Uefa Kupası maç sonuçları

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Uefa Kupası maç sonuçları

    Kezman Fenerbahçe'ye hayat verdi15 Eylül 2006 00:00


    100. Yılında UEFA Kupası'nı alarak taraftarlarının yüzünü güldürmek isteyen Fenerbahçe birinci tur ilk maçında Randers karşısında güçlükle galip geldi
    Fenerbahçe'de cezalı Ümit'in yerine Uğur Boral, Appiah'ın yerine de Tuncay ilk 11'de.

    Dk 2 Randers atağında Rüştü mutlak golü önledi..

    Dk 13 Randers sol taraftan yüklendi, soldan yapılan ortaya Djibby Fall kafayla ağları havalandırdı.

    Dk 15 Fenerbahçe kısa paslarla rakip cezaalanına önüne geldi, topla en son Tümer buluştu vuruşu çok kötüydü ve yandan auta çıktı..

    Dk 18 Mehmet Aurelio'nun ortasında Edu'nun vuruşu yandan auta çıktı

    Dk 22 Alex'in ara pasında Tuncay ve Tümer cezaalanı içinde müsait pozisyonda mutlak bir golü kaçırdılar.

    Dk 25 Deivid'in pasında Kerim topla ilerledi sert vurdu Pedersen müdahale etmek isterken kendi ağlarını havalandırdı.

    Dk 26 Kerim yine cezalanı dışından sert vurdu defanstan yine ters bir vuruş geldi ancak bu kez top kaleyi bulmadı.

    Dk 28 Tuncay'ın ortasında Kezman'dan önce defans topu uzaklaştırdı..

    Dk 29 Tümer'in cezaalanı dışından sert vuruşu üstten auta çıktı.

    Dk 31 Deivid'in vuruşunda kaleci mükemmel bir refleksle golü önledi

    Dk 33 Kejman sarı kart gördü.

    Dk 37 Alex'in kullandığı serbest atışta top defanstan döndü.

    Dk 43 Uğur soldan ortaladı müsait pozisyonda deivid'in kafa vuruşu kalecide kaldı.

    Dk 44 Kezman cezaalanı içinde yerde kaldı Alman hakem oralı olmadı, 30 saniye sonra yine Kezman cezaalanı içinde düştü, ancak karar yine "devam" oldu

    Dk 45+1 Alex'in mükkemmel pasında Deivid defansın arkasında topla buluştu vuruşu defanstan dönerken hakem ilk yarıyı bitirdi.

    Fenerbahçe ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Tümer ve Uğur'un şutları kaleciden ya da defanstan döndü Alex'in vuruşu direği sıyırıp auta çıktı..

    Dk 53 Alex'in kullandığı serbest atışta top kimseye değmeden auta çıktı

    Dk 54 Deivid'in ara pasında Kejman kaleciyle karşı karşıya kaldı ve Fenerbahçe formasıyla golle tanıştı

    Dk 58 Tuncay Kejman'a harika bir pas attı Sırp oyuncu vurdu kaleciden döndü, Tuncay yetişti vurdu defans kale çizgisinden önledi Tümer gelişine çok kötü vurdu..

    Dk 60 Alex kendi çabasıyla topu getirdi Randers cezaalanı karıştı ama Kezman'ın rövaşataya hazırlandığı sırada Pedeson topu uzaklaştırdı.

    Dk 63 Tuncay cezaalanına girdi çapraza indi orta yapmak yerine fantezi vuruş denedi top kalecide kaldı.

    Dk 67 Tuncay'ın cezaalanı dışından vuruşu kalecide kaldı.

    Dk 71 Alex topla cezaalanına girdi kaleciyi geçerken top ayağından açıldı, Randers'li futbolcunun vuruşu kendi arkadaşının kalçasından oyun alanına döndü

    Dk 77 Tümer yerini Selçuk'a bıraktı

    Dk 80 Serbest vuruşta Alex topu falsolu yolladı top yan ağlarda kaldı.

    Dk 84 Aurelio'nun pasıyla Deivid cezaalanına girdi vuruşu kaleciden döndü Alex yarım metreden topu kaleciye nişanladı.

    Dk 85 Deivid çıktı Semih girdi..

    Hakem maça 3 dakika ilave etti.

    90+3 Kerim sağ çizgide düşürüldü Alex'in kullandığı serbest atışta Lugano top tribünlere gönderdi.

    Karşılaşma 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi..
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    #2
    Konu: Uefa Kupası maç sonuçları

    Trabzon, umudunu İspanya'ya taşıdı14 Eylül 2006 21:55


    Trabzonspor ile UEFA Kupası 1. turunda Avni Aker'de İspanyol temsilcisi Osasuna'yı ağırladı. Bordo-Mavililer, 2-0 geriye düştüğü mücadelede beraberliği buldu...
    Hakemler: Jaroslav Jara, Patrick Filipek, Antonin Kordula (Çek Cumhuriyeti)

    Trabzonspor: Jefferson, Ferhat, Stepanov, Fatih, Murat, Hüseyin, Musa,
    Szymek, Gökdeniz, Marcelinho, Yattara

    CA Osasuna: Ricardo, Izguierdo, Monreal, Romeo, Cruchaga, Raul Garcia,
    Nekounam, Lopez, Juan Gomez, Webo, Miloseviç

    MAÇ BAŞLADI...

    Avni Aker'de tribünler boş fakat stat dışında toplanan taraftarların takımlarına verdikleri destek duyuluyor.

    Maçın ilk atağını Osasuna yaptı. Trabzon savunması topu kornere çeldi. Atış kullanıldı. Savunma topu karşıladı. Trabzon ilk dakikalarda rakibine baskı kurma çabasında...

    3. dakika. Trabzon sağ kanattan Musa ile rakip yarı sahaya geçti. Bu futbolcunun ceza sahasına göndermek istediği topa Osasuna savunması ayak koydu. Meşin yuvarlak sağ kanattan kornere çıktı. Atış kullanıldı. Penaltı noktası üzerine gelen topu Osasuna savunması karşıladı.

    5. dakika. Osasuna sağ kanattan etkili geldi. Sıfıra kadar inen Cruchaga topu ortaya çevirmek istedi. Savunmada Hüseyin son anda topa ayak koyarak büyük bir tehlikeyi önledi.

    8. dakika 0-0'lık eşitlikle geçildi. İspanyol temsilcisi Trabzon'a oranla topla daha fazla oynayan taraf. Mücadelede şu ana kadar iki takım adınada gelişmiş net bir pozisyon yok.

    9. dakika. Osasuna sol kanattan faulden doğan serbest atışı kullandı. Ceza sahasına gelen topu savunmada Stephanov karşıladı. Sağ kanada açılan topu Gökdeniz kovaldı. İlerde hareketlenen Marcelinho'ya uzun bir pas çıktı. Gökdeniz'in attığı pas hızlı oluncu meşin yuvarlak kaleci Jara'ya kadar gitti.

    13. dakika. Avni Aker'de ilk dakikalar golsüz beraberlikle geçildi. Mücadelede iki takımda birbirine oyunda üstünlük sağlayabilmiş değil. Orta sahada üstünlük kurma çabası sürüyor.

    18. dakika. Osasuna sağ kanattan serbest atış kullandı. Ceza sahasına kavisli gelen tehlikeli ortaya kaleci Jefferson çıkarak yumruğu vurdu. Meşin yuvarlak ceza sahasının dışına kadar uzaklaştı.

    20. dakika. Trabzon sol kanattan Gökdeniz'in pasıyla Marcelinho'yu ceza sahasında kaçırdı. Marcelinho rakibin darbesiyle yerde kaldı. Hakem devam kararı verdi.

    21. dakika. Osasuna atağı sağ kanattan gelişti. Valdo, yaklaşık 25metreden hafif çarprazdan sürpriz bir şut çıkarttı. Pozisyonun olmadığı bu anda top kaleye füze gibi gitti. Jefferson köşe giden topa uzanmasına rağman müdahele edemedi. Osasuna bu şok golle Trabzon karşısında 1-0 öne geçti.

