Başbakan'ın Aydın Doğan'a cevabı

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Başbakan'ın Aydın Doğan'a cevabı

    BAŞBAKAN ERDOÐAN YOZGAT'TAN AYDIN DOÐAN'A SESLENDİ
    24.02.2009 14:53:00

    Partisinin Yozgat mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan, Aydın Doğan'ın ABD basınına yaptığı açıklamalara yanıt verdi.



    Erdoğan şöyle konuştu:
    "Sayın Doğan’a sesleniyorum.
    "ABD gazetelerinden bir tanesine açıklamalar yapıyor. Başbakan'ın çocuklarına diyor, ilgili haberlerimizden rahatsız olduğu için bunları koyma dedi buna karşı çıktık bunu yaptı diyor.
    "Sayın Doğan önce kendine gel, bu başbakan öyle küçük düşünen bir başbakan değil. Bu başbakan Türkiye’nin şanına yakışan bir başbakan.
    "Farklı alışmıştınız, alışkanlıklarınız bozuldu rahatsız oldunuz. Çünkü sizler karşınızda el pençe divan duran başbakanlara alışmıştınız.
    "Sizler İkitelli’den Babıali’den iktidarları yönetmeye alışmıştınız. Sizler devletin bir biriminin size yönelik yapmış olduğu rutin bir incelemeden, eğer sizin her şeyiniz sağlamsa niçin rahatsız oluyorsunuz. Aynı yanlışı yine yaptınız ve mahkemeye dahi gitmediniz. Uzlaşmaya gittiniz. 200 trilyonu aşkın ceza ödediniz. Neden?
    "Biz bu göreve geldiğimizde siz bize ne dediniz, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirtmeyin, yemeyin dediniz. Biz de ne yiyeceğiz, ne de yedirteceğiz.
    "Benim Aydın Doğan’a bir sözüm oldu. Bak belden aşağı vurmayın. Çocuklarımızın ailelerimizin mahremimizin gelip de yalan yanlış haberlerle gazetelerinize basmayın.
    "Ben teşkilatıma bir sivil inisiyatif olarak şunu söyledim. Şu gazete demedim. Yalan yanlış haber yazan gazeteleri almayın dedim. Niye?
    "Çünkü habercilik doğru olmayı gerektirir. Şimdi bu medya grubunun avukatlığını Baykal yapıyor. Bu medya grubu ne yapıyor.
    "O da Baykal’ın CHP’nin taşeronluğunu yapıyor. Bir de çeteler mafyalar meselesi vardı. Baykal ne dedi ben Ergenekon’un avukatıyım dedi. Olay bu kadar açık ortada."
    www.cafesiyaset.com
    </B>
  • ASIM MAVZER
    Member
    • 14-05-2007
    • 1601

    #2
    Konu: Başbakan'ın Aydın Doğan'a cevabı

    aydın doğana az bile söylemiş

    eski camlar bardak oldu

    Yorum

    İşlem Yapılıyor