Güncel Fenerbahçe Haberleri

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    #76
    Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

    Funkel: "Favorim F.Bahçe"

    UEFA Kupası'nda Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan Eintracht Frankfurt, bir üst tur için kendisine fazla şans tanımıyor. Alman kulübünün hocası Friedhelm Funkel, kendi açısından grubunun favorisinin Fenerbahçe olduğunu söyledi, "Bizim şansımız çok az" dedi.

    Funkel, maç gününe kadar Fenerbahçe'yi izleyeceklerini ve oyuncularını analiz edeceklerini kaydetti, "Christoph Daum'dan bilgi veya tavsiye isteyecek misiniz?" sorusuna, ise "kesinlikle hayır" yanıtını verdi. Funkel, "UEFA iddiası konusundaki mütevazi ve alçakgönüllü açıklamalarınız, rakiplerinize yönelik psikolojik bir taktik olmasın" sorusu için de "Ben verilerden yola çıkıyorum" yorumunu yaptı.
    Bu arada 2009 yılına kadar sözleşmesi olan savunma oyuncusu Aleksandar Vasovski'nin, Newcastle United'tan transfer teklifi aldığı haberleri, takımda huzursuzluk yarattı.
    Frankfurt Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan UEFA rakipleri tanıtımında ise Fenerbahçe için, '30 milyondan fazla taraftarı olan Türkiye'nin en zengin kulübü' denildi.

    Kaynak: Milliyet

    Yorum

    • eerol
      Banned
      • 06-11-2004
      • 8682

      #77
      Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

      Rüştü: "Biraz sabır istiyoruz"

      Bursaspor maçı sonrasında Zico'nun, "Sakatlığını doktora sorun" diyerek hedef gösterdiği Rüştü kendini savundu. Milli Takım kampında konuşan tecrübeli file bekçişi, "İdmanda ters bir hareket yaptım ve kaburgamdam sakatlandım. Zico da basın toplantısında eliyle işaret bile ederek, 'Kaburgası sakat' dedi. Bu yanlış tercüme edildi. Oynamamama doktor ve Zico ile karar verdik" diye konuştu.

      "Biraz sabır"
      İyi kalecinin zaman zaman kötü goller yemesinin normal olduğunu belirten Rüştü, Volkan'a da sahip çıktı. F.Bahçe taraftarının Bursa kalecisi Ömer'i alkışlamasına sevindiğini de sözlerine ekleyen Rüştü, "Taraftarımız olgunlaşıyor. Biraz sabır istiyoruz. Bazı eleştiriler kasıtlı. F.Bahçe iyi yoldadır" dedi. Rüştü, sakatlığının hemen hemen geçtiğini de belirterek Macaristan maçına hazır olduğunu söyledi.


      Kaynak: Pasfotomaç

      Yorum

      • eerol
        Banned
        • 06-11-2004
        • 8682

        #78
        Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

        Kıymete bindiler!

        Bu sezon başında Fenerbahçe forması giyen ancak çeşitli sorunlar nedeniyle ayrılmak zorunda kalan iki futbolcu şimdi kendi Milli Takımlar’ı için ter dökmeye hazırlanıyorlar. Sarı-lacivertli ekibe büyük umutlarla transfer olan ancak 1.5 sezon içinde sürekli tartışılan Nicolas Anelka yaklaşık 15 milyon dolara Bolton’a geçmişti..

        Milli Takım’a çağrıldı
        İngiltere Premier Ligi’nde henüz vasatı aşamasa da 4 maçta 1 gol atmayı başardı. FA Cup’ta da oynadığı bir maçta bir golü bulunan Anelka Fransa Milli Takımı’na davet edildi. Govou ve Saha’nın sakatlıklarının tam olarak geçmemesi nedeniyle teknik direktör Raymond Domenech tarafından aday kadroya davet edilen Anelka’nın İskoçya ve Faroe Adaları maçlarında forma giymesi bekleniyor.
        Servet’in çıkışı
        Anelka gibi Fenerbahçe’de sezon başında fazla oynama şansı bulamayan bir başka oyuncu olan Servet Çetin de 3 hafta önce Sivasspor’a transfer olmuştu. Hava toplarındaki başarısının yanı sıra eski takımına karşı da çok başarılı bir performans ortaya koyan ve alınan bir puanda büyük payı bulunan Servet bu formuyla Terim’in gözüne girdi. Macaristan ve Moldova maçları için kadroya alınan Servet savunmadaki sakat oyuncuların sayısının arttığı bir dönemde Terim’in umudu oldu. Servet Dünya Kupası öncesi A Milli Takım’ın yaptığı turnede de forma giyme şansı bulmuştu.

        Kaynak: Hürriyet

        Yorum

        • eerol
          Banned
          • 06-11-2004
          • 8682

          #79
          Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

          Kezman döktürdü, Deivid döküldü!

          Fenerbahçe, Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.. İdmanda yapılan çift kale maçta Kezman 6 golle şov yaparken, Deivid sessiz kaldı..
          Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda futbolcular, koşu ve şut çalışmasının ardından yarım alanda çift kale maç oynadı.

          İzinli olduğu için dünkü çalışmaya katılmayan Kezman, antrenmanda adeta gol şov yaptı. Antrenman maçında lacivert takımda oynayan Kezman, 6 gol atarken, kırmızı takımda forma giyen Deivid'in hiç gol atamaması dikkati çekti.

          Çift kale maçta Serdar, Kerim, Lugano, Edu, Önder, Deniz, Ümit, Alex ve Kezman'dan oluşan lacivert takım, Ertuğrul, Serkan, Mehmet Yozgatlı, Kemal, Olcan, Selçuk, Uğur, Deivid ve Semih'ten oluşan kırmızı takımı 12-2 yendi.

          Lacivert takımın gollerini Kezman (6), Önder (3), Deniz (2) ve Edu atarken, kırmızı takımın golleri Olcan ve Kemal'den geldi.

          -ANKARA'YA GİDİYORLAR-
          Fenerbahçe, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada, 8 Ekim Pazar günü Ankaragücü ile deplasmanda yapacağı hazırlık maçı için yarın Ankara'ya gidecek.

          Yorum

          • eerol
            Banned
            • 06-11-2004
            • 8682

            #80
            Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

            Fenerbahçe, A.Gücü ile oynuyor08 Ekim 2006 10:35


            Kadroya giremeyenlere fırsat. Millilerin yokluğunda Ankaragücü’ne karşı kendisini Zico’ya beğendirenler forma şansı yakalayabilecek...
            Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek isteyen Fenerbahçe, Ankaragücü ile özel maçta karşı karşıya geliyor. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14:30’da başlayacak ve Show TV’den naklen yayınlanacak.

            Bu maç, yedeklerin kendilerini Zico’ya gösterebilmesine şans tanıması açısından önem taşıyor. Kadroya giremeyenler, millilerin yokluğunda yakaladıkları bu fırsatı iyi kullanıp, hocanın gözüne girme amacında.

            Özellikle orta alan
            Selçuk, Önder, Mehmet Yozgatlı, Kemal, Serkan, Deniz, Semih, Uğur, Olcan, kaleci Serdar’a şans tanıyacak olan Brezilyalı hoca, önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak zorlu maraton öncesinde yedeklerin form durumunu görme şansı bulacak.

            Aurelio, Appiah, Tuncay, Tümer’in yokluğunda, orta saha oyuncuları kendilerini gösterme fırsatı bulabilecek. Önümüzdeki hafta Ankaraspor deplasmanına çıkacak olan Kanarya, bir anlamda da prova yapacak.

            Yorum

            • eerol
              Banned
              • 06-11-2004
              • 8682

              #81
              Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

              Ankaragücü 2
              Fenerbahçe 3

              08 Ekim 2006 Pazar


              Fenerbahçemiz Ankaragücü ile yaptığı hazırlık maçından 3-2 galip ayrıldı. Milli Maçlar nedeni ile verilen arada yapılan hazırlık maçında Fenerbahçemiz 10. dakikada Deivid, 44.ve 48. dakikada Semih’in attığı goller ile galibiyete ulaştı. Rakibimizin gollerini ise 32. dakikada Da Silva, 89. dakikada Ceyhun attı.

              Karşılaşmanın önemli dakikaları şöyle:

              10. dakikada, Uğur’un pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Deivid’in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1
              32. dakikada Ceyhun’un sağdan kullandığı korner atışında topa iyi yükselen Da Silva, kafayla topu filelere gönderdi: 1-1
              44. dakikada, Mehmet’in sağdan ortaladığı topu, müsait durumdaki Semih, kaleci Serkan’ın sağından ağlara gönderdi: 1-2
              48. dakikada Uğur’un ceza sahasına ortaladığı top, Aytaç dokunamayınca Semih’in önünde kaldı. Bu futbolcu da kendisinin 2. takımının 3. golünü kaydetti: 1-3
              53. dakikada Ceyhun’un sağdan kullandığı korner atışında, topla buluşan Aytaç’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
              67. dakikada Semih’in soldan yaptığı ortada topu önünde bulan Deivid’in vuruşunda, top kaleci Serkan’ı da geçti ancak Ceyhun gole izin vermedi.
              77. dakikada Ankaragücü’nden İbrahim sakatlandı. Başkent ekibinde kaleci Oğuz dışında yedek oyuncu kalmadığı için, teknik direktör Hikmet Karaman 56. dakikada oyundan çıkardığı Burak’ı tekrar oyuna almak istedi. Ancak maçın 4. hakemi Eser Birinci buna izin vermeyince, Ankaragücü bu dakikadan sonra oyunu 10 kişiyle sürdürdü.
              86. dakikada Deivid’in pasıyla buluşan Mehmet’in Ankaragücü ceza sahasına girer girmez vuruşunda top yan direkten döndü.
              89. dakikada ceza sahasına giren Bebbe’yi Uğur düşürünce hakem Bünyamin Gezer penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Ceyhun takımının 2. golünü attı: 2-3

              ANKARAGÜCÜ: 2 - FENERBAHÇE: 3
              Stat: 19 Mayıs Hakemler: Bünyamin Gezer , Muharrem Yılmaz , Neşet Merdin Ankaragücü: Serkan, Ayhan(Dk. 64 Onur), Hakan (Dk. 46 Aytaç ), Emre(Dk. 46 Aytekin), İbrahim, Da Silva , Posavec (Dk. 58 Abdurrahman), Ali, Burak (Dk. 56 Murat), Ceyhun , Bebbe Fenerbahçe: Serdar , Serkan , Önder , Deniz , Mehmet , Uğur , Kemal (Dk.74 Ümit ), Selçuk , Olcan , Deivid , Semih
              Goller: Dk. 10 Deivid, Dk. 44 ve 48 Semih (Fenerbahçe), Dk. 32 Da Silva, Dk. 89 Ceyhun (penaltıdan) (Ankaragücü)
              Sarı kartlar: Dk. 34 Serkan (Fenerbahçe), Dk. 42 Emre (Ankaragücü)

              Yorum

              • eerol
                Banned
                • 06-11-2004
                • 8682

                #82
                Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                Fenerbahçe'de gizli kalmış transfer09 Ekim 2006 10:00


                F.Bahçe transferlere milyon dolarlar harcadı. Tüm bunlara rağmen takımın ortaya koyduğu futbol yine tat vermezken bu seferde ilginç bir gerçek ortaya çıktı...
                ’Gelecek vaadeden isim’denilen Brezilyalı Edson, kiralık oynadığı Bursa'da dökülüyor.

                Fener'de bir hayal kırıklığı daha
                Fenerbahçe yönetimi, yeni sezon öncesi yaptığı transferlerde isabet sağlayamadığı gerekçesiyle sürekli eleştiriliyor. Takımın yüzüncü yılında oluşturulan kadro için milyon dolarlar harcanmasına rağmen, kimse takımın oynadığı futboldan ve elde ettiği sonuçlardan memnun değil. Takımla ilgili bu gelişmeler yaşanırken, bir gerçek daha ortaya çıktı.



                Yönetimin Brezilya’dan alıp, büyük yetenek olarak tanıttığı ve sonra Bursa’ya kiraladığı Edson De Souza, 8. hafta geride kalırken yeşil-beyazlı takımında 2 kez forma şansı buldu. Kupadaki A.Sebat mücadelesi ve Saracoğlu’nda 1-0 kazandıkları maçın son dakikası. De Soza, Bursa ile Saraçoğlu’na adım atarken, bir gün bu stat da oynayacağını hayâl ediyordu

                YARISINA 1,5 MİLYON $
                Büyük yetenek olacak isimleri alıp, ligdeki takımlara kiralamayı hedefleyen sarı-lacivertli yönetim, ne kadar hatalı transferler yaptığını göstermeye başladı. Edu, Lugano ve Deivid De Suoza transferlerinden memnun olan kimse yok. Bu oyunculara harcan rakamlarda büyük eleştiri konusu. Asıl kongre üyelerinin ve taraftarın tepki göstereceği bir başka transfer ise Bursaspor’a kiralanan Brezilyalı’nın F.Bahçe’ye olan maliyeti. 1,5 milyon dolara Edson’un bonservisinin yarısını alan yönetim, menajerlere de yüklü miktarda ödeme yaptı. ’Gelecek vaadeden isim’denilen Edson, Bursa’da bile ilk 11’e giremiyor. Raşit Çetiner ise yeterli olmadığı için oynatmadığını söylüyor

                MENAJERLERİN OYUNU
                Transferde F.Bahçe yönetimi, menajerlerin oyununa geldi. Önemli bir forvet olacağı söylenerek bonservisinin yarısını 1,5 milyon dolara sarı-lacivertli yönetime satma başarısını gösteren menajerlerin, futbolcuyu sadece kasetlerden izletip, F.Bahçe’ye sattıkları da ortaya çıktı.

                Randers, forvette görev verdiği ve F.Bahçe defansını hallaç pamuğu gibi atan Djibly Fall’ı 300 bin dolara alırken, takımda bile oynatılmadan kiraya verilen ve kiralandığı takımda bile forma şansı bulamayan Edson, F.Bahçe yönetimine büyük yara açacak gibi duruyor. 1.5 milyon doların sokağa atılması da cabası.

                Kaynak: Vatan
                Haber: Feridun Niğdelioğlu

                Yorum

                • eerol
                  Banned
                  • 06-11-2004
                  • 8682

                  #83
                  Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                  Haftanın Programı
                  09 Ekim 2006 Pazartesi


                  09 Ekim Pazartesi
                  Caferağa Spor Salonu
                  18:30
                  Fenerbahçe –İstanbul Üni. ( Yıldız Bayanlar )

                  11 Ekim Çarşamba
                  Tokat H. Akbaş Spor Salonu
                  14:00
                  Tokat Bld. Plevne – Fenerbahçe ( Erkek Voleybol A Takım )
                  Yakacık Spor Salonu
                  17:30
                  Fenerbahçe – Haydarpaşa Lisesi ( Genç Bayanlar )

                  12 Ekim Perşembe
                  Caferağa Spor Salonu
                  20:00
                  Fenerbahçe – Mersin B.Ş.Bld. ( Bayan Basketbol A Takım )

                  13 Ekim Cuma
                  Bayrampaşa Spor Salonu
                  18:30
                  Bakırköy – Fenerbahçe ( Yıldız Bayanlar )
                  Caferağa Spor Salonu
                  15:30
                  Fenerbahçe – Lukoil ( Bayan Basketbol A Takım )

                  Abdi İpekçi Spor Salonu
                  20:00
                  Fenerbahçe – Beşiktaş ( Erkek Basketbol A Takım )

                  14 Ekim Cumartesi
                  Burhan Felek Spor Salonu
                  13:00
                  Fenerbahçe – Fatih Hastanesi ( Erkek Voleybol A Takım )
                  Caferağa Spor Salonu
                  15:30
                  Fenerbahçe – Ramat ( Bayan Basketbol A Takım )

                  15 Ekim Pazar
                  Ankara 19 Mayıs Stadyumu
                  14:30
                  Ankaraspor - Fenerbahçe ( Futbol A Takım )

                  Yorum

                  • eerol
                    Banned
                    • 06-11-2004
                    • 8682

                    #84
                    Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                    Hakemler Belli Oldu
                    09 Ekim 2006 Pazartesi


                    Fenerbahçemizin 19 Ekim 2006 tarihinde deplasmanda Newcastle United ile oynayacağı maçı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Grzegorz Gilewski yönetecek. Gilewski’nin yardımcılıklarını Maciej Wierzbowski ve Rafal Rostkowski yapacak. Maçın dördüncü hakemi Marek Mikolajewski.

                    Yorum

                    • eerol
                      Banned
                      • 06-11-2004
                      • 8682

                      #85
                      Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                      F.Bahçe'nin Brezilyalısı'na talip var12 Ekim 2006 09:35


                      Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer edilen fakat ortaya koyduğu futbolla eleştirilere hedef olan Eduardo’ya Fransa’dan talip çıktı...
                      Fransa’nın St.Etienne takımının, Fenerbahçe’nin Brezilyalı savunma oyuncusunu transfer listesine aldığı belirtildi.

                      Fenerbahçe’de ortaya koyduğu futbolla eleştirilerin odak noktası olan Eduardo’ya Fransa’nın St.Etienne takımının talip olduğu belirlendi.

                      Savunmada oluşan boşluğu, daha önce de izledikleri Brezilyalı oyuncuyla doldurmak isteyen Fransız kulübü yöneticilerinin, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelip, Fenerbahçe ile masaya oturması bekleniyor.

                      Bu arada Ankaraspor hazırlıklarını dün akşam üzeri yaptığı tek idmanla sürdüren Fenerbahçe’de neşeli bir hava vardı.

                      Pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maçta, kaleci Serdar ile çarpışan Kezman hafif bir sakatlık geçirdi. Sırp oyuncu, yapılan müdahalenin ardından oyuna devam etti.

                      Kezman, Uğur, Edi ve Alex idman bitiminde frikik çalışması yaparken, Ümit ile Deivid güreş tuttu. Deivid’i yere yatıran Ümit, “Sivaslıyız Gardaş” diye takılırken, arkadaşlarını güldürdü. Bu arada Appiah dün İstanbul’a döndü.

                      Kaynak: Fanatik

                      Yorum

                      • eerol
                        Banned
                        • 06-11-2004
                        • 8682

                        #86
                        Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                        Biz Fenerbahçe’yiz Dedikodular ile Çökmeyiz"
                        11 Ekim 2006 Çarşamba

                        Oyuncularımızdan Mehmet Yozgatlı Fenerbahçemizin Ankaraspor ile yapacağı karşılaşmayı, UEFA maçlarını değerlendirirken, kendisiyle ilgili "başka takıma gidiyor" şeklinde çıkan haberlere yanıt verdi.
                        Mehmet, haftasonu oynanacak karşılaşma ile ilgili olarak, “Milli Takımlarda yer alan oyuncularımız var. Ancak biz elimizden geldiği kadar çalışıyoruz arkadaşlarımız da döndüklerinde en iyi şekilde Ankaraspor’un karşısına çıkıp etkili bir mücadele sergileyeceğiz” dedi.
                        Mehmet UEFA’da Fenerbahçemizin düştüğü grupla ilgili olarak ise “Futbolda isimden çok çaba ve mücadele önemlidir. Her grupta zorlu rakipler olacaktır. Önemli olan mücadele ederek, tüm ruhunu ortaya koyarak başarıya ulaşmak. Biz rakiplerimizi geçecek güçteyiz ve geçeceğimize inanıyorum” diye konuştu.
                        Mehmet, Fenerbahçemiz ile ilgili yapılan olumsuz yorumlar için ise şunları söyledi: “Yeni gelen yabancı oyuncularımız ilk kez Türkiye’ye geldi. Alışma süreci geçirmeleri normal ama günden güne bu durum azalıyor ve onlar da bize alışıyor. Teknik direktörümüz de takımın uyumu için elinden geleni yapıyor. Ayrıca Zico hakkında yabancılar ile daha çok ilgileniyor gibi yorumlar yapılıyor bu tamamen yalan çünkü idmanlarımızı izleyen herkes bilir ki Zico hem bize hem de yabancı oyunculara eşit ölçüde davranıyor. Bu tip dedikoduların Fenerbahçemizi yıpratmak için yapıldığını düşünüyorum. Ama boşuna uğraşıyorlar, çünkü biz güçlü bir yapıya sahibiz. Dedikodular ile çökmeyiz”
                        Mehmet Yozgatlı kendisi hakkında çıkan gidiyor şeklindeki haberlere de “Ben ailemin yanına kısa bir tatile gittim ve bunu bazıları mutsuz, başka takıma gidiyor diye yorumladı. Açıkçası ben bu haberleri gördüğümde şok oldum zaten menajerim aracılığı ile de bu haberleri yalanladım. Ben Fenerbahçe’de çok mutluyum. Her zaman forma giyebileceğim düşüncesi ile hazır olmaya çalışıyorum. Çünkü futbolda her şey olabilir. Sözleşmem bitiyor ama yine de ilk masaya oturacağım takım her zaman Fenerbahçe’dir. Çünkü Fenerbahçe’de olduğum kadar hiçbir yerde mutlu olabileceğimi sanmıyorum” şeklinde yanıtladı.

                        Yorum

                        • eerol
                          Banned
                          • 06-11-2004
                          • 8682

                          #87
                          Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                          SAMANDIRA'DA ALARM!..


                          Zorlu bir döneme hazırlanan Fenerbahçe’ye yönetimden destek. Tam kadro tesislere gelen yöneticiler, Avrupa takımlarının gözdeleri Appiah ve Aurelio ile de görüştü.İşte Detaylar...


                          Başkan olaya el koydu

                          UEFA Kupası gruplarında ve Turkcell Süper Lig’de üst üste birbirinden önemli maçlar oynamaya hazırlanan Sarı-Lacivertliler’de olağanüstü bir gün yaşandı. Başkan Aziz Yıldırım ve tüm yönetim kurulu, Samandıra Tesisleri’ne gelerek kritik dönem öncesi takıma moral verdi. Teknik direktör Zico ile görüşen yöneticiler, pek çok Avrupa takımının peşinden koştuğu Appiah ve Aurelio ile de bir süre sohbet etti.

                          Zico millileri kutladı

                          Uzun süre sonra tam kadro çalışan Sarı-Lacivertliler, daha sonra PAf takımıyla maç oynadı. İdman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yapan Brezilyalı teknik direktör, öncelikle Ay-Yıldızlı forma altında başarılı bir performans gösteren Tuncay, Rüştü ve Aurelio’yu kutladı. Zico, daha sonra kendilerini bekleyen yoğun tempoya dikkat çekerek, herkesten elinden geleni yapmasını istedi.

                          Yorum

                          • eerol
                            Banned
                            • 06-11-2004
                            • 8682

                            #88
                            Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                            ALEX TOPU YILDIRIM'A ATTI!..


                            Fenerbahçe'nin iki Brezilyalısı Alex ve Deivid bugün taraftarlarla biraraya geldi... Sarı lacivertlilerin aldığı forma ve benzeri ürünleri imzalayan ikiliden Alex, Fener'deki geleceği ile ilgili bir soruyu "Başkan cevap verebilir" diye yanıtladı.İşte Detaylar...


                            Fenerbahçeli Alex ve Deivid taraftarlarla Capitol'de buluştu

                            Fenerbahçeli futbolcular Alex ve Deivid, taraftarlar için forma imzaladı.

                            Capitol Alışveriş Merkezi'ndeki Fenerium mağazasında sarı-lacivertli taraftarlarla biraraya gelen ikili, taraftarların forma ve satın aldığı çeşitli ürünleri imzaladı.

                            Brezilyalı futbolculara forma imzalamak için mağazanın önünde uzun kuyruk oluşturan taraftarlar, ikili mağazaya geldiğinde de sevgi gösterilerinde bulundu.

                            'BAŞKAN CEVAP VEREBİLİR...'

                            Fenerbahçe Kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Alex, sözleşmesini uzatmak isteyip istemediği konusunda kararın Başkan Aziz Yıldırım'da olduğunu ifade etti.

                            Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, 'Sözleşmenin üzerine eklemek istiyormusun' şeklindeki soru üzerine kısa bir yanıt vererek, 'Bunu bilmiyorum. Buna başkan cevap verebilir' diye konuştu.

                            Fenerbahçe'nin ligin ilk 8 haftasında kaybettiği puanlarla ilgili olarak da Brezilyalı futbolcu, 'Uzun bir maraton. Biz çalışıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Bu durumu düzelteceğiz. Daha önümüzde çok yol var' şeklinde konuştu.

                            'DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE BÖYLE TARAFTAR GÖRMEDİM'

                            Alex, Fenerium mağazalarında satılan ve üzerinde, 'Dünyanın hiçbir yerinde böyle taraftar görmedim' yazılı tişörtlerle ilgili soruya da, 'Kesinlikle doğru. 2,5 yıldır buradayım. Hiç bu kadar takımına bağlı ateşli bir taraftar görmedim. Arjantin taraftarı Brezilya taraftarı ve Uruguay'da da böyle taraftarlar var ama buna yakın bir taraftarı hiçbir yerde görmedim' diye yanıt verdi.

                            Fenerbahçeli futbolcu Deivid ise sarı-lacivertli taraftarlarla ilgili yorumunda, 'Alex buraya gelmeden önce bana (hiç görmediğin bir şeyle karşılaşacaksın) demişti. Karşılaştığım şey de onu doğruluyor. Çok büyük ve fanatik bir taraftar topluluğuna sahibiz' dedi.

                            Yorum

                            • eerol
                              Banned
                              • 06-11-2004
                              • 8682

                              #89
                              Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                              FENER ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM EDİYOR!..

                              Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında, Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını PAF takımıyla bir hazırlık maçı yaparak sürdürdü.İşte Detaylar...


                              Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında, Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

                              Sarı-lacivertliler, Samandıra Tesisleri'nde, PAF takımıyla bir hazırlık maçı yaparken, karşılaşmadan 9-0 galip ayrıldı.

                              Teknik direktör Zico'nun, ilk yarıda as oyuncularına görev verdiği maçta goller Olcan (2), Kezman (2), Semih (2), Deivid, Mehmet ve İbrahim'den geldi.

                              (A) takım, PAF takımı karşısında Volkan (Dk. 46 Serdar), Kerim (Dk. 46 Serkan), Edu (Dk. 46 Can), Lugano (Dk. 46 Önder), Ümit (Dk. 46 Uğur), Appiah (Dk. 46 Mehmet), Deniz, Olcan, Alex (Dk. 46 Kemal), Deivid (Dk. 46 İbrahim) ve Kezman (Dk. 46 Semih) 11'iyle mücadele etti.

                              (A) Millİ Takım kampından dönen Aurelio, Rüştü ve Tümer, takımdan ayrı rejenerasyon çalışması yaparken, Tuncay ise tesislerde çalıştı.

                              Brezilyalı teknik adam, karşılaşmada 45 dakika forma giyen as oyunculara daha sonra yan sahada uzun süre tempolu koşu yaptırdı.

                              Fenerbahçe'nin PAF takımıyla yaptığı hazırlık maçının ilk yarısını, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile birlikte çok sayıda yönetici de izledi.

                              Fenerbahçe, Ankaraspor maçı hazırlıklarını, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürücek

                              Yorum

                              • eerol
                                Banned
                                • 06-11-2004
                                • 8682

                                #90
                                Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                                ANELKA BOMBALADI!...


                                F.Bahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Anelka, TV 5 Monde Europe'ya konuştu.İşte Detaylar...


                                Fransız yıldız, "Zico'nun hiçbir başarısı yok. İlk çalıştırdığı takım F.Bahçe. Alex'in hocalar üzerinde büyük baskısı var. Fenerbahçe'de çok zor günler geçirdim. Bir başkanın soyunma odasına inmesini Türkiye'de gördüm" dedi.



                                Nic patladı

                                "Maçı kaybettiniz mi yandınız. Başkan soyunma odasına iniyor, taraftar isyan ediyor, basın sizi yerden yere vuruyor".

                                F.Bahçe'den ayrılan ve İngiltere'nin Bolton takımına giden Anelka, TV 5 Monde Europe'ya inanılmaz açıklamalar yaptı. İşte Fransız oyuncunun olay yaratacak sözleri: "Kulüp başkanının sık sık soyunma odasına girdiğini Türkiye'de gördüm. Maçı kaybettiniz mi inanılmaz bir baskı oluşuyor."

                                Müthiş baskı var
                                "Başkan
                                soyunma odasına iniyor, taraftar isyan ediyor, basın sizi yerden yere vuruyor. Basın devamlı beni yazıyor, her yerde peşimde. Fenerbahçe'deki beklentileri bilseniz şaşarsınız. Her sene şampiyon olmak zorunda. Olamazsanız yandınız. Kadro yapısı ise tam bir felaket. Türkiye'ye gitmem hataydı."

                                DAUM BİLE KAÇTI
                                "Hoca hiçbir başarısı olmayan bir Brezilyalı. Takımı Alex yönetiyor. Birçok oyuncu bu nedenle takımdan gitmek istiyor. Kadro Brezilya ağırlıklı. Brezilya futbolunun hali ortada. Yani Avrupa'da asla başarılı olmazlar. Daum bile iki yıl şampiyon yaptı, dayanamadı kaçtı. Artık tatile bile Türkiye'ye gitmem."


                                Kulüp başkanının sık sık soyunma odasına girdiğini sadece Türkiye'de gördüm

                                Hocanın hiçbir başarısı yok. Kadro yapısı ise tam felaket. Avrupa'da başarılı olamaz

                                Takımı Alex yönetiyor. Bu birçok oyuncuyu rahatsız ediyor, çoğu gitmek istiyor

                                Teknik adam Brezilyalı, kadro Brezilya ağırlıklı. Brezilya futbolunun halini biliyorsunuz

                                Eleştiriler Daum'u bıktırdı, gitti. Futbol için değil artık talile bile Türkiye'ye gitmem


                                Fotomac

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor