Forumu ilk ziyaretiniz ise, yukarıda bulunan FAQ linkine tıklayın. Mesaj göndermeden önce KAYIT
olmanız gerekebilir. Mesaj göndermeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
@levo1432 sayın arkadaşım adamlar cas2 nin üzerideki parçalarının numarasını cinsini vs kazımışlar şuanda mümkün değil yoksa şimdiye kadar türk imalatı çıkardı biz zamanında yurtdışından getirdmiştik büyük paralara mal olmuştu kargosu vs bak şimdi türkiyede her yerde var üsteki bannere tıkla fiatını öğren ödediğin parayı fazlasıyla çıkartırsın
arkadaşı ilk bölüme flaşı sec alt bölüme epromu seç yazdır yalnız kart bölümüne purissian 3 veya 4 dü seç yükle birinci işlem bitince eprom bölümüne shl dosyasını seç yükle kartı tak on saniye durması yeterlidir işlem tamamdır modülün all bölümünde olması lazım slm shout
evran kardeş açıklaman için çok teşekkürler ancak ben bu bahsettiğin yerlere nasıl giricem.yada bunları hangi cihazla yapıyoruz.kardeş kusura bakma daha yeni öğreniyorumda.
murat simsek kart yazma cihazın varmı?varsa daha önce indirmiş oldugun zıplı yada winrar sıkıştırılmış dosyayı masa üstünde aç açmış oldugun dosyanın içinde 1.flaşhex2.V80 xin1 Eeprom 3.SHL Eeprom , budosyaların olması gerekli 1.aşama fun 5 kartımızı kart yükleme cihazına takarız ve programı çalıştırırız ilk bölüme yani adı üstünde flaş bölümünün yanındaki kutucuğa açıp masa üstüne koymuş oldugumuz üç adet dosya bahsetmiştik flaşhex yazanı seç harici eprom yanındaki kutucugu aç diyoruz ve V80 xin1 Eeprom adlı dosyayı seçiyoruz ve yazdırıyoruz bu birinci fun5 hazır ikinci fun5 yine aynı şekilde flaş bölümüne flaşhex harici eprom bölümüne shl Eeprom dosyayı seçip yazdır ve ikinci fun5 kartımızda hazır yazdırmış oldugumuz 1.fun5 kartı modüle takıp uydu cihazını çalıştır modül arabirimine gel yes no diyecek yes dedikten sonra restrar dekoder yazınca uydu cihazını kumandadan kapat ve tekrar aç modül arabirimine gel plasewait yazısı çıkar bu bekleyin demek taki restrar dekoder deyince kumandadan cihazı kapatıp 1.fun5 çıkartıyoruz 2.fun5 içinde aynı işlemi tekrarlıyoruz işlemler bidtikten sonra modül ara birimine giriyoruz ve enüsteki bölümü açıp all seçiyoruz (all demek hepsi demektir)normal seyre başlıyorsun sayın murat simsek.
teşekkürler evran kardeş.bana cevap vermekten sıkılmadıysan son bir soru.cas2 ile yükleme mi daha kolay fun 5 ile mi.ikiside aynı işi yapıyor değil mi.çok teşekkürler.
Arkadaşım bir kaç gün önce 0,77 versiyon yazılımlı joker modülüne fun kartla full x-1, fullx-2, dont panik dosyaları yükletmiş fakat full x 1-2 açılıyor dont panik açılmıyor.Acaba dontta bir sorunmu var.birde bunların son kullanım süreleri modülde 15 mart 2005 yazıyor gerçekten o sürelere kadar kullanılabilirmi yeni yazılımdan sonrada Menü sistemi degişmiş modül bölüm içeriginin üst kısımda MCA yazıyor altında sıralı olarak CA, TITLE, INFO yazıları çıkıyor.Acaba joker modüle full -x ler ve dont panik lerin dışında fazladan ek bir özellik kazandırılmışmı.
arkadaslar 0.80 versıyonunda bazı modulerde hatalar vardıya onun cozumu burda
yapmanız gereken sırasıyla şunlardır... cas2 ıle modulunuzu module updater 23 cas.zip dosyasını yukleyeceksınız ve modulu cıhaza takıp modul sızden ınsert smart kart 1 ıster ondan sonra fun5 karta skycrypt_26.zip dossyasını yukleyın ve modul skycryıpt olacal en sondaa fullx for joker.zip dosyasını yukleyın modul 080 oldumu fullx for joker.zip dosaysının ıcınde aktıv dosaysı ve bununlada fullxlerı aktıv edıyorsunuz aktıv dosyasının adı SHL olarak gecmektedir..kolay gelsin...
MODÜLDE EN SON SÜRE OLARAK 15 MART 2005 OLARAK GÖRÜNMEKTEDİR.
Not Dosya Hevalcano tarafından verilmiştir...Kendisine teşekkür ederim..
Yorum