“Fenerbahçeli değilim!“

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    “Fenerbahçeli değilim!“




    “Fenerbahçeli değilim!“

    Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, kendisinin Fenerbahçeli olmadığını belirterek, Fenerbahçe seyircisinin stada gelirken piknik yapmaya gelmiş gibi maç izlediğini söyledi.
    Sheraton Otelde 3 gün sürecek Bilişim 06 fuarında konuşmacı olarak katılan Gökçınar ilginç açıklamalarda bulundu. Gökçınar, Teknoloji ile Spor'un Dünya üzerinde ilintileri olduğunu dile getirerek, futbolun bir endüstri haline geldiğini diğer spor branşlarını sollayarak birinci sırada olduğunu ifade etti.
    Gökçınar, Dünyada 1 milyar insan'ın izlediği ve 300 milyar dolar bir rant haline gelen futbolun gün geçtikçe teknolojiyle beraber çalışmalar içerisine girdiğini söyledi. Teknolojinin dünya futbolu üzerinde nasibini almaya başladığını kaydeden Gökçınar, Türkiye'deki futbolun teknolojiyi farketme aşamasında olmadığını savundu. Türk futbolunun teknoloji ile iç içe olduğunu anlatan Gökçınar, "Türkiye'de futbolun teknoloji ile iç içe olması için Türkiye Futbol Federesyonu bu konu hakkında takımları bilgilendirmesi gerekiyor. Futbol yöneticileri kurumsallaşmak için bir çaba harcamıyor. Futbol iyi bir para ve iyi bir hocayla yönetilmediğini anladık. Ankaraspor olarak kurumsallaşma kararı aldık. Kurumsallaşmayan takımların hedefi olmaz. Biz teknolojiyi çok iyi kullanarak altyapıya önem veriyoruz" diye konuştu.
    Spor yazarlarının sporu geliştirmek adına irdelemeli ve eleştirmesi gerektiğini ifade eden Gökçınar, "Şu anda spor yazarları reyting uğrna futbolu değerlendirmeleri yanlıştır. Eğer böyle devam ederlerse izleyici bulamazlar. Mesela Ankaraspor Fenerbahçe'yi yeniyor. Ertesi gün gazeteler, televizyonlar Ankaraspor'un Fenerbahçe'yi nasıl yendiğini değilde Fenerbahçe'nin neden yenildiğini yazıyorlar" ifadelerinde bulundu. Kurumsallaşma adına Türkiye'de en iyi stad yapan Fenerbahçe olduğunu dile getiren Gökçınar, "Fenerbahçe seyircisini aile ortamına sokmayı başardı. Pikniğe giden aile gibi seyirci yetiştirdi" diye konuştu.
İşlem Yapılıyor