Güncel Fenerbahçe Haberleri

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    #61
    Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

    F.Bahçe, Kadıköy'de Bursa'yı ağırlıyor01 Ekim 2006 10:15


    Biri Avrupa, ikisi lig olmak üzere 3 müsabakadır taraftarından uzak kalan F.Bahçe, Şükrü Saracoğlu’na bu akşam Bursa maçıyla dönüyor... İşte muhtemel 11'ler...
    Kadıköy’de en son 14 Eylül’de Randers’ı ağırlayan, ardından Sivasspor, Konyaspor ve Randers deplasmanlarına çıkan Fenerbahçe, 17 gün sonra tekrar evinde. Sivas beraberliğinin ardından Konya’yı ve Danimarka ekibini mağlup ederek moral bulan Kanarya, çıkışını ligin yeni ekibi Bursaspor karşısında da sürdürmek ve zirve yarışına kayıpsız devam etmek amacında. Saracoğlu Stadı’ndaki bu zorlu mücadele 20:30’da başlayacak.

    Kadroda değişiklik yok
    Sezon başından bu yana sakatlık ve cezalar dışında kadro istikrarını koruyan teknik direktör Zico, bu uygulamaya devam edecek. Brezilyalı teknik adam, Randers deplasmanındaki 11’i aynen sahaya sürecek. Sarı-Lacivertli forma altında ilk golünü 5. maçında kaydeden Deivid, bu kez Kadıköy’de taraftarı mutlu etmek istiyor. Son 4 karşılaşmada da boş geçmeyen Kezman da, seriyi Bursaspor karşısında sürdürmek amacında.

    Fenerbahçe
    Rüştü, Kerim, Lugano, Edu, Ümit, Aurelio, Appiah, Alex, Tuncay, Kezman, Deivid

    Bursaspor
    Ömer, Hasan, Egemen, İsmail, Cumhur, Volkan, Frasineanu, Sumulikoski, Pancu, Zafer Biryol, Burak

    Stat: Şükrü Saracoğlu
    Saat: 20.30
    Yayın: Lig Tv
    Hakem: Bülent Yıldırım

    Yorum

    • ümitk
      Junior Member
      • 23-07-2006
      • 165

      #62
      Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

      EN BÜYÜK FENER

      Yorum

      • eerol
        Banned
        • 06-11-2004
        • 8682

        #63
        Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

        Timsah Fenerbahçe'yi yuttu01 Ekim 2006 22:25


        Biri Avrupa, ikisi lig olmak üzere 3 müsabakadır taraftarından uzak kalan F.Bahçe, Saracoğlu’nda Bursa'yı konuk etti. Vasatı aşamayan Kanarya,Timsah'a teslim oldu.
        Fenerbahçe-Volkan, Kerim, Lugano, Edu, Ümit, Aurelio, Appiah, Alex, Tuncay, Kezman, Deivid

        Bursaspor -Ömer, Hasan, Egemen, İsmail, Cumhur, Volkan, Frasineanu, Sumulikoski, Pancu, Zafer Biryol, Burak

        Hakem: Bülent Yıldırım


        MAÇ BAŞLADI

        Fenerbahçeli futbolcuların vuruşu ile zorlu mücadele start aldı.

        4. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Alex ile serbest atış kullandı. Kaleye yönelen topu Ömer son anda kornere çeldi.

        6. dakika. Alex sağ kanattan korner atışı kullanmaya hazırlanıyor. Ceza sahası içinde itiş kakışta hakem Bursasporlu İsmail'e sarı kartını çıkarttı. Ceza sahasında yaklaşık 1.5 dakika itiş kakış ve hakeme itirazlar devam etti. Alex atışı kullandı. Lugano ceza sahasında Egemen'e faul yaptı.

        8. dakika. Fenerbahçe sol kanattan atak geliştirdi. Kezman'nın sıfırdan yaptığı ortayı kaleci Ömer uçarak tokatladı. Boşta kalan topu, Deivid'in önünden Frasineanu son anda uzaklaştırdı.

        11. dakika. Bursaspor bu ana kadar Fenerbahçe kalesine gelemedi. Sol kanattan gelişine atak cılız kaldı. Sinan Kaloğlu rakip yarı sahada yanlız kaldı. Fenerbahçe savunması bu oyuncunun ayağından meşin yuvarlağı kolaylıkla aldı.

        12. dakika. Bursaspor bir kez daha sol kanattan geldi. Yeşil-Beyazlı ekip bu kez çok adamla Sarı-Lacivertliler'in kalesine yüklendi. Sinan Kaloğlu, Pancu'nun ara pasında ceza sahasının çarprazına indi. Bu oyuncunun yerden yaptığı ortayı ön direkte Ümit Özat karşılayıp taça gönderdi.

        14. dakika. Alex sağ kanattan hareketlenen Kezman'a şık bir topuk pası verdi. Kezman topla hareketlendiği anda Bursaspor savunmasında Eğemen yatarak topa müdahele etti. Yükseklik kazanan top Bursaspor ceza sahasına düştü. Yerden seken topa Deivid yükselip kafayı vurdu. Bu kafa vuruşunda meşin yuvarlak Kezman'nın önüne düştü. Sırp yıldızın şutu kalenin farklı şekilde üzerinden auta gitti.

        16.dk. Bursa atağı sağ kanattan gelişti. Ceza sahasına yapılan ortayı Kerim Zengin kafa ile kornere çeldi. Köşe atışını Pancu kullandı. Ceza sahasına gelen topu Volkan yumrukladı. Bu pozisyonda meşin yuvarlak ceza sahasının içine düştü. Sumulikoski, kafa ile topu penaltı noktasına indirdi. Topu iyi takip eden Sinan Kaloğlu plase bir vuruş ile topu Fenerbahçe ağlarına gönderdi. Çizgi üzerinde bulunan Ümit Özat meşin yuvarlağı bacaklarının arasından kaçırdı.



        Bu golle Bursaspor, Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçti.

        23. dakika.
        Fenerbahçe sağ kanattan Kezman ile etkili bir atak geliştirdi. Ceza sahasına sağ taraftan şık hareketlerle giren Sırp oyuncu ön direkt bekleyen Deivid'e yerden sert bir orta çıkarttı. Kaleci Ömer Brezilyalı futbolcunun önündeki topa kapanarak sahip oldu.

        26. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Kerim Zengin ile Bursa kalesine yüklendi. Genç oyuncu iki Bursa savunma oyuncunun arasında kaldı. Bu pozisyonda genç futbolcu yerde kalıp kısa süreli sakatlık yaşadı.



        30. dakika. Fenerbahçe kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atmaya çalışıyor. Bursaspor'un Fenerbahçe karşısında 1-0 üstünlüğü devam ediyor. Sarı-Lacivertliler beraberlik golü için rakip kaleye yükleniyor. Bursaspor bu dakikaya kadar başabaş bir futbol ortaya koyuyor.

        32. dakika. Bursa atağı sol kanattan Sumulikoski ile gelişti. Kerim Zengin bu futbolcuya savunma karşılayıp faul yapan isim oldu. Bursaspor şimdi sol kanattan serbest vuruşu kullandı. Pancu'nun arka direğe hareketlenen Eğemen'e kestiği top direkt olarak auta çıktı.

        35. dakika. Fenerbahçe atağı sol kanattan etkili bir atak geliştirdi. Kezman, Ümit Özat'tan aldığı pasla ceza sahasıda hareketlenen Deivid'i topla buluşturdu. Deivid rakiplerinde şık bir hareketle topu kurtardıktan sonra dönüp yerden vuruşunu yaptı. Kaleci Ömür köşeye giden topu kapanarak kontrol etti. Sarı-Lacivertliler maçın başından beri en net gol pozisyonundan sonuç alamadı.



        37. dakika. Az önce kısa süreli bir sakatlık geçiren Kerim Zengin oyuna devam edemedi. Bu futbolcu kenara alınırken yerine Önder Turacı dahil oldu.

        38. dakika. Pancu'ya sert giren Edu hakemden sarı kart gördü

        42. dakika. Fenerbahçe ilk yarıda bir türlü istediği futbolu sahaya yansıtamadı. Bursaspor, deplasmanda oynamasına rağmen daha etkili yonuyor. Maçın ilk yarısı için artık son bölümler oynanıyor. Bursaspor'un Sinan Kaloğlu ile bulduğu gol ile Fenerbahçe karşısındaki 1-0 üstünlüğü devam ediyor.

        45. dakika. Maçın normal süresinde son dakika oynanıyor. Fenerbahçe sol kanattan Ümit Özat ile atak geliştirdi. Ümit, yanındaki Aurelio'ya topu bıraktı. Aurelio daha sağdaki Appiah'a topu aktardı. Ganalı oyuncu ceza sahasının dışından sert bir şut çıkarttı. Bu şut savunmadan döndü. Fenerbahçe bu ataktada Bursaspor kalesini zorlayamadı.

        45+1 dakika. Maçın normal süresine 2 dakika ilave edildi. Fenerbahçe ilk yarının son atağını sağ kanattan Appiah ile geliştirdi. Kezman ceza yayı üzerinde topla buluştuğu anda hakem oyunu kesti. Fenerbahçe yarı sahasında yerde yatan Bursalı Frasineanu için sağlık görevlileri sahaya davet edildi. Hakem Bülent Yıldırım'ın Fenerbahçe atağını bu şekilde kesmesi futbolcuların ve tribünlerin büyük tepkisini çekti.

        Kalan kısa sürede gol olmadı. Hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı. Bursaspor Sinan Kaloğlu'nun golüyle ilk yarıyı Fenerbahçe karşısında 1-0 önde kapattı.

        MAÇIN İKİNCİ YARISI

        İkinci yarı başladı. Fenerbahçe sol kanattan gol için yükleniyor. Deivid ceza sahası önündeki Tuncay'ı topla buluşturmak istedi. Bursa savunmasında Cumhur araya girip topu taça yolladı.

        48. dakika. Fenerbahçe ikinci yarıya baskılı başladı. Bursaspor savunmada dikkatli. Sol kanatta Appiah toplu buluştu. Orta sahada Alex'e doğru bir pas araya hakem Bülent Yıldırım girip topu Bursalı oyuncular kazandırdı.

        50. dakika. Fenerbahçe atağında Tuncay, Alex sol taraftan ara pasıyla ceza sahasına soktu. Brezilyalı yıldız yerden topu ortaya çevirmek istedi. Savunmaya çarpan top kornere çıktı. Köşe atışında Bursa savunması topu kafa ile uzaklaştırdı.

        52. dakika. Fenerbahçe beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kanattan Önder Turacı'nın ceza sahasına yaptığı ortayı Kezman iyi takip etti. Sırp golcü yükselip kafayı vurdu. Ağlara giden topu kaleci Ömer harika uzanarak parmaklarının ucuyla çizgiden çıkarttı. Sağ kanada açılan topu takip eden Deivid ikili mücadele rakibine faul yaptı. Fenerbahçe adına net bir fırsat kaçtı.

        . 54. dakika. Bursaspor'dan Egemen, Kezman'a yaptığı hareket sonrası hakemden sarı kart gördü.

        57. dakika. Fenerbahçe bir kez daha sağ kanattan Önder Turacı ile etkili bir atak geliştirdi. Bu futbolcunun ceza sahasına yaptığı ortaya Kezman kafayı vurdu. Top kaleci Ömer'de kaldı.

        58. dakika. Bursaspor atağında ceza sahasına gönderilen topu Edu kafa ile karşıladı. Ceza yayı üzerindeki Pancu'nun önüne doğru gelen topa Ümit Özat son anda uzanarak ayak koydu. Bursaspor tehlikesi büyümeden önlenmiş oldu.

        Fenerbahçe 1-0 yenik durumdan kurtulmak için tüm hatlarıyla Bursaspor kalesine yükleniyor. Bursaspor savunmasında şu ana kadar Kezman'nın kafa şutu dışında pozisyon vermedi. Sarı-Lacivertliler oyunun kontrolünü eline aldı. Fakat istediği golü hala bulabilmiş değil.

        61. dakika. Fenerbahçe rakip yarı sahasının ortasında Alex ile serbest atış kullandı. Ceza sahasına gönderilen topu Bursa savunması kafa ile ceza sahasının dışına çıkarttı. Bu top Appiah'ın önünde kaldı. Ganalı yıldız topun gelişine sert bir şut çıkarttı. Bu şutta meşin yuvarlak kalenin az farkla yanında auta çıtı..

        62. dakika. Alex, şık hareketlerle Bursaspor ceza sahasına girdi. Sağ kanatta rakibinden kurtulup şut atmak isteyen Brezilyalı yıldızın önündeki topa son anda Bursaspor savunmasında Volkan ayak koydu.

        63. dakika. Zico oyuna müdahele etti. Bugün vasatı aşamayan Tuncay Şanlı kenara alındı. Tümer Metin bu dakikadan sonra oyuna dahil olan isim.

        65. dakika. Zafer Biryol, sağ kanattan ileri çıkan Sinan Kaloğlu'nu ara pasıyla hareketlendirdi. Maçtaki tek golün sahibi Kaloğlu bekletmeden topu ceza sahasına ortaladı. Savunmadan Edu'ya çarpan top Volkan'nın çabasına rağmen kornere çıktı. Köşe atışından sonuç gelmedi.



        66. dakika. Bursaspor bu anda inanılmaz bir gol kaçırdı. Tümer orta sahada top kaybı yaptı. Frasineanu, Lugano'yu şık bir hareketle oyundan düşürdükten sonra ceza sahasına hareketlenen Zafer Biryol'u ara pasıyla kaleci Volkan ile karşı karşıya bıraktı. Biryol, kaleci Volkan'nın üzerinden topu aşırttı. Meşin yuvarlak süzüle süzüle kaleye gitti. Herkesin bakışları arasında üst direği yalayan top auta çıktı. Saraçoğlu'ndaki taraftarlar bir anda gol olduğunu sanarak suskunluğa büründü. Fenerbahçe adına şanslı bir an geride kaldı.



        70. dakika. Alex orta sahadan aldığı topla Deivid'i Bursaspor savunmasının arkasına kaçırdı. Brezilyalı futbolcu topa hareketlendiği anda kalesini terk eden Ömer bir adımla meşin yuvarlağı golcü ismin önünden almayı başardı.

        74. dakika. Bursaspor bir inanılmaz gol fırsatından daha yararlanamadı. Sol kanattan ceza sahasına giren Sinan Kaloğlu, uygun durumdaki Pancu'ya çıkarttı. Pancu 3 metreden kaleye şutunu attı. Volkan, ağlara giden topu müthiş bir refleks ile tokatladı. Kale çizgisine pralel giden topu Lugano uzaklaştırdı



        76. dakika. Zafer Biryol yerini bu anda Burak Akdiş'e bıraktı.

        77. dakika. Fenerbahçe'de Lugano saha kenarına alındı. Uğur Boral oyuna dahil olan isim.

        80.dakika. Bursaspor'un Sinan Kaloğlu'nun ayağından bulduğu golle 1-0'lık üstünlüğü sürüyor. Fenerbahçe'de Zico tüm kozlarını sahaya sürdü. Sarı-Lacivertliler bütün hatlarıyla Bursaspor kalesine beraberlik golü için yüklenirken kendi kalesinde yüzde yüz 2 pozisyon verdi.

        81. dakika. Fenerbahçe, gol için yükleniyor. Bursaspor tüm hatlarıyla kendi yarı sahasına kapanmış durumda. Artık maçta son dakikalara girildi. Sarı-Lacivertiler beraberlik golü için yüklenirken kendi kalesinde açıklar veriyor.

        84. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Uğur Boral ile Bursaspor kalesine yüklendi. Bu futbolcunun ceza sahasına yaptığı ortayı Cumhur kafa ile kornere çeldi. Bu dakika Bursaspor'da Pancu yerini İbrahim'e bıraktı.

        85. dakika. Köşe atışı kullanıldı. Ümit Özat'ın önünde son anda Bursa savunması topu tekrar kornere çeldi. Alex bir kez daha köşe atışı kullandı. Kaleci Ömer üzerine gelen topu kolaylıkla kontrol etti.

        86. dakika. Fenerbahçe bir türlü istediği pozisyonları rakip kalede üretemiyor. Maçın başından beri baskılı oynuyormuş gibi görünen Fenerbahçe Bursaspor'un yakaladığı kadar net fırsatlar bulamadı.

        Bursaspor savunmasında canla başla mücadele ediyor. Artık maçta son dakikalar oynanıyor. Yeşil-Beyazlılar galibiyeti korumak için tüm hatlarıyla direniyor. Fenerbahçe sağ kanattan rakip kaleye yüklendi. Önder'in ceza sahasına ortası arka direkte Appiah'ta kaldı. Appiah ceza yayı üzerindeki Tümer'e topu çıkarttı. Tümer en soldaki Uğur Boral'ı topla buluşturdu. Boral'ı ceza sahasına ortasında Appiha gol pozisyonuna girdi. Ganalı futbolcunun şutunu kaleci Ömer ilk anda çıkarttı. Bu anda yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

        90. dakika. Bursaspor artık galibiyete çok yakın. Fenerbahçe beraberlik golünü arıyor. Fakat bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamıyor. Orta sahadan Deivid'i atılan uzun pas hızlı olunca direkt olarak top auta çıktı.

        Maçın normal süresine 4 dakika ilave edildi.

        90+1 dakika Bursaspor'da Burak, hakeme itaraz edince sarı kart gördü.

        90+3 dakika. Bursaspor'da Sinan Kaloğlu yerini Matheas'a bıraktı. Bu dakika içinde Deivid ceza yayı üzerinden şut pozisyonu bulduğu anda sert bir vuruş yaptı. Ağlara giden topu kaleci Ömer son anda uzanarak topu kornere çeldi.

        90+4 dakika. Köşe atışı kullanıldı. Kaleci Volkan'da ileri çıktı. Fenerbahçe kalesinde kimse yok. Atış kullanıldı. Bursaspor savunması topu uzaklaştırdı.

        Kalan sürede başka gol olmadı. Fenerbahçe kendi sahasında Bursaspor'a 1-0 mağlup oldu.

        Yorum

        • eerol
          Banned
          • 06-11-2004
          • 8682

          #64
          Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

          Maçın ardından hocaların açıklaması01 Ekim 2006 22:56


          Ezeli rakipleri G.Saray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği hafta da Bursa'yı ağırlayan F.Bahçe ummadığı bir yenilgi aldı. Maçın ardından hocalar şu açıklamaları yaptı:
          Bursaspor teknik direktörü Raşit Çetiner:

          "
          Biz iyi oynadığımız 2 maçı kaybettik. Biz deplasmanda iyi oynayan bir ekibiz. Futbolcularım karakterlerini sahaya yansıttılar. 37 yıl sonra Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmeyi başardık. Tüm oyuncuları alınlarından öpüyorum.

          Bu haftayı Galatasaray ve Beşiktaş kayıpla geçti. Rakibimizin mutlak kazanmak isteyeceklerinin farkındaydık. Biz Fenerbahçe'nin zorlu Randers maçından sonra yorgun olabileceklerini hesap ettik. Üzerlerimize geleceklerini biliyorduk. Öylede oldu. Oyunun bazı bölümlerinde yorgunluklarının kendini göstereceği belliydi. Kontra ataklarla gol aradık. Bunuda başardık. Attığımız tek golle maçı kazandık. Çok mutluyuz."


          Fenerbahçe teknik direktörü Zico:

          " Biz açımızından çok iyi bir maç olmadı. ilk yarının başlarında yediğimizi golü daha sonra çıkartmaya çalıştık. İlk başlarda iyi başladık. Golden sonra alışık olmadığımız bir oyun oynamaya başladık. Geriden şişirme toplara dönderince maçı istediğimiz sonucu alamadık. Bir türlü golü bulamadık. Taki rakiplerimizde bize karşı daha motive bir şekilde mücadele etmeleri ve iyi kapanmaları da oyunumuz etkiliyor.

          Maç boyuncu bakıldığında topun genelde bizde olduğunu gördük. Fakat ne kadar kaliteli bir takım olursanız olun, bugün ki çok top kaybı yaparsanız işinizi zorlaştırırsınız. Rakibimizde iyi mücadele etti. Onların canla başla mücadelesi de bizim oyunumuzu bozup işimizi çok zorlaştırdı.

          Hafta içinde UEFA Kupası'nda oynadığımız maç üzerimizdeki baskıyı artırdı. Tesadüf mü bilmem ama hafta içi UEFA'da mücadele eden diğer ekiplerde bu haftayı puan kayıplarıyla geçti. Oyuncuları böyle kupa maçlarından sonra motive etmek tam olarak mümkün olmuyor. Tabi böyle bir bahaneye sığınmak istemiyoruz fakat buda oyunumuzu olumsuz etkileyen önemli bir faktör oldu.

          Baktığınız oyuncular Semih ve Serkan gibi oyuncular daha önce oynuyordu. Bu şekildi oyuncular bakmak lazım. Kerim'e şans verdim. O bu şansını iyi kullandı. Diğer oyuncular buldukları şansı iyi kullanamadı. Deniz ve Kemal ise formlarını yükseltikleri takdirde formayı giyebilirler.

          Takımımızı daha iyi yere getirmek için planlar yapıyoruz. Ben buna maç maç bakmak istiyorum. Tabi rakiplerimizde en az sizin kadar iyi olmak istiyorlar. Biz bugün bir maç kaybettik ama daha savaşı kaybetmedik. Mücadelemiz sürecek.

          Doktorumuz bugün Rüştü'nün oynayacak durumda olmadığını söyledi. Bu nedenle Volkan'a şans verdim.

          Takımımız 3 gün izinli olacak Perşembe saat 10.00'da idmanlara başlayacağız" şeklinde konuştu.

          Yorum

          • eerol
            Banned
            • 06-11-2004
            • 8682

            #65
            Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

            Zico'dan hayret verici savunma!02 Ekim 2006 07:54


            Ezeli rakipleri G.Saray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği hafta da Bursa'yı ağırlayan F.Bahçe ummadığı bir yenilgi aldı. Maçın ardından hocalar şu açıklamaları yaptı:
            Bursaspor teknik direktörü Raşit Çetiner:

            "
            Biz iyi oynadığımız 2 maçı kaybettik.Deplasmanda iyi oynayan bir ekibiz. Futbolcularım karakterlerini sahaya yansıttılar. 37 yıl sonra Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmeyi başardık. Tüm oyuncuları alınlarından öpüyorum.

            Bu haftayı Galatasaray ve Beşiktaş kayıpla geçti. Rakibimizin mutlak kazanmak isteyeceğinin farkındaydık. Fenerbahçe'nin zorlu Randers maçından sonra yorgun olabileceklerini hesap ettik. Üzerlerimize geleceklerini biliyorduk. Öylede oldu. Oyunun bazı bölümlerinde yorgunluklarının kendini göstereceği belliydi. Kontra ataklarla gol aradık. Bunuda başardık. Attığımız tek golle maçı kazandık. Çok mutluyuz."


            Fenerbahçe teknik direktörü Zico:

            " Bizim açımızından çok iyi bir maç olmadı. ilk yarının başlarında yediğimizi golü daha sonra çıkartmaya çalıştık. İlk başlarda iyi başladık. Golden sonra alışık olmadığımız bir oyun oynamaya başladık. Maçı geriden şişirme toplara dönderince istediğimiz sonucu alamadık. Bir türlü golü bulamadık. Tabi rakiplerimizde bize karşı daha motive bir şekilde mücadele etmeleri ve iyi kapanmaları da oyunumuz etkiliyor.

            Maç boyuncu bakıldığında topun genelde bizde olduğunu gördük. Fakat ne kadar kaliteli bir takım olursanız olun, bugün ki gibi çok top kaybı yaparsanız işinizi zorlaştırırsınız. Rakibimizde iyi mücadele etti. Onların canla başla mücadelesi de bizim oyunumuzu bozup işimizi çok zorlaştırdı.

            Hafta içinde UEFA Kupası'nda oynadığımız maç üzerimizdeki baskıyı artırdı. Tesadüf mü bilmem ama hafta içi UEFA'da mücadele eden diğer ekiplerde bu haftayı puan kayıplarıyla geçti. Oyuncuları böyle kupa maçlarından sonra motive etmek tam olarak mümkün olmuyor. Tabi böyle bir bahaneye sığınmak istemiyoruz fakat buda oyunumuzu olumsuz etkileyen önemli bir faktör oldu.

            Baktığınız oyuncular Semih ve Serkan gibi oyuncular daha önce oynuyordu. Bu şekildi oyuncular bakmak lazım. Kerim'e şans verdim. O bu şansını iyi kullandı. Diğer oyuncular buldukları şansı iyi kullanamadı. Deniz ve Kemal ise formlarını yükseltikleri takdirde formayı giyebilirler.

            Takımımızı daha iyi yere getirmek için planlar yapıyoruz. Ben buna maç maç bakmak istiyorum. Tabi rakiplerimizde en az sizin kadar iyi olmak istiyorlar. Biz bugün bir maç kaybettik ama daha savaşı kaybetmedik. Mücadelemiz sürecek.

            Doktorumuz bugün Rüştü'nün oynayacak durumda olmadığını söyledi. Bu nedenle Volkan'a şans verdim.

            Takımımız 3 gün izinli olacak Perşembe saat 10.00'da idmanlara başlayacağız" şeklinde konuştu.

            Yorum

            • eerol
              Banned
              • 06-11-2004
              • 8682

              #66
              Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

              Kadıköy'de Ersun Yanal sesleri!02 Ekim 2006 11:12


              Bursaspor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe'de taraftarların sabrı taştı !... Sarı-Lacivertli taraftarlar Zico'yu eleştirerek "Ersun Yanal Fener'e" diye tempo tuttular.
              Kadıköy'de Bursaspor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe'de taraftarların sabrı taştı !... Sarı-Lacivertli taraftarlar maç çıkışında Zico'yu eleştirerek "Ersun Yanal Fener'e" diye tempo tuttular. Vestel Manisaspor'un hocasını alkışlayan ve tezahüratlar yapan taraftarlar ayrıca Bursaspor Başkanı Levent Kızıl'ı da alkışlarla statta uğurladı.

              Uzun bir aradan sonra sessizliğini bozan ve takımlarının kötü futboluna isyan eden Sarı-Lacivertiler, özellikle Zico'yu eleştirerek, aleyhinde tezahürat yaptılar. Fenerbahçeli taraftarlar lider Vestel Manisaspor'un hocası Ersun Yanal'ı da alkışlayarak, "Ersun yanal Fener'e" diye tempo tuttular.

              Öte yandan stad çıkışında Bursaspor Başkanı Levent Kızıl 'ı gören taraftarlar, Kızıl'ı da alkışlayarak galibiyetten dolayı tebrik ettiler. Sarı/-Lacivertli taraftarların bu jestine karşılık veren Kızıl, "Sağolun... Bizi çok güzel ağırladınız. Taraftarlık budur" dedi.

              Kızıl ayrıca; alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, antrenörüne, futbolcusuna ve Bursalı taraftarlara teşekkür etti. Özellikle geçen hafta takımı boykot eden, Antalyaspor maçında takıma zarar veren Burasporlu taraftarlara mesaj veren Kızıl, "Bugün bu stattaki taraftar gerçek taraftar. Sadece iyi günde yanında olan taraftar değil. İyi günde de kötü günde de takımını yalnız bırakmayan taraftardır. En büyük başkan, en büyük Bursa, en büyük taraftar gibi şeyler olmamalı artık. tek büyük olmalı o da Bursasspor camiası. Kenetlenmeliyiz. Takıma, zarar verecek durumlardan kurtulmalıyız" diye konuştu Bu arada Fenerbahçeli taraftarlar TFF Başkanı Haluk Ulusoy'u ise yine protesto ettiler...

              Davut Dişli'den sert eleştiriler

              Fenerbahçe'nin Bursaspor'a 1-0 yenilmesinin ardından mikrofon uzattığımız eski yöneticilerden ve TFF eski yöneticisi Davut Dişli önemli açıklamalar yaptı.

              Zico'nun artık tartışılmaya başladığını ve bu eleştirilerin Bursaspor maçının ardından daha da artacağını ifade eden Dişli, "Bursaspor iyi oynadı. çok iyi mücadele etti. Fenerbahçe bugüne kadar oynadığı futbolla sıkıntı veriyordu. Taraftarlar hep sabretti. Zico tartışılmaya başlamıştır. Bu yenilgiden sonra daha da eleştirilecektir. Önder gibi adam yedek kalmamalı. Geçen sene herkes gördü. Bu maçta da iyi oynadı. Defansın göbeğinde mutlaka yeri var" dedi.

              Dişli'nin eleştirdiği bir başka isim ise Haluk Ulusoy oldu. Tüm kulüplerin Ulusoy'dan şikayetçi olduğunu kaydeden Davut Dişli, "Tartışılan bir isim Haluk Ulusoy'un yeniden Türk futbolunun başına getirilmesi hataydı. Yangına körükle gidiliyor. Haluk Ulusoy ile bu olay olmaz. Bir an önce istifa etmesi lazım" diye konuştu...

              Yorum

              • eerol
                Banned
                • 06-11-2004
                • 8682

                #67
                Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                Urugaylı Lugano taraftarı deli etti!02 Ekim 2006 09:36


                Transferi için büyük uğraş verilen ancak bir türlü beklenen futbolunu sergileyemeyen Lugano, Bursaspor maçındaki görüntüsüyle saç baş yoldurdu...
                Diego Lugano'yu transfer edebilmek için az uğraşmadı Fenerbahçeli yöneticiler. Öyle ki, kendisiyle ve kulübüyle anlaşma sağlanmasına karşın, Sao Paulo'nun Libertadores Kupası maçları nedeniyle, 'Ha geldi, ha gelecek' sözleri arasında bir ay gecikti İstanbul'a gelişi. Herkes büyük zorluklar ve paralarla alınan Uruguaylı oyununun savunmadaki sorunu çözeceğini düşünüyordu. İlk maçına Fenerbahçe'nin 1-0 yenildiği Sakarya maçında çıkan Lugano, hiç de olumlu bir izlenim bırakmamıştı.

                Luciano aranıyor

                'Yol yorgunluğu', 'Alışamama', 'Arkadaşlarını tanımama' gibi mazeretlerle, kısa sürede uyum sağlayacağı söylendi ve beklendi. Ancak tecrübeli oyuncu, tam tersine daha da geriye gitmeye başladı ve Bursa karşısındaki futboluyla saç baç yoldurdu. Futbola yeni başlamış gibi acemilikler yapan Lugano, en rahat pozisyonda bile topları kafayla taca attı, yediği çalımlarla herkesi hayrete düşürdü.

                Ve Fenerbahçe, sakatlığı nedeniyle gönderdiği Fabiano Luciano'yu aramaya başladı.

                Yorum

                • eerol
                  Banned
                  • 06-11-2004
                  • 8682

                  #68
                  Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                  Fenerbahçe'nin maç programı
                  19 Ekim Newcastle - Fenerbahçe
                  23 Kasım Fenerbahçe - Palermo
                  30 Kasım Celta Vigo - Fenerbahçe
                  13 Aralık Fenerbahçe - E.Frankfurt

                  Yorum

                  • eerol
                    Banned
                    • 06-11-2004
                    • 8682

                    #69
                    Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                    Zico: 'Erken rekabet çılgınlık olur’06 Ekim 2006 07:25


                    Fenerbahçe'nin Brezilyalı teknik direktöre Arthur Zico kendisine ait internet sitesinde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu...
                    Zico, önlerinde zorlu bir maraton olduğunu belirterek, 'Takımın bir arada bulunmasına en çok ihtiyaç duyulduğu bir dönemdeyiz' dedi.

                    ‘Neredeyse 3 günde 1 maç’
                    Teknik direktör Zico, kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada ilginç görüşlere yer verdi. Avrupa’da mücadele eden Türk takımlarının tümünün puan kayıpları yaşadığının altını çizen Brezilyalı’nın sözleri şöyle:

                    “Sürekli zirveye oynamak isteyen, büyük hedefleri olan takımlar, yılda 80 maç yapıyor. Son iki ayda 14 resmi maç oynadık. Her 4 güne bir maç düşüyor. Milli maçları da eklerseniz neredeyse 3 güne bir maç düşüyor. Bu tempoya yeni başladık.”

                    ‘Ölüm-kalım sınavları’
                    “Önümüzdeki maçlar birbirinden önemli ve kritik. Tansiyonu yüksek, risk yüklü ve ölüm kalım maçları. Tek çıkışımız bu zorlukların bilincinde olmak. Bu sayede yenilgileri engellemek veya az zararla kurtulabilmek için çareler üretmek. Futbolcularımın bazılarını gözden çıkarmak fayda getirmez. Çünkü takımın en fazla bir arada bulunmasına ihtiyacı olduğu bir dönemdeyiz. Rekabeti şu anda alevlendirmenin faydası yok. Bu, tam bir delilik, çılgınlık olur.”

                    ‘Daha yeni başladık’
                    “Çünkü daha maçlar yeni başladı sayılır. İyi bir takımız. Ama modern futbolda eşit fizik şartlara ihtiyaç var. İyi sonuçlar ancak böyle elde edilir. En küçük bir dikkatsizlik, sakatlığa mal olabilir. Ama zaten her maçta azami bir gayret sarf ederek, kendimizi tüketiyoruz. Ayrıca deplasmanlar ve seyahatler de takımı yıpratıyor. Bütün bu yorgunluklar, bizim daha mücadeleci ve dinamik bir oyun tarzı tutturmamızı engelliyor. Ama her şeye rağmen doğru yoldayız.”

                    Kaynak: Fanatik

                    Yorum

                    • eerol
                      Banned
                      • 06-11-2004
                      • 8682

                      #70
                      Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                      Fenerbahçe için lig şimdi başlıyor06 Ekim 2006 08:30


                      Fenerbahçe, ilk 8 haftada kötü futbola rağmen 16 puanla ikinci sırayı aldı. Ama şu ana kadar ilk 7'de yer alan hiçbir takımla oynamadı... İşte kalan maçlar...

                      Sezon başından bu yana istediği futbolu sergileyemeyen Fenerbahçe için asıl sınav 9. haftadan itibaren başlayacak. İlk 8 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi alan sarı-lacivetli takım, henüz ilk 7 sıra içinde yer alan bir takımla karşılaşmadı. Buna rağmen toplam 8 puan kaybetti. Rakiplerinin de bu dönemde puan kayıplarının çok olması Kanarya'yı, Vestel Manisa'nın 4 puan gerisinde ikinci sıraya yerleştirdi. Ama zirveye oynayan takımların Fenerbahçe'ye oranla çok daha zor maçlar oynadıkları da bir gerçek. Ancak ortaya konulan futbol ve ilk yarıda kalan maçlar nedeniyle F.Bahçeliler, geleceğe umutla bakamıyor.

                      Büyükler peşpeşe

                      Çünkübu futbolun devam etmesi durumunda kalan haftalarda puan kayıplarının çok artacağından korkuluyor. Fenerbahçe'nin bu 9 haftadaki rakipleri, G.Antep, Denizli ve A.Gücü dışında, ilk 8 haftayı ilk 7'de bitirdiler. İlk rakip deplasmanda 7. durumdaki Ankaraspor... Bunu içerideki Kayserispor (4) ve deplasmandaki Vestel Manisa (1) maçları izleyecek. Asıl zorlu viraj ise 14. haftada başlıyor. Fenerbahçe, bu haftada Beşiktaş'ı sahasında ağırladıktan sonra Trabzonspor deplasmanına gidecek. Dönüşte de Şükrü Saracoğlu'nda Galatasaray derbisine çıkacak. İlk yarının son karşılaşması ise 8 hafta sonunda puan durumunun en dibinde yer alan Ankaragücü ile deplasmanda...



                      Kaynak: Sabah
                      Haber: Murat Demiryas

                      Yorum

                      • eerol
                        Banned
                        • 06-11-2004
                        • 8682

                        #71
                        Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                        Saraçoğlu Avrupa'da yankı uyandırdı06 Ekim 2006 09:00


                        Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın 2008-09 UEFA Kupası finaline ev sahipliği yapması Avrupa’da büyük bir yankı uyandırdı... İşte değerlendirmeler...
                        BBC internet sitesi Şampiyonlar Ligi’nden sonra UEFA’ya da ev sahipliği yapan ülkemizin 2016 Avrupa Şampiyonası için umutlandığını yazdı.

                        Mükemmel final

                        Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın 2008-09 UEFA Kupası finaline ev sahipliği yapması Avrupa’da büyük bir yankı uyandırdı. Habere geniş yer ayıran BBC’nin internet sitesi 2004-05’deki Liverpool- AC Milan Şampiyonlar Ligi finalini gündeme getirerek, UEFA’nın kararında Olimpiyat Stadı’ndaki mükemmel organizasyonun önemli rol aldığını vurguladı.

                        Modern bir stat

                        BBC ayrıca Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na verilen bu finalden sonra Türklerin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı organize etmek için umutlandığını ileri sürdü. Türkiye’nin son yıllarda bir çok futbol organizasyonunu üstlenmek için girişimlerde bulunduğuna işaret edilen haberde, Fenerbahçe Stadı’nın modern yapısıyla büyülediği ifade edildi.

                        Özbağı: Ender statlardan biri

                        F.BAHÇE Asbaşkanı, Yatırımlar ve Projeler Sorumlusu Nihat Özbağı, UEFA Kupası 2009 finalinin Şükrü Saracoğlu Stadı’na verilmesinin hem Fenerbahçe, hem de Türkiye için gurur verici olduğunu söyledi. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun yanı sıra, stadın yapımında önemli katkıları olan Özbağı, Türkiye’de ekonomik krizin yaşandığı bir dönemde kendi öz kaynaklarıyla yaptıkları stadın, bu anlamda ender statlardan birisi olduğunu kaydetti.

                        Yorum

                        • eerol
                          Banned
                          • 06-11-2004
                          • 8682

                          #72
                          Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                          Şen yeni transferleri değerlendirdi06 Ekim 2006 10:40


                          F.Bahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen, Sarı-Lacivertli takımın yeni transferlerini değerlendirdi. Efsane başkan gelenlerin gidenlerin yerini dolduramadığını söyledi.
                          Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen, Sarı-Lacivertli takımın yeni transferlerini yetersiz buldu.

                          Efsane başkan, “Gelenler gidenleri maalesef aratıyor. Edu, Lugano ve Deivid, beğenilmeyip gönderilen Anelka, Luciano ve Nobre’nin boşluğunu dolduramadı. Şu an için sadece Kezman’ın isabetli transfer olduğunu söyleyebiliriz.” diye konuştu.

                          F.Bahçe’de kalıp kalmayacağı tartışılan Teknik Direktör Zico için yorum yapmaktan kaçınarak Brezilyalı çalıştırıcıya soğuk baktığı anlaşılan Ali Şen, Sarı-Lacivertlilerin UEFA Kupası’nda en zor gruba düştüğünü söyledi.

                          F.Bahçe’nin İngiltere, İspanya, Almanya ve İtalya gibi Avrupa futbolunun önde gelen ilk dört ülkesinin temsilcileriyle aynı gruba düşmesinin büyük şanssızlık olduğunu kaydeden Şen, “F.Bahçe, bundan daha zor bir kura çekemezdi. Fikstür avantajımız da yok gibi. Keşke Frankfurt’la deplasmanda, Newcastle’la da Kadıköy’de karşılaşsaydık. Ancak madem hedefimiz UEFA Kupası’nda final oynamak, o zaman bu gruptan çıkmalıyız.” dedi.

                          UEFA Kupası 2008-2009 sezonu finalinin Şükrü Saracoğlu Stadı’na verilmesi, Sarı-Lacivertli camiada sevinçle karşılanırken, kulübün asbaşkanı, yatırımlar ve projeler sorumlusu Nihat Özbağı, bunun F.Bahçe ve Türkiye için gurur verici olduğunu söyledi. Özbağı, Türkiye’de ekonomik krizin yaşandığı bir dönemde kendi öz kaynaklarıyla yaptıkları stadın, bu anlamda ender statlardan biri olduğunu kaydetti.

                          Kaynak: Zaman

                          Yorum

                          • eerol
                            Banned
                            • 06-11-2004
                            • 8682

                            #73
                            Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                            Ankaragücü İle Hazırlık Maçı
                            05 Ekim 2006 Perşembe


                            Turkcel Süper Lig’e verilen Milli Takım arasında Fenerbahçemiz Ankaragücü ile hazırlık maçı yapacak.
                            8 Ekim Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak karşılaşmada her iki takım da milli takım kampında bulunan oyuncuları dışında tam kadro mücadele edecek.
                            Takımımız karşılaşma için cumartesi günü kara yolu ile Ankara’ya hareket edecek.
                            Maçın bilet fiyatları kale arkası 15 YTL, maraton tribün 20 YTL ve kapalı tribün de 25 YTL olarak açıklandı.

                            Yorum

                            • eerol
                              Banned
                              • 06-11-2004
                              • 8682

                              #74
                              Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                              Bilet Fiyatları Hakkında
                              05 Ekim 2006 Perşembe


                              Fenerbahçemizin Turkcell Süper Ligi’nin 10. haftasında oynayacağı Kayserispor ile Fortis Türkiye Kupası’nda 25.10 2006 Çarşamba günü oynayacağı Gaziantepspor müsabakalarına ait biletlerin satışı Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyeleri ve Traftar Kart sahipleri için 06 Ekim 2006 Cuma, genel olarak ise 07 Ekim 2006 Cumartesi Biletix Çağrı Merkezi, Biletix internet Sitesi ve tüm Biletix Gişeleri’nde başlayacaktır.
                              Karşılaşmaların bilet fiyatları aşağıdaki gibidir:
                              Fenerbahçe - Kayserispor
                              Telsim- Migros Tribünleri 27,5 YTL
                              Fenerium Üst 60 YTL
                              Fenerium Alt G Blok 100 YTL
                              Fenerium Alt B - F Blok 150 YTL
                              Fenerium Alt C - E Blok 175 YTL
                              Fenerium Alt D Blok 225 YTL
                              Fenerium Alt-Maraton Alt Çocuk Bileti 75 YTL
                              Fenerbahçe – Gaziantepspor (Türkiye Kupası)
                              Telsim- Migros Tribünleri 15 YTL
                              Fenerium Üst 30 YTL
                              Fenerium Alt G Blok 60 YTL
                              Fenerium Alt B - F Blok 100 YTL
                              Fenerium Alt C - E Blok 120 YTL
                              Fenerium Alt D Blok 150 YTL
                              Fenerium Alt-Maraton Alt Çocuk Bileti 50 YTL

                              Yorum

                              • eerol
                                Banned
                                • 06-11-2004
                                • 8682

                                #75
                                Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                                Tribünler Isınacak
                                05 Ekim 2006 Perşembe
                                Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Fenerbahçemizi desteklemek için yaz kış demeden gelen taraftarlarımıza müjde. Kış aylarında oynanan karşılaşmalar sırasında tribünlerimizin soğuk olması ve taraftarlarımızın bu nedenle zaman zaman zor anlar yaşaması nedeni ile tribünlerimize ısıtma sistemi takılmasına geçtiğimiz aylarda karar verilmişti. Tribünlerimizdeki ısıtma sistemi ile bu ilgili çalışmanın hayata geçmesi için montaj başladı. Maraton Tribünü’nde başlayan çalışmaların sırası ile diğer tribünlere de uygulanacağı bildirildi.
                                BASIN FOTOĞRAFI


                                Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor