MERAK ETTİM ??..

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • **AYGUN61**
    Junior Member
    • 06-02-2005
    • 113

    #46
    Konu: MERAK ETTİM ?.

    arkadaşlar öncelikle yanlış anlamayın.

    ben bunun bu şekilde olacağını daha önce demiştim. ve olduda. yani şunu demeye çalışıyorum. statü olarak herkes hakını alsa idi. bugün yazılan mesajlar yazılmazdı. adam rahat. mod olmuş, çalışın sizde olursunuz diyor. ama 1300 mesaj yazan arkadaşlar olamamış. eğer bu şekilde haksızlık olurda. buna bir çözüm aranmazsa. bu şekilde çok daha mesaj yazılır.

    benden dost tavsiyesi. yoksa benlen bir alakası yok.

    Yorum

    • stone_heart19
      Burada Herkes Eþittir

      • 25-01-2004
      • 6468

      #47
      Konu: MERAK ETTİM ?.

      Sevgili arkadaşlarım hepinize teker teker mesaj sayılarınıza bakıp statü verilecek olsaydı bunu foruma bir program koyarak yapardık her 1000 mesaj,da vip 2000 mesajda mod falan diye : ) yaw bizleri başka forumlarla karıştırmayın isterse 10000000 mesajı olsun mod olmuş olmamış ne fark eder mod olunca ne oluyor? sadece bir iki dosya koyma sayfa kapama açma falan falan bu olsa ne olur olmasa ne olur hem herkese dosya koydurulmamasının sebebi gayet açık virüsler ve bunun gibi şeylerden dolayıdır ve denenmemiş dosyaların konulmaması içindir.
      bu arada bakın neredeyse benimde mesaj sayım sevgili @BuÐrA_61 ,in mesajı kadar ancak o yüzden lütfen mesaj sayınız ile bağlantı kurmayın statü almayı ok?
      Hem kimse statü alamıyorum diye yazı yazmasın birgün foruma girdiğinde bakarki statü,sü oluvermiş ama şunuda unutmayın illa olmak istiyorum diyen kim olursa olsun onu yapmayız ancak yaptıkları icraatlara bakarak statü veririz
      O yüzden bence daha fazla bu konularda yorumda bulunmak bence sizlere yarar değil zarar getirir mesela belki sen farkında değilsin ama sevgili @BuÐrA_61 çok uzun zamandır izleniyor yazıların bence laf aramızda sen yardımlaşmana devam et bu sana bir abi bir kardeş tavsiyesi kimse duymasın ok? : )
      slmlar saygılar

      Yorum

      İşlem Yapılıyor