    28. dakika. Trabzon'da umulmadık golün şoku sürüyor. Osasuna Avni Aker'de rahat bir futbol sergiliyor. Bordo-Mavililer bu dakikaya kadar ciddi bir atak geliştirebilmiş değil.

    31. dakika. Trabzonspor, sahasında Osasuna karşısında 1-0 mağlup durumda. Trabzon sağ kanattan Musa ile atak geliştiriyor. Osasuna savunması topu taçla kesti. Atış kullanıldı. Musa'nın pasıyla hareketlen Szymek için ofsayt bayrağı kalktı.

    32.dakika. Osasuna 2. gole çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen etkili atakta ceza sahasına tehlikeli bir orta kesildi. Trabzon savunması arka direkte Miloseviç unuttu. Bu futbolcu topun gelişine şık bir kafa vuruşu yaptı. Kaleci Jefferson'un bakışları arasında meşin yuvarlak üst direkte patladı. Bu anda Bordo-Mavililer için şanslı bir dakika.

    33. dakika. Trabzon atağı sol kanattan Gökdeniz ile hızlı gelişti. Gökdeniz önünde hareketlenen Yattara'yı kaçırdı. Yattara bekletmeden yerden ceza sahasına topu çıkarttı. Arka direkte hareketlene Szymek önünden geçen topa dokunamadı. Trabzon adına beraberlik şansı kaçtı.

    34. dakika. Trabzon'da Marcelinho iki mücadelede rakibi lehine faul kararına itiraz edince hakemden sarı kart gördü.

    37. dakika. Trabzon beraberlik golü arıyor. Sağ kanattan Gökdeniz topla buluştuğu anda topu ceza sahasındaki Marcelinho'ya doğru ortaladı. Brezilyalı golcü yükselmesine rağmen bu ortaya kafayı vuramadı. Mücadeledeki 1-0'lık Osasuna üstünlüğü sürüyor.

    38. dakika. Osasuna'da Izguierdo hakemden maçın ikinci sarı kartını gördü.

    39. dakika. Trabzon sol kanattan serbest atış kullandı. Ceza sahasına gelen topu Osasuna savunması karşıladı. Dönen topu Gökdeniz aldı. Sağ kanattan Bordo-Mavililer'in atağı taç ile kesildi. Osasuna savunmasında iyi kapanıyor.

    40. dakika. Osasuna 10 kişi kaldı. Az önce sarı kart gören Osasunalı Izguierdo savunmanın arkasına sarkan Marcelinho'yu arkadan tutarak düşürdü. Bu futbolcunun 2. sarı karttan oyundan atılmasıyla Trabzon avantajlı bir durum yakaladı..

    42. dakika. Mücalede Osasunalı Miloseviç, kırmızı karta itiraz edince hakemden sarı kart gördü. İspanyol ekip bu dakikalarda 10 kişi kalmanın etkisiyle savunmasına daha fazla dikkatli. Trabzonspor hiçte etkili bir futbol sergileyemiyor.

    44. dakika. Osasuna sağ kanattan etkili geldi. Bu dakikada ceza sahasına gönderilen top arka direğe indi. Miloseviç, Stephanov'un üzerinden yükselerek kafayı vurdu. Bu kafa şutunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

    45. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Osasuna, Trabzon karşısında 1-0 üstünlüğünü sürdürüyor.

    Maçın normal süresine 1 dakika ilave edildi. Uzatma anlarında Trabzon aradığı fırsatları bulamadı. Maçın hakemi ilk yarı için son düdüğünü çaldı. Osasuna, Trabzon karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.


    MAÇTA İKİNCİ YARI OYNANIYOR...

    Maçta ikinci yarı başladı. Trabzonspor ikinci yarıya 1 kişi fazla başlamanın avantajıyla beraberlik golünü bulmaya çalışıyor.

    49. dakika. Trabzon atağı sol kanattan Gökdeniz ile gelişti. Bu kanattan ceza sahasına yapılan ortayı Osasuna savunması kafa ile ceza sahasının dışına uzaklaştırdı. Marcelinho ceza yayı üzerinden kontrol ettiği meşin yuvarlağa vurmakta ağır davrandı. Osasuna savunması bir kez daha yerinde bir müdahale ile tehlikeyi uzaklaştırdı...

    52. dakika. Osasuna sağ kanattan Garcia ile geldi. Trabzon savunması atağı faul ile kesti. Ceza sahasının çarprazından konuk ekip atışı kullandı. Bordo-Mavililer'in savunması topu uzaklaştırdı.

    53. dakika. Trabzonspor-CA Osasuna arasındaki ilk maçta CA
    Osasuna, Juan Gomez'in golüyle 2-0 öne geçti.

    55. dakika. Trabzonspor 2. golü kalesinde görmenin şokunu çabuk atlattı. Sol kanattan gelişen atakta Osasuna savunması topu uzaklaştıramadı. Ceza sahası içinde boşta kalan topa Gökdeniz şık bir vuruş yaptı. Sol köşeden ağlara giden topa kaleci uzanmasına rağmen müdahele edemedi. Bu golle skor bir anda 2-1 oldu. Trabzonspor şimdi umutlandı...

    59. dakika. Bordo-Mavili ekip 2-0 geriye düştüğü maçta Gökdeniz'in zamanında gelen topuyla oyundan kopmadı. Şimdi Avni Aker'de eşitlik sayısı arıyoruz. Osasuna sahada 10 kişi olmasına rağmen iyi mücadele ediyor. Trabzonspor bir türlü tempoyu istediği seviyeye çekemedi.

    65. dakika. Osasuna'nın Trabzonspor karşısında 2-1 üstünlüğü var. Ziya Doğan sahada bu dakikaya kadar etkili olamayan Marcelinho'yu aldı. Yerine Umut Bulut maça dahil oldu...

    68. dakika. Trabzon sağ kanattan etkili geldi. Sıfırdan Ömer Rıza'nın ceza sahasına gönderdiği topa arka direkte Ersen Martin yükseldi. Kalecinin ön direkte kaldığı anda Osasuna savunmasından bir isim topu Ersen Martin'in kafasının önünden elle çeldi. Mutlak gol şansı. Kırmızı kart ve penaltı olması gerek bu pozisyonda Çek hakem oyunu devam ettirdi. Hakem bu net pozisyonu çalmadı.

    70. dakika. Trabzonspor kalesi bu dakikada kalesinde büyük bir tehlike yaşadı. Savunmanın arkasına atılan pasa hareketlenen Webo bir anda kaleci Jefferson ile karşı karşıya kaldı. Ceza sahasının önüne kadar çıkar Brezilyalı kaleci rakibinin ayaklarına yatarak mutlak bir golü önledi...

    75. dakika oynanıyor. Trabzonspor bu dakikada beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kanattan ileri çıkan Stephanov kimsenin beklemediği bir anda sert bir şut çıkarttı. Yerden giden top kale direğinin yanından auta çıktı.

    77. dakika. Mücadelede son bölümlere girildi. Trabzonspor 10 kişi oynayan rakibi karşısında 2-1 mağlup durumda. Bu dakikada sağ kanattan gelişen atakta top ceza sahasına ortalandı. Hüseyin yükselip kafayı vurdu. Dengesiz yapılan kafa vuruşunda yükseklik kazanan topu kaleci kolaylıkla kontrol etti...

    82. dakika. Trabzon kalesi büyük bir tehlike atlattı. Sağ kanattan şık hareketlerle ceza sahasına giren Webo kaleci Jefferson ile karşı karşıya kaldı. Bu pozisyonda şut atmak yerine topu penaltı noktası üzerinde bekleyen Miloseviç'e çıkarttı. Golcü isim meşin yuvarlağı boş kaleye vurdu. Topu ağlara gitmek üzere iken Musa çizgi üzerinden çıkarttı.

    85. dakika. Osasuna son bölümlerde oyunu yavaşlatmak için istiyor. Kale atışını geçirtiren Ricardo hakemden sarı kart gördü.

    Mücadelede son dakikalar oynanıyor. Trabzonspor sol kanattan Umut Bulut'u ceza sahasına kaçırdı. Açısını kaybeden Umut topu gerideki Gökdeniz'e çıkarttı. Gökdeniz topu aldığı anda rakiplerinden sıyrılıp ceza sahasının sol çarprazından kaleyi yokladı. Sert giden top kalenin üzerinden az farkla auta çıktı. Trabzon beraberlik şansına bu anda çok yaklaştı...

    89. dakika. Trabzonspor sol kanattan Gökdeniz ile atak geliştirdi. Gökdeniz topu penaltı noktasına kesti. Umut Bulut savunmanın arasından iyi yükselip kafayı vurdu. Bu harika kafa şutunda meşin yuvarlak Ricardo'nun koruduğu kaleye gol olarak gitti. Trabzon bu golle şimdi maçta 2-2'lik eşitliği buldu.

    90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Trabzon üstünlük sayısı için saldırıyor... Normal süreye 4 dakika ilave edildi.

    Uzatma dakikalarında başka gol olmayına Trabzonspor seyircisiz oynadığı mücadelede 2-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle skoru 2-2 yaptı.

    Zorlu mücadele bu skorla sona erdi.

    Maç sonucu: Trabzon: 2-2 :Osasuna

    Yorum

    • eerol
      Banned
      • 06-11-2004
      • 8682

      #3
      Konu: Uefa Kupası maç sonuçları

      Kayserispor onur mücadelesi verdi15 Eylül 2006 00:09


      Kayseri, UEFA 1. tur ilk maçında Alkmaar deplasmanına sahaya çıkıyor. Sarı-Kırmızılılar'da hedef avantajlı bir skor elde etmek. Kayseri avantajlı dönüyor.
      AZ Alkmaar:

      Didulica, Jaliens, Luirink, Opdam, Schaars, Şota, Cziommer,
      Molhoek, Meerdink, Koevermans, De Zeeuw

      Kayserispor:

      Ivankov, Bülent Bölükbaşı, Ragıp, Gökhan, Muhammed, Toledo, Johnson, Aydın, Kamber, Mehmet Topuz, Fatih

      Stat: Desebe,
      Saat: 21.00
      Yayın: Kanal A
      Hakem: J.Rodrigez Santiago (Portekiz)

      Dk 6 Maça iyi başlayan Kayserispor 6. dakikada Şota'yı yere düşürünce AZ Alkmaar penaltı kazandı

      Dk 7 Koevarmans'ın kullandığı penaltı vuruşunda ters köşe yatan kaleci İvankov golü yedi. AZ Alkmaar: 1 Kayserispor: 0

      Dk 11 Alkmaar atakları karşısında Kayserispor defansı sürekli gedik veriyor. Şota'ya atılan ara pasında defans son anda müdahale etti.

      Dk 13 Fatih Ceylan ceza sahanının solunda orta yaptı. Bir karambol Almaar savunması topu uzaklaştırdı. Atak devam ediyor, Alkmaar defansı kornere gönderdi.

      Dk 17 Kayseri için şanssız an. Gökhan Ünal ceza alanına girerken çok sert bir vuruş yaptı ve top üst direkte patladı.

      Dk 21 Alkmaar oyunu Kayserispor yarı alanına yıktı. Kayserispor ise Gökhan Ünal ile kontra ataklarla tehlike yaratmaya çalışıyor.

      Dk 23 Kayserispor sol taraftan serbest vuruş yaptı ama defans dışarı attı. Korner. Korneri kullanan Toledo kötü bir vuruş yapıyor avut.

      Dk 25 Ve goooooooooooooooolllllllll. Mehmet Bölükbaşı topu ağlara gönderdi.

      Dk 30 Golden sonra Kayserispor oyunda dengeyi sağladı.

      Dk 34 Kayserispor ceza alanına gönderilen bir orta ve Kayserispor şanssız bir gol daha yiyiyor. AZ Alkmaar Molhoek'in attığı golle 2-1 öne geçti.

      Dk 40 Gökhan ceza alanına giriyor. Kaleciyle karşı karşıya Gökhan ama vuruşunda kalesi son anda ayaklarıyla müdahale etti.

      Dk 41 Korneri kulllanan Kayserispor bier karambol yaratıyor. Mehmet önünde kalan topu kaleye gönderemedi.

      Dk 44 Kayseri ceza alanının sağından serbest vuruş kullanıyor. Fatih sert vurdu barajdan döndü.

      Dk 45 Gökhan Ünal sol kanatta boşluk buldu. Pası Fatih'e veriyor. Fatih vuruyor son anda defansa çarpan top az farkla dışarı çıktı.

      Dk 45 Ve maçın ilk yarısı Alkmaar'ın 2-1 üstünlüğü ile tamamlanıyor.

      İkinci Yarı

      Dk 45 Ve maçın ikinci yarısı başladı. Haydi Kayseri gol bekliyoruz

      Dk 50 Kayseri sağdan Ragıp ile geldi. Ragıp'ın sert vuruşu az farklı dışarı çıktı

      Dk 52 Kayseri sağdan serbest vuruş kullanıyor. Oradaki karambolde bir Kayserili oyuncu yere düştü. Hakem penaltıyı vermedi

      Dk 59 Maç orta sahada geçmeye başladı

      Dk 62 Kayserispor'da oyuncu değişliği. ertuğrul Sağlam Muhammet Hanifi'yi oyundan aldı.

      Dk 64 Orta sahadan gönderilen usuzn pasta ceza sahasında topla buluşan Şota ağlarımıza bir gol daha bıraktı. AZ Alkmaar: 3 Kayseri: 1

      Dk 66 Kayseri orta sahada paslaşıyor. Bir uzun pas ceza alanına doğru. Mehmet Bölükbaşı Ragıp'ın önüne indiriyor. Ragıp vurdu ve gooooooooolll.
      Kayseri farkı yeniden bire indirdi. AZ Alkmaar: 3 Kayserispor:2

      Dk 71 AZ Alkmaar golden sonra baskı kurmaya çalışıyor. Kayseri ise defans çıkartılacak uzun paslarla tehlike yaratmaya çalışıyor.

      Dk 74 Kayseri'de oyuncu değişikliği: Bülent Bölükbaşı oyundan alınıyor yerine İran'lı Kavianpour oyunda. Alkmaar'da ise Molhoek oyundan alınıyor yerine Da Silva girdi.

      Dk 77 Kayseri kontra atağa kalkıyor. Gökhan Ünal rakibini geçiyor. Önü bomboş ama hakem oyunu durdurdu.

      Dk 78 Alkmaar bu dakikalarda oyunu Kayseri ceza aalanına yıktı. Ceza alanı dışında Schaars çok sert vuruyor defanstan döndü



      Dk 83 İnanılmaz. Alkmaar'li Schaars topu boş kaleye yuvarlayamadı. Şanslı bir an Kayseri için.

      Dk 85 Zommer'in 40 metreden kullandığı serbert vuruş defanstan geri döndü.

      Dk 88 Ceza alanı dışından De Zeeuw'in mermi gibi gönderdiği topu Kayseri kaleci İvankov mutheşem kurtardı.

      Dk 90 Hakem uzatma dakikalarını gösterdi. Oyun 4 Dk uzadı.

      Dk 90 Ve maç sona eriyor. AZ Alkmaar: 3 Kayserispor:2

      Yorum

      • eerol
        Banned
        • 06-11-2004
        • 8682

        #4
        Konu: Uefa Kupası maç sonuçları

        Beşiktaş Sofya'ya sahayı dar etti14 Eylül 2006 20:30


        Beşiktaş, UEFA Kupası 1. turunda İnönü Stadı'nda Bulgar takımı CSKA Sofya karşısında 82 dakika boyunca zorlandı ancak tur için yeterli sonucu bulmayı başardı
        Beşiktaş maça sürpriz bir kadroyla çıktı..

        Maçın ilk dakikalarında iki takımda bir birine tartıyor..

        Dk 6 İbrahim Üzülmez sol taraftan nefis hareketlerle cezaalanına girdi ortasında kaleci Bobo'dan önce topa kapaklanarak bir gole engel oldu.

        Dk 8 CSKA Sofya atağında Beşiktaş cezaalanı içinde meydana gelen karambolde topla son buluşan İbrahim Toroman topu taca atarak defansını rahatlattı.

        Dk 10 Soldan yapılan ortaya Trica kafayı vurdu, yavaş giden topu Runje rahatlıkla kontrol etti.

        Dk 11 Beşiktaş atağında Bobo, cezaalanı dışından sert vurdu, top çatal diye tabir edilen yeri sıyırarak auta çıktı..

        Dk 15 Beşiktaş atağında Delgado cezaalanına girmek isterken topu kaptırdı..

        Dk 20 Delgado'nun kullandığı serbest atışta defans topu kafayla uzaklaştırdı..

        Dk 23 Koray'a sert giren Trica sarı kart gördü..

        Dk 24 Koray'ın cezaalanına doldurduğu topa Nobre'nin, zayıf kafa vuruşu kalecinin kontrolünde auta çıktı..

        Dk 27 CSKA Sofyalı oyuncular sık sık kendilerini yere atarak sakatlanma bahanesi ile vakit çalıyorlar..

        Dk 30 Beşiktaş'ın kazandığı serbest atışı Delgado kullandı, Bobo defansın arkasından kafayı çok kötü vurdu..
        Dk 31 Kleberson'un kaptırdığı topla Bulgar takımı hızla çıktı defansın arkasına atılan topa Runje mükemmel bir çıkışla bir libero gibi topu önledi.

        Dk 33 Bu kez Beşiktaş hızlı bir atağa çıktı, Nobre'nin ara pasında defans Mehmet Sedef'ten önce müdahale ederek topu kornere yolladı

        Dk 36 Burak cezaalanı içinde yerde kaldı hakem penaltıyı çaldı. Penaltıyı Bobo kullandı kaleci kurtardı dönen topu İbrahim Toraman dışarı attı..

        Dk 38 Beşiktaş'ın kazandığı kornerde top cezaalanı dışına geldi Mehmet Sedef çok sert vurdu top direği sıyırarak auta çıktı..

        Dk 40 Mehmet Sedef rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle sarı kart gördü..

        Hakem ilk yarının sonuna 3 dakika ekledi.. Portekizli hakem 3 dakika işaret ettiği maçı 49. dakikada bitirmeden önce Sofya yararına bir korner icat etti! Kornerden gelen topu Runje bloke ederken ilk yarının son düdüğü çaldı..

        İkinci yarı birinci yarının kopyesi olarak başladı. Beşiktaş yine rakip kaleye yakın oynamaya çalışırken konuk takım kontraataklarla gol bulmaya çalıştı..

        Dk 50 Beşiktaş çok kritik yerden bir serbest atış kazandı.. Delgado'nun vuruşu defansa takıldı.

        Dk 53 Beşiktaş atağında Nobre kafayla Bobo'ya indirdi, Bobo'dan önce defans topu kornere attı.

        Bulgar oyuncular vakit geçirmek için adeta bütün numaraları yapıyorlar..

        Dk 55 Arjantinli Delgado çıktı yerine Brezilyalı Ricardinho girdi..

        Dk 58 Beşiktaş atağında Bobo Ricardinho'yu kaçırmak istedi defans topu hemen uzaklaştırdı..

        Dk 60 Tagisilva yerini Zadi'ye bıraktı..

        Dk 62 Beşiktaş atağında hakem Nobre'nin topu elle aldığını belirterek serbest atışı Sofya'ya verdi. Bu dakikada Beşiktaş tribünleri "Kartal gol gol" sesleri ile adeta Avrupa yakasını sarstılar..

        Dk 65 Beşiktaş atağında Nobre'nin yarım volesi kale çizgisi önünde defansa çarparak kornere gitti..

        Dk 66 Mehmet sedef cezaalanı dışından topa çok kötü verdi..

        Dk 67 CSKA Sofyalı Petrov ikinci sarı kartı görerek takımın 10 kişi bıraktı..

        Dk 68 Ricardinho'nun ortasında İbrahim Toraman uçarak kafayı vurdu top auta çıktı. Hemen peşinden meydana gelen atakta bu kez Ricardinho sert vurdu top yine auta çıktı..

        Dk 69 Genç Mehmet Sedef yerini İbrahim Akın'a bıraktı..

        Dk 71 Ricardinho nefis bir orta yaptı Bobo'nun zayıf kafa vuruşu kalecide kaldı..

        Dk 73 Ricardinho'nun kullandığı korner defanstan sekti Koray cezaalanı dışından topu adeta Dolmabahçe Saat Kulesi'ne nişanladı..

        Dk 74 Bu kez cezaalanı dışından Bobo'nun vuruşu üstten auta çıktı..

        Dk 75 Koray sarı kart gördü. Bu dakikada Bobo yerini Gökhan Güleç'e bıraktı.

        Dk 76 Ricardinho'nun kullandığı kornerde Sofya cezaalanı karıştı Nobre'nin vuruşu defanstan döndü..

        Dk 78 Bu kez Burak cezaalanı içinde göğsüyle düzeltip vurdu top auta çıktı..

        Dk 82 Kleberson cezaalanı içinden vurdu topu direk dibinden ağlara yolladı

        Dk 83 Golden sonra Beşiktaş yine rakip kaleye yüklendi, topa en son vuran yine Kleberson oldu ama top bu kez çerçeveyi bulmadı..

        Dk 87 İbrahim Akın'ın soldan ortası tüm defansı aşarak auta çıktı.

        Dk 90+1 Bu kez Gökhan Güleç ağları havalandırdı.

        Karşılaşma Siyah-beyazlı takımın 2-0 üstünlüğüyle son buldu..

        Yorum

        • eerol
          Banned
          • 06-11-2004
          • 8682

          #5
          Konu: Uefa Kupası maç sonuçları

          UEFA Kupası Maç Programı 1. Tur
          14/09 Lokomotiv Moscow 2 - 1 Waregem
          14/09 Basel 6 - 2 Rabotnicki
          14/09 Marseille 1 - 0 Mlada Boleslav
          14/09 Eintracht Frankfurt 4 - 0 Brøndby
          14/09 Artmedia 2 - 2 Espanyol
          14/09 Levadia Tallinn 0 - 1 Newcastle Utd
          14/09 Partizan 4 - 2 Groningen
          14/09 Ethnikos Achnas 0 - 0 Lens
          14/09 Panathinaikos 1 - 1 Metalurh Zaporizhzhya
          14/09 Ruzomberok 0 - 1 Club Brugge
          14/09 Maccabi Hayfa 1 - 1 Litex Lovech
          14/09 Setubal - Heerenveen
          14/09 Trabzonspor 2 - 2 Osasuna
          14/09 Rubin 0 - 1 Parma
          14/09 Dinamo Zagreb 1 - 2 Auxerre
          14/09 SP. Braga 2 - 0 Chievo
          14/09 Schalke 1 - 0 Nancy
          14/09 FC Sion 0 - 0 Leverkusen
          14/09 Start 2 - 5 Ajax
          14/09 Legia Varşova 1 - 1 Austria Vienna
          14/09 Fenerbahçe 2 - 1 Randers Freja
          14/09 Lokomotiv Sofia 2 - 2 Feyenoord
          14/09 Standard Liege 0 - 1 Celta Vigo
          14/09 Rapid Bükreş 1 - 0 Nacional
          14/09 Chernomorets Odesa 0 - 1 Hapoel Tel-Aviv
          14/09 Beşiktaş 2 - 0 CSKA Sofia
          14/09 Livorno 2 - 0 Pasching
          14/09 Salzburg 2 - 2 Blackburn
          14/09 AZ Alkmaar 3 - 2 Kayserispor
          14/09 Slavia Praha 0 - 1 Tottenham
          14/09 West Ham 0 - 1 Palermo
          14/09 Hearts 0 - 2 Sparta Praha
          14/09 Atvidaberg 0 - 3 Grasshoppers
          14/09 Herta Berlin 2 - 2 OB Odense
          14/09 Wisla Krakow 0 - 1 Iraklis
          14/09 Molde 0 - 0 Glasgow Rangers
          14/09 Atromitos 1 - 2 Sevilla
          14/09 Xanthi 3 - 4 Dinamo Bükreş
          14/09 Slovan Liberec 2 - 0 Kızılyıldız
          14/09 Derry Citiy 0 - 0 Paris SG

          Yorum

          İşlem Yapılıyor