Güncel Fenerbahçe Haberleri

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

    Fenerbahçe'nin şanssız gecesi19 Ekim 2006 23:58


    Ligde kötü günler yaşayan F.Bahçe, UEFA’da çare arıyor. Fenerbahçe mükemmel oynadığı maçta Newcastle'dan yediği şanssız golle sahadan boynu bükük ayrılıyor.
    Newcastle United
    Harper, Carr, Moore, Bramble, Ramage, Solano, Parker, Emre, Duff, Ameobi, Martins

    Fenerbahçe
    Rüştü, Önder, Edu, Lugano, Ümit, Serkan, Appiah, Aurelio, Alex, Tuncay,
    Kezman

    Stat: St. James Park
    Saat: 22.00
    Yayın: Show Tv
    Hakem: Grzegorz Gilewski (Polonya)

    2. dakika Polonyalı hakemin düdüğüyle karşılaşma başladı. İlk atak Newcastle'dan. Emre köşe vuruşu kullanıyor. Orta direğe doğru giden topa kimse müdehale edemedi.

    4. dakika. Maç çok hızlı başladı. İki takımda karşılıklı ataklarda bulundu. İlk dakikalarda Emre oyuna son derece hırslı çıktığı görüldü.

    8. dakika. Newcastle soldan serberst vuruş kullandı. Emre penaltı noktasına doğru ortaladı Lugano topu uzaklaştırdı.

    10. dakika. Newcastle sağdan köşe vuruşu kullandı. Emre arka direğe ortaladı. Fenerbahçe defansı uzaklaştırdı. Alez hızla topu ileriye taşıdı. Appiah sağdan ceza alanına girdi. Topu arka direğe doğru ortaladı ve Newcastle defansı topu kornere yuvarladı.

    14. dakika. Alez sağdan serbest vuruş kullandı. Fenerbahçe tüm hatlarıyla Newcastle ceza alanına yığıldı. Alex arka direğe ortaladı fakat hakem faul kararı verdi.

    22. dakika. Harper sağdan derinlemesine bir pas atıyor. Newcastlelı bir youncu topla buluşmak üzereyken Rüştü araya giriyor ve topu uzaklatırıyor.

    26. dakika. Maçta heyecan dorukta. St. James Park'ta taraftarının müthiş desteği önünde oynayan Newcastle karşısında Fenerbahçe ayakta duruyor. Endogbia ceza sahasının solunda topla buluştu. Sert bir şut, top Rüştü'nün kontrolünde yan ağlara takıldı.

    28. dakika Fenerbahçe Alex'le hızlı çıktı. Alex hızla ileri fırlayan tuncay'ı gördü. Tuncay ceza alanına girerken topla buluştu fakat topun kontrolünü sağlayamadı.

    33. dakika. Maçtaki ilk sarı kartı Polonyalı hakem Ümit Özat'a gösteriyor.

    36. dakika. Newcastle tehlikeli geldi. Edu ceza sahasının içinde topu kornere atmak istemeyince kaptır. Newcastle bir orta yaptı. Gol mü geliyor derken araya Önder Turacı çok iyi girdi ve uzaklaştırdı.

    39. dakika. Newcastle tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanıyor. Emre topun başında. emre kullandı topu, top barajdan döndü. Bir vuruş daha top vürüştunun ellerinde kaldı.

    43. dakika. St. James Park'ta golsüz eşitlik sürüyor. Az sayıdaki Fenerbahçeli taraftardan Kanarya'ya müthiş bir destek var. Top Mehmet Yozgatlı'nın önünde kaldı. Mehmet ceza alanının içinde, direk kaleye vurdu. Kaleci Remigace topu kontrol etti. Hakem oyunu bir dakika uzattı

    45+1. dakika. Maçta artık uzatma dakika oynanıyor. Newcastle köşe vuruşu kazandı. Emre ortaladı çok sert bir kafa vuruşu ve top az farkla dışarı çıktı.

    Polonyalı hakem Gilewski ilk yarının son düdüğünü çaldı. İlk yarı böylece St. James Park'tan gol sesi çıkmadı.

    45. dakika.
    Polonyalı hakemin düdüğüyle Newcastle oyuna başladı.

    50. dakika. Kezaman hızla ceza alanına yaklaştı. Topu düzeltti araya giren Newcastle savunmasında top Appiah'ın önünde kaldı sert bir şut top az farkla dışarı çıkıyor.

    52. dakika. Fenerbahçe atakları dalga dalga geliyor. Tuncay son çizgiye indi rakibine bir çalım attı. Ortası yaptı fakat top defansa takıldı.

    53. dakika. Maçtaki ilk ıyuncu değişliği Newcastle yaptı. Belini tutan Emre oyundan çıktı ve yerine But girdi.

    55. dakika. Fenerbahçe oyunda tek hakim. Kezman ileri fırladı. Kezma sürdü topu ceza alanına girdi. Sert bir şut defans son anda topu çıkardı.

    60. dakika. Top bir o kalede bir bu kalede gidip geliyor. Maçın üçte ikilik kesmi geride kaldı. Newcastle tehlikeli geldi. Sağdan bir orta Lugano topu son anda uzaklaştırdı.

    62. dakika. Soldan bir orta Martins topa kafayı vurdu topu son anda Rüştü köşeden öükemmel çıkardı. Ellerine sağlık Rüştü.

    64. dakika Newcastle'da 2. oyuncu değişikliği. Enzogbia oyundan çıkıyor ve yerine Solano giriyor.

    66. dakika Newcastle tehlikeli geldi. Parker ceza alanına sokuldu. Topu Martins'e çıkardı. Martins vurdu. Rüştü'de o kadar soğukkalı ki top ellerinin arasında kaldı. Fenerbahçe oyuncu değişliği içinde. Birazdan oyuna Uğur Boral girecek.

    68. dakika Mehmet Yozgatlı oyun alanının kenarına geldi ve yerine Uğur Boral'a bıraktı. Saha içinde de taktik değişlik gözlendi. Zico Tuncay'ı sağa çekerken. Uğur'u sola aldı.

    70. dakika. Fenerbahçe bu dakikada yine tehlikeli geldi. Appiah topla iler fırladı. Ceza alanına doğru sokuldu. Topu Kezman'a çıkardı. Kezaman çok sert vurdu top defanstan döndü.

    72. dakika. Tuncay topla ceza alanına doğru sokuldu. Fenerbahçe yine tehlikeli geldi. 4'e 4 yakaladık Newcastle defansını. Tuncay sol tarafa çıkardı araya son anda newcastle defansından Karr girdi.

    74. dakika. Newcastle son kozunu oynadı ve oyundan Martins'i alırken yerine Ameobi girdi.

    79. dakika. Fenerbahçe'de St. James Park'ta adeta onur mücadelesi veriyor. Newcastle köşe vuruşu kullandı. Solano penaltı noktasına doğru kullandı. Top karambolde kaldı. Bir vuruş Rüştü çıkardı topu. Bir şut daha ve topu ağlarımızda görüyoruz.

    82. dakika. Fenerbahçe'de oyuncu değişliği. Ümit Özat yerine Brezilyalı Deived'e bıraktı.


    86. dakika. Fenerbahçe maçta beraberlik için yüklenmeye başladı. Fenerbahçe sağ taraftan korner atışı kullandı. Edu içeriye doldurdu topu. Newcastle defansı araya girdi. Topu hızla çıkardılar. Duf soldan ceza alanımıza girmeye çalıştı fakat araya Önder girdi.

    89. dakika. Fenerbahçe bu kez sol taraftan korner kullandı. Alex kullandı topu. Penaltı noktasına düşen topa Önder Turacı kafayı vuırdu fakat top dışarı çıktı.

    90. dakika. Hakem oyuna 2 dakikalık uzatma ekledi. Fenerbahçe bütün hatlarıyla hücümü düşündüğü dakikalarda nder Turacı hızlı gelen bir atağı keserken sert girdi ve sarı kartı gördü.

    90 +2. dakika. Maçta artık son saniyeler. Fenerbahçe defanstan çıkmak üzereyken Polanyalı hakem maçın son düdüğünü çaldı.

    Fenerbahçe kora kor, dişe diş bir mücadele sergilediği maçta Newcastle karşısında şanssız yediği bir golle maçı 1-0 kaybediyor.

    Yorum

    • ciccio
      Junior Member
      • 20-01-2006
      • 469

      Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

      maalesef eerol kardeş kırk yılda bir güzel oyun var sahada ama şans işte ne yapalım...

      Yorum

      • eerol
        Banned
        • 06-11-2004
        • 8682

        Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe bu kez kazanmak istiyor22 Ekim 2006 09:10


        İkisi lig, biri UEFA olmak üzere son 3 maçında kazanmayı unutan F.Bahçe, Kayseri’yi ağırlıyor. Sarı-Lacivertliler yanlızca kazanmayı düşünüyor... İşte muhtemel 11'ler...
        İkisi lig, biri UEFA olmak üzere son 3 maçında kazanmayı unutan Fenerbahçe, Kayseri’yi ağırlıyor. Sarı-Lacivertli ekipte tek hedef, kötü gidişe son verip, taraftarlarına bayramı erken yaşatmak.

        Özür dileme maçı
        Son 3 maçında, evinde Bursaspor’a mağlup olan, Ankaraspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan, Newcastle’a İngiltere’de 1-0 yenilen Fenerbahçe, Kayserispor karşılaşmasıyla birlikte yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. UEFA Kupası’nda ortaya koydukları futbolla beğeni kazanan Sarı-Lacivertliler, bunu Kayseri karşısında da tekrarlayıp, taraftarlarına 3 maç sonra galibiyet armağan etmek amacında. Böylece camiaya çifte bayram yaşamak ve yaşatmak isteyen futbolcular, aynı zamanda önümüzdeki hafta karşılaşacakları lider Vestel Manisaspor ile aralarındaki puan farkını 3’e indirmek düşüncesinde.

        Kadro değişebilir
        Geldiğinden bu yana oyun sisteminden taviz vermeyen ancak Newcastle deplasmanında Deivid’i kızağa çekerek, tek forvete dönen teknik direktör Zico, bugünkü maç öncesi sıkıntıya düştü.

        UEFA sınavı sonrası, “Oyuncularımda bedenen ve zihnen yorgunluk var. Kayseri maçına bu kadroyla çıkamayız” diyen Brezilyalı hocanın, perşembe günkü Gaziantep kupa mücadelesini de düşündüğü için kararsız kaldığı belirlendi. Özellikle Newcsatle maçında üzerlerine fazla yük binen oyuncularını dinlendirmeyi düşünen Zico’nun, Uğur Boral, Serkan, Deniz gibi futbolculara şans verebileceği kaydedildi.

        Fenerbahçe
        Rüştü, Önder, ugano, Edu, Ümit (Uğur), Mehmet Y., Appiah, Aurelio (Deniz), Alex, Tuncay (Tümer), Kezman

        Kayserispor
        İvankov, Mehmet Topuz, Johnson, Marcello, Toledo, Bülent Bölükbaşı, Ragıp, Kamber, Fatih Ceylan, Muhammed H., İlhan

        Stat: Şükrü Saracoğlu
        Saat: 20.00
        Yayın: Lig TV
        Hakem: İsmet Arzuman

        Beraberlik hakemi!
        Bugünkü maçın hakemi İsmet Arzuman’ın, bu sezon görev yaptığı 5 karşılaşmanın 4’ü beraberlikle tamamlandı, tek galibiyeti Denizli deplaslanından 2-0 üstün ayrılan Beşiktaş kazandı. Fenerbahçe, İsmet Arzuman’ın düdük çaldığı önceki 10 lig maçında hiç mağlup olmadı, 8 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı. Kayserispor da 2 lig maçının birini kazanırken, diğerinde berabere kaldı.

        Fenerbahçe-Kayserispor maçları

        En farklı galibiyeti: 7-0 2004-2005 21.hafta
        En farklı yenilgisi: 1-2 1997-1998 23.hafta
        En gollü maçları: 8-1 1994-1995 14.hafta
        Son galibiyeti: 3-0 2005-2006 7.hafta
        Son yenilgisi: 0-1 (d) 2005-2006 24.hafta
        Son beraberliği: 0-0 1993-1994 20.hafta
        (Not: Tablo Fenerbahçe’ye göre hazırlanmıştır.)

        Yorum

        • eerol
          Banned
          • 06-11-2004
          • 8682

          Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

          Fenerbahçe galibiyet istiyor..

          Turkcell Süper Lig'de sahasında Kayserispor'u konuk edecek Fenerbahçe, 3 maçlık galibiyet özlemini bitirmek istiyor.. Biri UEFA Kupası olmak üzere yaptığı 3 resmi maçta 3 puana hasret kalan sarı lacivertlilerde hedef galibiyet..
          Ligde ve UEFA Kupası'nda üst üste yaptığı son 3 resmi maçta 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan sarı-lacivertliler, ligin güçlü ekibi Kayserispor karşısında, seyircisinin de desteğiyle kazanmayı hedefliyor.

          Ligin son 2 maçında 8. hafta Kadıköy'de Bursaspor'a 1-0 yenilen, 9. haftada ise deplasmanda Ankaraspor ile berabere kalan sarı-lacivertliler, UEFA Kupası'nda da Newcastle United karşısında 1-0'lık mağlubiyetten kurtulamamıştı.

          Teknik direktör Zico'nun, Kayserispor karşısında tek forvetli kurgusunu koruyup, bazı oyuncularda değişiklik yapabileceği öğrenildi.

          Brezilyalı çalıştırıcı, fiziksel ve mental yorgunluk nedeniyle Newcastle United maçından sonraki açıklamasında, bazı oyuncularda değişikliğe gidebileceğini belirtmişti.
          Sarı-lacivertlilerin, mücadeleye Newcastle United maçından farklı bir kadroyla çıkması bekleniyor.

          Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem İsmet Arzuman yönetecek. Karşılaşma Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak.
          Son düzenleme eerol; 22-10-2006, 11:50.

          Yorum

          • hegzadram005
            Member
            • 22-09-2006
            • 585

            Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

            fenerin gidişatı çok kötü arkadaşlar bakalım ne olacak

            Yorum

            • eerol
              Banned
              • 06-11-2004
              • 8682

              Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

              Zico'dan Kayseri'ye sürpriz kadro22 Ekim 2006 19:31


              Süper Lig'de 10. hafta maçında Şükrü Saraçoğlu'nda Kayserispor'u ağırlayacak Fenerbahçe'de Brezilyalı teknik adam Zico süpriz bir kadro çıkartıyor...
              Zico, tam 45 maçtır arka arkaya ilk 11'de oynayan Kaptan Ümit Özat, Mehmet Aurelio ve Rüştü Reçber'i ilk 11'den keserek yerlerine Uğur Boral, Deniz Barış ve Volkan Demirel'i aldı..


              Volkan, Önder, Edu, Lugano, Deniz Barış, Uğur Boral, Mehmet Yozğatlı, Appiha, Tuncay, Alex, Kezman

              Yorum

              • eerol
                Banned
                • 06-11-2004
                • 8682

                Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                Fenerbahçe Kayseri'ye fark yaptı22 Ekim 2006 22:00


                İkisi lig, biri UEFA olmak üzere son 3 maçında kazanmayı unutan F.Bahçe, Saraçoğlu Stadı'nda harika futbolunu bol golle süsledi... Sarı-Kanaryalılar Kayseri'ye fark attı...
                Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe-Kayserispor maçının takım kadroları şöyle:

                Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
                Hakemler: İsmet Arzuman, Nihat Mızrak, Alper Ulusoy

                Fenerbahçe: Volkan, Appiah, Mehmet Yozgatlı, Kezman, Tuncay, Önder, Alex, Deniz, Uğur, Lugano, Edu

                Kayserispor:
                Ivankov, Bülent, Ragıp, Toledo, Johnson, İlhan, Tayfun, Mendez, Kamber, Mehmet Topuz, Fatih

                Hakem: İsmet Arzuman

                MAÇ BAŞLADI....

                Maçın başlama vuruşunu Fenerbahçeli futbolcular yaptı. Zorlu mücadele start aldı.

                Mücadelenin ilk dakikaları oynanıyor. İki takımda baskılı başladı. Futbolcular istekli bir görüntü sergiliyor.

                4. dakika. Kayserispor, Fenerbahçe ataklarını kendi yarı sahasının hemen önünde çok adamla karşılıyor. Sarı-Lacivertliler maçın ilk bölümlerinde kalabalık Kayserispor orta sahasını geçmekte zorluk çekiyor.

                6. dakika. Kayserispor, rakip yarı sahanın sağ kanadından Toledo ile serbest vuruş kullandı. Arka direğe gelen topa Muhammed yükseldi. Volkan topu elinde kaçırdı. Bu pozisyon için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

                7. dakika. Fenerbahçe yarı sahasından Alex ile hızlı çıktı. Brezilyalı yıldız sol kanattan süratle ileri fırlayan Tuncay'ın önüne pasını bıraktı. Tuncay topu rakibine çarptırarak takımına köşe vuruşu kazandırdı. Alex atışı kullandı. Ceza sahasına düşen topu Kayseri savunması uzaklaştıramadı. Fenerbahçe ileri uçu ceza sahası içinde boşta kalan topa vuramadı.

                9. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Alex ve Appiah paslaşmasıyla Kayseri yarı sahasına etkili geldi. Appiah topu önünde bulduğu anda ortasını yaptı. Kezman'ı geçen top arka direkte Tuncay'ın önünde kaldı. Tuncay topu ceza sahasına ortasını yaptı. Savunmanın kafa ile müdahele ettiği meşin yuvarlak Appiah'ın önünde kaldı. Ganalı yıldızı topun gelişine sert vurdu. Savunmaya çarpan top kornere gitti.

                11. dakika. Kayserispor bu dakikada Fenerbahçe kalesine etkili geldi. Sağ kanattan Bülent Bölükbaş yerde kaldı. Serbest atışı Toledo kullandı. Arka direğe gelen Fenerbahçe savunması çıkartamadı. Altıpas içinde boşta kalan top Fatih Ceylan'nın önünden geçti. Sarı-Lacivertli kale için şanslı an.

                13. dakika oynanırken Fenerbahçe golü Mehmet Yozgatlı ile buldu.Sol kanattan Tuncay'ın ara pasına hareketlenen Uğur Boral yerden ortasını yaptı. Arka direğe gelen topa Alex ayak koydu. Kaleciden seken meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına geri döndü. Herkes pozisyon kaçtı derken arkadan gelen Mehmet Yozğatlı yerden düzgün bir vuruş ile takımının golünü kaybetti.



                Bu golle Fenerbahçe, Kayserispor karşısında 1-0 öne geçti.

                17. dakika.
                Fenerbahçe maçın hakimi. Topla çok oynayan gol isteyen arzulayan bir futbol ortaya koyuyor. Konuk Kayserispor ise oyunu kendi yarı sahasında kabullenip hızlı ataklarla golü düşünüyor.

                19. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Edu ile yarı sahasından çıkarken, Kayserisporlu Kamber'in sert hareketiyle yerde kaldı. Hakem serbeste atışı verdi. Alex atışı kullandı. Arka tarafa seken meşin yuvarlağa Lugano hareketlendi. Savunmanın müdahele edemediği top kaleci İvankov'a kadar geldi.

                20. dakika. Orta sahada topa elle müdahele eden Alex De Souza maçın ilk sarı kartını gördü. Kayseri serbest atışı kullandı. Fenerbahçe savunmasından seken top sol kanattan kornere çıktı. Köşe atışından sonuç gelmedi.

                22. dakika. Fenerbahçe rakip yarı sahanın sağ kanadından Tuncay ile serbest vuruş kullandı. Tuncay, çizgiden savunmanın arkasına hareketlenen Mehmet Yozğatlı'yı kaçırdı. Yozğatlı, ceza sahasının çarprazından topu arka direkte hareketlenen Kezman'a yerde kesti. Kaleci İvankov ve Kayseri savunmasının baka kaldığı pozisyonda Sırp yıldız topu boş ağlara bıraktı. Bu golle Fenerbahçe maçın ilk bölümlerinde Kayserispor karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.



                26. dakika.
                Fenerbahçe sol kanattan Kezman'a yapılan faul atışını Alex ile kullandı. Ön direğe hareketlenen Lugano topa vuramadı. Kaleye yönelen topu İvankov son anda tokatlayarak çıkarttı.

                29. dakika. Sol kanatta Tuncay'a sert giren Kamber hakemden sarı kartı gördü

                30. dakika. Serbest atışı Mehmet Yozğatlı kullandı. Sol çarprazdan harika bir vuruş çıkartan Yozğatlı'nın şutunda meşin yuvarlak kavis alarak kaleye yöneldi. Kaleci İvankov son anda topu yumruklarıyla çıkarttı. Sarı-Lacivertliler 3. gole çok yaklaştı.

                33. dakika. Sağ kanatta Toledo'yu faul ile yere indiren Mehmet Yozğatlı hakemden sarı kart gördü.

                36. dakika. Fenerbahçe sol kanattan organize bir atak geliştirdi. Edu, çizgiden bindirme yaptı. Edu, Yanında hareketlenen Alex'e yerden pasını çıkartt. Alex'te ceza sahasına hareketlenen Tuncay'a tek pasla topu aktardı. Tuncay kaleci İvankov ile karşı karşıya kaldığı pozisyondan meşin yuvarlağı ayağından açınca topu kaleciye kaptırdı. Fenerbahçe, bu anda 3. gol şansını kaçırmış oldu.

                37. dakika. Fenerbahçe'de ikili pozisyonda mücadele ederken sağ arka adelesi çeken Mateja Kezman oyuna devam edemedi. Deivid De Souza maça dahil oldu.



                40. dakika. Fenerbahçe'nin Kayserispor karşısında 2-0'lık üstünlüğü bulunuyor.

                41. dakika.
                Fenerbahçe sol kanattan bir kez daha harika paslarla 3. gole çok yaklaştı. Tuncay çizgide hareketlenen Deivid'e harika bir ara pası çıkarttı. Brezilyalı golcü ceza sahasına girerken yanında hareketlenen Alex'e meşin yuvarlağı bıraktı. Alex, topun gelişine plase bir vuruş çıkarttı. Direğin dibinden ağlara giden topu kaleci İvankov harika bir refleks ile kornere çeldi.



                42. dakika.
                Köşe atışı sonrası topa yükselen Edu'nun pozisyonu için hakem faul kararı verdi. Karara itiraz eden Edu hakemden sarı kart gördü.

                44. dakika. Tuncay ile Tayfun
                arasındaki gerginlikte hakem iki oyuncuyada sarı kartını gösterdi.



                45. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma bölümü olarak 2 dakika ilave etti.

                Uzatma bölümlerinde gol olmayınca maçın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

                MAÇIN İKİNCİ YARISI

                İkinci yarı başladı. Kayserispor gole dönük bir değişiklik yaptı. Muhammed Hanefi devrenin başında oyuna dahil oldu. Konuk ekip ikinci yarıda gol istiyor.

                49. dakika. Fenerbahçe ani bir atakla 3. gol şansını Deivid ile yakaladı. Orta sadaha Alex'in pasıyla topla buluşan Mehmet Yozğatlı, tek pasla savunmanın arkasına sarkan Deivid'i kaleci İvankov ile karşı karşıya bıraktı. Brezilyalı golcü ceza sahasına girdiği anda çok kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı trübünlere vurdu. Fenerbahçe 3. gol şansını kaçırdı.

                50. dakika. Fenerbahçe atağında ceza sahasında topla buluşan Alex rakibinin müdahelesiyle yerde kaldı. Fenerbahçeli futbolcular ve tribünler penaltı bekledi. Hakem maçı devam ettirdi.

                51. dakika. Kayserispor atağında topu Lugano'nun önünden elle alan Muhammed Hanefi hakemden sarı kart gördü.

                53. dakika.
                Fenerbahçe iki yarıda da etkili futbolunu devam ettiriyor. Kayserispor ilk yarının aksine daha çok adamla Sarı-Lacivertliler'in üzerine gidiyor.

                54. dakika. Fenerbahçe 3. gole bu kez Deniz Barış ile çok yaklaştı. Sol kanattan bindiren Deniz, Alex'in pasıyla ceza sahasında kaleci İvankov ile karşı karşıya kaldı. Fenerli futbolcunun şutunda kaleciyi geçen meşin yuvarlak direğin dibinden auat gitti.



                55. dakika. Kayserispor İlhan Parlak ile golü buldu. Orta sahadan Muhammed Hanefi'nin pasıyla Fenerbahçe savunmasının arkasına sarkan genç golcü Volkan'nın altından golü buldu. Bu şok golle Kadıköy'de skor şimdi 2-1 oldu.



                60. dakika.
                Fenerbahçe kalesinde gördüğü golün şokunu çabuk atlattı. Sağ kanattan Appiah topu çizgide bindiren Mehmet Yozğatlı'ya indirdi. Gecenin en başarılı isimlerinden birisi olan Mehmet Yozğatlı ceza sahasına harika bir top kesti. Deivid uçarak kafa vuruşunu yaptı. İlk hamlede kaleci İvankov topu çıkartmayı başardı. Ceza sahasında boşta kalan topu iyi takip eden Alex, topu boş kaleye vurarak takımını 3-1 öne geçiren golü Kayseri ağlarına bıraktı.



                63. dakika Kayserispor'da Fatih Ceylan yerini Kemal'e bıraktı.

                68. dakika. Fenerbahçe atağında Appiah orta sahadan aldığı topu h
                arika hareketlerle Kayserispor ceza sahasına kadar sürdü. Ganalı futbolcu son vuruşu etkisiz yapınca güzel hareketlerini golle süsleyemedi.

                69. dakika. Kayserispor bu anda 2. gole bir kez daha İlhan ile çok yaklaştı. Sağ kanatta topla buluşan genç isim güzel bir şut çıkarttı. Volkan ilk pozisyonda topu çıkarttı. Dönen topu tekrar kaleye vuran İlhan'nın şutunda meşin yuvarlak Volkan'nın bakışları arasında yandan auat çıktı.

                71. dakika. Gecenin başarılı ismi Mehmet Yozğatlı, tribünlerin alkışlarıyla yerini Aurelio'ya bıraktı.

                73. dakika. Kayserispor'da Bülent Bölükbaş, yerini Köksal'a bıraktı.

                78. dakika. Fenerbahçe'nin 3-1'lik üstünlüğü var. Kayserispor gol için yüklendiği bölümlerde Fenerbahçe'nin ani atakları karşısında kalesinde tehlikeler yaşıyor. Fenerbahçe iyi bir futbol ortaya koydu. Tribündeki taraftarları oynanan oyundan ve sonuçtan memnun.

                84. dakika. Maçın son bölümlerine girildi. Sarı-Lacivertliler'in 3-1 üstünlüğü sürüyor. Kayserispor gol için arayışlarını sürdürüyor.

                85. dakika. Fenerbahçe'de Uğur Boral, yerini Ümit Özat'a bıraktı.

                88. dakika. Fenerbahçe maçtaki 4. golünü Alex'in ayağından buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Önder harika bir topuk pasıyla Aurelio'yu ceza sahasının önünde topla buluşturdu. Aureilo, ceza sahasına sokulan Deivid'i topla buluşturmak isterken araya savunma girdi. Savunmadan seken top Alex'in önünde kaldı. Brezilyalı yıldız direğin dibine harika bir plase vuruş yaparak takımının 4. kendisinin 2. golünü Kayserispor ağlarına bıraktı.



                Maçta şimdi skor 4-1 oldu.

                90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika ilave etti.

                90+2. dakika.
                Fenerbahçe atağı sağ kanattan Appiah ile gelişti. Ganalı yıldız faul ile durduruldu. Ceza sahasının çarprazında atışı Alex kullandı. Ön direğe gelen topu kaleci İvankov ve Kayseri savunması güçlükle çıkarttı. Fenerbahçe maçın son anlarından 5. gole çok yaklaştı.

                Bu ataktan sonra maçın hakemi İsmet Arzuman son düdüğünü çaldı.
                Fenerbahçe, Kayserispor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı.

                MAÇ SONUCU: FENERBAHÇE : 4-1 : KAYSERİ

                Yorum

                • eerol
                  Banned
                  • 06-11-2004
                  • 8682

                  Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                  Fenerbahçe'de 2 istifa birden geldi22 Ekim 2006 21:05


                  Maç öncesi, F.Bahçe Yönetimden 2 yöneticinin istifa ettiği söylentisi yayıldı. Kulüpten konuyla ilgili açıklama gelmezken, yöneticilerin şu isimler olduğu ileri sürüldü...
                  Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile yapılan maçta takımının kadrosunda değişiklikler yaptı.

                  UEFA Kupası (H) Grubu'nda deplasmanda Newcastle United ile yapılan maçta olduğu gibi sarı-lacivertli ekibi tek forvetle sahaya süren Brezilyalı
                  çalıştırıcı, kalede Rüştü'nün yerine Volkan, savunmanın solunda Ümit'in yerine Uğur ve orta alanda Aurelio'nun yerine de Deniz'e görev verdi.
                  Zico, dinlendirme amaçlı olarak takımda değişikliğe giderken, Ümit ve
                  Aurelio bu sezon ilk kez bir lig maçının 11 kişilik kadrosunda yer almadı.
                  Eşinin vefatı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Deniz bu sezon ilk kez
                  bir maçta sahaya çıkarken, Uğur, lig de ilk kez 11 kişilik kadroda yer buldu.
                  Zico, UEFA Kupası maçında olduğu gibi yine Kezman'ı tek forvet olarak sahaya sürerken, Deivid yedekler arasında yer buldu.

                  Fenerbahçe'de Ümit'in yokluğunda kaptanlık bandını Tuncay taktı. Fenerbahçeli taraftarlar Kayserispor maçına ligin diğer maçlarına oranla
                  daha az ilgi gösterdi. Telsim kale arkası tribünü başta olmak üzere kale
                  arkalarındaki büyük boşluklar dikkat çekti. Bu arada, maç öncesinde kale arkası tribününde iki taraftarın açtığı üzerinde ''Ri-Zico'' yazılı bir pankart dikkat çekti.

                  YÖNETİMDE İSTİFA SÖYLENTİSİ
                  Maç öncesi, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'ndan iki yöneticinin istifa
                  ettiği söylentisi yayıldı. Kulüpten konuyla ilgili net bir açıklama yapılmazken, yöneticiler İlhan Ekşioğlu ve Rahmi Eyüboğlu'nun, başkan Aziz Yıldırım ile anlaşmazlığa düştükleri için istifa ettikleri iddia edildi.

                  KAYSERİSPOR'DA 3 EKSİK
                  Kayserispor, Fenerbahçe karşısında sakat ve cezalı 3 futbolcusundan yoksun mücadele etti. Kayserispor'da, Fenerbahçe karşısında, sakat olan Leonardo ile sarı kart cezalısı Gökhan Ünal ve Aydın'ın forma giyemedi.

                  Kaynak: Anadolu Ajansı

                  Yorum

                  • eerol
                    Banned
                    • 06-11-2004
                    • 8682

                    Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                    Maçın ardından hocaların açıklaması22 Ekim 2006 22:15


                    Turkcell Süper Lig'de 10. haftanın son maçında Fenerbahçe, sahasında Kayseri'yi farklı skorla mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar şu açıklamaları yaptı:
                    Fenerbahçe teknik direktörü Zico: "Bugünkü kadro benim seçimimdi. Elinizdeki oyuncuları verimli kullanmalıyız. Oyuncularım şanslarını iyi kullandı. Tek forvet ile maç çıkmadık. Deivid olmayabilir. Alex bugün en fazla gol atan bir futbolcu onu da forvetten saymalısızın. Biz bu bağlamda Alex ve Kezman'ı forvet olarak düşünebiliriz.

                    Bu oyun sistemini benimsedik. Oyuncularımın bu futbol anlayışını benimsediğini gördük. Newcastle ve Kayserispor maçlarında performansımızın yükseldiğini gördük. Daha önce oynadığımız maçlarımızda kanatlardan rakiplerimize çok açık verdiğimizi gördük. Bu yeni mantalite ile bu boşlukları kapatmayı düşündük.

                    Futbolcularımın hepsinin her maça kendilerini hazır tutmaları gerekir. Tümer'i bugün düşünmedim. Ama Perşembe günü oynayacağımız maçta bu futbolcumuza şans vermeyi düşünüyorum. Bugün uzun bir aradan sonra oynama şansı bulan Deniz ve Mehmet Yozğatlı ortaya koydukları iyi futbol ile ne kadar hazır olduklarını gösterdiler. Tüm futbolcuların bu şekilde olması gerekir. Şans bulduklarında değerlendirmeliler." diye konuştu

                    Kayserispor teknik direktör Ertuğrul Sağlam: " Mücadeleden uzak görüntü sergileyerek mağlup olmak bize yakışmadı. Bu maçtan sonra gördük ki büyük takım olmak, ligin tepesine oynamak kolay değil. Biz hergün futbolumuzun üzerine birşeyler daha ekleyelim kendimizi geliştirelim diye uğraşırken bu maçta birçok eksiğimizin olduğunu gördük. Bu farklı mağlubiyetten sonra oturup bir daha düşünmemiz lazım. Futbolcu arkadaşlarımızla oturup eksiklerimizi konuşacağız.

                    Mücadele etmeden, birşeyler üretmeden mağlup olmayı hazmedemiyorum. Geçen sezon ve bu sezonun başından beri Türk Futbolu'nda bir Kayserispor gerçeği var. Bize güzel başarılar yaşatan bu takım yine kendini toparlayacaktır. Futbolcularımızın başarılarını sahiplendiğimiz gibi başarısızlıklarını da paylaşacağız. Yine eski iyi futbolumuza geri dönmek için eksiklerimizi gidermeye çalışacağız.

                    Bugün üzüldük. Mücadele etmeden bize yakışmayacak şekilde mağlup olduğumuz için taraftarlarımızdan özür diliyoruz." şeklinde konuştu

                    Yorum

                    • eerol
                      Banned
                      • 06-11-2004
                      • 8682

                      Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                      Tümer Metin ilk 11'e hasret kaldı23 Ekim 2006 14:05


                      Fenerbahçe'nin bu sezon başında ezeli rakibi Beşiktaş'tan büyük ümitlerle transfer ettiği milli futbolcu Tümer Metin, ilk 11'de oynamaya hasret kaldı.
                      Fenerbahçe'nin bu sezon Beşiktaş'tan transfer ettiği milli futbolcu Tümer Metin, ilk 11'de oynamaya hasret kaldı.

                      Sezon başında Fenerbahçe'de sürekli ilk 11'de forma giyen Tümer'i yeni transferlerin gelmesinin ardından yedek soyundurmaya başlayan Zico, son iki maçta ise milli futbolcuyu hiç oynatmadı.

                      Ligde ilk 5 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Tümer, son 5 maçta ise yedekler arasında yer aldı.

                      Tümer, bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk maçında B36 Torshavn maçında ilk 11'de çıkıp, 70 dakika oynarken, rövanş maçında dinlendirildiği için oynamadı.

                      Dinamo Kiev ile yapılan iki maçta da ilk 11'de sahaya çıkan milli futbolcu, deplasmandaki ilk maçta 72 dakika, ikinci maçta ise 74 dakika oynadı.

                      UEFA Kupası 1. tur ilk maçında İstanbul'daki Randers maçında ilk 11'de sahaya çıkan ve 77 dakika sahada kalan Tümer, deplasmandaki ikinci maçta yedek soyundu ve 69. dakikada Deivid'in yerine oyuna girdi.

                      Zico, Newcastle United maçında ise Tümer'i yedek soyundurmasına rağmen, oyuna sokmadı.

                      Yorum

                      • eerol
                        Banned
                        • 06-11-2004
                        • 8682

                        Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                        Selçuk fıtık ameliyatı olacak23 Ekim 2006 17:27


                        Fenerbahçe'nin orta sahadaki yıldız oyuncularından Selçuk Şahin'in futbol hayatının bittiği yönündeki dedikodulara, Fenerbahçe Kulübünden açıklama geldi.
                        Fenerbahçe Kulübü Doktoru Ethem Kavukçu, futbolcuları Selçuk Şahin'in futbol hayatının bittiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

                        Bir televizyon kanalında Selçuk Şahin'in futbol hayatının bittiğine yönelik
                        yapılan yayın üzerine Fenerbahçe'nin resmi internet sitesine açıklamada bulunan Kavukçu, Selçuk'un önümüzdeki günlerde Almanya veya Türkiye'de bir hastanede fıtık ameliyatı olacağını kaydederek, ''Selçuk'un futbol hayatının bitmesi söz konusu değil. 4 ay gibi bir aradan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayabilecek. Önümüzdeki günlerde ameliyatın nerede olacağı konusunda sağlık grubumuz karar verecek'' diye konuştu.

                        Yorum

                        • eerol
                          Banned
                          • 06-11-2004
                          • 8682

                          Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                          Kezman Fenerlileri fena korkuttu23 Ekim 2006 17:36


                          Kayserispor maçında attığı golün ardından talihsiz bir sakatlık geçiren Kezman, bugün sağlık kontrolünden geçirildi. Kezman'ın MR'ı çekildi.
                          Kayserispor maçında sol arka adalesinden sakatlanan Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Mateja Kezman'ın, bugün çekilen MR'ında yırtığa rastlanmadı.

                          Fenerbahçe Kulübü Doktoru Ethem Kavukçu, Acıbadem Hastanesi'nde çekilen MR sonrası yaptığı açıklamada, Kezman'ın MR öncesi ağrılarının azaldığını belirterek, ''Düşündüğümüzün çok ötesinde Kezman'ın MR'ında yırtık tespit edilmedi. Sadece ödem var. 1-2 hafta içinde tekrar antrenmanlara çıkabileceğini düşünüyorum. Tedavisine maçtan sonra başladık'' dedi.

                          Yorum

                          • eerol
                            Banned
                            • 06-11-2004
                            • 8682

                            Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                            Volkan'dan Beşiktaş haberine tepki23 Ekim 2006 13:01


                            Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş kulübü ile transfer görüşmesi yaptığı yönündeki transfer haberlerine tepki gösterdi.
                            Volkan, kulübün resmi sitesinde yaptığı açıklamada, bir gazetede kendisinin ağzından ''Beşiktaş beni sıkıştırıyor'' başlığıyla verilen habere tepki göstererek, böyle bir açıklama yapmadığını, haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

                            Sezon devam ederken böyle transfer haberlerinin her iki camia için iyi olmadığını vurgulayan Volkan, şöyle konuştu: ''Sezon devam ederken transfer haberlerinin çıkması hem Beşiktaş için hem de Fenerbahçe taraftarı ve takımı için ahlaki anlamda yaralayıcıdır. Benimle ilgili hayali açıklamalara yer verilmiş. Bunun tam adı ahlaksızlık. Sezon sonu görüşülmesi gereken konuları böylesine kritik maçlar öncesi yalan haber üreterek yayınlamak hangi aklın ürünü anlamak mümkün değil. Fenerbahçe'de hiçbir oyuncu bu tür pazarlıkları yapmaz. Haberin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yok. Gerekli hukuki girişimleri bayramdan sonra başlatacağım.''

                            Yorum

                            • eerol
                              Banned
                              • 06-11-2004
                              • 8682

                              Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                              Fener'deki istifaların perde arkası23 Ekim 2006 10:05


                              Başkan Aziz Yıldırım’ın bir yakınıyla Newcastle United maçı seyahatinde ters düşen Asbaşkan İlhan Ekşioğlu ile yönetim kurulu üyesi Rahmi Eyüpoğlu istifa etti.
                              Kayserispor maçı öncesi Fenerbahçe Yönetimi’nde şok eden gelişme. Stattan sorumlu yönetici İlhan Ekşioğlu ile yardımcısı Rahmi Eyüpoğlu, yönetimden istifa etti. Yönetimde büyük şaşkınlık ve deprem yaratan bu istifaların altında, iki yöneticinin, Başkan Aziz Yıldırım’ın bir yakınıyla ters düşmesinin yattığı iddia edildi. UEFA Kupası’ndaki Newcastle maçı için İngiltere’ye yapılan seyahat sırasında Ekşioğlu ve Eyüpoğlu, Yıldırım’ın yakınıyla ters düştü.

                              Yıldırım tavır almadı

                              Başkan Aziz Yıldırım’ın bu kişiye tavır almasını bekleyen iki yönetici, bekledikleri tavırla karşılaşmayınca görevi bırakmaya karar verdi ve İstanbul’a dönüşte yönetime istifalarını sundu. Bir süre gizli tutulan bu gelişme, Kayserispor karşılaşması öncesi basına sızdı. Özellikle yıllardır Aziz Yıldırım’ın yanında duran ve yönetimlerde görev yapan İlhan Ekşioğlu’nun istifası camiada şaşkınlık yaratırken, gelişmeler dikkatle izlenmeye başlandı.

                              YILDIRIM: DOĞRU DEĞİL

                              FENERBAHÇELİ 2 yöneticinin göreve devam etmek istemediklerini bugün başkan Aziz Yıldırım'a sözlü bir şekilde ifade ettikleri kulaktan kulağa dolaşırken, Başkan Yıldırım böyle bir iddianın doğru olmadığını söyledi.

                              İlhan Ekşioğlu ve Rahmi Eyüboğlu ’nun cep telefonlarını uzun süre kapattıkları görüldü.

                              EYÜBOĞLU:“ARTIK GERİ DÖNÜŞ YOK''

                              Kayserispor maçı öncesinde bomba etkisi yapan istifa şokunun ardından, Rahmi Eyüboğlu DHA’ya olayı doğrulayıp, “Artık geri dönüş yok'' dedi.

                              Uzun bir süre telefonları kapalı olan İlhan Ekşioğlu ve Rahmi Eyüboğlu birlikte hareket ederken, Eyüboğlu ilerleyen saatlerde telefonunu açarak DHA muhabirinin sorularını yanıtladı.

                              Başkan Aziz Yıldırım ile kişisel sorunlarının olduğunu dile getiren ve anlaşmazlığa düştüklerini söyleyen Eyüboğlu “Belli bir süredir kişisel nedenler var. İstifa edeceğimizi söyledik. Artık geri dönüş yok'' dedi. Eyüboğlu, İlhan Ekşioğlu’nun da aynı düşüncede olduğunu belirtti.

                              Yorum

                              • eerol
                                Banned
                                • 06-11-2004
                                • 8682

                                Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                                Fener Antep'i son dakikalarda vurdu!26 Ekim 2006 20:55


                                Fortis Türkiye Kupası C Grubu’nda yer alan Fenerbahçe, ilk maçında Saracoğlu'nda Gaziantepspor’u ağırlıdı. Sarı-Lacivertliler sonuca dakikalarda bulduğu gollerle gitti
                                Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'ndaki Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının takım kadroları şöyle:

                                Stat: FB Şükrü Saracoğlu
                                Hakemler: Aytekin Durmaz, Selçuk Kaya, Süleyman Özay

                                Fenerbahçe: Volkan, Tümer, Kerim, Önder, Deniz, Uğur, Kemal, Olcan, Lugano, Edu, Deivid

                                Gaziantepspor: Oğuz, Bekir, Mehmet, Önder, Ekrem, Aytek, Özgür, Engin, Veysel, Fatih, Mahmut Hanefi

                                MAÇ BAŞLADI

                                5. dakika. Tempolu başlayan maçta golsüz eşitlik var. Karşılaşmada iki tarafta bu ana kadar birbirlerine üstünlük sağlayabilmiş değil.

                                8. dakika. Gaziantep sağ kanattan Engin'le sağ kanattan etkili geldi. Antepli futbolcu ceza sahasında bekleyen 3 arkadaşı yerine meşin yuvarlağı dışarı vurunca Fenerbahçe savunması rahat bir nefes aldı.

                                15. dakika. Fenerbahçe, sağ kanattan Uğur Boral ile köşe vuruşu kullandı., Ön direğe gelen topu kaleci Oğuz yumruklayarak uzaklaştırdı. Ceza sahasının dışına çıkan top Kemal'in önünde kaldı. Kemal uzak mesafeden şansını denedi. Yerden sert giden meşin yuvarlak bir kez daha kaleci Oğuz'un ellerinde kaldı.

                                16. dakika. Fenerbahçe Deivid ile gole çok yaklaştı. Sol kanattan Kemal defansın arkasına harika bir top attı. Deivid ceza sahasına girdiği anda havada gelen topu kontrol etmek istedi. Kalesini terk eden Oğuz, Brezilyalı golcünün önünden son anda meşin yuvarlağı yumrukladı. Fenerbahçeliler bu pozisyonda yerde kalan Deivid için penaltı kararı bekledi.

                                19. dakika. Mücadelede 0-0'lık eşitlik sürüyor. Fenerbahçe yedek ağırlıklı kadro ile çıktığı maçta bu bölümlerde rakip yarı sahada daha fazla görünüyor, Gaziantep daha fazla savunmasında görünüyor.

                                20. dakika. Fenerbahçe bu dakikada sol kanattan kullanılan serbest atışta gole çok yaklaştı. Ceza sahasına gönderilen meşin yuvarlağa Önder yükselip kafayı vurdu. Kaleci Oğuz ağlara giden topu son anda uzanarak çeldi.

                                21. dakika. Sağ kanata açılan topu Olcan kontrol edip tekrar ceza sahasına ortaladı. Arka direkte bir kez daha topla buluşan Önder uygun durumda kötü bir şut çıkartınca takımının gol şansını harcamış oldu.

                                22. dakika. Fenerbahçe gol için baskısını artırdı. Sağ kanattan gelişen atakta Deivid ceza sahası içinde şut pozisyonu buldu. Brezilyalı golcünün vuruşu kötü olunca meşin yuvarlak üstten farklı şekilde auta gitti.

                                28. dakika. Ani gelişen Gaziantep atağında konuk ekip penaltı kararı bekledi. Ceza sahası önüne gönderilen topu Veysel kafa ile Engin'e indirdi. Topla ceza sahasına girdiği anda Antepli futbolcuya bir tekme darbesi geldi.Hakem yerde kalan oyuncuya rağmen devam kararı verdi.

                                29. dakika. Engin'nin pozisyonuna itiraz eden Ekrem hakemden sarı kart gördü.

                                34. dakika geride kaldı. Maçta 0-0 beraberlik var. İki takımda gole dönük ciddi bir pozisyon üretebilmiş değil. Bir tek Önder'in kafa şutunda Oğuz'un kurtarışı var. Mücadelede tempo dakikalar ilerledikçe düştü.

                                37. dakika. Fenerbahçe'de Uğur Boral topu sol kanattan sürükledi. Antep savunması son anda araya girerek meşin yuvarlağı kornere çeldi. Köşe atışı kullanıldı. Ceza sahasına gelen topu kaleci Oğuz çıkarak kontrol etti.

                                41. dakika. Mücadelede ilk yarının son dakikalarına girildi. Kadıköy'deki mücadelede vasatı aşmayan bir mücadele var. Tribündeki taraftarlar henüz gol izleyemediler. Oyun bu bölümlerde sürekli olarak faullerle kesiliyor.

                                44. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Olcan ile rakip ceza sahasına kadar indi. Genç futbolcu korner çizgisine yakın bir noktaya kadar inip yaptığı ortayı kaleci Oğuz'un ellerine teslim etti.

                                45. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Fenerbahçe sağ kanattan Tümer ile etkili geldi. Bu futbolcunu ceza sahasına gönderdiği topa Kerim yükselip kafayı vurdu. Arka direkte Deivid meşin yuvarlağı ağlara gönderdiği anda yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

                                Maçın ek süresi olarak 1 dakika ilave edildi. Uzatma anlarında da gol olmayınca Fenerbahçe-Gaziantep maçının ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

                                İKİNCİ YARI












                                Maçta ikinci yarı başladı.

                                50. dakika. Fenerbahçe ikinci yarıda Gaziantep karşısında baskı kurmak istiyor. Karşılaşma denk güçlerin mücadelesi şeklinde devam ediyor. 0-0'lık eşitlik devam ediyor.

                                52. dakika. Antep atağında Lugano, kendi yarı sahalarının ilk metrelerinden Engin'i indirdi. Hakem faul atışını verdi. Atışı Mahmut Hanefi kullandı. Ceza sahasına gelen topu Önder kafa ile karşıladı.

                                53. dakika. Fenerbahçe bu dakikada gole çok yaklaştı. Orta sahadan ceza sahasına gönderilen topa Deivid yükselip kafayı vurdu. Kaleci Oğuz, yerden sekip üst direğin altından ağlara giden topu son anda tokatlayıp kornere çeldi.

                                54. dakika. Köşe atışını Tümer kullandı. Kavisli gelen meşin yuvarlağa Antep savunması müdahele edemedi. Lugano arka direkte topa dokunamadı. Fenerbahçe golü yine bulamadı.

                                59. dakika. Kerim Zengin yerini Tuncay Şanlı'ya bıraktı. Kemal'de Aurelio ile değişti.

                                60. dakika. Gaziantep sağ kanattan gelişen atakta tehlikeli bir pozisyon üretti. Ceza sahasına gönderilen topu Fenerbahçe savunması karşıladı. Sağ kanada açılan topu, Özgür önünde bulduğu anda harika bir şut çıkarttı. Kaleci Volkan'nın bakışları arasında meşin yuvarlak üst ağlara takıldı.

                                61. dakika. Fenerbahçe, üstünlük sayısına Önder Turacı ile yaklaştı. Ceza sahasına gönderilen top savunmadan döndü. Önder sağ taraftan kaleyi yokladı. Yerden sert giden topu kaleci Oğuz son anda uzanarak kontrol etmeyi başardı.

                                64. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Tümer ile köşe atışı kullandı. Arka direğe gelen meşin yuvarlağa Lugano iyi yükselip kafayı vurdu. Köşede ağlara giden topa kaleci Oğuz uzanıp kontrol etti.

                                65. dakika. Fenerbahçe gol için bastırıyor. Olcan sağ kanattan pozisyonu bulduğu anda sert bir şut attı. Meşin yuvarlak yandan az farkla auta çıktı.

                                69. dakika. Gaziantep'te Ekrem yerini Drincic'e bıraktı.

                                70. dakika. Gaziantep sağ kanattan gelişen atakta, Drincic ile gole yaklaştı. Bu futbolcunun sert şutunda meşin yuvarlak 90 tabir edilen yerden oyun alanına geri döndü. Antep adına şansız bir an.

                                73. dakika. Semih, Olcan'nın yerine oyuna dahil oldu. Zico gol için tüm kozlarını sahaya sürdü.

                                75. dakika. Gaziantepspor sağ kanattan serbest atış kullandı. Ceza sahasına kesilen topa Mehmet yükseldi. Bu futbolcunun kafasından seken top ters taraftan taça kadar çıktı.

                                Mücadelede 0-0'lık beraberlik sürüyor.

                                80. dakika. Sağ kanattan Uğur Boral'ın yaptığı ortaya arka direkte iyi yükselen Deivid kafayı vurdu. Kaleci Oğuz'un müdahele edemediğie meşin yuvarlak Antep ağlarına gol olarak gitti,

                                Deivid'in şık kafa golüyle Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında şimdi 1-0 öne geçti.

                                86. dakika.
                                Gaziantepspor'da oyuna Erdal Güneş girdi. Çıkan isim Önder.

                                87. dakika. Fenerbahçe maçın son bölümlerine 1-0 üstün girdi. Antep beraberlik golü için tüm hatlarıyla rakip kaleye yükleniyor.

                                88. dakika. Fenerbahçe maçın son dakikalarında golü Semih Şentürk ile buldu. Gaziantep gol için tüm hatlarıyla yüklenirken Fenerbahçe kontra atağıyla kalesinde 2 golü gördü.

                                Tuncay kendi yarı sahasında kaptığı topla süratle yarı sahayı geçti. Sol kanattan ileri çıkan Tümer meşin yuvarlak buluştuğu anda sağ kanattan bindiren Semih'e ters bir top çıkarttı. Semih ceza sahasına girip Oğuz'un yanından plase bir vuruşla Fenerbahçe'nin 2. golünü Antep ağlarına bıraktı.

                                90. dakika. Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında 2-0 önde. Maçın normal süresi sona erdi.

                                Maçın uzatma bölümlerinde başka gol olmayınca Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda oynadığı ilk maçında sahasında Gaziantepspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

                                MAÇ SONUCU: FENERBAHÇE: 2-0 : GAZİANTEPSPOR

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor