Almanya Futbol Federasyonu başkanı Zwanziger oldu

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ümit karan
    Junior Member
    • 31-08-2006
    • 14

    Almanya Futbol Federasyonu başkanı Zwanziger oldu

    8 Eylül 2006 Almanya Futbol Federasyonu başkanı Zwanziger oldu

    Almanya Futbol Federasyonu başkanlık görevine (DFB), Frankfurt kentinde yapılan olağanüstü toplantıya tek aday olarak giren ve 250 oydan 249'unu alan Theo Zwanziger seçildi.
    Federasyon Başkanlığı görevini bir süredir Gerhard Mayer-Vorfelder ile birlikte yürüten Theo Zwanziger, DFB'nin başkanlık görevine getirildi.
    Eski bir avukat olan 61 yaşındaki Theo Zwanziger, aynı zamanda Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.
    2006 Dünya Kupası Organizasyon Komitesi İkinci Başkanı olan Zwanzinger, tüm gücünü futbolun hizmetine sunmak için herşeyi yapacağını söyledi.
    Başbakan Angela Merkel, Zwanziger ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Alman hükümetinin her zaman Alman futbolunu destekleyeceğini söyledi.
    Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Zwanziger'in amatör futbolu ve bayan futbolunu teşvik etiğini belirterek, kendilerinin de her zaman Zwanziger'in desteğini hissettiklerini kaydetti.
    Dünya Kupası Organizasyon Komitesi Başkanlığı yapan Franz Beckenbauer ise, Zwanziger'in tam bir lider olduğunu, bunu da her zaman ispatladığını ifade ederek, "O zeki ve iyi bir insan" diye konuştu.
İşlem Yapılıyor