Apo'yu ipten kurtaran imza

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Apo'yu ipten kurtaran imza

    APO'YU İPTEN KURTARAN İMZA


    MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, Öcalan'ın idamını önleyen belgede imzası var.
    16 Ağustos 2009 / 10:15


    Terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın asılması için meydanlarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ip atan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin idam cezasını uygulamasını önleyen kararın altında imzası bulunuyor.

    SÖZÜME SADIK KALACAÐIM İMZASI
    Star gazetesi yazarı Şamil Tayyar'ın ortaya çıkardığı 12 Ocak 2000 tarihli mutabakat metni belgesinde, dönemin Başbakanı Bülent Ecevit ile koalisyon ortakları Devlet Bahçeli ve Mesut Yılmaz'ın imzaları bulunuyor. Devlet Bahçeli bu kararın ardından verdiği beyanatta, ölüm cezasının uygulanmayacağı konusunda sözüne sadık kalacağını belirtiyor.


    BİR GÜNDE DEÐİŞMİŞTİ
    57. Hükümet'in ortağı MHP lideri Bahçeli, 11 Ocak 2000 günü Osmaniye'de yaptığı konuşmada Öcalan'ın idam edileceği mesajını verdi. Ancak bu mesajdan bir gün sonra Bahçeli'nin de katıldığı Ankara'da yapılan liderler zirvesinden 'Öcalan'ın idam cezasını bekletme kararı' çıkmıştı. ANASOL-M hükümeti, bir yandan Öcalan'ın idam kararını bekletirken diğer yandan da idam cezalarının kaldırılması için yasal düzenleme hazırlığı başlatarak verilen idam kararının infaz edilmesini yasal olarak da imkansız hale getirmişti.

    İŞTE O KARARIN METNİ
    BÜLENT Ecevit, Devlet Bahçeli ve Mesut Yılmaz imzasını taşıyan 'Karar Metni'nde, 'Koalisyonu oluşturan DSP, MHP ve ANAP'ın genel başkanları, bugün(12 Ocak) Başbakanlık'ta yaptıkları toplantıda, AİHM'in teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkındaki kesinleşmiş idam cezasının infazının bir süre ertelenmesine ilişkin ihtiyati tedbir kararını ayrıntıları ile değerlendirmişlerdir. Bilindiği gibi Türkiye'nin de yargı yetkisini kabul etmiş olduğu AİHM'in Türk yargısınca verilmiş kararları değiştirmesi hiçbir şekilde sözkonusu değildir. Anayasamızdan ve uluslararası taahhütlerimizden kaynaklanan süreç tamamlandığında, dosya gereği için ivedilikle TBMM'ye gönderilecektir' deniyor.

    TERÖRİSTLERE MESAJ VERİLMİŞ
    TERÖR örgütü PKK üyeleri ve sempatizanlarının eylemlerde bulunmaması uyarısı da yapılan metinde 'Genel Başkanlar, hukuka saygı içinde aldıkları bu kararın, terör örgütü ve yandaşı çevrelerce milleti ve devleti ile Türkiye'nin yüksek menfaatleri aleyhine kullanılmak istendiğinin değerlendirilmesi halinde, erteleme süreci kesilerek infaz sürecine derhal geçilmesi konusunda görüş birliğine varmışlardır' ifadeleri yer alıyor. Son paragraftaki ifadelerin Bahçeli'nin tabanını rahatlatmak için uzun tartışmaların ardından metne konduğu belirtiliyor.

    "İMZA BİZİM, SADIK KALACAÐIZ"
    Bahçeli, bu kararın ardından Hürriyet Gazetesi'ne 25 Haziran 2002 tarihinde verdiği beyanatta Öcalan'ın idam edilmemesi yönündeki sözüne sadık olacağını belirtti. Bahçeli beyanatında 'Biz ölüm cezalarının uygulanmayacağı yolunda bir moratoryum ilan ettik. Buna sadığız. İdam cezasının kaldırılmasını orta vadeli bir karar olarak ilan ettik. Buna da sadığız' açıklamasını yaptı.

    O ZAMAN İDAMA KARŞIYDI
    Bahçeli, Hürreyet'in 'Peki bazı milletvekilleri, seçim ortamının da etkisiyle 'getirin şu dosyayı Meclis'te oylayalım' derse ne olacak?' sorusuna ise 'İdam cezaları uygulanmayacak diyen o moratoryumu kim imzaladı? Altında bizim imzalarımız yok mu? Elbette imzamıza sadık kalacağız' karşılığını vererek, Öcalan'ın idam dosyasının raftan indirilmesine karşı olduğunu açıkladı.

    ÖCALAN, ALDIÐI HER NEFESİ MHP'YE BORÇLU
    AK Parti Grup Başkanvekili Salih Kapusuz MHP'nin 1999'da Öcalan'ı idam etme vaadiyle iş başına geldiğini hatırlatarak, iktidarda ise terörist başının idamını engellediğini söyledi. Kapusuz 'Karar Başbakanlık'ta iki yıl bilinçli bekletilmiş. İdam engellenmiştir' dedi.

    KOLTUÐU TERCİH ETTİ
    Apo'nun idamının ertelenmesiyle ilgili belgede Bahçeli'nin imzasının olduğunu belirten Kapusuz 'MHP, hükümet ortağının bölücübaşına verilen idam cezasını müebbet hapse çeviren kanun teklifine göz yummuş, hükümet ortaklığını yani koltuk sevdasını bebek katilinin idamına yeğlemiştir. Bahçeli, milletin ve Türk adaletinin kendisine emanet ettiği ipi, seçim meydanlarında yine millete atma gafletini göster-miştir' dedi.

    BAHÇELİ ODASINDA VEKİLLERE NE DEDİ
    İdamın kalkmasıyla ilgili değişiklik Anayasa Komisyonu'nda görüşülürken idam ile ilgili düzenlemenin çıkarılması için verdiği önerge reddedilen AK Partili Ramazan Toprak, verilen arada MHP'li milletvekillerinin Bahçeli'nin odasına çağrıldığını ve toplantıya dönüşlerinde Öcalan'ı kurtarma yönünde oy kullandıklarını anlattı.

    BAHÇELİ'YLE 1 SAAT 15 DAKİKA
    Toprak 'MHP'li milletvekilleri, 1 saat 15 dakika süren bu toplantıdan yüzleri kıpkırmızı olarak döndüler. Ve önergeme red oyu verdiler. Böylece idam cezası kaldırılırken, Apo kapsam dışı kalmadı. Yasal olarak böylece idamdan kurtuldu. İş bittikten, düzenleme Genel Kurul'a bu haliyle gittikten sonra da aynı düzenlemenin Genel Kurul'daki oylamasında 'hayır' yönünde oy kullandılar' diye konuştu.

    İDAM İPİ ELİNDEYKEN SEN NİYE ASMADIN?
    Dönemin MHP milletvekili Edip Özbaş, Başbakan olarak, Öcalan'ın idam cezasını uygulamadığı gerekçesiyle Ecevit hakkında soruşturma önergesi açılması için imza toplamak istemiş, ancak MHP'liler Özbaş'a destek vermemişti. Önergeye destek veren Abdulhaluk Çay, Enis Öksüz, Ali Güngör, Mehmet Ceylan ve Mesut Türker de Bahçeli tarafından tasfiye edildi.

    SEÇMENE SELAM GÖNDERİYOR
    Özbaş, Bahçeli'nin idam ipi ile şov yapmasının 'seçmene selam'dan ibaret olduğunu belirterek 'Apo'nun idam ipinin ucu elindeyken gereken adımları atmadı. Öcalan'ı, Ecevit, Yılmaz ve Bahçeli üçlüsü idam kararını bekleterek, fiilen kurtardılar. Daha sonra da Anayasa'dan idam cezasını çıkararak yasal olarak kurtardılar' diye konuştu.

    kaynak:ensonhaber
  • malcolm
    Member
    • 17-02-2008
    • 1019

    #2
    Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

    Demek ki meydanlarda afedersiniz "bir tarafı zorlayana kadar bağırarak" Milliyetçi olunmuyormuş.
    Son düzenleme malcolm; 16-08-2009, 12:03.

    Yorum

    • ali_ekber
      Member
      • 15-11-2004
      • 2525

      #3
      Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

      sahte belge düzenlemekde usta olanlar bu belgeyide düzenlemişlerdir,o zamanın şartları onu gerektiriyormuştur,hem çocuk katilini,asacak ipi sayın başbakanın oğlunun gemisi ipsiz kalmasın diye ona hediye etti.

      Yorum

      • cunuyil
        Senior Member
        • 27-09-2005
        • 7297

        #4
        Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

        Originally posted by ali_ekber
        o zamanın şartları onu gerektiriyormuştur
        Bu sözden sonra eleştirilen kişiler de 'bu zamanın şartları...' diyebilir,yanılıyor muyum?

        Yorum

        • eren511
          Member
          • 29-07-2006
          • 2805

          #5
          Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

          okuyunuz belgede ne yazıyor o belgede sedece aihm de karar ne olursa olsun türk yargısınca verilen karar değiştirelemez yazıyor...
          idamın kaldırılmasına kimler evet demiş onlar sorgulanmalıdır 157 kişi neden hayır oyu kullanmış onlar sorgulanmalıdır...

          Yorum

          • ali_ekber
            Member
            • 15-11-2004
            • 2525

            #6
            Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

            Originally posted by black belt
            Kanun'u Anlamayan var mı ?

            Varsa.....itinayla (özenle) Anlataca-ğız.... !!!!!
            anlamak istemeyene,davul zurna değil ,kızıl ordunun bando takımı ile anlatmaya çalışsanız anlamaz.

            Yorum

            • malcolm
              Member
              • 17-02-2008
              • 1019

              #7
              Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

              burada sonucu her ne olursa olsun bir imza var. Bugün Milliyetçilik naraları atan, "sanki hiç taviz vermemiş ve vermeyecekmiş" gibi konuşanların yarın kendileri başa geçtiği varsayımıyla düşünürsek ne yapacaklarını bu belge kanıtlamaktadır. "zamanın şartları bunu gerektirmiş" , "sahtedir bu belge" diyenler muhalif oldukları partilerde bu vakalar ortaya çıktığında da hiç az önceki özel durumlara ihtimal vermeden gereğinden aşırı şekilde fazla tepki göstermektedirler lütfen tarafsız düşünün.

              Yorum

              • eren511
                Member
                • 29-07-2006
                • 2805

                #8
                Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

                bu sadece ek 4 nüshasıdır ne hikmetse diğer ekler göz önünde bulundurulmaz bu yukarda verilen ek 4 belgesi gerçektir ama içeriği yanlı arkadaşlar bir tarafa çekiyor bahse konu olan belgede bölücü başının aihm başvurusu üzerine açılan davada gerekli mevzuatın işlemesi ertelenmiştir ve aihm mevzuat gereği beklenmek zorundadır işte tam bu sırada bu belge açıklanır aihm ne karar alınırsa alınsın türk mahkemelerinin aldığı kararı etkilemicektir ek 4 bundan bahseder...
                yukarda bir arkadaş tarfsız filan bakmaktan bahsetmiş işte bu gibi arkadaşlar görmek istedikleri gibi gördükleri için yanlış bir söylemde bulunup tarafsızlıktan bahsederler... bir yanlışlık varsa hepimiz eleştirmesini biliriz..asıl idam kararı neden kaldırıldı kimler kaldırılsın dedi altına çizarek işaret etmek istiyorum o zaman ki parlemontada bi bakınız...

                Yorum

                • armonil
                  Member
                  • 05-06-2007
                  • 758

                  #9
                  Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

                  MHP nasıl bilirsiniz?

                  MHP yi Merve Kavakçıdan sorun deriz....

                  Yorum

                  • eren511
                    Member
                    • 29-07-2006
                    • 2805

                    #10
                    Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

                    ve ek olarak şunları söylemek istiyorum, kaç senedir yandaş medyanın ısıtıp ısıtıp bu istediği yere çektiği haber yeterince işlendi.
                    madem bi açılım yapılıyor burda bir kılıf aranmaması lazım kamuoyunun herangi bir desteğini almadan, farklı yerlere çamur atıp siyasette bi şekilde kamuoyundan destek beklemek ne kadar doğru...
                    sonucu ne olursa olsun yapılacak açılım inş sonu geri dönülmez işler açmaz milletin başına...

                    Yorum

                    • malcolm
                      Member
                      • 17-02-2008
                      • 1019

                      #11
                      Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

                      Benim söylemek istediğimi anlayan anladı... Bugünkü ikdidar'a ait buna benzer heleki gerçek bir belge ortaya çıktığı zaman işte o "DİÐER EKLER"e göz atmaksızın avazı çıktığınca bağıracak, işin aslına astarına inmeden yargılayacak binlerce önyargılı insanlar ortalıkta tellallık yapacaktır (eleştirmesini bilen insanlar (!)). Konu başlığındaki adı geçen şahsa ait bir belgede böylesine "hassasiyetle o günün şartlarını araştırın, bakın" diyen peşin hükümle hareket etmeyen kişiler de, umarız aynı hassasiyeti günümüz olaylarında da sergiler.

                      Yorum

                      • zigana
                        Senior Member

                        • 26-01-2004
                        • 3796

                        #12
                        Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

                        Bir insanın zeki yahut geri zekâlı olması da yüce Allah'ın bir takdiridir. Bu konuda kimseyi ayıplamak, suçlamak gibi bir davranış için...



                        cevabı burada isteyenler okuyabilir



                        ayrıca


                        Apo'yu Kimler İdamdan Kurtardı? / Tam Liste 30 Haziran 2007 - 00:09 TBMM zabıtlarından Meclis'teki 550 milletvekilinin Apo'nun asılması ile ilgili ne yönde oy kullandığını isim isim açıklıyoruz. Buyrun kim Apo'yu idamdan kurtarmış; Özellikle Tayyip Erdoğan okusun belki yalan söylerken yüzü kızarır...
                        Apo'yu Kimler İdamdan Kurtardı ?


                        (TAM LISTE) Bilgilendirme amaçlıdır.


                        TBMM zabıtlarından Meclis'teki 550 milletvekilinin Öcal'ın asılması ile ilgili ne yönde oy kullandığını isim isim açıklıyoruz.
                        AKP'nin de TBMM'de 53 milletvekili ile yer aldığı, o zaman milletvekili olmayan Erdoğan'ın genel başkanları sıfatıyla misafir locasından izlediği AKP Grubu "EVET" oyu kullandı. Böylece 1 Ağustos 2002'deki olağanüstü toplantılarda idam cezası, yasalarımızdan çıkarıldı.
                        SADECE MHP grubu 117 milletvekili ile buna "RET" oyu verdi. Ancak diğer partiler ittifak yapıp idam cezasını kaldırarak Öcalan'ı da kurtardılar. MHP lideri Bahçeli'nin, "Gökkuşağı Koalisyonu" adını verdiği DSP, ANAP, DYP, SP, AKP ve YTP'li milletvekilleri, ittifak halinde idam cezasını kaldırdılar. O gün Apo asılmasın diyen AKP milletvekilleri dışında yine o gün Apo asılmasın diyen ama AKP'de olmayan birçok milletvekili de şu an AKP'nin milletvekili olarak TBMM'de bulunmaktadır.
                        Öcalan'ı kurtaranlar
                        Kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşısı Abdullah Öcalan'ın idamıyla ilgili olarak TBMM'ye gelen dosyaya hangi milletvekilleri "ret" oyu vererek karşı çıktı, hangileri "kabul" oyu vererek Öcalan'ı idamdan kurtardı. Bunları, Meclis tutanaklarından alınan belgelerle yayınlıyoruz
                        Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde MHP dışındaki tüm siyasi parti milletvekillerinden çoğu Bebek katili Öcalan'ı asılmaktan kurtaran yasaya kabul oyu verdiler. Demokratik bir Meclis'te yapılan oylama sonucunda da ret oylarının yetersiz kalması idam yasasının kaldırılmasına neden oldu. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, MHP'ye "Apo'yu asamadınız" suçlamalarına verilecek en güzel yanıt Meclis tutanaklarından alınan bu belgelerdir. O dönemde milletvekili olmayan Recep Tayyip Erdoğan, Meclis locasından AKP'li 53 milletvekiline talimat verip, kabul oyu kullandırarak Öcalan'ı asılmaktan kurtarmaya fiili olarak önayak oldu. Işte tarihi oylamada kullanılan oylar ve renkleri:
                        İdamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan DSP milletvekilleri
                        Tayyibe Gülek
                        Melda Bayer
                        M.Zeki Sezer
                        Uluç Gürkan
                        Ayşe Gürocak
                        Aydın Tümen
                        Hikmet Uluğbay
                        Mustafa Ural
                        Ertuğrul Kumcuoğlu
                        Sebahat Vardar
                        Hasan Macit
                        Ali Rahmi Beyreli
                        Hayati Korkmaz
                        Orhan Ocak
                        Sadık Kırbaş
                        Hasan Erçelebi
                        Mehmet Kocabatmaz
                        Ali Ahmet
                        Ertürk Şadan Şimşek
                        Necati Albay
                        Hasan Akgün
                        Fadlı Ağaoğlu
                        Ziya Aktaş
                        Nami Çağan
                        Yücel Erdener
                        Ahmet Güzel
                        Osman Kılıç
                        Necdet Saruhan
                        Sulhiye Serbest
                        Masum Türker
                        Erdoğan Toprak
                        Güler Aslan
                        Saffet Başaran
                        Mehmet Çümen
                        Şükrü Sina Gürel
                        Hasan Metin
                        Atilla Mutman
                        Rahmi Sezgin
                        Necdet Tekin
                        Fikret Tecer
                        Ahmet Arkan
                        M.Emrehan Halıcı
                        Emin Kara
                        Ismail Bozdağ
                        Nazif Topaloğlu
                        Ş.Ramis Savaş
                        M.Cengiz Güleç
                        Fevzi Aytekin
                        B.Fırat Dayanıklı
                        Hikmet Sami Türk
                        Ömer Üstünkol
                        Fikret Ünlü
                        Hasan Suna
                        Erol Karan
                        Idamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan DYP milletvekilleri
                        Tansu Çiller
                        Sevgi Esen
                        M. Halit Dağlı
                        M.Nedim Bilgiç
                        Mahmut Bozkurt
                        Ismet Attila
                        Musa Konyar
                        Ahmet Iyimaya
                        Yıldırım Akbulut
                        S.Arıkan Bedük
                        Mehmet Baysarı
                        Salih Çelen
                        Hasan Ekinci
                        Ali Rıza Gönül
                        A. Oktay Güner
                        Ilyas Yılmazyıldız
                        Necati Yöndar
                        Yahya Çevik
                        Necmi Hoşver
                        Mustafa Örs
                        Teoman Özalp
                        Oğuz Tezmen
                        Nevfel Şahin
                        A. Mehmet Çay
                        M.Kemal Aykurt
                        Mehmet Gözlükaya
                        Nurettin Atik
                        M. Salim Ensarioğlu
                        Salih Sümer
                        Ayvaz Gökdemir
                        Mehmet Sadri Yıldırım
                        Burhan Kara
                        Rasim Zaimoğlu
                        Hakkı Töre
                        Mehmet Dönen
                        Ramazan Gül
                        Turhan Güven
                        Hayri Kozakçıoğlu
                        Nurhan Tekinel
                        Hasan Ufuk Söylemez
                        Süha Tanık
                        Yıldırım Ulupınar
                        Mehmet Gölhan
                        M.Ali Yavuz
                        Ismail Karakuyu
                        Rıza Akçalı
                        Metin Kocabaş
                        Mehmet Sağlam
                        Metin Musaoğlu
                        Veysi Şahin
                        Ibrahim Yazıcı
                        Mümtaz Yavuz
                        Nevzat Arcan
                        Kemal Kabataş
                        Erdoğan Sezgin
                        Takiddin Yarayan
                        Kadir Bozkurt
                        Nihan Ilgün
                        Enis Sülün
                        Ali Şevki Erek
                        Eyüp Aşık
                        Ali Naci Tuncer
                        Necmettin Cevheri
                        Hacı Filiz
                        Faris Özdemir
                        Saffet Kaya
                        Mustafa Eren
                        Idamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan Yeni Türkiye Partisi (YTP) milletvekilleri
                        İsmail Cem
                        İbrahim Y. Bildik
                        Ali Tekin
                        İsmet Vursavuş
                        Gaffar Yakın
                        Gönül Saray Alphan
                        Oğuz Aygün
                        Esvet Özdoğu
                        Ahmet S. Sayın
                        Metin Şahin
                        Halit Dikmen
                        Tamer Kanber
                        M. Güven Karahan
                        Mustafa Karslıoğlu
                        Abdulsamet Turgut
                        Mahmut Erdir
                        Ali Ilıksoy
                        Evliya Parlak
                        Ali Günay
                        Edip Özgenç
                        Akif Serin
                        İstemihan Talay
                        Erol Al
                        Perihan Yılmaz Doğan
                        Bülent Ersin Gök
                        H.Hüsamettin Özhan
                        Bahri Sipahi
                        Cahit Savaş
                        Yazıcı Burhan Bıçakçıoğlu
                        Salih Dayıoğlu
                        Hakan Tartan
                        Kemal Vatan
                        Çetin Bilgir
                        M.Hadi Dilekçi
                        Nural Karagöz
                        Halil Çalık
                        M.Turhan İmamoğlu
                        Hasan Gülay
                        M.Cihan Yazar
                        M. Kemal Tuğmaner
                        Tunay Dikmen
                        Zeki Eker
                        Eyüp Doğanlar
                        Tarık Cengiz
                        Şenel Kapıcı
                        Metin Bostancıoğlu
                        Ahmet Zamantılı
                        Hasan Özgöbek
                        Mehmet Y. Ünal
                        Hasan Gemici
                        C. Tufan Yazıcıoğlu
                        Faruk Demir
                        Idamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan Saadet Partisi milletvekilleri
                        Rıza Ulucak
                        Latif Öztek
                        A. Cemil Tunç
                        Fahrettin Kukaracı
                        Sacit Günbay
                        Ahmet Sünnetçioğlu
                        Hüseyin Karagöz
                        Ali Oğuz
                        Osman Yumakoğulları
                        Bahri Zengin
                        A. Sever Aydın
                        Fethullah Erbaş
                        Oğuzhan Asiltürk
                        Yaşar Canbay
                        M. Niyazi Yanmaz
                        Musa Demirci
                        Temel Karamollaoğlu
                        Mehmet Bekaroğlu
                        Mustafa Kamalak
                        Hüsamettin Korkutata
                        İdamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan AKP milletvekilleri
                        Dengir Mir Fırat
                        Sait Açba
                        Mahmut Göksu
                        Mehmet Özyol
                        Akif Gülle
                        Ismail Özgün
                        Mahfuz Güler
                        Zeki Ergezen
                        Ismail Alptekin
                        Faruk Çelik
                        Mehmet Altan
                        Ertuğrul Yalçınbayır
                        Osman Aslan
                        Nurettin Aktaş
                        Tevhit Karakaya
                        Ali Er
                        Abdülkadir Aksu
                        Mustafa Baş
                        Ali Coşkun
                        Hüseyin Kansu
                        Mehmet Ali Şahin
                        Nevzat Yalçıntaş
                        Abdullah Gül-(Bir zamanların geçici Başbakanı idi),
                        Salih Kapusuz
                        Mehmet Vecdi Gönül
                        Osman Pepe
                        Remzi Çetin
                        Özkan Öksüz
                        Avni Doğan
                        Ali Sezal
                        Sabahattin Yıldız
                        Eyüp Fatsa
                        Musa Uzunkaya
                        Ahmet Nurettin Aydın
                        Abdüllatif Şener
                        M.Ergün Dağcıoğlu
                        Yahya Akman
                        Zülfikar Izol
                        Maliki Ejder Arvas
                        Hüseyin Çelik
                        Ilyas Arslan
                        Mehmet Çiçek
                        Ramazan Toprak
                        Kemal Albayrak
                        Abdullah Veli Seyda
                        Şükrü Ünal
                        Idamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan Bağımsızlar
                        Cemil Çiçek
                        Numan Gültekin
                        Mehmet Ağar
                        Mail Büyükerman
                        Mustafa Yılmaz
                        Rıdvan Budak
                        Zafer Güler
                        Mustafa Düz
                        M.Ali Irtemçelik
                        Ihsan Çabuk
                        H.Fehmi Konyalı
                        Idamın kaldırılması için "kabul" oyu kullanan ANAP milletvekilleri
                        Mesut Yılmaz
                        Mehmet Ali Bilici
                        Musa Öztürk
                        Halil Ibrahim Özsoy
                        Yaşar Eryılmaz
                        Celal Esin
                        Nejat Arseven
                        Birkan Erdal
                        Yücel Seçkiner
                        Cengiz Aydoğan
                        Cengiz Altınkaya
                        Yüksel Yalova
                        Edip Safder Gaydalı
                        Kenan Sönmez
                        Beyhan Aslan
                        Nurettin Dilek
                        Abdülbaki Erdoğmuş
                        Seyit Haşim
                        Hamimi Sebğatullah Seydaoğlu
                        Evren Bulut
                        I. Yaşar Dedelek
                        Mustafa Taşar
                        Mecit Pürüzbeyoğlu
                        Hakkı Oğuz
                        Aykut Levent Mıstıkoğlu
                        Erkan Mumcu
                        R. Kazım Yücelen
                        Bülent Akarcalı
                        Ahat Andican
                        Aydın Ayaydın
                        Şamil Ayrım
                        Mehmet F. Fırat
                        Ediz Hun
                        Yılmaz Karakoyunlu
                        Cavit Kavak
                        Emre Kocaoğlu
                        Nesrin Nas
                        Sühan Özkan
                        Şadan Tuzcu
                        Işın Çelebi
                        Sümer Oral
                        Işılay Saygın
                        Rıfat Serdaroğlu
                        Ilhan Aküzüm
                        Murat Başesgioğlu
                        Cemal Özbilen
                        Sefer Ekşi
                        Mehmet Keçeciler
                        Miraç Akdoğan
                        Ahmet Tevfik Özal
                        Ekrem Pakdemirli
                        Ali Doğan
                        Süleyman Çelebi
                        Ömer Ertaş
                        Hasan Özyer
                        Erkan Kemaloğlu
                        Şükrü Yürür
                        Sefer Koçak
                        Ahmet Kabil
                        Mesut Ahmet Yılmaz
                        Ersin Taranoğlu
                        Mehmet Çakar
                        Yaşar Topçu
                        Ali Kemal Başaran
                        Eyüp Cenap Gülpınar
                        Kamran Inan
                        Lütfullah Kayalar
                        Ataullah Hamidi
                        Burhan Isen
                        M. Salih Yıldırım
                        Zeki Çakan
                        Ali Güner
                        Yaşar Okuyan

                        İdamın kaldırılmasına "ret" oyu kullanan TEK parti olan MHP'NİN ONURLU ŞEREFLİ VATANSEVER milletvekilleri
                        Devlet Bahçeli
                        M. Metanet Çulhaoğlu
                        Ali Halaman
                        A. Fatin Özdemir
                        Recai Yıldırım
                        Hasari Güler
                        Abdülkadir Akcan
                        Mehmet Telek
                        Nidai Seven
                        Adnan Uçaş
                        Mehmet Arslan
                        Koray Aydın
                        Şefkat Çetin
                        Sedat Çevik
                        Ali Işıklar
                        Abdurrahman Küçük
                        Hayrettin Özdemir
                        Mustafa Cihan Paçacı
                        Şevket Bülent Yahnici
                        Osman Müderrisoglu
                        Tunca Toskay
                        Nesrin Ünal
                        Bekir Ongun
                        Orhan Bıçakçıoğlu
                        Ali Uzunırmak
                        Aydın Gökmen
                        Hüseyin Kalkan
                        Hüseyin Arabacı
                        Ibrahim Halil Oral
                        Ersoy Özcan
                        Süleyman Coşkuner
                        Burhan Orhan
                        Orhan Şen
                        Hakkı Duran
                        Irfan Keleş
                        Salih Erbeyin
                        Ali Keskin
                        Mustafa Gül
                        Mihrali Aksu
                        Mücahit Himoğlu
                        Ismail Köse
                        Cezmi Polat
                        Mehmet Ay
                        Ali Özdemir
                        Mehmet Hanifi Tiryaki
                        Mustafa Yaman
                        Bedri Yaşar
                        Süleyman Turan Çirkin
                        Mehmet Şandır
                        Mehmet Nuri Tarhan
                        Osman Gazi Aksoy
                        Mustafa Zorlu
                        Yalçın Kaya
                        Hidayet Kılınç
                        Enis Öksüz
                        Cahit Tekelioğlu
                        Ahmet Çakar
                        Mehmet Gül
                        Nazif Okumuş
                        Esat Öz
                        Bozkurt Yaşar Öztürk
                        Mehmet Pak
                        Mustafa Verkaya
                        Yusuf Kırkpınar
                        Ahmet Kenan Tanrıkulu
                        Oktay Vural
                        Arslan Aydar
                        Mehmet Serdaroğlu
                        Sabahattin Çakmakoğlu
                        Hasan Basri Üstünbaş
                        Ramazan Mirzaoğlu
                        Meral Akşener
                        Cumali Durmuş
                        Kemal Köse
                        Faruk Bal
                        Ali Gebeş
                        Mustafa Sait Gönen
                        Hasan Kaya
                        Basri Coşkun
                        Namık Hakan Durhan
                        Hüseyin Akgül
                        Ali Serdengeçti
                        Mehmet Kaya
                        Nevzat Taner
                        Metin Ergun
                        Ismail Çevik
                        Mükremin Taşkın
                        Mükerrem Levent
                        Cemal Enginyurt
                        Yener Yıldırım
                        Osman Fevzi Zihnioğlu
                        Ahmet Aydın
                        Vedat Çınaroğlu
                        Hüsnü Yusuf Gökalp
                        Lütfü Ceylan
                        Reşat Doğru
                        Nail Çelebi
                        Muzaffer Çakmaklı
                        Armağan Yılmaz
                        Ayhan Çevik
                        Ahmet Erol Ersoy
                        Mesut Türker
                        Şuayip Üşenmez
                        Ismail Hakkı Cerrahoğlu
                        Kürşat Eser
                        Sadi Somuncuoğlu
                        Şaban Kardeş
                        Hasan Çalış
                        Osman Durmuş
                        Abbas Bozyel
                        Ilhami Yılmaz
                        Mehmet Nacar
                        Birol Büyüköztürk
                        Mehmet Kundakçı
                        Müjdat Karayerli
                        Bekir Aksoy

                        " http://www.etikhaber.com/content/view/38161/40/ "


                        yazar biraz daha araştırma yapması gerekiyor gibi geliyor bana
                        Son düzenleme ozkandonmez; 16-08-2009, 22:36. Reason: 1. mesajdan uzun alýntý kaldýrýlmýþtýr.

                        Yorum

                        • fatih143
                          Junior Member
                          • 10-03-2007
                          • 337

                          #13
                          Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

                          Originally posted by malcolm
                          Demek ki meydanlarda afedersiniz "bir tarafı zorlayana kadar bağırarak" Milliyetçi olunmuyormuş.
                          lafı ağzımdan aldın kardeş teşekkürler böyle milliyetçilik olmaz

                          Yorum

                          • ozkandonmez
                            Administrator

                            • 30-12-2002
                            • 47324

                            #14
                            Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

                            Genel ,

                            Konuşmalarınızda ve düşüncelerinizi aktarmalarınızda lütfen üslubunuzu koruyunuz.
                            Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız

                            Yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır.
                            Burada ulaşılan sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabileceğinden sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir.
                            Yatırımcıların verecekleri yatırım kararları ile bu sitede bulunan veriler, görüş ve bilgi arasında bir bağlantı kurulamayacağı gibi, söz konusu yorum/görüş/bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan www.ozmena.net web sitesi ve/veya yöneticileri sorumlu tutulmaz.

                            HAYDI IPTV YAPALIM

                            TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

                            LÜTFEN OKUYUN

                            Yorum

                            • ASIM MAVZER
                              Member
                              • 14-05-2007
                              • 1601

                              #15
                              Konu: Apo'yu ipten kurtaran imza

                              apoyu o zaman ipten alanların şimdi konuşmaya zerre kadar hakkı yoktur
                              sus bari

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor