yoksa başka bir amacınız mı var.

                  bu ithamlarınızın Forum Yönetimi ile ne ilgisi var.

                  ortada bir konu var ve sizler konuyu tartışınız. bırakınız forum yönetimini. bizler bazı konularda sadece gözlemci kalarak kullanıcılar ile firmaları karşı karşıya bırakıyoruz.

                  sizlere bu imkan verilirken sizler bunu değerlendirmek yerine konuları farklı boyutlara çekiyorsunuz. bunun kime ne faydası var ki.

                  bakın birçok cihaz bölümünde bu tip konular ve tartışmalar yapılmaktadır. ancak hiçbir bölümde Redline bölümündeki kadar anlamsız ve sonuçsuz tartışmalara girilmemektedir. bunun sebebi nedir acaba ?

                  burada kimse bir başkasını suçlamamalıdır.

                  burada amaç, varsa kullanıcıların bir mağduriyeti bunların aksettirilmesi ve karşılığında da firmaların ellerinden gelen yapıcı yaklaşımları sergilemeleri olmalıdır.

                  ancak bazı açıklamalara rağmen ısrarlı tavırların bir anlamı olmadığı gibi sonuç da getirmeyecektir.

                  neden bu konuda bu kadar ısrar edildiğine de anlam vermek oldukça zor. sorunlar iletilir ve firma da gerekli çalışmalarını ve açıklamalarını yapar.

                  bu forum olmasa bu şikayetlerinizi kimlere ve nasıl iletecektiniz acaba. lütfen bu fırsatları iyi değerlendiriniz ve her zaman olumlu ve yapıcı olunuz.

                  gereksiz tartışmalarla ve ithamlarla asla bir sorun çözümlenemez.

                  bir cihaz beğenilmiyorsa, bu düşünceye sahip insanları bağlar. o kadar insan bu cihazları kullanırken ve şikayetçi olmazken birkaç arkadaşın bazı konularda ısrarcı tavırlarını anlamak da mümkün değil. tamam memnun olmayabilirsiniz, sizi tatmin etmeyebilir. kimse kullandığı cihazdan tam memnun değildir zaten. ama bunu bir şekilde burada firma yetkililerine iletiyorsunuz, sizin böyle bir şansınız ve imkanınız var.

                  neden aktarılan bu sorunların değerlendirilmediğini düşünüyorsunuz.

                  firma yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda mı size yeterli gelmiyor.

                  ayrıca bu açıklamalara rağmen halen size yeterli gelemeyen nedir de konuyu farklı boyutlara çekmeye çalışıyorsunuz.

                  aynı fiyata başka cihazlar da olabilir ve vardır da. buna kimsenin itirazı yok.

                  ama neden farklı olguları bir tehdit olarak kullanıyorsunuz. bunun sonucunda ne amaçlıyorsunuz, ne elde etmeyi düşünüyorsunuz.

                  Yorum

                  • zakaak2002
                    Junior Member
                    • 29-09-2005
                    • 65

                    #69
                    Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                    Şirzad bey bu yazılımı yüklediğim zaman,servise götürüp emulu hale getirmek gerekmiyor değilmi? sadece uydudan güncellemeyei beklemek mi gerekecek? Benim receiverdaki versiyon 2.1T7 Neotion diye açılıyor.
                    Saygılar...

                    Yorum

                    • sirzadozgunes
                      Member
                      • 03-02-2005
                      • 724

                      #70
                      Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                      hayır gerekmiyor. sadece uydudan yazılım alırsa yeterli olur... başka bir şey gerekmiyor... saygılar...

                      Yorum

                      • adigital
                        Banned
                        • 06-10-2005
                        • 74

                        #71
                        Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                        sayın ybalcik,
                        bakıyorumda kral05 verip veriştiriyorsunuz.iyi güzelde bu arkadaş sonuçta bir kullanıcı sıkıntılarını dile getirecek,yeri gelecek eleştirilerini sert yapıcak bunun altında bir şey aranılmaması lazım.siz bu arkadaşa bunca şeyi yazana kadar biraz olsun konun diğer muhattaplarına da bir şeyler söyleseniz.bu şekilde davranmakla tarafsızlığınızı yitiyorsunuz.daha evvelde bu konuya değinmek istedim yani firmaya aşırı şekilde tarafınızdan arka çıkma var.birazda kullanıcılar yönünden olaya baksanız nasıl olur.bizden taraf olmanız için illakin bizlerde formunuza reklam falan mı verelim ne yapalım yani.

                        Yorum

                        • zorbeyak
                          Member

                          • 06-03-2004
                          • 1494

                          #72
                          Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                          Originally posted by adigital
                          sayın ybalcik,
                          bakıyorumda kral05 verip veriştiriyorsunuz.iyi güzelde bu arkadaş sonuçta bir kullanıcı sıkıntılarını dile getirecek,yeri gelecek eleştirilerini sert yapıcak bunun altında bir şey aranılmaması lazım.siz bu arkadaşa bunca şeyi yazana kadar biraz olsun konun diğer muhattaplarına da bir şeyler söyleseniz.bu şekilde davranmakla tarafsızlığınızı yitiyorsunuz.daha evvelde bu konuya değinmek istedim yani firmaya aşırı şekilde tarafınızdan arka çıkma var.birazda kullanıcılar yönünden olaya baksanız nasıl olur.bizden taraf olmanız için illakin bizlerde formunuza reklam falan mı verelim ne yapalım yani.
                          Sayın adigital serzenişlerinizde lütfen siz tarafsız olun kim bir firmayı mantıklı bir şekilde eleştirmişte ona bir kelime edilmiş.Örneğin siz mesajlarınıza bakın kimi yerde serzenişte bulunmuşsunuz kimi yerde meth etmişsiniz.Eleştiri herkesin hakkı fakat bizlerin çözüm bulamıycağı üreticiler tarafından desteklenmesini istenen şeyler vardır.Bir kullanıcı tututp sadece bir markaya gelip hep kötülerse bir tane olumlu yazısı olmazsa bu normal olarak bizlerden tepki alır.Bu lafım sadece kral05 için değil tüm topiclerde buna benzer bir sürü üye geldi geçti.Bizler üretici ile son tüketici arasında köprü olmaya çalışıyoruz fakat kimseyede art niyetli tavırlarla üreticilere hakaret edemez bu tip tavırlarda bulunanlar açık ve net söylüyorum zamanında x bir markanın bayiisi oluyor sonra yanlış işler yaptığından dolayı bayiiliği kapatılıyor sonrasındada zamanında ekmek yediği yere nasıl zarar veririm diye böyle yüksek reitingi bulunan forumlarda hakaret karalama ne ararsan yazıyorlar bu lafım kral05 e değil şuan için bu üyenin böyle bir bağlantısını tespit etmedim.
                          Yani durum böyle olunca biz yönetici olarak sürekli kötü yazan adamları soruşturduğumuzda hep böyle bir şeyler karşımıza geldiği için üyelerimizin vede üreticilerin haklarını korumak için sizlerin gözü önünde açık bir şekilde ikaz ediyoruz ybalçik hocam bir şey bilmeden birini ikaz etmez bir şey görmüşte ikaz etmiştir.

                          Bize reklam vermeyen firmaların bu forumda işi yokmu yani siz diğer topiclerede bakın reklamı olamayan firmalarada herhangi bir saldırıya izin veriyormuyuz görün lütfen objektif olun

                          Yorum

                          • adigital
                            Banned
                            • 06-10-2005
                            • 74

                            #73
                            Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                            bakın iyi bir tespit yapılmış.kimi mesajlarımda eleştirmişim cihazı kimi yerde meth etmişim.bu da gösteriyor ki ben cihazımla ilgileniyorum,firmayı karalama veya bir şeyleri sabote etmek gibi bir niyetim yok.ancak firmanın bazı sorunlara duyarsız kalması ve dile geirilen problemlerde hemen kullanıcılara sataşması onları sindirmeye çalışmak istemesi yani kısaca çözüm yerine örtbasa girişmesi beni ve diğer kullanıcıları kızdırıyor.ve sizler yani mod arkadaşlarda bu olanları görüyorsunuz.sizler tabiki vazivenizi yapıp bizleri uyarıyorsunuz ama dikkatinizi çekerim sadece BİZLERİ uyarıyorsunuz.bizler sıkıntılarımız bitene kadar tabiki burda olucaz ve yazıcaz.sıkıntılarımız bitincede önerilerimiz yada cihazımızın olumlu yanlarını daha çok yazıcaz burada.ben bu cihazı iade edemedim firma kabul etmedi.her ne kadar kabul edileceği söylendiysede olmadı,o yüzden bu cihazla yaşamaya alışıcam tabiki redline firmasıda benimle yaşamaya alışacak.madem b cihazı bana sattılar o zaman iyi yazsam kötü de yazsam yazdıklarımı kabullenicekler.ancak onlarada bir tavsiyem müşterileri ile iyi gecinsinler çünkü müşteri ilişkilerinde gerçekten çok zayıflar.bayiye giden müşteriye cihazı satana kadar sıcak davranmak,çay-çorba içirmek müşteriye iyi davranmak demek değildir.müşteriye sorun-problem çıktığında ama giderek eme telefon açarak,yada netten görüşüldüğünde ona karşı yaklaşım çok önemlidir.redline en alt bayisinden başlayarak kendisine yeni bir düzen vermeli bence,diye düşünüyorum.müşteri ilişkilerinde yeniden bir yapılanma onlar için daha hayırlı olacaktır....

                            Yorum

                            • redlineteknik
                              Junior Member
                              • 11-03-2005
                              • 228

                              #74
                              Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                              ---En güzel yapılan iş bir şeyi başaramadınmı çamur at izi kalsın taktiği şimdi sayın kral 05 cihazımızı seğiştirip başka cihaz almış ama malesef daha biribirimizden kurtulamıyoruz bu ne kin bu ne nefret bir defa cihazımızı alıp kullandığın için artık ömür boyu senin söylemlerine laf yetiştirmek zorundayız nedir kardeşim bak ne güzel redline cihazından kurtulmuşsun next ve dream box kulanıyorsun git kardeşim memnunsan menuniyetini değilsen neden olmadığını o cihazlar hakında o cihazlara ait topicte yaz yok bize garezin varsa seninle türk yunan düşmanlığı bırakmışsak söylede kim olduğunu bari düşmanımızı tanıyalım böyle gizli gizli bizimle savaşma yok şunu dersen yok kardeşim ben ad etmişim redline batırmaya her yerde sövmeye bizde bilelim seni kendi haline bırakalım
                              Bakınız beyler defalarca söylüyorum ama bir türlü anlatamıyorum bilmem neden sizler çok akıllı olabilirsinizi ve cihazımzın bazı eksikliklerini görebilirsiniz lütfen ama bizleri aptal zan etmeyin bizde sizin gördükleriniz görebilecek kadar kadroya ve zekaya sahibiz ve biz istemezmiyiz bir an evel bunları ortadan kaldırmaya ama çalışıyoruz ve günü geldiği zamanda bunları ortadan kaldıracağız
                              Ama siz kalkıp her konun altında bizim gözümüzün içine sokup sokup yok şu neden şöyle olmadı efendim böyle olmadı veya bizi rencide edici laflar kulanırsanız elbetteki bizde insanız ve tepkisini verir ve burada bizde art niyet bekleriz yarın yeni bir konu başlığında hem bizi savunanlar hemde bizi kötüleyenler için bir yazı yazacam umarım yarın yazdıklarımdan sonra artık redline topici kavgasız bir topic olur herkese selam...

                              Yorum

                              • zorbeyak
                                Member

                                • 06-03-2004
                                • 1494

                                #75
                                Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                                Originally posted by adigital
                                bakın iyi bir tespit yapılmış.kimi mesajlarımda eleştirmişim cihazı kimi yerde meth etmişim.bu da gösteriyor ki ben cihazımla ilgileniyorum,firmayı karalama veya bir şeyleri sabote etmek gibi bir niyetim yok.ancak firmanın bazı sorunlara duyarsız kalması ve dile geirilen problemlerde hemen kullanıcılara sataşması onları sindirmeye çalışmak istemesi yani kısaca çözüm yerine örtbasa girişmesi beni ve diğer kullanıcıları kızdırıyor.ve sizler yani mod arkadaşlarda bu olanları görüyorsunuz.sizler tabiki vazivenizi yapıp bizleri uyarıyorsunuz ama dikkatinizi çekerim sadece BİZLERİ uyarıyorsunuz.bizler sıkıntılarımız bitene kadar tabiki burda olucaz ve yazıcaz.sıkıntılarımız bitincede önerilerimiz yada cihazımızın olumlu yanlarını daha çok yazıcaz burada.ben bu cihazı iade edemedim firma kabul etmedi.her ne kadar kabul edileceği söylendiysede olmadı,o yüzden bu cihazla yaşamaya alışıcam tabiki redline firmasıda benimle yaşamaya alışacak.madem b cihazı bana sattılar o zaman iyi yazsam kötü de yazsam yazdıklarımı kabullenicekler.ancak onlarada bir tavsiyem müşterileri ile iyi gecinsinler çünkü müşteri ilişkilerinde gerçekten çok zayıflar.bayiye giden müşteriye cihazı satana kadar sıcak davranmak,çay-çorba içirmek müşteriye iyi davranmak demek değildir.müşteriye sorun-problem çıktığında ama giderek eme telefon açarak,yada netten görüşüldüğünde ona karşı yaklaşım çok önemlidir.redline en alt bayisinden başlayarak kendisine yeni bir düzen vermeli bence,diye düşünüyorum.müşteri ilişkilerinde yeniden bir yapılanma onlar için daha hayırlı olacaktır....
                                bayii konusunda çok haklısınız bakınız bende yazımda aynı şeylerden bahsettim.Bazı kendini bilmez bayiiler üretici tarafından cezalandırılıp o üreticiden direkt olarak mal alamaz ve bunu gurur meselesi yapıp sağda solda sataşır bu durum genelde forumlarda çok fazla karşılaşılan bir durum.
                                Üreticiler müşteri ilişkileri için zaten sürekli bayiilerle mücade etmekte çoğu üretici tek bir merkezi sistemden bu bayiileri kontrol altında tutamadığı için bölge bazında ana dağıtıcılıklarla bayiileri bölge bazında iadere etmeye çalışıyorlar sizde takdir edersinizki dünyada en zor şey adam eğitmek bayiiler üreticilerin ekmek kapısı o kötü bu yaramaz derse elinde eninde sonunda cihazını satacak adam kalmaz ve firma dar boğaza girer bazı durumlarda çok büyük satış yapan bayiilerde müşteri memnuniyeti aranmaz ben inanıyorumki sizde böyle bir bayiiye denk geldiniz

                                Birde cihazınızı iade etmek istediğinizi ve paranızı alamadığınızı belirtmişsiniz lütfen sizden rica.Bana özel mesaj yolu ile hangi bayii,şehir ve size olaşa bilecekleri bir telefon numaranızı verin.Bende bu durumu direk Redline Genel Md. direkt iletiyim

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor