REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • zorbeyak
    Member

    • 06-03-2004
    • 1494

    #76
    Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

    Sayın Redline teknik bazı hususlara çok güzel değinmiş ben kendisini şahsen tanıştım kendisi gerçekten çok iyi niyetli ve çok anlayışlı biridir emin olun cihaz üretimi konusunda kendisinin amaçlarını yada planladıklarının yarısını bile başarması dünyada uydu sektöründe bir devrim yaratacaktır.

    Şu anda bizler pek farkında değiliz ama emin olun fuar zamanı koreliler Redline firmasının peşini bırakmadı bu ota denen sistemde yapılamaz denenleri bu insanlar başardı Türkiye'yi uydu sektöründe bir yerlerde konuşulmasına sebep oldular.Bizler cihazımıza şu yazılım çıkmadı bu olmadı derken onlar mesaiilerini çok daha geleceğe dönük projelere adadılar ve başardılar çok yakında hepimiz göreceği ve sürekli size yenilikleri haber veriyoruz card sharing diyoruz.Uydudan key güncelleme diyoruz,uydu üzerinden media sharing diyoruz,uydu üzerinden haberleşme,uydu üzerinden oyun download etme(java Bu cihazlar için özel olan oyunları kapsar) daha da sizlere şuan müjdesini veremiyceğim onlarca yenilik var bu kadar extrayı bir bedal almaksızın bize veriyorlar dünyada hangi cihaz vardırki yeniliklerini eski bir cihazından sdevam ettirsin ve size uydu üzerinden verdiği hizmete bir bedel almasın.bunların hepsi bonus olarak veriliyor tabii bazılarıda ücret karşılığı olacak sonradan demeyin hocam ben oyun download ettim para verdim falan demeyin

    Bence bazı şeylerde övmek ve destek olmak bu işi yapan insanları takdir etmek onların şevkini arttırır ve daha çok istekle işlerine sarılırlar bu lafım sadece uydu anlamında değil arkadaşlar her meslekte yanı sizi biri meth ettiği zaman daha iyisi için çalışırsınız yada dozunda eleştiri olursa ben şu işi yapayımda dersiniz ama bu şekilde olumsuzluklar diren kırar ve derizki ; lanet olsun be nerden girdim bu işe paramla rezil oldum yapmıyorum anasını satayım kim ne yaparsa yapsın. İşte bunu dedirtmemek için hepimiz birbirimize yardımcı olmamız lazım

    Bakınız Redlineteknik bu hususta ne kadar rahatsız olmuşki yarın için açıklama yapacağım diyor bezdirmemek lazım

    Ben Redline dan ve verdiği hizmeten memnunum kullanıyorum kanallarımı izliyorum key değiştiği zaman update geliyor hiç uğraşmıyorum daha ne yok arka planda resim yokmuş yok bilmem ne arkadaşlar samimi söylüyorum ben gerçekten bunlarla ilgilenmiyorum kanal izliyormu ohhh bana yeter daha ne !!!!!!!

    Yorum

    • enesgezmis
      Junior Member
      • 31-12-2004
      • 157

      #77
      Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

      Redlinetekniğin açıklamalarını okudum ve aklı başında ve sağduyu sahibi bir insanın ağzından çıkanlaflar bunlar. Yapılan iş hatada olsa sevapta olsa uygun uygun dille ifade edilmedikçe muhatabında etki uyandırmaz.Umarım iyi niyetlerimize azıcık espiri ve seviyeli bir üslüpta katarsak sorun kalmayacaktır.

      Yorum

      • redlineteknik
        Junior Member
        • 11-03-2005
        • 228

        #78
        Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

        ---Kesinlikle size katılıyorum

        Yorum

        • yusufocuk
          Banned
          • 06-01-2005
          • 2598

          #79
          Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

          nihayet esengezmiş kardeşim azıcık böyle hoş şeylerde söyle de yeterki! ister espiri olsun ister latife olsun. ama görülü konuşmak ne kadar güzelmiş değilmi. sevgili esengezmiş kardeşim umudumuz güzel şeyler katsınlar sayın redline yetkilileri umut umut umut'' insanlar umutla yaşar hayalle ölürler'' bizde umutla bakalım geleceğe ne dersin?ha- sevgiler.

          Yorum

          • ybæl©ik
            ADMINISTRATOR

            • 25-01-2003
            • 30775

            #80
            Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

            adigital

            yazılarınızda hep farklı konulara değinme çabası içerisinde olmanıza rağmen, birilerine çatmak huyunuzdan vazgeçemiyorsunuz.

            benim o mesajımın başlığındaki isim ( nick ), muhatabım bellidir. sizin olaya girmeniz, müdahil olmanız anlamsız ve gereksizdir. ( ki ben bu yazımdaki konuyu özel olarak Kral05 ile de görüştüm )

            lütfen siz, karşılıklı polemik ve tartışma-atışma yerine cihazla ilgili düşünceleriniz ifade etmeye devam ediniz.

            sizinle ilgili bir konu olduğu zaman da sizinle yazışırız.

            Yorum

            • adigital
              Banned
              • 06-10-2005
              • 74

              #81
              Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

              sayın ybalcık,
              haksızlılığın olduğu her yerde sesimi çıkarır konuşurum.sizin taraflı yazılarınızdan dolayı bende araya girdim.rahatsızlık verdiysem özür dilerim.sizde taraflı yazılarınıza devam edebilirsiniz bir daha karışmam söz.......

              Yorum

              • adigital
                Banned
                • 06-10-2005
                • 74

                #82
                Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                sayın zorbeyak,
                cihazda yapılan yada getirilen her yeni bir yenilik herhalde en çok beni mutlu edicektir.ancak bahsettiğiniz yeniliklerden ziyade öncelikle problemlerin halledilmesi gerekirdi diye düşünüyorum.bakın cihaz çıkalı 1 sene olmuş adamlar halen biz herşeyin farkındayız yapıcaz edicez diyorlar.anlaşıldı cihazın donma problemi,kanal geçişlerindeki duraksamalar 3 sene içinde halledilecek anlaşılan.bütün bunlar halloldu sıra kart paylaşımına geldi.bahsettiğiniz bu özellik gerçekten beni çok mutlu edicek ama önce sorunlar sorunlar sorunlar.....diyorum...

                Yorum

                • ybæl©ik
                  ADMINISTRATOR

                  • 25-01-2003
                  • 30775

                  #83
                  Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                  adigital

                  bu konunun asıl muhatabı olan Kral05 arkadaşımızın sesi çıkmazken, siz neden olaya müdahil oluyorsunuz, buna anlam vermek zor.

                  herkesin, burada kendisini savunabilecek düzeyde olduğuna ve yazdıklarının da sonuna kadar arkasında olduğuna inanıyorum.

                  Kral05 arkadaşımız buradaki yazılardan sonra bana PM'den ulaştı ve gereken açıklamaları kendisine yaptım. kendisi de bu açıklamalardan sonra buraya mesaj yazmak cevap vermek ihtiyacı duymamış. ( mesajlaşmada sert bir tutum izlenmemiştir. )

                  ayrıca siz, kendi düşünceleriniz arasında insanların tarafsızlığını göremiyorsanız, bu sizin sorununuzdur ve size başkalarını itham etme hakkı da vermez.

                  istediğinizi düşünmekte serbestsiniz. ama haklıya da hakkını vermek dürüstlüğün, tarafsızlığın bir gereğidir. ( burada üyelere uyarı yapılabilir. ancak görevli-statü sahibi arkadaşlarla ilgili sorunlarda, bunları üyelere açık alanda değil, üyelerin göremeyeceği bir topicte tartışırız ve duruma göre kararlar alır uygularız. siz işin birçok yönünü görmedeğiniz için yaptığınız bazı eleştiriler haksız ve muhatapları yanlıştır. )

                  bizleri tanıyan, bilen bilir. amacımızın ne olduğu da açıktır.

                  birilerinin bizleri itham etmesi veya bizler hakkında olumsuz düşünceler içerisinde olması ne bizleri değiştirir ne de gerçekleri.

                  Yorum

                  • cengizcoskun
                    Junior Member
                    • 06-04-2005
                    • 15

                    #84
                    Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                    BRAVO doğrusu bu forumu alkışlıyorum bütün 3 yıldızlılar 4 yıldızlılar medaratörler ve superleri yakışıyormu size yalakaymış vesaireymiş burası halka açık bir forumdur böyle uygunsuz ve bir o kadarda taraflı yazıların yeri değildir her cihazın yazılım sorunları olabilir yada kullanıcının beklentileri doğrultusun da sorun olamaycak durumlar sorun olabilir biri dt kullanmak ister sorun yasar diger kullanıcı dt kullanmayacaktır o kişiye gorede sorun yoktur burada anlaşılması güç bir savaş var neden gercekler konuşulmuyor
                    neden çok yıldızlılar bu cihazı sorunsuz kullanabiliyorda diğer kullanıcılar sorun yaşıyor heralde çok yılıdızlılara özel yazılım veriliyor burada adı geçen cihaz ile ilgili ben hiç bir sorun yaşamıyorum nedenmi çünkü almadım bu arada bu adı geçen cihazı almayı düşündüğüm zamanlarda bir üst model olacak olan 15500 cı lı cihaz bu gun yarın cıkacak demişlerdi olmadı sadece cı modul piyasaya sürülecekti şimdide kart paylaşımı olacakmış vs vs vs ben cihazımı yenilemek için araştırma yaperken 15500 cihazı bekledim ne gelen var ne giden 14500 alıyım dedim cı mod gelecek sonradan takarsınız dendi ama nerede? demekki 6 veya 7 ay önce 14500 almış olsaydım işte benim sorunum cı modul !!! ne zaman gelecek ?
                    kimse tutamayacağı sözler vermemeli türk halkı artık araştırmacı ve akıllı
                    ne kastettiğim anlaşılmıştır
                    bu forumu protesto ediyorum ve bir daha bu foruma giriş yapmayacağım .

                    Yorum

                    • kral05
                      Banned
                      • 11-10-2005
                      • 45

                      #85
                      Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                      Kral 05 Burada reyting artırmak için bulunmuyor oluşan bir sorun karşısında konu üzerinde yalnızca bilgi paylaşımını gerçekleştirmek ti amacım.
                      Adigital arkadaşımızın konuya müdahil oludugunuda sanmıyorum . öyle bir izlenimde almadım arkadaşın dile getirdiği karşılaştığı sorunlar karşısında istek ve önerilerini sunduğunu düşünüyorum Bu nuda bUu formda getirilmesi gereken en iyi üslupla yapmıştır.
                      LÜTFEN KONU ÜZERİNDE BİLGİ PAYLAŞALIM . BU KONU BENCE AMACINA ULAŞTI VERİLMEK İSTENEN MESAJLAR ALINDI.
                      Son düzenleme kral05; 17-01-2006, 17:54.

                      Yorum

                      • ybæl©ik
                        ADMINISTRATOR

                        • 25-01-2003
                        • 30775

                        #86
                        Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                        burası halka açık bir forumdur böyle uygunsuz ve bir o kadarda taraflı yazıların yeri değildir her cihazın yazılım sorunları olabilir yada kullanıcının beklentileri doğrultusun da sorun olamaycak durumlar sorun olabilir biri dt kullanmak ister sorun yasar diger kullanıcı dt kullanmayacaktır o kişiye gorede sorun yoktur burada anlaşılması güç bir savaş var neden gercekler konuşulmuyor
                        zaten üzerinde durulan ve anlatılmaya çalışılan konu budur.

                        ancak, buradaki bazı arkadaşların farkında olmadıkları ama buradan da açıklanamayacak birçok çalışma aslında vardır. ( bu çalışmalar firmaların kendi etüd ve ar-ge çalışmalarıdır. hiç bir firma bu konularda sonuca yaklaşmadıkça bilgi vermez ) bunların bir kısmı yeri geldiğince açıklanmaktadır. tüm bunlara rağmen, konunun dışına çıkılması ve bazı kişilerin hedef alınması son derece yanlış ve kimseye yarar getirmeyecek bir tutumdur.

                        türk halkı artık araştırmacı ve akıllı
                        amacımız da budur zaten. tüketiciyi bilinçlendirmek, bilgilendirmek ve sorunlarına çözüm arayışıdır. bu forumun 2002 yılından bu yana koyduğu tavır ve çizgisi de bellidir.

                        bizleri bu forumda birleştiren tek neden budur.

                        ama sizler bu forumu yani sadece Ekranı görüyorsunuz. asıl işin mutfağını, arka planını asla düşünmüyorsunuz. bazı noktalarda bunu anlatmaya çalışıyoruz. ama ya anlatamıyoruz yada anlaşılıyoruz da birilerinin işlerine gelmiyor, bilemiyorum.

                        Yorum

                        • ybæl©ik
                          ADMINISTRATOR

                          • 25-01-2003
                          • 30775

                          #87
                          Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                          kral05 ve ilgili arkadaşlar

                          ( sözkonusu olay sizin yazınızla benim yazımdır ve bu noktada başka bir arkadaşın araya girmesi son derece yanlış bir tutumdur. )

                          burada yazılan hiç bir düşünce bastırılmaya çalışılmamaktadır. eğer öyle olsaydı, zamanında bu tür konular için ben topic açmazdım, sizler engellenirdiniz. ama bunların hiçbirisi yapılmadığı gibi ne Firma ne de bir kişi lehinde tutum sergilenmiştir. tamamen demokratik bir ortamda hepinizin görüş ve düşüncelerinizi aktarmanıza zemin hazırlanmıştır.

                          ne bir üyenin ne de statü sahibi bir görevlinin üslubunu, seviyesini ve saygısını bozması taraftarı olmadığımızı da çok iyi biliyorsunuz.

                          sizlerin bazı olaylar karşısında oldukça kızgın ve tahammülsüz olduğunuzu gözlemliyorum.

                          anlatmaya çalıştığım nokta ise daha sakin olmak ve mantık dahilinde, olaylara olumlu ve yapıcı yaklaşarak çözüm arayışında olmaktır.

                          unutmayınız ki, sizler aşırı ve gereksiz tepki gösterdikçe ve şahısları hedef aldıkça ortam iyice gerilecek ve konu amacı dışına çıkacaktır.

                          Yorum

                          • ozkandonmez
                            Administrator

                            • 30-12-2002
                            • 47324

                            #88
                            Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                            Originally posted by cengizcoskun
                            bu forumu protesto ediyorum ve bir daha bu foruma giriş yapmayacağım .
                            arkadaşımbu foruma ne kadar yardımcı oldunuz, ne kadar faydalandınız bunları bir kefeye koyunuz ondan sonra protesto ediniz, ondan sonra foruma girmeniz girmemeniz sizin bileceğiniz bir iş...

                            aşağıdaki lafım provakatörleredir ,

                            Allah kimseyi provakatör yapmasın, onlarki ; gözleri kapalı başkalarının güdümünde olan yada kendi istedikleri yapılmadığı için foruma zarar vermeye çalışan insalardır...
                            Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

                            Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
                            Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
                            Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

                            HAYDI IPTV YAPALIM

                            TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

                            LÜTFEN OKUYUN

                            Yorum

                            • kral05
                              Banned
                              • 11-10-2005
                              • 45

                              #89
                              Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                              Laf ağızdan çıkar verilen sözler yerine getirildi de Cengiz coşkun arkadaşımız mı yalan söylüyor.Provokatörmüş. Allah sizin gibilerden korusun satıcının duvarında duruyor reklam afişi cepten uydu alıcısına mesaj siz atıyorsunuzdur da atamayanlar bu işi bilmediğinden yada yanlış yaptığından atamıyor değimli .Piyasada o cı aparatlar varda biz nerden alındığını bilmiyoruz. cep telefonundan tv ye mesaj at yeni uydu alıcısı alacak kullanıcılara duyurulur.Alın alında bilmeyenlere yazın Türksattan nasıl mesaj atıldığını ..İnsanlarda ar olmalı namus olmalı .

                              Yorum

                              • ybæl©ik
                                ADMINISTRATOR

                                • 25-01-2003
                                • 30775

                                #90
                                Konu: REDLİNE 14500 DE DİGİTÜRK İZLENEMEZ.

                                kral05 arkadaşım

                                bakın, yazınızın dozu biraz fazla. her eleştirinin de bir sınırı vardır.

                                siz kendinizde bu şekilde konuşma hakkını buluyorsanız karşınızdaki insanların da aynı tarzda cevap vermelerini hazmetmek durumundasınız.

                                şimdi siz ve bazı arkadaşlar tespitlerinizi aktarmışsınız, gayet güzel. bu sorunlara çözüm arayışının yeri de bu forumdur, bu da doğru.

                                ancak, halen üzerinde durduğum ama bir türlü anlamak istemediğiniz, olumlu ve yapıcı yaklaşım yerine hep kişiler muhatap alınarak suçlamalar yapılmaktadır.

                                amaç birilerini suçlamak ve itham etmek midir yoksa sorunlara çözüm bulmak mıdır ?

                                bu tartışma bu şekilde nereye kadar gidebilir ve sonucu ne olur ?

                                şimdi sizlere bir teklif getiriyorum.

                                lütfen cihazdaki sorunları tek tek maddeler halinde belirtiniz.

                                bu sorunları toparlayarak bizzat kendim Firma yetkililerine ileteceğim, gerekli görüşmeleri yapacağım ve maddeler halinde sonuçlarını sizlere açıklamaya çalışacağım.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor