Goldmaster 11300 Key ve Kanal ile ilgili Soru Lütfen.. ?

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eXistenZ
    Junior Member
    • 27-09-2004
    • 34

    Goldmaster 11300 Key ve Kanal ile ilgili Soru Lütfen.. ?

    Merhaba Arkadaşlar..
    Ben GoldMaster11300 cihazıma keyleri, bilgisayarımdan makinaya bi yazılım aracılığı ile atmak istiyorum (Açıkcası uzun uzun elle girmek zor oluyor) Böyle bir olanağım varmıdır?
    Ayrıca Kanal listesini Bilgisayarımda düzenleyip ondan sonra da makinaya göndermek istiyorum.. Bilgisayardan makinaya kanal listesi göndermeyi biliyorum fakat.. Kanal listesini bilgisayarımda kafama göre düzenleyebileceğim bi prog. bulamadım.. Yanii .ROM dosyası oluşturabilecek bi program arıyorum..
    Malum GoldMaster 11300 lerin kumandası çok sert ve kanalları düzenlemek oldukça zor.. uğraştırıcı bir iş..

    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
    Teşekkürler.. Saygılar
    Ferhan Bülbül (eXistenZ SoftWare)
    ferhanbulbul@hotmail.com
  • lordx
    Junior Member
    • 06-01-2006
    • 261

    #2
    Konu: Goldmaster 11300 Key ve Kanal ile ilgili Soru Lütfen.. ?

    Arkadaşım;elinizdeki P2S yükleme programındaki,"save" tuşunu kullanarak,"farklı kaydet" penceresine ulaşır,bu pencerenin alt taraftaki bölümüne bir dosya ismi yazarak cihazınızdaki kanal listesini bilgisyarınıza kopyalayabilirsiniz.

    Yine,P2S yükleme programındaki, "edit" butonunu kullanarak,PC ye kopyaladığınız veya başka bir forumdan aldığınız kanal listesi dosyasını açabilir,üzerinde istediğiniz değişiklikleri yaptıktan sonra,cihazınıza yollayabilirsiniz.(Kanal listesi üzerinde istediğiniz değişiklikleri yaptıktan sonra P2S programı üzerindeki "kaydet" butununa basmayı unutmayın.Bunu yapmazsanız,saatlerce uğraşınız boşa gider.)

    GM nin Jüpitech board'lı cihazlarında "soft cam" dosya ile key yükleme imkanı yoktur.Tıpkı kanl listesinde olduğu gibi,cihazınızın içindeki key dosyasını uygun program ile PC ye kopyalar,üzerinde değişiklik yaptıktan sonra yeniden cihaza yükleyebilirsiniz.Ayrıca,key dosyasında açılmamış bir "ident"i Sonradan ekleme şansınız da yoktur.Yani size zor gelen kumandadan key girme bu şekilde yapacağınız işleme göre daha kolaydır.

    Yine de "ben denemek istiyorum" derseniz,key yükleme programını size verebilirim.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor