KURTLAR VADİSİ İKİNCİSİ SİZCE CIKACAKMI VEYA İHTİYAÇTAN YAPABİLİRMİ?

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • çýnar
    Banned
    • 30-05-2004
    • 2231

    KURTLAR VADİSİ İKİNCİSİ SİZCE CIKACAKMI VEYA İHTİYAÇTAN YAPABİLİRMİ?

    America ve ingiliz israil denimarka fransa bunlara ALLAH Belarını ALLAH .Tan gürsünler.
    keskin nişancıyada haklıysa ALLAH onu korusun tüm bellardan.
    Şerefsizler nekadar serefsizliğini gizlesede yine aydınlığa göz önüne çıkyor
    onların nekadar şerefsizliğini ortaya çıkıyor
    kurtlar vadisinin cektiği filim az belkide onların yanın da hiç bence
    KURTLAR VADİSİ hemen 2 ci filimi bir an gündeme getirsinler onların cektikleri az daha gercekler belkide ufacık bir ayrıntısı nediyelim ŞEREFSİZLERİN ALLAH BELALERNI VERSİN.
    SAYGILARIMLA.
    Buyüzden ben bir ikinci kurtlar vadisi ihtiyaç duyurum
    sizce

  • ybæl©ik
    ADMINISTRATOR

    • 25-01-2003
    • 30775

    #2
    Konu: KURTLAR VADİSİ İKİNCİSİ SİZCE CIKACAKMI VEYA İHTİYAÇTAN YAPABİLİRMİ?

    ABD ( katlettiği ve haklarını kısıtladığı, köle gibi hükmettiği, sömürdüğü yerli halkın topraklarını işgal ederek geldiği bugünkü noktada ) 3 günlük tarihini evire çevire filmlere konu ederek kendi siyasetini, emperyalizmini kabullendirmek çabası içerisindeyken,

    yaptığı eziyetlere, işkencelere, katliamlara rağmen kendisini haklı göstermeye çalışan, askerlerini kahraman olarak nitelendiren bir tutum içerisindeyken

    ( ki bunu yapan başka ülkeler de var )

    neden bizler ( 1299 tarihini değil de 1288 kuruluşu baz aldığımızda ) 718 yıllık-7 asrı aşkın Asil tarihimizle halen yerimizde sayıyoruz.

    Allah' şükür ki 3 kıtaya yayılan tarihimizde utanacağımız, Kara bir geçmişimiz yok. asla fethedilen topraklarda hiç bir topluma-zümreye eziyet yapılmamış. herkes inancında serbest bırakılmış. baskı yerine Hoşgörü hakim olmuş.

    şimdi bizlerden İnsanlık ve Menediyet öğrenen sözümona Batılılar bizlere İnsan Hakları dersi vermeye kalkıyorlar.

    İslamiyet, İnsanı ön plana çıkartan ve İnsana değer veren bir inançtır. herkes İslamı sindiremez.

    ancak bunu onlar da bildikleri için asla fırsat vermek istemiyorlar. çünkü onlar Hoşgörü gösterseler Hristiyanlık riske girecek.

    hem Türk olacaksınız hem de Müslüman olacaksınız. bu iki birleşimin kendileri için büyük bir tehlike olduğunu çok iyi biliyorlar.

    onlar, herkesi kendileri gibi emperyalist zannediyorlar. düşünüyorlar ki eğer güçlenirsek onlara da hükmederiz. ( böyle bir düşünce olsaydı bugün bu millletler, devletler olmazdı zaten ) oysa ki tek amaç herkesin eşit şartlarda İnsan gibi yaşamasıdır.


    ( belirli şeyler siyasi kimlikten ve neden olduğu ayrımcılıktan çıkartılmalıdır. bu ülke, yaşayan herkesindir, herkes yaşadığı bu ülke uğruna zamanı ve yeri geldiğinde mücadelesini verecektir, vermelidir. geçmişte bunun mücadelesi verilmiştir ve halen de verilmektedir. bu ülkedeki değerler hiç bir kişiye-kişilere-gruba endeksli değildir. tarihi bazı gerçekleri ortaya koymak adına net bir kazanım olmamakla beraber, belirli bir kesimi ve kişiyi konu alması bakımından bir milletin mücadelesine maledilemez. asıl mücadele verenler ise asla kendilerini deşifre etmezler. kendilerinin ön plana çıkmasından memnun olmazlar. çünkü onlar için önemli olan ülkeleri ve yurttaşlarıdır, vatandaşlarıdır. gerçek bir mücadeleci de asla verilen görevi art niyetli, kendi menfaatine kullanamaz. )

    Yorum

    • çýnar
      Banned
      • 30-05-2004
      • 2231

      #3
      Konu: KURTLAR VADİSİ İKİNCİSİ SİZCE CIKACAKMI VEYA İHTİYAÇTAN YAPABİLİRMİ?

      Hocam Elinize sağlık keşkı islam alemi düşünceler bir olsaydı patıl,ara karşı tek yürek olsaydık ?

      Yorum

      İşlem Yapılıyor