Güncel Fenerbahçe Haberleri

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ciccio
    Junior Member
    • 20-01-2006
    • 469

    Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

    bir soru soruyorum???????? devre arasında FENERBAHÇE mizden hangi yabancı futbolcu gider yada gidecek ben bunun yanıtını kasım 10 gibi alacağım sizde şimdiden bir tahmin yapın bakalım.

    Yorum

    • kacalýlý
      Member
      • 31-08-2006
      • 525

      Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

      devid lugano bide öbürü adını unuttum

      Yorum

      • kacalýlý
        Member
        • 31-08-2006
        • 525

        Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

        devid lugana bide öbürü

        Yorum

        • eerol
          Banned
          • 06-11-2004
          • 8682

          Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

          Deivid De Souza Manisa'yı çökertti29 Ekim 2006 21:00


          Süper Lig'de zirvenin sahibini değiştirecek karşılaşma kıran kırana geçti. Gecenin yıldızı Deivid De Souza attığı gollerle Sarı-Lacivertliler'i liderliğe taşıdı...
          Türkcell Süper Lig'deki Vestel Manisaspor- Fenerbahçe maçının hakem ve takım kadroları şöyle:

          Stat: 19 Mayıs
          Hakemler: Selçuk Dereli, Bahattin Duran, Muhittin Gürses

          Vestel Manisaspor: Bülent, Burak, Johana, Hakan, Uğur, Selçuk, Şener, Sezer, Zelenka, Holosko, Metin

          Fenerbahçe: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur, Deniz, Appiah, Tuncay, Tümer, Alex, Deivid

          MAÇ BAŞLADI...

          2. dakika. Vestel Manisa, Fenerbahçe ceza sahası önünde Holosko ile şut pozisyonu buldu. Bu futbolcunun şutu farklı şekilde auta gitti.

          3. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Vestel Manisa kalesine etkili gitti. Tuncay'ın ceza sahası içindeki Tümer'e indirdiği topu solak yıldız kaleye vurdu. Altıpas içinde meşin yuvarlağa son dokunan isim Alex topu ağlara gönderdi. Bu pozisyonda yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

          5. dakika. Karışlaşma tempolu başladı. Orta sahada büyük bir üstünlük kurma mücadelesi yaşanıyor. Fenerbahçe bu dakikada Tümer ile Manisa kalesine etkili geldi. Bu futbolcunun ceza sahasının önünden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kale direğini sıyırarak auta çıktı.

          8. dakika. Manisa sağ kanattan Metin ile Fenerbahçe ceza sahasında pozisyon buldu. Golcü isim topu Lugano'dan kurtardığı anda yerde kaldı. Maçın hakemi devam kararı verdi.

          11. dakika. Mücadelenin bu bölümlerinde Manisspor'un gol için baskısı var. Sağ kanattan Holosko'nun sürüklediği atakta ceza sahasına kesilen topu Fenerbahçe savunması son anda kornere çeldi. Köşe atışında Manisalı futbolcuların kafa şutunda Uğur Boral meşin yuvarlağı kale sahası içinde karşıladı.

          13. dakika. Manisa özellikle sağ kanattan etkili ataklar yapıyor. Metin ceza sahasında topla buluştuğu anda yerden ortasını yaptı. Kaleci Volkan altıpas içine sert gelen topu kapanarak kontrol etmeyi başardı.

          20. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Önder'in ısrarcı takibiyle golü buldu. Sağ kanattan Uğur'un kontrolündeki topu takibi bırakmayan Önder Turacı meşin yuvarlağı rakibinin ayaklarında çalıp ceza sahasına harika bir orta kesti. Brezilyalı golcü Deivid savunmadan önce topa ayak koyarak Vestel Manisaspor ağlarını sarstı.



          Deivid'in bu golüyle Fenerbahçe, Vestel Manisaspor karşısında 1-0 öne geçti.

          24. dakika.
          Fenerbahçe savunmasında inanılmaz bir hata yaptı. Edu geri pas atmak isterken topu Holosko'ya teslim etti. Süratle ceza sahasına giren Çek futbolcu Lugano'dan sıyrıldığı anda yerden kaleye plase bir vuruş yaptı. Volkan'nın müdahelesine rağmen top Fenerbahçe ağlarına gitti.

          Holosko'nun bu şık golüyle mücadeleye 1-1'lik eşitlik geldi.

          30. dakika.
          Manisa'da zirve mücadelesine yakışır bir maç oynanıyor. Top iki kale arasında sürekli gidip geliyor. Her iki takımda açık bir futbol sergiliyor. Gol pozisyonu bol bir futbol oynanıyor.

          34. dakika. Manisa'da Selçuk boynundaki muska yüzünden hakemden sarı kart gördü.

          37. dakika. Fenerbahçe atağı savunmasından ileri çıkan Lugano ile etkili gelişti. Urugaylı futbolcu sağ kanattan ileri çıkan Alex'i savunmanın arkasında topla buluşturdu. Brezilyalı futbolcu yanına yaklaşan Tuncay'a topu bıraktı. Tuncay ortasını önündeki savunmaya çarptırınca etkili olabilecek bir atak sona erdi.

          39. dakika. Fenerbahçe üstünlük sayısını Deivid De Souza ile buldu. Ani gelişen atakta Alex De Souza, Manisa savunmasının arkasına sarkan Deivid'e şık bir ara pası bıraktı. Savunmanın ofsayt diye durakladığı anda Brezilyalı golcü kaleci Bülent ile karşı karşıya kaldı. Deivid harika bir plase vuruşuyla Manisa kalesini ikinci kez havalandırdı.



          Deivid'in bu golüyle Fenerbahçe, Vestel Manisa karşısında 2-1 öne geçti.

          41. dakika. Şener, Uğur Boral'ı formasından çekince hakemden sarı kartı gördü.

          43. dakika.
          Sol kanattan Uğur Boral'un ceza sahasına gönderdiği topa Deivid yükselip kafayı vurdu. Vuruş isabetsiz olunca Fenerbahçe 3. gol şansını kaçırmış oldu.

          45. dakika. Fenerbahçe kıran kırana geçen ilk yarıda ligde lider durumda bulunan rakibi Manisa karşısında 2-1 üstünlüğünü sürdürüyor.

          Maçın ilk yarısı için 1 dakika ek süre ilave edildi.

          Maçın ilk yarısında başka gol olmadı. Hakemin ilk yarı için son düdüğüyle Sarı-Lacivertliler Manisa karşısında soyunma odasına 1-0 üstünlük ile gitti.

          MAÇIN İKİNCİ YARI

          48. dakika. Vestel Manisa ikinci yarıya baskılı başladı. Fenerbahçe bu bölümlerde oyunu kendi yarı sahasında kabul ediyor.

          49. dakika. Sol kanattan geline Vestel atağında Hakan Balta, ceza sahasına ortasını yaptı. Ön direğe gelen topu Lugano kafayla kornere çeldi.

          50. dakika. Köşe atışından gelen top sağ kanada açıldı. Selçuk'un arka direğe kestiği meşin yuvarlağa Holosko iyi yükseldi. Önder'in müdahelesine rağmen Çek futbolcu kafa vuruşunu yaptı. Direğin dibinden ağlara giden topu kaleci Volkan son anda çeldi. Holosko önüne düşen topu bir kez daha kafa ile kaleye vurmak istedi. Top bu futbolcudan auta çıktı.



          56. dakika. Deivid De Souza maçtaki 3. golünü kafa ile Vestel Manisa ağlarına bıraktı. Sol kanattan Alex'in kullandığı serbest vuruşta penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Deivid De Souza savunmanın arasından kafayı vurdu. Kaleci Bülent sert gelen topa müdahele edemedi. Ağlara giden bu golle Fenerbahçe 3-1 üstünlük sağlamış oldu.



          Fenerbahçe Deivid'un bu şık kafa golüyle Vestel Manisaspor karşısında 3-1 üstün duruma geçti.

          61. dakika.
          Fenerbahçe 4. gole Appiah ile çok yaklaştı. Sağ kanattan Tuncay Şanlı topu süratle rakip yarı sahaya taşıdı. Yerden ceza sahasına gönderdiği top altıpas üzerinde Appiah'ta kaldı. Savunmanın müdahele edemediği pozisyonda Ganalı yıldız kaleci Bülent ile karşı karşıya kaldı. Appiah meşin yuvarlağı kalecinin üzerine vurunca takımını 4. golden etti.

          64. dakika. Vestel Manisa'da Metin yerini Caner'e bıraktı.

          65. dakika. Fenerbahçe atağında Tuncay sağ kanattan ceza sahasının önündeki Alex'e pasını çıkarttı. Brezilyalı yıldızın topun gelişen vurduğu vole kaleci Bülent'in ellerinde kaldı.

          66. dakika. Vestel Manisa sağ kanattan etkili geldi. Caner korner çizgisi üzerinde topu ortaya çevirmeyi başardı. Volkan'nın müdahele edemedi meşin yuvarlak kale çizgisine pralel olarak ceza sahasının dışına çıktı. Topu Önder uzaklaştırdı.

          67.dakika. Vestel Manisa gol için tüm hatlarıyla Fenerbahçe kalesine yükleniyor. Sol kanattan Hakan Balta ceza sahasına ortasını yaptı. Arka direkte Caner boş pozisyonda topa dokunamadı. Manisa üst üste gol pozisyonları üretmeye başladı.

          69. dakika. Fenerbahçe'nin gardının düştüğü anlarda Zico orta sahaya müdahe etti. Tümer oyundan alınırken, Aurelio sahaya giren isim oldu.

          71. dakika. Süper Lig'de zirvenin el değiştireceği mücadelede Fenerbahçe'nin lider Manisa karşısında 3-1'lik üstünlüğü devam ediyor. Vestel Manisa karşılaşmanın son bölümlere girilirken gol için rakip kalede baskısı iyice artmış durumda. Fenerbahçe bu dakikalarda kendi yarı sahasına kapanmış durumda.

          75. dakika. Vestel Manisa sağ kanattan yine Caner ile etkili geldi. Genç futbolcunun sıfıra inerek ön direğe kestiği ortaya Zelenka yükseldi. Volkan'nın çıktığı pozisyonda Önder çok kritik bir müdahele ile Çek futbolcunun önünden topu kornere çeldi.

          78. dakika. Fenerbahçe 4. golü Deivid ile kaçırdı. Sağ kanattan gelişen atakta top ceza sahası önündeki Tuncay'a geldi. Tuncay'ın ara pasına hareketelen Deivid bir anda kaleci Bülent ile karşı karşıya kaldı. Brezilyalı golcünün yaptığı plase vuruşu açıyı iyi kapatan Bülent parmaklarının uçuyla kornere çeldi. Fenerbahçe adına şansız bir an.



          82. dakika. Zirve mücadelesinde Fenerbahçe'nin Manisa karşısında 3-1'lik üstünlüğü devam ediyor. Artık karşılaşmada son dakikalara girildi.

          83. dakika Vestel atağında Selçuk İnan sağ kanattan ters bir top atarak arka direkte Hakan Balta'yı gol pozisyonunu soktu. Balta topu gelişine yarım vole denedi. Vuruş isabetsiz olunca Manisa adına net bir gol fırsatı kaçmış oldu.

          84. dakika. Sol kanattan ileri çıkan Alex, Zelenka'dan sıyrıldığı anda yerde kaldı. Hakem devam dedi. Alex itiraz edince sarı kartı gördü.

          85. dakika. Manisa'da Nizamettin oyuna girdi. Çıkan isim Selçuk İnan.

          86. dakika. Vestel Manisa golü Burak ile buldu. Sağ kanattan köşe atışı kullanıldı. Ön direkte topla buluşan Burak kalabılığın arasından yerden zayıf bir vuruş çıkarttı. Meşin kalabalık içinden kimseye çarpmadan kaleci Volkan'nın bakışları arasında Fenerbahçe ağlarına gitti.

          Burak'ın bu golüyle maçta skor şimdi 3-2 oldu.

          90. dakika.
          Fenerbahçe gole Deivid ile çok yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına ortalanan meşin yuvarlağa arka direkte bekleyen Deivid'e doğru geldi. Boş pozisyonda golü atmaya hazırlanan Brezilyalı futbolcunun önünde kaleci Bülent son anda topa dokunarak golcü ismi yanıltı. Fenerbahçe adına 4. gol kaçtı.

          90+1 dakika. Topla elle oynayan Tuncay hakemden sarı kartı gördü.

          90+2. Fenerbahçe'de 3. golünde sahibi Deivid yerini Semih Şentürk'e bıraktı.

          Uzatma dakikalarında başka gol olmadı. Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızı Deivid De Souza'nın yıldızlaştığı maçta lider Manisa'yı 3-2'lik skorladevirip zirvenin yeni sahibi oldu.

          MAÇ SONUCU: VESTEL MANİSA : 2-3 : FENERBAHÇE

          Yorum

          • eerol
            Banned
            • 06-11-2004
            • 8682

            Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

            Fenerbahçeli Rüştü'nün MR'ı çekildi02 Kasım 2006 14:15


            Fenerbahçe'nin milli kalecisi Rüştü Reçber, kalçasındaki ağrılar nedeniyle bugün Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde MR çektirdi.
            Kulüp Doktoru Ethem Kavukçu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, milli kaleci Rüştü'nün daha önce kalçasından geçirdiği sakatlık nedeniyle ağrı çektiğini belirterek, "Kendisinin MR'ını çekerek durumuna baktık. Tedavisine bu doğrultuda devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

            Yorum

            • eerol
              Banned
              • 06-11-2004
              • 8682

              Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

              Lugano ikinci kez baba oldu...02 Kasım 2006 12:00


              Fenerbahçeli Diego Alfredo Lugano Moreno, ikinci kez baba oldu... Sarı-Lacivertli yıldızın eşi Carina Acıbadem'de 1 erkek çocuğu dünyaya getirdi.
              Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Alfredo Lugano Moreno, ikinci kez baba oldu.

              Lugano'nun eşi Carina, bugün Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde 3 kilo 150 gram ağırlığında bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

              Yorum

              • eerol
                Banned
                • 06-11-2004
                • 8682

                Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                F.Bahçe istifa haberlerine tepkili02 Kasım 2006 14:14


                Fenerbahçe Kulübü, İlhan Ekşioğlu ve Rahmi Eyüboğlu'nun istifasıyla ilgili medyada yer alan haberler hakkında açıklamada bulundu...
                Fenerbahçe Kulübü, her kurumda olduğu gibi sarı-lacivertli kulüpte de zaman zaman istifaların olmasının doğal olduğunu belirterek, yönetim içerisinde tek taraflı alınmış istifa kararlarını başkana, yönetim kuruluna, camiaya mal etmeye çalışmanın ya da prenslik ve krallık benzeri yakıştırmalarda bulunmanın kabul edilemez olduğunu kaydetti.

                Fenerbahçe Kulübü, İlhan Ekşioğlu ve Rahmi Eyüboğlu'nun istifasıyla ilgili medyada yer alan haberler hakkında açıklamada bulundu.

                Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "30 Ekim Pazartesi günü yapılan olağan yönetim kurulu toplantısında asil üye Sayın İlhan Ekşioğlu'nun istifası kabul edilmiş, yedek üye Sayın Rahmi Eyüboğlu'nun ayrılma talebi de uygun görülmüş ve konu ile ilgili olarak basın yayın kuruluşlarını sözlü ve yazılı olarak bilgilendirilmiştir. Sayın Ekşioğlu ve Eyüpoğlu istifa ve ayrılma kararlarında kendi iş yoğunluklarını gerekçe göstermişlerdir. Dolayısıyla bir kurumsal bir yapısı olan, başkanı ve yönetim kurulu bulunan, kararlarını oy çokluğu ile demokratik ve TFF'nin belirlediği kurallar çerçevesinde alan ve uygulayan Fenerbahçe Kulübü'nün yönetimi ve yöneticileri hakkında 'Prens' ve benzeri ifadeler kullanmak yakışık almamaktadır. Dolayısıyla yönetimler seçimle işbaşına gelir ve görevlerini icra ederler. Her kurumda olduğu gibi Fenerbahçe Kulübü'nde de zaman zaman istifaların olması doğaldır. Fenerbahçe Kulübü, yönetimi içerisinde tek taraflı alınmış istifa kararlarını, başkana, yönetim kuruluna, camiaya mal etmeye çalışmak ya da prenslik ve krallık benzeri yakıştırmalarda bulunmak kabul edilemez. Söz konusu haberler Fenerbahçe camiası tarafından yanlı ve huzur kaçırmaya yönelik bir yaklaşım olarak algılanmaktadır" denildi

                Yorum

                • eerol
                  Banned
                  • 06-11-2004
                  • 8682

                  Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                  Alex De Souza hayatının golünü attı02 Kasım 2006 12:15


                  Brezilya'dan Santos'un yanı sıra, İtalya, İngiltere ve İspanyol kulüplerinin de listesinde bulunan Brezilyalı yıldız 3 yıl için daha sarı-lacivertli kulüple anlaştı.
                  F.Bahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Brezilyalı yıldızı Alex ile yeniden anlaşma sağladı. Uzun süredir kendisine ait internet sitesinden F.Bahçe yönetimine mukavelesini uzatma konusunda mesajlar gönderen Alex, “F.Bahçe'de kalıp kalmayacağıma Aralık ayında karar vereceğim” demiş, bu sözler, kulübün resmi internet sitesinden farklı bir yorumla aktarılmış ve bu durum kafaları karıştırmıştı.

                  Daha önce Kezman'ın aldığı ücreti örnek gösterip mukalevesini uzatmak için aldığı yıllık 2 milyon dolara yüzde 100 zam isteyen Alex'in bu talebini yönetim sonunda kabul etti.

                  Transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul'a gelen Alex'in menajeri Juan Figger, F.Bahçe yönetimi ile yaptığı görüşmelerde anlaşmaya vardı.

                  Brezilya'dan Santos'un yanı sıra İtalya, İspanya ve İngiltere kulüplerinin de transfer listesinde bulunan Alex, F.Bahçe ile 3 yıl daha sözleşmesini uzatma konusunda anlaşma sağlarken, toplam 10 milyon euro transfer ücreti alacak.

                  KEZMAN'I GERİDE BIRAKTI

                  Daha önce yıllık 2 milyon dolara oynayan Brezilyalı yıldız, gelecek üç yılda yıllık 3 milyon 333 milyon euro ücret alarak takımda en yüksek rakamı kazanacak isim olacak.

                  Bu sezon F.Bahçe'de yıllık 2 milyon euro alan Kezman takımda en fazla para kazanan oyuncuydu. Sarı-lacivertli forma altında 118 maçta 63 gol ve 74 asistle oynayan Alex, bu yılda attığı 9 gol ve 8 asistle F.Bahçe'nin attığı gollerin yüzde 65'ine doğrudan etki etti.

                  Alex, önümüzdeki 3 yılda sarı-lacivertli formayı taşıyarak 6 yılla, kulüp tarihinin en çok oynayan yabancılarından biri olacak. Alex'in ücreti, Avrupa'nın önemli takımlarında oynayan yıldız futbolcuların bir çoğunu bile kıskandıracak düzeyde... Halen Türkiye'de yerli, yabancı hiçbir futbolcu bu parayı alamıyor. Avrupa'da da son dönemde kemerlerin sıkılması nedeniyle bir çok önemli yıldız, düşük ücretler karşılığında sözleşmelere imza atmıştı.

                  Kaynak: Yenişafak

                  Yorum

                  • eerol
                    Banned
                    • 06-11-2004
                    • 8682

                    Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                    Fenerbahçe ikinci yarıda farka koştu03 Kasım 2006 21:50


                    Süper Lig ve UEFA’da 28 günde 7 maça çıkacak olan lider Fenerbahçe, açılışı 8 gün önce kupada devirdiği Gaziantepspor ile yaptı. Sarı-Lacivertliler 2. yarıda farka gitti.
                    Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
                    Hakemler: Cüneyt Çakır, Alpaslan Dedeş, Aleks Taşçıoğlu

                    Fenerbahçe: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur, Appiah, Deniz, Tümer, Tuncay, Alex, Deivid

                    Gaziantepspor: Oğuz, Kirita, Bekir, Mehmet, Erdal, Zurita, Faruk, Özgür,
                    Nigris, Drincic, Göksel

                    MAÇ BAŞLADI

                    Karşılaşma Gaziantepsporlu futbolcuların vuruşu ile başladı...

                    3. dakika. Mücadelenin ilk anları orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor. Fenerbahçe sol kanattan Tümer ile ataklarını olgunlaştırma çabasında. Şu ana kadar pozisyon yok.

                    5. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan etkili bir atak geliştirdi. Appiaih'ın pasında Tuncay çizgi üzerinde buluştu. Defansın arkasına bindirme yapan Önder ara pasında topla buluştuğu anda ceza sahasına ortasını yaptı. Ön direğe gelen meşin yuvarlağı kaleci Oğuz kolaylıkla kontrol etti.

                    8. dakika. Maçta 0-0 eşitlik devam ediyor. Antep orta sahada çok adamla oynuyor. Karşılaşma düşük tempoda devam ediyor. Her iki takımda kontrollü futbolu tercih ediyor. Kaleye gitmiş bir şut yok.

                    10. dakika. Gaziantep çok adamla Fenerbahçe yarı sahasına geçti. Sağ kanattan Kirita topla buluştuğu anda ceza sahasına ortasını yaptı. Lugano'nun kafa ile karşıladığı topla Sarı-Lacivertliler'in ani atağı başladı. Sağ kanattan Tuncay süratle savunmanın arkasına hareketlendi. Orta sahada topla hareket halindeki Alex kendisinden beklenmeyecek kadar kötü bir pas çıkartınca Fenerbahçe tehlikeli olabilecek bir atağı başlamadan bitirmiş oldu.

                    14. dakika. Fenerbahçe atağında ceza sahası önünde topla buluşan Alex şık çalımlarla kaleye sokuldu. Brezilyalı futbolcu kaleci ile karşı karşıya kalacağı anda savunmada Bekir son anda topa ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

                    15. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Alex ile köşe atışı kullandı. Antep savunması altıpas içine gelen topu ayakla uzaklaştırdı. Karşılaşmada iki kalede de ciddi bir gol pozisyonu yaşanmış değil. 0-0 beraberlik devam ediyor.

                    17. dakika. Fenerbahçe, Gaziantep ceza sahasının bir kaç metre dışından Alex ile serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına gelen topa Edu yükselip vurdu. Kaleye sert giden topu Oğuz kapanarak kontrol etti. Maçta gole yakın ilk atak Fenerbahçe'den geldi.

                    20. dakika. Gaziantep sağ kanattan etkili geldi. Kirita'nın altıpas için ortaladığı topa Nigris yükselip vurdu. Lugano rakibinin kontrollü vurmasını engelledi. Meşin yuvarlak kalenin yanından auta gitti.

                    21. dakika. Gaziantep bir kez daha sağ kanadı etkili kullandı. Ön direğe ortalanan topa Nigris zor pozisyonda iyi bir kafa vuruşu yaptı. Ön direkten ağlara gitmekte olan topu Volkan son anda uzanarak çıkarttı. Ceza sahasında boşta kalan topu Fenerbahçe savunması uzaklaştırdı.

                    25. dakika. Saraçoğlu'nda başabaş bir mücadele oynanıyor. İki takımda birbirine ne skorda ne futbolda üstünlük sağlayabilmiş değil. Tipik bir orta saha mücadelesi var. Fenerbahçe bu dakikaya kadar istediği organize atakları geliştirebilmiş değil.

                    26. dakika. Fenerbahçe orta sahadan uzun pasla çıktı. Ceza sahasının önünde havadan gelen topu Tuncay kafa ile Deivid'e indirdi. Kaleci Oğuz tehlikeyi sezerek zamanında ileri çıkarak topu kontrol etti.

                    27. dakika. Tuncay'a sert giren Gaziantepsporlu Bekir karşılaşmada ilk sarı kartı gören isim oldu.

                    Gaziantepspor yarı sahasında faul atışı kullanıldı. Alex'in ceza sahasına ortasında Antep savunması topu karşıladı. Faruk orta sahada topla buluştuğu anda süratle ileri çıktı. Sarı-Lacivertli savunma az adamla yakalandı. Fakat Faruk, Nigris'e istediği derinlemesine pası bırakamadı. Top kaleci Volkan'nın ellerinde kaldı.

                    30. dakika. Fenerbahçe bu dakikada Gaziantep kalesine etkili gitti. Orta sahada Tuncay pas arası yaptı. Yıldız futbolcu sol kanattan süratle topu rakip ceza sahası önüne taşıdı. Sağ kanatta boş pozisyondaki Alex Tuncay'dan aldığı pasla önündeki rakibini ekarte etti. Brezilyalı futbolcu sağ kanattan ceza sahasına girdiği anda hafif çarprazdan sert bir şut çıkarttı. Kaleci Oğuz üzerine gelen topu kolaylık kontrol etti.



                    34. dakika. Fenerbahçe orta sahadan hızlı çıktı. Sol kanattan Tuncay rakip yarı sahaya geçtiği anda savunmanın arkasına sarkan Deivid'e pasını çıkarttı. Kaleci Oğuz zamanında çıkarak tehlikeyi ayağıyla uzaklaştırdı.

                    35. dakika. Fenerbahçe Appiah ile maçtaki en ciddi gol pozisyonundan sonuç alamadı. Sol kanattan Tümer'in geliştirdiği atakta Appiah ceza sahasına girdiği anda kaleci Oğuz ile karşı karşıya kaldı. Ganali futbolcu altıpas üzerinde çok kötü bir vuruş ile meşin yuvarlağı auta vurdu. Fenerbahçe adına net bir fırsat kaçtı



                    36. dakika. Gaziantep sağ kanattan gelişen atakta Nigris ile gole yaklaştı. Faruk'un pasıyla altıpas üzerinde kaleci Volkan ile karşı karşıya kalan Nigris'in vuruşunda Volkan topu son anda tokatlayarak çıkarttı.



                    37. dakika. Fenerbahçe'de Uğur Boral yerine Ümit Özat'a bıraktı.

                    43. dakika. Maçın ilk yarısı için artık son anlar oynanıyor. Karşılıklı ataklardan gol çıkmadı. 0-0 eşiklik var.

                    45. dakika. Fenerbahçe ilk yarının son dakikasında gole çok yaklaştı. Sol kanattan Tümer'in pasıyla ceza sahasına giren Deivid, kaleci Oğuz'un üzerinden meşin yuvarlağı aşırttı. Kaleye yönelen top üst direkten sekerek gol çizgisine vurup oyun alanına geri döndü.

                    Dönen topta Fenerbahçe atağı devam etti. Tümer ceza sahası önünde kaleyi denedi. Meşin yuvarlak direğin az farkla yanından auta çıktı.



                    Hakem bu ataktan sonra maçın ilk yarısını sona erdiren düdüğü çaldı. Karşılaşmada ilk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.

                    MAÇIN İKİNCİ YARI OYNANIYOR

                    47. dakika.
                    İkinci yarı golle başladı. Fenerbahçe golü Appiah ile buldu. Sol kanattan gelişen atakta Tümer, Ümit Özat'ı savunmanın arkasına kaçırdı. Özat'ın ortasını ön direkte savunma karşıladı. Ceza sahasının önüne gelen top Appiah'ta kaldı. Ganalı yıldız ceza sahasının dışından sert ve düzgün bir vuruşla Antep ağlarını sarstı.



                    Appiah'ın bu golüyle Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında 1-0 öne geçti.

                    54. dakika.
                    İkinci yarını hemen başında golü ağlarına gören Gaziantep üzerindeki şoku atlatmaya çalışıyor. Antep, karşılaşmanın bu bölümlerinde beraberlik golünü arıyor.

                    56. dakika da Gaziantepspor beraberlik golünü buldu. Fenerbahçe savunmadan çıkarken Appiah pas hatası yaptı. Nigris kaptığı topla sağ kanattan ileri çıkan Drincic'e pasını bıraktı. Antepli futbolcu yaklaşık 27 metre mesafeden sert bir şut çıkarttı. Kaleci Volkan üzerine gelen topa müdale edemedi. Yerden seken top Fenerbahçe ağlarına gitti.



                    Bu golle maçta şimdi 1-1 beraberlik var.

                    59. dakika
                    da Fenerbahçe Alex De Souza ile bir kez daha üstünlük sayısı buldu. Sol kanattan Tümer, Ümit Özat'ı savunmanın arkasına kaçırdı. Özat, ceza sahasına ortasını yaptı. Alex, kaleci Oğuz'dan önce yükselip kafa ile topu Antep ağlarına bıraktı. Brezilyalı futbolcunun bu golüyle maçta skor şimdi 2-1 oldu.



                    Saraçoğlu'nda peşpeşe gelen goller sonrasında Fenerbahçe'nin Antep karşısına 2-1 üstünlüğü var.

                    64. dakika.
                    Antep'te Özgür yerini, Erdal'a bıraktı

                    65. dakika. Fenerbahçe golü Deivid ile buldu. Alex, ceza sahası önünde Ümit Özat'ı sol kanattan kaçırdı. Özat'ın ön direğe kestiği topa Deivid hareketlenip ayak koydu. Oğuz'un müdahelesine rağmen meşin yuvarlak Gaziantepspor ağlarına gitti. Fenerbahçe, Breziyalı futbolcunun golüyle skoru 3-1'e taşıdı.



                    Ümit Özat'nı sol kanattan yaptığı bindirmelerde Fenerbahçe peşpeşe 3 gol buldu. Maçta Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında 3-1 önde.

                    74. dakika.
                    Tuncay'a sert giren Kirita hakemden sarı kartı gördü.

                    75. dakika.
                    Sol kanattan faulden doğan atışı Alex kullandı. Arka direğe inen topa kaleci Oğuz müdahele edemedi. Yerden seken topa Lugano ayağını uzatmasına rağmen dokunamadı. Meşin yuvarlak direği sıyırıp auta çıktı. Fenerbahçe 4. gole çok yaklaştı.

                    78. dakika. Gaziantepspor kalesinde üst üste gördüğü gollerden sonra 1 gol bulup umutlanmak için tüm hatlarıyla Fenerbahçe'nin üzerine yükleniyor. Sarı-Lacivertliler, savunmasında çok adamla kapanıyor. Antep savunmasının arkasına atılan uzun paslarla da 4. golü bulmaya çalışıyor.

                    80. dakika. Fenerbahçe sahasından hızlı çıktı. Alex, sol kanattan bir kez daha Ümit'i savunmanın arkasına kaçırdı. Özat topun kontrolünü sağlamayamadı.

                    81. dakika Gaziantepspor'da Göksel oyundan alındı. Önder sahaya dahil olan isim.

                    83. dakika. Alex, Deivid'i Gazianetpspor savunmasının arkasına kaçırdı. Antep savunması ofsayt diye durdu. Brezilyalı futbolcu kaleci Oğuz ile karşı karşıya kaldığı anda topa nasıl vursam diye düşünecek zamanı bile buldu. Golcu futbolcu bu pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara gönderemedi. Oğuz'un müdalesiyle top kornere çıktı. Fenerbahçe 4. gol şansını kaçırdı.

                    88. dakika. Fenerbahçe'de Deivid yerini Aurelio'ya bıraktı. Karşılaşmada artık son bölümler oynanıyor. Fenerbahçe'nin G.Antep karşısında 3-1'lik üstünlüğü devam ediyor.

                    90. dakika. Gaziantep, bu dakikada 2. gol şansını Bekir ile kullanamadı. Sol kanattan Zurita'nın arka direğe kestiği topa savunma müdahele edemedi. Bekir 2 metreden topu boş kaleye vuramadı. Fenerbahçe adına şanlı bir an.

                    Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika ilave etti.

                    90+3. dakika Fenerbahçe, uzatma anlarında 4. golü Tümer ile buldu. Aureilo ceza sahasın önündeki Alex'e yerden pasını çıkarttı. Brezilyalı yıldız harika bir topuk pasıyla Tümer'i sağ taraftan cezas sahasına soktu. Tümer, kaleci Oğuz'un altından topu Antep ağlarına bıraktı. Bu golle skor 4-1 oldu.

                    Fenerbahçe ikinci yarıdaki harika futboluyla Gaziantepspor karşısında 4-1'lik skoru yakaladı.

                    MAÇ SONUCU: FENERBAHÇE : 4-1 : GAZİANTEPSPOR

                    Yorum

                    • eerol
                      Banned
                      • 06-11-2004
                      • 8682

                      Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                      Fenerbahçe'nin yedekleri ışıldadı
                      07 Kasım 2006 21:15



                      Fortis Türkiye Kupası maçında10 asından yoksun Fenerbahçe, eski yıldızının çalıştırdığı Sivasspor karşısında çok rahat bir galibiyet elde etti!




                      Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'ndaki Sivasspor-Fenerbahçe maçının takım kadroları şöyle:

                      Stat: 4 Eylül

                      Hakemler: Tolga Özkalfa, Cemal Gemici, Serdar Akçer

                      Sivasspor: Petkoviç, Servet, Murat Sözgelmez, Fransergio, Cem Can, Carvalho, Gürol, Cem Karaca, Gürhan, Balili, Mehmet Yıldız

                      Fenerbahçe: Serdar Kulbilge, Önder Turacı, Can, Kerim, Ümit Özat, Deniz, Mehmet Aurelio, Kemal, Olcan, Semih, Deivid

                      Karşılaşma kar yağışı altında başladı..

                      Dk 1 Sivasspor Balili ile tehlikeli bir şekilde geldi, İsrailli futbolcu çaprazdan Fenerbahçe cezaalanına girdi, vuruşunu yaptı, top üstten auta çıktı.

                      Dk 5 Sivasspor adına bir tehlikeli pozisyon başlamadan bitti. Eski Fenerbahçeli Cem Karaca'nın kavisli ortasında, eski Sivaslı Can Arat kafayla topu uzaklaştırdı.

                      Dk 8 Fenerbahçe atağında Deniz, bir anda Semih'i kaleciyle karşı karşıya bıraktı ancak defans topu kornere attı..

                      Dk 12 Sivasspor atağında Balili defansı geçti pasını çıkarttı, ancak Mehmet Yıldız, topa dokunamadı..

                      Dk 14 Deivid, Kemal'ın pasında kaleciyle karşı karşıya kaldı vuruşunu yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

                      Dk 17 Sivasspor gole çok yaklaştı. bu dakikada Gürhan sağdan ortaladı Mehmet kaleyi gördü, kaleci Serdar direğin de yardımıyla golü önledi..

                      Dk 23 Sivasspor çok tehlikeli yerden serbest atışı kazandı, atışı Cem Karaca kullandı, top üstten auta çıktı

                      Dk 26 Cem Can, Mehmet Yıldız ile verkaç yaptı şutunu çekti top yandan auta çıktı.

                      Dk 28 Olcan Kemal'in pasıyla cezaalanına girdi, Petkoviç'i geçti vuruşunu yaptı Sivasspor defansı gol çizgisinden topu kornere attı

                      Dk 30 Kemal Semih'i kaçırdı, golcü futbolcu farkı ikiye çıkarttı: 0-2

                      Sivasspor ikinci golden sonra oyun anlayışını değiştirerek daha fazla geride kalmaya başladı..

                      Dk 39 Olcan serbest atıştan çok sert vurdu top kaleci Petkoviç'in kucağında kaldı.

                      Dk 40 Murat Fenerbahçe kalesini cepheden gören bir noktadan şutunu çekti top kalecide kaldı.

                      Dk 42 Servet ortasahanın ortasından çok sert vurdu, top Aurelio'ya çarparak taca çıktı

                      Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin iki farklı üstünlüğüyle sona erdi..

                      Sivasspor ikinci yarıya hızlı başladı.. Cem Can'ın geliştirdiği atakta Fenerbahçe defansı gole izin vermedi.

                      Dk 51 Musa Kuş'un pasında Mehmet Yıldız'ın vuruşunda Serdar gole izin vermedi..

                      Sivasspor farkı azaltmak için bastırırken, Fenerbahçe özellikle Deivid'e atılan kontra toplar ile farkı artırmaya çalışıyor.

                      Dk 73 Ümit soldan ortaladı, Deivid vurdu, kaleci Petkoviç topu sektirdi orada biten fırsatçı Semih farkı 3'e çıkarttı

                      Dk 76 Sivasspor atağında ileri çıkan Servet kafayı vurdu, Deniz son anda kornere attı. Kornerden gelen topa yine Servet vurdu top farklı şekilde auta çıktı.




                      Dk 79 Semih'in pasında Deivid kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü attı..


                      Dk 82 İki gol atan Deivid yerini genç Alper'e bıraktı.. Oyuna giren Alper Kemal'in pasıyla bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı, Petkoviç erken davranarak 5. golü önledi..

                      Dk 87 Fenerbahçe'de kaptan Ümit Özat yerini Kürşat'a bıraktı..

                      Dk 90 Semih yerini genç Umut'a bıraktı.

                      Dk 90+1 Sivasspor, Cem Can ve Balili ile gole çok yaklaştı, topla en son buluşan Balili'nin vuruşu auta çıktı

                      Karşılaşma Fenerbahçe'nin 4-0 üstünlüğüyle sona erdi..

                      Yorum

                      • eerol
                        Banned
                        • 06-11-2004
                        • 8682

                        Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                        2'de 2 yaptık: 0-4
                        Sarı Kanarya, Sivasspor'u Fortis Türkiye Kupası 3. tur 2. maçında 0-4 mağlup etti... Sivas 0-4 F.Bahçe...

                        Fortis Türkiye Kupası 3.tur 2. hafta maçında Fenerbahçe, Sivasspor'la karşı karşıya geldiği maçtan 0-4 gibi net bir skorla galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. İlk hafta maçında da Gaziantepspor'u 4-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi olan Kanarya, bu galibiyetle birlikte gruptaki puanını 6'ya çıkarmış oldu.

                        Soğuk ve kar yağışlı bir havada oynan karşılaşmaya as futbolcularından yoksun çıkan Fenerbahçe, maçın 14. dakikasında Deivid'le bulduğu golle tek farklı üstünlüğü yakaladı. Bu golden sonra da rakip kaledeki baskısını sürdüren Kanarya, 30. dakikada Semih'le bulduğu golle farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.
                        İkinci yarıya da aynı hırsta ve disiplinde çıkan Fenerbahçe'miz, önce 73. dakikada Semih'le farkı üçe çıkardı ardından 78. dakikada Deivid'le bulduğu golle dört farklı üstünlüğü yakaladı ve skoru belirledi. Fenerbahçe'de Deivid ve Semih attıkları ikişer golle 2'de 2 yaparken, Fenerbahçe gruptaki ikinci maçında ikinci galibiyetini almış oldu. Sivasspor 0-4 Fenerbahçe...

                        MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
                        1. dakikada topla ceza sahasına giren Balili'nin, Önder'den sıyrılarak sağ çaprazdan yaptığı aşırtma vuruşta top, yan ağlarda kaldı.
                        14. dakikada sol kanattan Olcan'ın ortasında kale önünde Murat'ın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Deivid'in penaltı noktası üzerinden vuruşunda Murat'a çarpan meşin yuvarlak, ağlarla buluştu. 0-1
                        17. dakikada Fenerbahçe defansının arkasına sarkan Mehmet Yıldız, kaleci Serdar ile karşı karşıya kaldı. Ceza sahası sağ çaprazından Mehmet Yıldız'ın vuruşunda Serdar'ın müdahale ettiği top, üst direkten oyun alanına geri döndü. Dönen topu, Serdar kontrol etti.
                        23. dakikada ceza sahası dışından kazanılan serbest atışı kullanan Carvalho'nun vuruşunda top, az farkla üstten auta çıktı.
                        26. dakikada ceza sahası dışından Cem Can'ın sert vuruşunda yerden seken top, az farkla yandan auta çıktı.
                        27. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanattan yapılan ortada ceza sahasında topu uzaklaştırmak isteyen Murat, ters bir vuruş yaptı. Boş kaleye giden topa Murat, Olcan ve Semih'ten önce bir kez daha müdahale ederek topu çizgi üzerinden çıkardı.
                        28. dakikada ceza sahası dışından Deivid'in sert vuruşunda kaleci Petkovic'in güçlükle önlediği top, Semih'in önünden geçti. Sivasspor defansı, tehlikeyi uzaklaştırdı.
                        30. dakikada Deivid'in ara pasında ceza sahasında topla buluşan Kemal, meşin yuvarlağı Semih'in önüne bıraktı. Semih, plase bir vuruşla topu boş kaleye gönderdi. 0-2
                        38. dakikada sol kanattan Ümit Özat'ın ortasında kale önünde Deivid'in ayak koyduğu top, az farkla yandan auta çıktı.
                        MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
                        53. dakikada gelişen Sivasspor atağında sol kanattan yapılan ortada ceza yayı üzerinde topla buluşan Mehmet Yıldız'ın döner dönmez çektiği sert şutta kaleci Serdar, tehlikeyi ayaklarıyla önledi.
                        60. dakikada ceza sahasında Fenerbahçe defansının uzaklaştırmak istediği topa Mehmet Yıldız'ın dönerek yaptığı vuruşta kaleci Serdar, yatarak topu kontrol etti.
                        71. dakikada Olcan'ın pasında ceza sahası dışından Deivid'in yerden vuruşunda kaleci Petkovic, topu rahatlıkla kontrol etti.
                        73. dakikada sol kanattan Ümit Özat'ın ortasında ceza sahasında Servet'in kafayla uzaklaştırmak istediği top, Deivid'in önünde kaldı. Ceza sahası sol çaprazından Deivid'in sert vuruşunda kaleci Petkovic'ten seken topu, kale önünde Semih tamamladı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-3
                        78. dakikada ceza sahası sol çaprazından Mehmet Yıldız'ın pasında topu kontrol eden Servet'in ceza sahasına girer girmez çektiği sert şutta top, üstten auta çıktı.
                        79. dakikada ceza sahasında rakibinden sıyrılan Semih'in sağ çaprazdan ortasında arka direkte Deivid, düzgün bir vuruşla topu boş kaleye gönderdi. 0-4
                        85. dakikada ceza sahası sağ çaprazından Anderson'un sert vuruşunda kaleci Serdar, tehlikeyi ayaklarıyla önledi.
                        90+2'de ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Balili'nin yerden vuruşunda top, Can'dan döndü. Dönen topu kontrol eden Balili, bir kez daha vurdu. Kaleci Serdar, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

                        STAT: 4 Eylül
                        HAKEMLER: Tolga Özkalfa , Cemal Gemici , Serdar Akçer
                        SİVASSPOR: Petkovic , Servet , Murat , Fransergio , Cem Can , Carvalho , Gürol (Musa Kuş dk. 46 ), Cem Karaca (Anderson dk. 71 ), Gürhan (İlhan dk. 46 ), Balili , Mehmet Yıldız
                        YEDEKLER: Harun, Hakkı, Yasir, Serdar Topraktepe
                        TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
                        FENERBAHÇE: Serdar , Kerim , Can , Önder , Ümit Özat (Osman Kürşat dk. 89 ?), Deniz , Mehmet Aurelio , Kemal , Olcan , Semih (Umut dk. 90+2 ?), Deivid (Alper dk. 82 )
                        YEDEKLER: Volkan, Mehmet Kutay
                        TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico
                        GOLLER: Deivid (dk. 14 ve 79), Semih (dk. 30 ve 73)
                        SARI KARTLAR: Balili (Sivasspor), Semih (Fenerbahçe) Kaynak: Superspor.com ve İHA

                        Yorum

                        • eerol
                          Banned
                          • 06-11-2004
                          • 8682

                          Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                          F.Bahçe, Denizli'de hesap kesecek10 Kasım 2006 07:40


                          Ligin 13. haftası herkesin merakla beklediği bir maça sahne olacak. F.Bahçe geçen sezon şampiyonlugu bıraktığı Denizli deplasmanına çıkıyor... İşte muhtemel 11'ler...
                          Lider Fenerbahçe, geçen sezonun son karşılaşmasında berabere kaldığı ve şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırdığı Denizli’den bu kez kayıpsız dönmeyi hedefliyor.

                          Denizlispor :Süleyman, Bülent, Kratochvil, Erman, Ahmet, Fatih Egedik,
                          Abraham, Serhat, ibrahim Ege, Yusuf, Hüseyin

                          Fenerbahçe :Volkan, Önder, Lugano, Edu, Ümit Özat, Appiah, M.Yozgatlı, Alex, Deniz, Tuncay, Deivid

                          Stat: Denizli Atatürk
                          Saat: 20.00
                          Hakem: Bülent YILDIRIM
                          Yayın: Lig TV

                          Tüm gözler Denizli’de
                          tüm futbolseverlerin büyük merakla beklediği Denizli’deki tarihi buluşma bugün. Turkcell Süper Lig’de en yakın takipçisi Vestel Manisa’nın 3, ezeli rakiplerinden Beşiktaş’ın 5, Galatasaray’ın ise 8 puan önünde liderliğini sürdüren Fenerbahçe, unvanıyla birlikte istanbul’a dönmek istiyor. Bu 90 dakika, aynı zamanda bir rövanş niteliği de taşıyor. Çünkü Sarı-Lacivertli camia geçen sezonun son maçını hâlâ unutamıyor.

                          Sakat Uğur Boral yok
                          Geçen sezonun son haftasında Denizli’ye konuk olan Kanaryalar, tüm çabasına karşın rakibi ile berabere kalmış ve kaybettiği 2 puanla şampiyonluğu elleriyle ezeli rakibi Galatasaray’a sunmuştu. Teknik direktör Zico, Fortis Türkiye Kupası’nda dinlendirdiği aslarını bu akşam sahaya sürecek. Sakatlığı süren Uğur Boral kadroda yer almıyor. Ev sahibi ekipte ise Selahattin, Oliveira ve Moreira forma giyemeyecek.

                          Sıradışı bir hakem
                          Fenerbahçe’nin evinde tek yenilgisini aldığı Bursaspor maçını yöneten, bu sezon 6 karşılaşmada görev yapan Bülent Yıldırım, kırmızı kart ve penaltı kararına hiç hükmetmezken, 24 sarı kart gösterdi. Yıldırım’la bu 6 maçta, deplasmanda mücadele eden takımların 4 galibiyet alması dikkat çekiyor. Sahasında gülen iki takımdan biri Rize’yi mağlup eden (2-1) Sarı-Lacivertliler’di. Yıldırım, Fenerbahçe’nin de, Denizlispor’un da bugüne kadar 3’er lig maçını yönetti. Kanarya 2 yenilgi, 1 galibiyet alırken, Horozlar 2 kez sahadan üç puanla ayrıldı, sadece bir kez yenildi.

                          Yorum

                          • eerol
                            Banned
                            • 06-11-2004
                            • 8682

                            Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                            F.Bahçe, Denizli'de 1 puanı kurtardı10 Kasım 2006 22:00


                            Ligin 13. haftası herkesin merakla beklediği bir maça sahne oldu. F.Bahçe geçen sezon şampiyonlugu bıraktığı Denizli deplasmanıda bu kezde 1 puanı zor kurtardı!
                            Denizlispor :Süleyman, Bülent, Kratochvil, Erman, Ahmet, Fatih Egedik,
                            Abraham, Serhat, ibrahim Ege, Yusuf, Hüseyin

                            Fenerbahçe :Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur Boral, Appiah, Tümer, Alex, Deniz, Tuncay, Deivid

                            Hakem: Bülent Yıldırım

                            MAÇ BAŞLADI

                            Karşılaşma Denizlisporlular'ın başlama vuruşu ile start aldı.

                            3. dakika.
                            Fenerbahçe maça tempolu başladı. İlk dakikalarda Sarı-Lacivertliler Denizlispor yarı sahasına yerleşti. Tümer, sol kanattan ters bir topla sağ kanattan hareketlenen Tuncay'ı topla buluşturdu. Tuncay şut atacakmış gibi yapıp meşin yuvarlağı ceza yayı üzerindeki Appiah'a bıraktı. Appiah'ın yerden sert şutu savundan döndü.

                            5. dakika. Denizlispor bu dakikada Fenerbahçe kalesine etkili geldi. Tümer orta sahada top kaybı yaptı. Denizli sağ kanattan Yusuf ile rakip kaleye süratle indi. Bülent Bölükbaşı, kaptanından aldığı topu arka direkte bekleyen Hüseyin'e doğru kesti. Lugano son anda kafa ile tehlikeyi uzaklaştırdı.

                            7. dakika. Denizlispor maçta dengeyi sağladı. Başabaş bir mücadele oynanıyor. Her iki ekipte gole dönük açık bir futbolu tercih ediyor. Karşılaşmada her an gol gelebilir.

                            Denizlispor'da Yusuf Şimşek bu dakikaya kadar çok istekli bir futbol ortaya koyuyor. Orta sahada tüm toplar bu futbolcuda toplanıyor. Yusuf özellikle Fenerbahçe'nin sağ kanadından etkili bindirmeler yapıyor.

                            10. dakika. Fenerbahçe savunmasında çıkarken Tümer'le top kaybı yaptı. Denizli ileri uçunda Serhat, ceza sahasının önünden yerden sert bir şut çıkarttı. Kaleci Volkan üzerine gelen topu kapanarak kontrol etti. Karşılaşmada kaleyi bulan ilk şut Denizlispor'dan geldi.

                            13. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Tümer ile Denizlispor ceza sahasına sokuldu. Sarı-Lacivertli isim meşin yuvarlağı bir süre sürdükten sonra ceza sahasına sokulan Alex'e yerden pasını attı. Yeşil-Siyahlı savunma son anda ayak koydu. Dönen topu Appiah sağ kanattan ileri fırlayan Tuncay'a atmak istedi. Pas isabetsiz olunca meşin yuvarlak taç çıktı.

                            16. dakika. Denizlispor, Yusuf ile sağ kanadı etkili kullanmaya devam ediyor. Bu futbolcunun sürüklediği atakta Bülent Bölükbaşı ceza sahası önünde topla buluştu. Tekrar Yusuf'a gelen topu Kaptan 18 yayı üzerindeki Serhat'a çıkarttı. Serhat, topuk pasıyla arka direkte hareketlenen Hüseyin'e şık bir asist yaptı. Kaleci Volkan ile karşı karşıya kalacağı pozisyonda yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Denizlispor rakip kalede gol arıyor.

                            18. dakika. Denizlispor sol kanattan köşe atışı kullandı. Arka direğe gelen topta kaleci Volkan boşa çıktı. Denizlispor ileri uçundan hiç kimse bu anda topa ayak koyamadı. Fenerbahçe için şanslı bir an geride kaldı.

                            21. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. Her iki takımda net bir gol şansı bulabilmiş değil. Orta saha mücadelesi şeklinde maç devam ediyor.

                            25. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Tümer ile etkili bir atak geliştirdi. Sol kanattan rakip ceza sahasına giren Uğur Boral ara pasında buluştuğu topu altıpas içine yerden kesti. Deivid'ten önce Denizli savunması son anda topu tehlike bölgesinin dışına uzaklaştırdı.

                            26. dakika. Denizlispor Yusu ile sağ kanatta yine etkili oldu. Deniz'den topu söken Yusuf, ceza sahasına girdiği anda topu ortaya çıkarttı. Meşin yuvarlak ön direkte yan ağlara takıldı.

                            28. dakika. Fenerbahçe'de Appiah sağ kanattan gelişen atakta meşin yuvarlağı önünde buldu. Ganalı yıldızın ceza sahası önünden yaptığı vuruşta top kale direğinin az farkla yanında auta çıktı.

                            29. dakika. Fenerbahçe atağında sağ kanattan Tuncay topu ceza sahasına ortalamak istedi. Denizli savunması topa ayak koyarak kornere çeldi. Atışı Alex kullandı. Kaleci Süleyman altıpas üzerine gelen topu çıkarak kontrol etti.

                            30.dakika. Denizlispor, Yusuf ile Fenerbahçe kalesinde büyük bir tehlike yaşattı. Sol kanattan topla ceza sahasına giren Yusuf şık hareketlerle Lugano'dan sıyrılıp Serhat'a yerden pasını çıkartı. Savunma son anda ayak koyun tehlikeyi önledi.

                            31. dakika. Denizlispor, bu dakikada maçtaki en tehlikeli pozisyonu Serhat ile buldu. Ceza sahası önünde bir anda boşta kalan golcü isim yerden vuruşunu yaptı. Volkan'nın müdahele edemediği anda top yerden kale direğini sıyırıp auta çıktı. Denizli adına şansız bir an.

                            35. dakika. Fenerbahçe atağında Deivid, Denizli ceza sahasında topla buluştuğu anda yanından hareketlenen Alex'e pasını bıraktı. Alex, savunmanın baskısı altında şut pozisyonu bulamadı. Sol tarafta Tümer'e gelen topu Tümer'de baskı sonucu kaybetti.

                            40. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. Maçta iki ekipte birbirine üstünlük sağlayabilmiş değil. Karşılıklı ataklarda bir-kaç pozisyon dışında kayde değer atak yaşanmadı.

                            42. dakika. Fenerbahçe sol kanattan köşe atışı kullandı. Ön direğe gelen topu Tuncay yükselip vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Süleyman'nın üzerine gitti.

                            45. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Gol yok. Fenerbahçe atağında ceza sahasının önünde topla buluşan Tümer yerden sert vurdu. Kaleci Süleyman üzerine gelen topu kolaylıkla kontrol etti.

                            Maçın hakemi ilk yarıda uzatma oynatmadı.

                            Denizlispor-Fenerbahçe maçının ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

                            MAÇTA İKİNCİ YARI

                            Karşılaşmanın ikinci yarısına Fenerbahçeli futbolcular başladı.

                            50. dakika. Maçta 0-0 eşitlik devam ediyor. İkinci yarıda ilk yarıda olduğu gibi orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor. Karşılaşmada tempo düşük.

                            55. dakika. Fenerbahçe oyunda tempoyu yükseltmek istiyor. Denizlispor savunmasında çok dikkatlı. Mücadele bu dakikalarda orta sahaya kilitlenip kalmış durumda. Meşin yuvarlak iki takımın futbolcuları arasında sürekli gidip geliyor. Kale önünde pozisyon yok. Gol pozisyonu itibariyle bu dakikaya kadar çok kısır bir maç.

                            57. dakika. Fenerbahçe atağında Tuncay, Tümer'in pasında ceza sahasında savunmanın arkasına hareketlendi. Sıfırdan ortasını yapan Tuncay'ın topunu son anda savunma ayak koyarak kornere çevirdi.

                            63. dakika. Fenerbahçe'de Deivid yerini Kezman'a bıraktı.

                            64. dakika. Denizli atağında Lugano savunmada topu sektirdi. Yusuf meşin yuvarlağa hareketlendi. Urugaylı savunmacı rakibi ile topun arasına girerek faul yaptırdı. Yusuf burda topu kopartabilse kaleci Volkan ile karşı karşıya kalacaktı.

                            66. dakika. Denizlispor'da Hüseyin yerine Adriano'ya bıraktı.

                            70. dakika. Denizlispor'da Bülent sakatlık geçirip oyundan çıktı. Yerine Süleyman sahaya dahil oldu.

                            71. dakika. Maçta artık son bölümlere girildi. 0-0 eşitlik devam ediyor. Fenerbahçe bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamıyor. Sarı-Lacivertliler net bir gol fırsatı bile bulabilmiş değil.

                            72. dakika. Bu dakika içinde iki takımda karşılıklı olarak kontra atak fırsatı yakaladı. Önce Fenerbahçe sol kanattan Alex'le kullandığı köşe atışında Denizli için hızlı atak şansı yakaladı. Yusuf'un önüne atılan pasa atik davranan Önder son anda mani oldu. Bu atağı kesen Önder, Kezman'ı rakip savunmanın arkasına kaçırarar takımını hızlı atağa kaldırdı. Tuncay, Kezman'nın pasında topu Alex'e gönderdi. Denizli savunması son anda topa müdahe etti. Karşılıklı ataklarda gol çıkmadı.

                            74. dakika Fenerbahçe'de Alex oyundan alındı. Mehmet Yozğatlı oyuna dahil oldu.

                            75. dakika. Fenerbahçe'de Zico sahaya tüm kozlarını sürdü. Bu dakikada Aurelio, Deniz'in yerine maça dahil oldu.

                            77. dakika. Fenerbahçe, Denizlispor ceza sahasının bir-kaç metre önünden serbest vuruş kullanıyor. Topun gerisinde Tümer ve Kezman kaldı. Atış kullanıldı. Kezman'nın vuruşunda meşin yuvarlak baraja takıldı. Dönen topu Tümer bir kez daha kaleye vurdu. Savunma bu şutu da karşıladı.

                            79. dakika. Fenerbahçe bu dakikada az daha kendi kalesin golü attırıyordu. Edu sağ kanattan baskıyı görünce topu kalecisi Volkan'a oynadı. Volkan, topu ayağının altından kaçırdı. Kaleye pralel giden topu Volkan direğin dibinde kontrol etti. Fenerbahçeli kaleci topu ileri oynamak isterken Serhat bastırdı. Bu futbolcuya çarpan top Lugano'nun önünde kaldı. Lugano'da ters bir vuruşla meşin yuvarlağı ceza sahasının içine gönderdi. Yusuf bir anda topu alsa Volkan ile karşı karşıya kalacaktı. Son anda Önder tehlikeyi uzaklaştırdı. Yusuf'ta bu anda Önder'e faul yaptı.

                            81. dakika. Maçın artık son dakikalarına girildi. Gol yok. Mücadele başladığı gibi 0-0 devam ediyor. Fenerbahçe gol için ikinci yarıda tüm kozlarına sahaya sürmesine rağmen oyunda üstünlüğü eline alabilmiş değil. Denizlispor, bugün Fenerbahçe karşısında iyi bir mücadele örneği verdi.

                            85. dakika. Denizlispor bu dakikada gole çok yaklaştı. Yusuf'un sol kanattan taşıdığı atakta meşin yuvarlak ceza sahası önündeki Serhat'a geldi. Serhat topu ceza sahası içindeki Adriano'ya bıraktı. Golcü isim arkasındaki Lugano'ya rağmen dönüp vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak Volkan'nın kapattığı köşede direğin dibine vurup ceza sahası içine döndü. Yusuf bir kez daha önünde bulduğu topa vuruşunu yaptı. Fenerbahçe savunması bu anda tehlikeyi ayak koyaraka uzaklaştırdı. Denizlispor adına şansız bir an geride kaldı.

                            88. dakika. Denizli'de Fatih Yeğin yerini Fatih Eğilik'e bıraktı.

                            89. dakika. Fenerbahçe karşılaşmanın son anlarında gole yaklaştı. Tümer'in uzun pasında Tuncay ceza sahası içinde topla buluştu. Erman son anda topa ayak koyarak tehlikeyi kornerle kesti. Köşe atışında ileri çıkan Lugano iyi yükselip kafayı vurdu. Bu anda meşin yuvarlak kaleci Süleyman'nın üzerine gitti. Denizli adına şanslı an.

                            90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. 0-0 eşitlik var. Fenerbahçe maçın son anlarında üstünlük golü için tüm hatlarıyla rakip kaleye yükleniyor. Denizlispor savunması hiç açık vermiyor. Yeşil-Siyahlı ekip hızlı ataklarda da gol arıyor.

                            Denizli'de futbol olarak vasatı bile bulmayan bir karşılaşma sona ermek üzere. Gole en yakın iki pozisyon karşılaşmanın son dakikalarında karşılıklı ataklarda geldi.

                            90+3 dakika. Oynanıyor. Karşılaşmada uzatma dakikaları da sona erdi. Vasat karşılaşmada gol çıkmadı. Mücadele başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

                            MAÇ SONUCU: DENİZLİSPOR: 0-0 :FENERBAHÇE

                            Yorum

                            • eerol
                              Banned
                              • 06-11-2004
                              • 8682

                              Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                              F.Bahçe-Beşiktaş maçları sarasıyor!17 Kasım 2006 11:10


                              Turkcell Süper Lig'de 19 Kasım Pazar günü karşılaşacak Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında yapılan son maçlarda görülen kartların çokluğu dikkat çekiyor.
                              Turkcell Süper Lig'de 19 Kasım Pazar günü karşılaşacak Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında yapılan son maçlarda görülen kartların çokluğu dikkat çekiyor.

                              Ezeli rakiplerin son 5 sezonda şimdiye dek yaptığı 10'u lig, 1'i de Türkiye
                              Kupası olmak üzere 11 maçta hakemler toplam 10 kırmızı, 57 de sarı kart kullandı.

                              Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında son 5 sezonda yapılan derbi maçlarda
                              hakemlerin kullandığı sarı ve kırmızı kartların dağılımı şöyle:

                              2001-2002 Sezonu:
                              Fenerbahçe - Beşiktaş: 1 - 2 (2 kırmızı, 4 sarı kart)
                              Beşiktaş - Fenerbahçe: 0 - 2 (4 kırmızı, 3 sarı kart)

                              2002-2003 Sezonu:
                              Fenerbahçe - Beşiktaş: 0 - 1 (1 kırmızı, 8 sarı kart)
                              Beşiktaş - Fenerbahçe: 2 - 0 (3 sarı kart)

                              2003-2004 Sezonu:
                              Fenerbahçe - Beşiktaş: 2 - 2 (9 sarı)
                              Beşiktaş - Fenerbahçe: 1 - 3 (6 sarı)

                              2004-2005 Sezonu:
                              Beşiktaş - Fenerbahçe: 2 - 1 (1 kırmızı, 7 sarı)
                              Fenerbahçe - Beşiktaş: 3 - 4 (1 kırmızı, 1 sarı)

                              2005-2006 Sezonu:
                              Beşiktaş - Fenerbahçe: 1 - 2 (5 sarı)
                              Fenerbahçe - Beşiktaş: 2 - 2 (4 sarı)
                              Fenerbahçe - Beşiktaş: 2 - 3 (Türkiye Kupası) (1 kırmızı, 7 sarı)

                              Yorum

                              • eerol
                                Banned
                                • 06-11-2004
                                • 8682

                                Konu: Güncel Fenerbahçe Haberleri

                                Fener ve Beşiktaş'ın kaleleri sorunlu17 Kasım 2006 11:04


                                Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında Pazar günü yapılacak derbi maç öncesi ezeli rakiplerin kalecileri taraftarlarına güven vermiyor.
                                Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında 19 Kasım Pazar günü yapılacak derbi maç öncesi ezeli rakiplerin kalecileri taraftarlarına güven vermiyor.

                                Fenerbahçe'de, Rüştü'nün milli maçta ciddi biçimde sakatlanması ve en az 5-6 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasıyla derbide kaleyi koruması kesinleşen Volkan Demirel, Fenerbahçe ve son İtalya milli maçında yaptığı hatalarla dikkat çekiyor.

                                Beşiktaş'ta ise Hırvat kaleci Vedran Runje, yediği hatalı gollerle
                                siyah-beyazlı taraftarların haftalardır tepkisine neden oluyor.

                                VOLKAN
                                Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, bu sezon geride kalan 13 lig
                                maçından 6'sında kaleyi korudu.

                                Gençlerbirliği maçında Rüştü'nün yerine 60. dakikada oyuna giren 25
                                yaşındaki Volkan, görev yaptığı 6 lig maçında toplam 480 dakika kaleyi korudu ve 5 gol yedi.

                                RUNJE
                                Beşiktaş'ın sezon başında renklerine kattığı Hırvat kaleci Vedran Runje ise
                                siyah-beyazlı takımın yaptığı 13 lig maçında da görev yaptı.

                                Toplam 1170 dakika kaleyi koruyan 30 yaşındaki Runje, kalesinde 14 gol
                                görürken, yediği hatalı gollerle zaman zaman taraftarların protestolarına hedef oldu.

                                Yorum

                                İşlem Yapılıyor