BATMAN'DA ŞEHİT OLAN 2 POLİS TOPRAÐA VERİLDİ

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • desinatör
    Junior Member
    • 09-11-2004
    • 227

    BATMAN'DA ŞEHİT OLAN 2 POLİS TOPRAÐA VERİLDİ




    Batman'da uğradıkları hain saldırı sonucu yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede şehit olan 4 polis memurundan 2'sinin cenazesi, Balıkesir il merkezi ve Manyas'ta toprağa verilecek.
    Batman'da uğradıkları hain saldırı sonucu yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede şehit olan 4 polis memurundan 2'sinin cenazesi, Balıkesir il merkezi ve Manyas'ta toprağa verilecek.
    Şehit polis Mehmet Emin Keskin'in (35), Balıkesir merkezdeki ailesinin evinde yas var. Keskin ailesini ziyarete giden Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, şehit babası Kurban Keskin ile şehidin kardeşine baş sağlığı diledi. Acılı babayı teselli etmeye çalışan Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, "Bugün ikindi vaktine yetişilmez ise, cenazeler akşam gelecek, yarın öğle namazını müteakip il merkezi ve Manyas Cumhuriyet Köyü'nde defnedilecek. Teşkilatımızın da, ülkemizin de başı sağ olsun, aileye sabır diliyoruz. Saldırının kaynağı belli, içinde bulunduğumuz dönemde zaten bir takım eylem beklentileri vardı. Şu andaki görünen şekliyle de bu doğrultuda yapılmış, kaynağı bilinen malum bir eylem olarak değerlendiriyoruz" dedi.
    Oğluyla birlikte şehit olan mesai arkadaşlarının da kendi evladı olduğunu söylerken gözyaşlarını tutamayan acılı baba Kurban Keskin, "Nöbet değişirken yolda saldırıya uğramışlar. Telefonla devamlı görüşüyorduk, annesi daha yeni görüşmüştü. Allah'ından bulsunlar, yapılacak bir şey yok. Allah onların cezalarını verecek inşallah. Bu önceden beri var olan bir durum zaten. Vatan sağ olsun" diyerek teröristleri lanetledi.
    Kurban-Seyyare Keskin çiftçinin 2'si kız 4 çocuklarından en büyüğü olan evli ve 2 çocuk babası şehit Mehmet Emin Keskin'in yaklaşık 3 ay sonra şark görevinin sona ereceği kaydedildi. Bu arada, taziye ziyaretleriyle dolup taşan şehit evinde fenalaşan anne Seyyare Keskin'in kimseyle görüşmesine izin verilmezken, sinir krizi geçiren ailenin yakınlarına olay yerinde hazır tutulan 112 sağlık ekibi müdahale ediyor.
    Balıkesir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, yeni polis şehitliğine defnedilecek ilk şehidin Mehmet Emin Keskin olacağını açıkladı. Balıkesir Belediyesi Başçeşme Mezarlığı'nda özel bir alanın polis şehitliği olarak düzenleneceğini kaydeden Uzunkaya, "İl merkezindeki Başçeşme Mezarlığı'nda polis şehitliği p***emiz vardı. Gerek ilimizde gerek başka yerlerde şehit olup da cenazesi burada defnedilen arkadaşlarımızın mezarlarını biraraya toplayıp, polis şehitliği oluşturacağız. Şu anda belediyenin bize tahsis ettiği mezarlığımız var. Bu mezarlığımıza ilk polis şehidi olarak Mehmet Ali kardeşimizi defnetmeyi planladık. Aile de buna onay verdi, şu anda mezar yeri hazırlanıyor" dedi.
İşlem Yapılıyor