ses tv 1 martta test yayınlarına başlıyor

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ikdam
    Member
    • 28-01-2005
    • 644

    ses tv 1 martta test yayınlarına başlıyor

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in girişimleri ile yıllar önce kurulan ve şimdi Türkiye'nin dört bir yanında izlenen Kanal A Televizyonu'ndan sonra şimdi de yeni bir televizyon kanalı daha Ankara'da yayın hayatına başladı.
    Termikel Grubu'na ait Kanal A Televizyonu ile Melih Gökçek'in yakınlığı artık eskisi gibi değil ancak televizyon hala Gökçek'in en yakın destekçilerinden.
    Gökçek, arşa yükselen "seçim" söylentilerinden midir bilinmez ama yeni bir televizyon kanalı kurulması için uzun zamandan beri temaslar kuruyordu.
    İşte o temaslar, bir kaç ay önce netleşti ve Kanal A Televizyonu'nu kuran bir ekip, şimdi Gökçek'in yeni televizyonunu hayata geçirdi.
    Televizyon resmi kayıtlarda kimin üzerinde bilemiyoruz ama Zaman Gazetesi'nin eski Müdürü Alaaddin Kaya'nın oğulları Zübeyr ve Cüneyt'in işin başında olduğunu biliyoruz. Tabii Gökçek'e yakın bir kaç isminde.
    Televizyonun adı SES TV...
    Ankara'da oldukça yüksek bir dinlenme oranına sahip aynı isimle radyosu bulunuyor. Reklam ajansı faaliyetleri de şirketin diğer uzantıları arasında.
    SES TELEVİZYON RADYO YAYINCILIK SAN. TİC. A.Ş. olarak İstanbul Yolu üzerinde Makromarket binasında oldukça modern stüdyolar oluşturan SES TV, ilginç bir şekilde Ankara'da vericiler aracılığıyla da yayına başlamış. Hemde sevgili Tuncay Özkan'ın televizyonu Kanal TÜRK'ün frekanslarından.
    Bina Alaattin Kaya'ya ait. Binanın ilk 2 katı bir alışveriş merkezine kiralanmış durumda. Televizyon yayınları uzun süreden beri reklam ajansı olarak faaliyet gösteren şirketin yanıbaşına kurulmuş.
    Kanal Türk'ün yayını gitmiş ve yerine SES TV'nin test yayını gelmiş. Ekranda da tanıtım jenerikleri ve uydu frekans bilgileriyle.
    Ankara'dan yapılan yayını uydu ile bizde yakından izliyoruz. Hiç bir resmi bağlantı görünmese de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in ve Gökçek'e yakın isimlerin sık sık televizyon binasına geldiği ve çalışmaları yakından takip ettiği bilgileri kulağımıza ulaştı.
    Ne diyelim ! Medya dünyasına hayırlı uğurlu olsun. Tüm arkadaşları tebrik ediyor ve başarılı olmalarını diliyoruz.
    1 mart dolu dolu geliyor....!
  • vonalý
    Banned
    • 25-01-2006
    • 74

    #2
    Konu: ses tv 1 martta test yayınlarına başlıyor

    bu kanal zaten yayındaydı

    Yorum

    İşlem Yapılıyor