Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • hacifuat
    Junior Member
    • 22-06-2004
    • 266

    Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı

    Kent sakinleri, birçok patlama sesi duyduklarını, kentin çeşitli kesimlerinden duman yükseldiğini ifade ettiler. Hamas yetkilileri de saldırıda kendilerine ait güvenlik noktalarının hedef alındığını belirttiler.

    İŞTE SALDIRIDAN İLK GÖRÜNTÜLER

    Filistinli güvenlik kaynakları ise Hamas'a ait birkaç tesisin yerle bir edildiği bilgisini verdiler. İsrail ordusundan henüz saldırıyla ilgili açıklama yapılmadı.

  • anterior
    Senior Member
    • 06-11-2006
    • 6453

    #2
    Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı



    Suçlu Hamas, Hedef Sivil... İsrail ordusundan 'katliam' açıklaması

    Çoluk çocuk, sivil ayırmaksızın Gazze'yi bombalayan İsrail ordusunda yapılan açıklamada suçlunun Hamas olduğu ve vurmaya devam edileceği belirtildi...

    İsrail ordusu, bugün Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırının ardından resmi bir açıklama yaptı. Açıklamada, saldırıda Hamas'ın Gazze Şeridi'nde bulunan bazı hedeflerinin ve tesislerinin vurulduğu belirtildi. Operasyona katılan pilotların tamamının da İsrail'e geri döndüğü kaydedildi.

    Açıklamada ordunun operasyonlara İsrail Genel Kurmay Başkanlığı'nın değerlendirmeleri doğrultusunda devam edeceği belirtildi. Açıklamada "Bu operasyon gerekli olduğu sürece devam edecek, genişleyecek ve yoğunlaştırılacak" denildi.

    İsrail ordusu, operasyonun "Hamas'ın devam eden terörist saldırılarının sonucunda gerçekleştirildiğini" savundu.
    Vurulan Hamas hedeflerinin ise geçtiğimiz aylarda toplanan yerel istihbarat sonucunda belirlendiği, Hamas'ın bazı üslerini, eğitim kamplarını, cephaneliklerini içerdiği kaydedildi.

    Açıklamada "İsrail saldırının gerçek sorumlularının, sivil yerleşim yerlerinde terör faaliyetlerini harekete geçiren Hamas liderleri" olduğu savunuldu. Gazze operasyonunun, İsrail'in güvenlik çıkarlarını korumak açısından hayatî öneme sahip olduğu dile getirildi.

    Açıklamayı okuyan İsrail ordu sözcüsü, "teröre destek olan, evinde terörist barındıran, eşlerini ve çocuklarını insan kalkanı olarak hedeflere gönderen herkesin terörist olarak kabul edileceğini" ifade etti.

    Haber7

    Yorum

    • anterior
      Senior Member
      • 06-11-2006
      • 6453

      #3
      Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı



      SALDIRI BÖLGESİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

      İsrail Gazze'ye 30 füze fırlattı. Hamas sözcüsü saldırıda en az 50 kişinin öldüğünü açıklarken, hastane kaynakları ölü sayısının 140'ye çıktığını belirtti. Filistinli militanlar da İsrail'in güneyine roket saldırısı başlattı.

      İsrail ile Hamas arasındaki 6 aylık ateşkesin süresinin dolmasının ardından Hamaslı militanlar İsrail'e roketli saldırılar başlatmıştı. İsrail Başbakanı Edud Olmert ise Hamas'a saldırıları durdurması için 48 saat süre tanımıştı. Ancak Olmert'in verdiği süre dolmadan İsrail ordusu Gazze Şeridi'ne 30 füze saldırısı gerçekleştirdi.

      EN AZ 140 ÖLÜ

      Hamas sözcüsü, saldırıda en az 50 kişinin öldüğünü açıklarken, Filistinli hastane kaynakları saldırıda ölü sayısının 140'ye çıktığını belirtti. Hava saldırısında 200'den fazla kişinin de yaralandığı açıklandı. Füze saldırısında Hamas polis şefinin öldüğü haberleri geliyor. Hamas sözcüsü Gazze'deki bütün karargahlarının İsrail tarafından vurulduğunu açıkladı.

      İSRAİL 30 FÜZE ATTI

      İsrail hava kuvvetlerinin bölgedeki hedeflere 30 kadar füze fırlattı. Saldırı Gazze'de büyük hasara yol açarken, Hamas'a ait güvenlik noktalarıyla Gazze limanı zarar gördü.

      Kent sakinleri, birçok patlama sesi duyduklarını, kentin çeşitli kesimlerinden duman yükseldiğini ifade etti. Hamas yetkilileri de saldırıda kendilerine ait güvenlik noktalarının hedef alındığını belirtti.Filistinli güvenlik kaynakları ise Hamas'a ait birkaç tesisin yerle bir edildiğini bildirdi.

      ŞİMON PERES: "GAZZE ŞERİDİ'NE GİRMEYECEÐİZ"

      İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne girmeyeceğini söyledi.

      Peres, İsrail'in Gazze'ye yönelik bugün düzenlediği hava saldırılarından önce Suudi Eş Şark El Avsat gazetesine verdiği demeçte, "Savaş olmayacak. Gazze'ye girmeyeceğiz, roket saldırılarını durdurmanın başka yolları var" dedi.

      İsrail Cumhurbaşkanı, "Gazze'yi geri dönmek için terk etmedik" diye konuştu.

      Peres'in demeci gazetede bugün yayımlandı. İsrail'in Gazze'ye yönelik bu sabah başlattığı hava saldırısında 140'tan fazla kişinin öldüğü bildirildi.

      Hürriyet

      Yorum

      • anterior
        Senior Member
        • 06-11-2006
        • 6453

        #4
        Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı

        Ermenilerden özür dileyen "AYDIN" (?!) larımızın, bu konuya da bir diyecekleri vardır herhalde...

        Yorum

        • ali_ekber
          Member
          • 15-11-2004
          • 2525

          #5
          Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı

          Originally posted by anterior
          Ermenilerden özür dileyen "AYDIN" (?!) larımızın, bu konuya da bir diyecekleri vardır herhalde...
          aydınlarımızın seceresine bir bakmak lazım

          Yorum

          • YÜZBAÞI OÐULLARI
            Diamond Group

            • 01-04-2004
            • 19785

            #6
            Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı

            peki bunlar özür diliyor da hocalı katliamından kim özür dileyecek...


            NEDEN BABA Yıl 2060 bir baba ve kızı arasında geçen konuşma Sayfanın sonunu mutlaka okuyun…

            ''Baba bizim bayrağımızda sizin zamanınızda Ay-yıldız varmış neden şimdi haç işareti ve anlamını bilmediğim renkler var? 2 arkadaş okulda tavan arasında eski bir atlas bulmuştuk, o atlasta gördük daha önce Edirne''den Kars''a kadar Türkiye toprağı imiş, şimdi neden o haritanın 1/5''ine Türkiye diyoruz?

            Eskiden her mahallede 1–2 cami varken, şimdi neden her ilde bir cami var, dedem bahsetmişti daha önce ezan denen bir şey varmış, günde 5 defa camilerden okunurmuş şimdi bu çan sesleri ne baba?

            Filistinlilerin zamanında topraklarını parça parça satarak İsrail''in kurulmasına sebep olduklarını hiç mi bir yerde okumadınız da, topraklarımızı sattırıp şimdi bu ufacık alana bizi hapsettiniz?

            Siz atalarınızdan böyle mi aldınız bu toprakları? emaneti böyle mi korudunuz? Günden güne topraklarımız satılırken siz uyuyor muydunuz baba?

            Baba küçükken herkesin beni Ayşegül diye çağırdığını hatırlar gibiyim şimdi neden bana Angel diyorlar, beni kulağıma Angel ismini ezanla sen mi söyledin?

            Bizim evin önünden tanklarla geçen Amerikan askerleri kim baba? Her gün bize hakaret ederek ve sizi her gördükleri ye! rde coplayarak demokrasi! mi getirdiler baba?

            Bize okulda demokrasinin tanımını daha farklı öğretiler sanki Elime geçen gün bir kitap geçti baba, senin gençliğinden kalan. Biz Ankara''ya taşınmazdan önce memleketimizin ismi Gaziantep''miş ve 6317 şehit vererek ''Gazi'' lik ünvanını kazanmış.

            Neden şimdi oraya kür...... diyorlar baba.

            Baba hani sizlere kürtlerle Türkler kardeştir demişler, peki kardeşlerim neden bizi öldürüp ülkemizde ayrı devlet kurdular.

            Baba o kitapta Atatürk diye birinden de bahsetmişti.

            O her kimse 1933''te Bursa''da bir nutuk vermiş, ben şimdi bile ne kastettiğini anlayabiliyorken, sizin gençliğiniz bu kadar mı cahildi de o uyarıları dikkate almadınız?

            Şimdiki kür..... toprağında yer alan Süleymaniye''de askerimizin başına çuval geçirmişler ve sen o dönemde gençtin, hiç mi kanın donmadı baba?
            Neden hesap sormadınız?

            Bunları görmezden gelen yöneticilerinize? O az önce bahsettiğim Atatürk size bir hitabe yazmış ve sizi hain yöneticilere ve uşaklara karşı uyarmış ve hitabenin sonunda da ''Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur'' demiş.

            Baba kanınız o kadar bozuk mu ki ülkemizi bu hale getirenlerin yakasına yapışmadınız?

            Baba Türkiyeli ne demek? Biz Türk çocuğu değil miyiz? Soyumuz belli değil mi bizim? O kitapta okumuştum ''Ne mutlu Türküm diyene'' yazıyordu. Peki, baba ben neden mutlu değilim? Türküm demek suçsa ve kötü bir şeyse siz eskiden neden söylerdiniz?

            Baba biz Kurtuluş Savaşı denen bir şey yaşamışız. Kitaba göre dünyanın gördüğü en şanlı savaşmış ve o savaşta 4 milyon şehit vermişiz. Madem bu vatandan bu kadar kolay vazgeçecektiniz de neden o kadar şehit verdiniz?

            Hiç mi kitap okumadınız? Hiç mi sizi uyaran olmadı, hiç mi göremediniz ülkemizin peşkeş çekildiğini? eğer farkında olduysanız ve duygusuzca evinizde oturduysanız sizin o hainlerden ne farkınız kaldı? ALLAH''ın huzuruna hangi yüzle çıkacaksınız baba.

            ''Vatan sevgisi imandandır'' diye bir hadis varken hadi diyelim ki Türklüğünüzden vazgeçtiniz bari İslam''ın emrine uysaydınız.

            Senin eski cd''lerden dinledim baba, bizim de bir İstiklal Marşı''mız varmış.

            O marşı yanlızca körü körüne mi ezberlediniz? Atalarımız sizi her fırsatta uyarmış, demiş ki ''Ey Türk titre ve kendine dön''. Baba ne zaman titreyeceksiniz? Ankara''yı da kaybettikten sonra mı?

            Bundan 13 yıl önce titremediyseniz eğer artık hiç bir şey titretemez sizi.

            Baba sen son bağımsız olan Türkiye Cumhuriyetini gördün.''Ya devlet başa, ya kuzgun leşe'' diyebilecek bir Hasan Tahsin, bir Şehit Şahin, bir Sütçü İmam yok muydu aranızda? Yazıklar olsun baba sizin gençliğinize! Bu günleri göreceğime hiç doğmasaydım baba.

            Türklüğünüzden utanmadınız hiç olmazsa insanlığınızdan utansaydınız baba.

            Bu vatan göz göre göre altınızdan kayarken hiç olmazsa ŞEREFİNİZLE ÖLEMEDİNİZ Mİ?

            HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHiT BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OÐLU İT. UYAN TÜRK EVLADI UYUMA ,UYAN OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN

            Yorum

            • Arrayan
              Member
              • 27-11-2006
              • 518

              #7
              Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı

              hükümetimiz(geçmiş hükümetler gibi) abd,ingiltereden sonra israilin dünyadaki en yakın 3. dostu. Yahudilier bize kredi vermeyi keserse Türkiyede hayat durur. şu düştüğümüz duruma bak.
              Son düzenleme Arrayan; 27-12-2008, 19:06.

              Yorum

              • cemal344
                Senior Member
                • 03-11-2005
                • 3977

                #8
                Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı

                Vatanının çıkarını düşünmeyen aydın olamaz.

                Yorum

                • anterior
                  Senior Member
                  • 06-11-2006
                  • 6453

                  #9
                  Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı



                  Filistinliler, roket saldırısı başlattı, İsrail ordusu alarmda

                  İsrail'in 140'tan fazla kişinin öldüğü bildirilen hava saldırılarından kısa bir süre sonra bu ülkenin güneyine roket saldırısı düzenlendiği bildirildi.

                  Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, Gazze'deki militanlar İsrail'in güneyine roketli saldırıda bulundu.

                  İlk gelen bilgilere göre; roket saldırılarında 1 İsrailli öldü.

                  İsrail ordusu, hava saldırısının ardından, Gazze yakınındaki yaşayan İsraillileri dikkatli olmaları yönünde uyarmıştı.

                  Hamas ile Filistin'deki diğer örgütler ise yandaşlarına, İsrail'in saldırılarına karşılık vermeleri çağrısında bulundu.

                  Hamas, açıklamasında, "Direnişi, kanımızın son damlasına kadar sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

                  İsrail, Gazze'deki saldırılarına, Hamas'ın yönetim kadrosunu hedef alarak devam edebileceğini açıkladı.

                  Ordu sözcüsü Avital Leiboviç, Gazze'deki saldırıları çerçevesinde Hamas yöneticilerini hedef alabileceklerini söyledi.

                  Sözcü, gazetecilerin soru üzerine, "Hamas'a ait her şey hedef olabilir. Bunu istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz" dedi.

                  Öte yandan, Gazze'deki militanların İsrail tarafına düzenlediği roket saldırısında bir İsraillinin öldüğü bildirildi.

                  FOTOÐRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

                  HaberTürk

                  Yorum

                  • Arrayan
                    Member
                    • 27-11-2006
                    • 518

                    #10
                    Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı

                    Originally posted by ali_ekber
                    aydınlarımızın seceresine bir bakmak lazım

                    çoğu müslüman kökenli değil. müslüman olanların hepsi çanakkalede şehit gitti. meydanda bunların dedelerine kaldı. nefretlerini nesilden nesile aktarıyorlar.

                    Yorum

                    • anterior
                      Senior Member
                      • 06-11-2006
                      • 6453

                      #11
                      Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı



                      Taksim'de İsrail'e protesto gösterisi

                      İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısı protesto edildi.İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısı Taksim'de çok sayıda kişinin katılımıyla protesto edildi.

                      Vatandaşlar "Kahrolsun İsrail", "Katil İsrail" sloganları attı.

                      Yüzlerce kişi İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınamak için İstiklal Caddesi'nde yürüdü. Galatasaray Lisesi önünde başlayan yürüyüşün, Taksim Meydan'da bitirilmesi planlanmıştı. Ancak polis, Fransız Başkonsolosluğu önünde yolu keserek grubun meydana çıkmasına izin vermedi.

                      Habercem

                      Yorum

                      • anterior
                        Senior Member
                        • 06-11-2006
                        • 6453

                        #12
                        Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı



                        Dışişleri İsrail'i şiddetle kınadı

                        Türkiye, İsrail'in Gazze'ye yönelik hava harekatı sonucunda çok sayıda Filistinlinin yaşamını yitirmesini "şiddetle" kınayarak, İsrail'e askeri harekatı "derhal durdurma" ve itidal çağrısında bulundu.

                        Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Gazze Şeridi'nde yaşanmakta olan gelişmelerden "derin endişe" duyulduğu belirtildi.

                        "İsrail'in Gazze'ye yönelik hava harekatı sonucunda çok sayıda Filistinlinin yaşamını yitirmesini şiddetle kınıyoruz" ifadesine yer verilen açıklamada, Gazze'deki bu gelişmelerin bölge istikrarını son derece olumsuz etkileyecek nitelikte olduğu kaydedildi.

                        Açıklamada, sivil halkın da mevcut durumdan büyük zarar görmesinden endişe edildiği, harekat sonucunda çok sayıda can kaybı meydana gelmesi ve şiddet sarmalının artması ihtimalinin kaygı ve infiale yol açtığı belirtildi.

                        Dışişleri Bakanlığı açıklaması, şöyle devam etti:

                        "İsrail'e askeri harekatı derhal durdurma ve itidal çağrısında bulunuyoruz.

                        Gazze'de yaşayan halka yönelik insani yardımların aksamadan yerine ulaştırılması, bunun sağlanması amacıyla uygulanan ablukanın kaldırılması, bir insani trajedi yaşanmaması bakımından elzemdir. Uluslararası toplumu bu trajediye tepkisiz kalmamaya ve acil insani yardım elini Gazze halkına uzatmaya davet ediyoruz.

                        Türkiye, çatışmaların sona erdirilmesi ve sükunetin tesis edilmesi için taraflar nezdindeki girişimlerini sürdürecek, öte yandan ilaç ve gıda başta olmak üzere, Gazze'ye insani yardım çalışmalarını da kararlılıkla devam ettirecektir."

                        TimeTürk

                        Yorum

                        • track__1
                          Junior Member
                          • 01-09-2008
                          • 379

                          #13
                          Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı

                          bir konferansta bir yahudi bende kippa takmak istiyorum o baş örtüsü takarsa demiş ve bizim kendine müslümanım diyen bir gurup cenabet o yahudiyi alkışlamışlardı
                          şimdi sorarım insan hakkı babında o gün destek verip alkış yagdıranlar bu gün bu olayıda alkışlarlarmı ...?
                          kahrolsun israil kahrolsun yahudi toplumu
                          Allahın laneti üzerlerinde inşaAllah yeryüzünden yok oldukları günü görürüm

                          Yorum

                          • Arrayan
                            Member
                            • 27-11-2006
                            • 518

                            #14
                            Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı

                            "İsrail'e askeri harekatı derhal durdurma ve itidal çağrısında bulunuyoruz." tamamdı israilde seni hemen dinledi. yaa geçin bu işleri!!!!!!! monşer!!!!!!!


                            keşke kendi şehitlerimiz içinde böyle 2 saatte bu kadar insan toplansa
                            Son düzenleme Arrayan; 27-12-2008, 19:57.

                            Yorum

                            • 67TOPRAK
                              Senior Member
                              • 12-11-2005
                              • 3015

                              #15
                              Konu: Sonunda Şerefsiz İSRAİL ,FİLİSTİN Savaşını başlattı

                              kinamayla hicbirsey oldugu yok. millet kinasin dursun.

                              okadar arap devletinin icindeki israil, söyle söyleyeyim okadar müslüman devletin icindeki israil yine yapacagini yapiyor. lanet olsun böyle dunya duzenine. yazik ölenlere gunahi olmayan bebeklere.cocuklara.

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor